>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

AZS AWFiS Gdańsk 21-25 MMTS Kwidzyn 16.11.2005

Status
Zamknięty.
domel 49

domel

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Sl.
AZS AWFiS Gdańsk - MMTS Kwidzyn 21:25

2.55 14.00 1.50 BAW

Bardzo Ciekawy mecz Gdańsk ostatnio dobrze sobie rodzi w lidze. Ostatnie 2 mecze to 2 wygrane Gdańska maja napewno wielka chęć wygrania i tego meczu. Co do MMTS-u nie grał on na początku sezonu za dobrze ale zaczyna grac tak jak nas przyzwyczaili. Myślę jednak ze Gdańsk będzie chciał ta dobra passę jak najdłużej przetrzymać i wygra to spotkanie a wszyscy wiemy ze w Gdańsku gra sie wszystkim bardzo ciężko.

Mój typ: 1

S 0

send

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Nie chwaląc się, dzisiaj na ten mecz się wybieram. Co do wyniku - DomeL, dobrze Ci radzę, graj na Kwidzyn - akademicy zawsze mieli wielkie problemy z MMTSem, pamiętam zeszły sezon bodajże, kiedy to tak właściwie kwidzynianie czuli się jak we własnej hali - doping ich kibiców przebija nasz zdecydowanie(naszego praktycznie nie ma wcale... ;) ). Derby Pomorza rządzą się swoimi zasadami, więc warto grac na Kwidzyn.

Pozdrawiam

SenD

domel 49

domel

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Sl.
SenD gdybyś mi to powiedział na początku sezonu napewno bym nie grał na Gdańsk ;] po tym co Kwidzyn pokazał w tym sezonie na mój typ nie maja co liczyć. Jak dobrze pamiętam Olimpia tez miała z nimi zawsze problemy nigdy nie umiała z nimi wygrać a w tym sezonie na wyjeździe bardzo łatwo ich ograła. Może i Gdańsk przegra ale napeno bo bardzo dramatycznym meczu.

S 0

send

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Mecz odbędzie się dopiero 16 listopada... Niewielka pomyłka przez serwis reczna.pl, baw i inne, dzisiaj na AWFie są finały zawodów fitness i innych.

Pozdrawiam

SenD

dzieki za info

S 0

send

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Otóż cóż mogę powiedzieć. Zaraz wybieram się na tenże mecz, wierzę w wygraną, choć wiem, że będzie to cięzkie. Jeśli ktoś się wybiera także, można mnie złapać na gadu ;)

Pozdrawiam

SenD

domel 49

domel

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Sl.
Gdańsk przegrał 21:25 był to bardzo wyrównany mecz ale pod koniec Kwidzyn odskoczył i nie było szans na odrobienie tych strat. Niestety teoria o szczesciu Gdanska w poprzednich meczach sprawdza sie.

S 0

send

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Właśnie wróciłem... Co mogę powiedzieć? Po pierwsze, strasznie słaba dyspozycja w ataku. Po drugie, zmarnowanie 3 rzutów karnych to potwarz. Po trzecie, co tu dużo ukrywać, MMTS był lepszy i co do tego nie ma żadnych wątpliwości. Nawet to, że prowadziliśmy 18-15 nie dało nam możliwości na spokojniejszą grę. Gdańsk przegrał po raz kolejny derby Pomorza.

Pozdrawiam

SenD

Status
Zamknięty.