>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

błędny kurs bukmachera, jak to rozliczą?

wincent 150

wincent

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli grasz po cichu to będziesz mial z tego korzyści. Jeżeli trąbisz o tym w budce, czy forach - zapomnij. Obok wczytanego kuponu przy danym zdarzeniu zobaczysz literkę D. Przy singlu - oznacza to kurs 1,00 pomnożony przez 0,88, więc... dalszą baję sobie dopisz sam.

Pieniądze lubią ciszę.

Wyjmowałem kasę z takich brzydkich bąków w STS i traciłem na podatku po zwrocie, wszystko zależało od towarzyszącemu temu szumu gawiedzi. ;)

A to dziwne, w totolotku dla przykładu przy singlu zbył zwrot całej stawki z tego co kojarze, a 0,88 tylko przy ako..

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konskie
oznacza to kurs 1,00 pomnożony przez 0,88, więc... dalszą baję sobie dopisz sam.
Jeżeli chcesz powiedzieć, że zamiast zwrotu stawki przy singlu dostałeś mniej niż włożyłeś to jest w Twojej wypowiedzi trochę racji... Jest to baja ;-)

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
STS a błędy...

Od dawien dawna w STS pojawiają się babole w ofercie. A to za wysokie kursy, a to surebety do pokombinowania z handicapem. A to mecze, które juz się zakonczyły, albo totale mają absurdalnie przesunięty przecinek - koszykowka, albo mecz hokeja trwa, a przyjmują zakłady na pierwszą kwartę.

Mam wrażenie, że to krecia robota pracowników...

Jeżeli grasz po cichu to będziesz mial z tego korzyści. Jeżeli trąbisz o tym w budce, czy forach - zapomnij. Obok wczytanego kuponu przy danym zdarzeniu zobaczysz literkę D. Przy singlu - oznacza to kurs 1,00 pomnożony przez 0,88, więc... dalszą baję sobie dopisz sam.

Pieniądze lubią ciszę.

Wyjmowałem kasę z takich brzydkich bąków w STS i traciłem na podatku po zwrocie, wszystko zależało od towarzyszącemu temu szumu gawiedzi. ;)

Świetnie ujęta sprawa, ja na pewno raz spróbowałem i skorzystałem z błędu STS chyba nawet będzie to u nich w archiwum z wynikami jeśli takie mają.

Turniej halowy, challanger w Dallas i powracający do gry Michael Yani z Ravenem Klaasenem. Kursy ogólnie u buków wyrównane po 1.80 ku mojemu zdziwieniu na Amerykanina w STS 3.20 powiedziałem sobie zaryzykuje, bo kurs 1.80 wydawał mi się już nad wyraz dobry. Amerykanin wygrał w III. setach

Nie rozpowiadałem tego nikomu jeśli dobrze pamiętam, a wygrana została normalnie wypłacana.

Tak jak cytowany kolega mówi, pieniądze lubią ciszę i zero echa, dodam tylko że nie w jednej korporacji są zatrudnione osoby jedynie by szperać po forach, nabijać jakiejś firmie range lub konkurentowi obniżać, identycznie jest z bukami tak jak mają aniołów stróżów którzy śledzą poczynania najlepszych graczy u danego buka, tak są tacy którzy węszą lub czytają fora.