Groth - Rochette @ 1.54 8/10

36 57
Najszybszy serwis AO '09 wraca do łask ATF'u na co liczyłem i dostał tutaj dziką kartę na udział w kwalifikacjach.
Dosyć długo Groth po właśnie wspomnianym roku jakoś dołował grał czasami w kwalifikacjach do challengerów gdzie często w finałowych rundach przegrywał mecze po pierwszym secie na jego konto, aż pod koniec sezonu postanowił nabić punkty na Satelitkach no bo kto tam będzie odbierał serwis o mocy nawet 230km/h zgarnął wtedy w Listopadzie i Grudniu trzy tytuły na szybkich nawierzchniach.
Samuel jak paru innych Australijczyków to właśnie typ Karlovića z Antypodów lecz jednak ten serwisman jest bardziej ruchliwy w swoich poczynaniach, często po serwisie wchodzi w kort przy czym można go minąć ale jednak jeśli serwis mu wejdzie jest ciężko, posługuję się jednoręcznych bh co przy siatce mu pomaga.
Kangur zagra dzisiaj z nowicjuszem na Szlemach, a na pewno na kortach twardych na tym poziomie bo chłop po prostu nie gra nawet na challengerach an szybkich nawierzchniach, a jeśli tam zagra to na niczym innym jak mączka ceglana nie sądzę by tutaj był jakiś super regularny z serwisem czy przy grze opierającą się na tym że po prostu będzie próbował toczyć wymiany z Australijskim Ivo.
Millman - Rieschick @ 1.59 8/10

36 75 64
Mailman jak mówią na niego kibice rok temu odpadł tutaj w finałowej rundzie, na wstępie ma dobrego rywala do ogrania.
Sebastian chociaż w tamtym roku masa, naprawdę masa meczy na hc z jakiś bardziej znanych pokonał Matosevićia czy Kleina reszta zwycięstw to nad graczami naprawdę słabego kalibru na Satelitkach lub najmniej płatnych challengerach.
Niemiec nie ma mocnego serwisu i jest do odczytu serwuję dosyć typowo na wyrzucenie rywala poza korytarz deblowy i jeśli piłka wraca próbuję kończyć ją do bh rywala jeśli ktoś będzie atakował niezbyt pewnie się wtedy czuję i niezbyt lubi takich przeciwników z mojego punktu widzenia.
John jak przystało na graczy z tego rejonu świata dobrze serwuję i operuję dobrze fh, jest dosyć agresywny na moje oko co może pomóc w tym spotkaniu.