>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Błagam pomocyy,czym prędzej...

R 0

radek1r31

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Korytnica
Po zmianie tego systemu płatności trudno mi dojść do czegokolwiek logicznym tokiem rozumowania..wypłąciłem kasę z Bet365 na Moneybookers.. teraz chcę tą samą kwotę przesłać na Betfair.. po wypełnieniu &quot;dokumentu&quot; w Betfair,otwiera mi się okno w Moneybookers ale tylko zakładka wpłąty!!!! co to jest nie mogę wypłącić kasy na Betfair? masakra jakaś... dodam że przeglądałem wszystkie pozostałe zkaładki... wygląda na to że po tych zmianach muszę przesłać kasę na konto w banku i dopiero za pośrednictwem Moneybookers przesłać ją na konto Betfair !!! masakra.. kiedyś wpłacałem bez probelmu z depozytu na Moneybookers.. teraz co się stało? są tylko pośrednikiem ? proszę o pomoc

H 5

horcyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj przelewałem normalnie z Moneybookers na Betfair i raczej nic się tam nie zmieniło. Kasa od razu się pojawiła - nie było żadnych problemów.

cassapian 108

cassapian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po zmianie tego systemu płatności trudno mi dojść do czegokolwiek logicznym tokiem rozumowania..wypłąciłem kasę z Bet365 na Moneybookers.. teraz chcę tą samą kwotę przesłać na Betfair.. po wypełnieniu &quot;dokumentu&quot; w Betfair,otwiera mi się okno w Moneybookers ale tylko zakładka wpłąty!!!! co to jest nie mogę wypłącić kasy na Betfair? masakra jakaś... dodam że przeglądałem wszystkie pozostałe zkaładki... wygląda na to że po tych zmianach muszę przesłać kasę na konto w banku i dopiero za pośrednictwem Moneybookers przesłać ją na konto Betfair !!! masakra.. kiedyś wpłacałem bez probelmu z depozytu na Moneybookers.. teraz co się stało? są tylko pośrednikiem ? proszę o pomoc
ztego co piszesz to chcesz wpłacić kase na betfair, wiec zakładka wpłaty jest jak najbardziej ok
o jakiej wypłacie na betfair w ogóle mówisz?

R 0

radek1r31

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Korytnica
ztego co piszesz to chcesz wpłacić kase na betfair, wiec zakładka wpłaty jest jak najbardziej ok

o jakiej wypłacie na betfair w ogóle mówisz?

chciałem wpłacić pieniążki i w zakładce

Choose pay method:

mam opcję:
Depozyt pieniędzy najpierw przez naszą witrynę ( bieżące saldo konta xxx)

Czyli de facto wpłacić pieniążków bezpośrednio z depozytu moneybookers nie mogłem... Oczywiście miałem na koncie 51.72PLN,a chciałem wpłącić 10.69GBP .. z kalulatora walut betfair i moneybookers wynikało iż kwota zgadza się co do joty.. więc odrzuciem teorię o zbyt małym depozycie..

Przelałem kasę z powrotem na bet365 i co się okazało..

Choose pay method

miałem opcję

Przelej bezpośrednio z depozytu (bieżące saldo konta XXX)

i wpłaciłem elegancko...

teraz mając na koncie 60 gr.. spróbowałem ponownie z ciekawości sprawdzić czy pojawi się podobna opcja.. otóż nie pojawiła się opcja którą wymieniłem w przypadku betfair...&quot;Depozyt pieniędzy najpierw..&quot;

teraz mam wątpliwości czy aby nie kwestia depozytu była tu kluczowa.. może po prostu podałem zbyt wysoką kwotę... nie wiem.. a jutro pewnie jeszcze raz przeslę kasę z bet365 i spróbuję na betfair.. ale nie wime czego się spodziewać.. z ciekawości dodam że w BAH była podobna opcja jak w Betfair.. nie było &quot;przelej bezpośrednio z depozytu&quot;..

chciałem wrzucić screena jak to okienko wygląda.. ale plik jest zbyt duży ;p mam nadzieję że ktoś kto się na tym zna.. będzie wiedział w czym problem