>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Błąd wyniku - jakie szanse na zmianę?

blum 70

blum

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Mam problem związany z bwinem.
Wczoraj wniosłem zakład za 50 zł na dwa mecze koszykówki w Japonii. Patrzę na strony ligi - trafiłem! Uradowany loguję się na bwina i patrzę, że zakład przegrany - pierwsza pozycja typowane 1 a wyszło 2! Sprawdziłem kilka innych stron, wszędzie wychodzi na moje!
Co robić w takiej sytuacji? Napisałem mailem reklamację - jakie są szanse? Czy ktoś miał podobną sytuacją? Jak szybko odpowiadają?

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli masz rację to bez problemu poprawią wynik na Twoją korzyść, zdarzało się już kilka razy że się pomyli, to normalne, zdarza się czasami najlepszym ;). Ostatnio miałem taką akcję że postawiłem mecz i jak mecz jeszcze trwał to rozliczyli mi zakład jako przegraną a było 2-0 na moją korzyść. Wszystko zostało poprawione i zostałem przeproszony ;) Moim zdaniem bwin Cię nie wyrucha ;)

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Witam. Mam problem związany z bwinem.
Wczoraj wniosłem zakład za 50 zł na dwa mecze koszykówki w Japonii. Patrzę na strony ligi - trafiłem! Uradowany loguję się na bwina i patrzę, że zakład przegrany - pierwsza pozycja typowane 1 a wyszło 2! Sprawdziłem kilka innych stron, wszędzie wychodzi na moje!
Co robić w takiej sytuacji? Napisałem mailem reklamację - jakie są szanse? Czy ktoś miał podobną sytuacją? Jak szybko odpowiadają?
Nie musisz się martwić. Poprawią sposób rozliczenia na 100%.
Pomyłki u bukmacherów zdarzały się od zawsze... przy takiej ilości spotkań i typów, wystarczy mały ludzki błąd żeby wiele osób, nie otrzymało pieniędzy.
Napisz maila i spokojnie czekaj na poprawienie rezultatu.

blum 70

blum

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jednak wina była moja. Strona, którą sprawdzałem podała zły wynik. Kilka innych podało różne. Sam dział reklamacji bwina przytoczył dwa wyniki, z których jeden był błędny. Jednak dziś w Japan Times wszystko zostało roztrzynięte. Nie warto stawiać na tak odległe, egzotyczne ligi...