>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Błędny stan konta

D 16

daro7781

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,

Probowalem dokonac wplaty z konta neteller na Bet365, pomimo srodkow na koncie transakcje zostały odrzucone. w Historii rachunku neteller mam status transakcji jako odrzucone, jednak od stanu konta zostały one odjęte. Miał ktoś podobny problem? Czy neteller zaktualizuje stan konta?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak, zaktualizują. Nie wiadomo jednak ile to potrwa. Napisanie do nich/kontakt telefoniczny na pewno nie zaszkodzi.

D 16

daro7781

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sprawdziłem moją historie konta i okazało się, że płacąc kartą Neteller obciązyli dwukrotnie moje konto gdy dokonywałem jednej transkacji. W historii znalazlem jeszcze 3 takie przypadki, miał ktoś z Was podobny problem?

M 78

michal89216

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sprawdziłem moją historie konta i okazało się, że płacąc kartą Neteller obciązyli dwukrotnie moje konto gdy dokonywałem jednej transkacji. W historii znalazlem jeszcze 3 takie przypadki, miał ktoś z Was podobny problem?

Widziałem, że na zagranicznych forach użytkownicy zgłaszali ten sam problem, ktoś nawet ma ujemny stan konta po takim numerze. Trzeba czekać aż Neteller sprawę naprostuje i wstrzymać się chyba na razie z płatnościami kartą.

D 16

daro7781

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Widziałem, że na zagranicznych forach użytkownicy zgłaszali ten sam problem, ktoś nawet ma ujemny stan konta po takim numerze.

u mnie też występuje obcnie ujemne saldo

EDIT

dzis wszystko wyrównali tak jak ma byc ????