>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Awans do ModTeam

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36

W gronie Adminów postanowiliśmy docenić osobę @rasijskij za ponadprzeciętne zaangażowanie oraz pracę w rozwój forum i tym samym awansować go do rangi ModTeam. Od początku jak dostał nominację na Znawcę, a następnie dołączył do Zespołu jako Moderator hokeja dał się poznać jako osoba odpowiedzialna, rozważna, kulturalna oraz podejmująca rozsądne decyzje. W grupie był jeden wakat po moim odejściu i @rasijskij po prostu swoją postawą zasłużył na ten awans. Gratulujemy i życzymy powodzenia na nowym stanowisku.

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie

Dziękuję Tobie i pozostałym za docenienie mojej pracy na forum! Mam nadzieję, że moja aktywność nie spadnie i jak dotychczas będę mógł służyć wszystkim pomocą. Pamiętam, że miałem wątpliwości kiedy zaproponowano mi rangę moderatora, ale radzę sobie. Teraz też miałem wątpliwości, ale każde nowe wyzwanie przynosi nowe doświadczenia więc przyjmuję nową rangę i liczę na wsparcie ze strony całej ekipy - przynajmniej w początkowej fazie. Jeszcze raz dziękuję i życzę Wam i sobie miłej współpracy ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
sumada90 +34 Punkty (Powodzenia)
typerbukmacher +4 Punkty
coinspinner +1 Punkty (gratulacje :))
Waldi1979 +23 Punkty (Dasz sobie radę, powodzenia ;))
jozzy22 +17 Punkty (Graty Kolego)
Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Doceniając aktywność, zaangażowanie oraz systematyczną pracę na forum w dniu dzisiejszym do grona ModTeam dołączają
@ranczo0123
@karciarz
@gucci-mane
życzymy powodzenia w nowej roli na forum.​