>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

AUDYT KONTA SKRILL

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam ,

Mam ciekawą sytuacje ze Skrillem , wyplacilem z Buka kase na konto zlecilem 3 wyplaty na rozne kwoty żeby jedna nie była zbyt duza i nastepnego dnia Skrill mi je anulowal i weryfikacja dodatkowa ... Wyslalem im co chcieli to do mnie kim jest dla mnie moja żona , bo wysylalem żonie pieniądze na jej portfel . Na co odpowiedziałem , że jest żoną , a oni na to - a coś więcej ? - wpierw myślałem ,że to żart , ale ok . Odblokowali konto , zleciłem wyplate tym razem całość i nastepnego dnia znowu anulowana i tym razem blokada na wyplaty i wszystko . Dzwonie tam , a oni do mnie , że audyt konta mi robia i , że to zajmie kilka dni , nie potrafi powiedzieć ile , na pytanie na czym polega ten audyt skoro juz im wszystko wyslalem , nie dostalem odpowiedzi.. . O co chodzi jakby ? Miał ktoś kiedyś coś takiego , bo wiekszej bzdury w życiu nie slyszalem

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
halbu +3 Punkty (dobrze wiedziec)
sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
Tak, u mnie znajomy miał Audyt także, trwał około tygodnia, polegał na tym, że każdy użytkownik musiał potwierdzić swoją tożsamość jeśli były jakieś powiązania, odbiór lub wysłanie pieniędzy.
Około 5-6 osób miał powiązanych więc u Ciebie powinno to sporo krócej potrwać.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
halbu +3 Punkty (dobrze wiedziec)
lalus85 +1 Punkty
G 9

grzes_io

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
m
to jakaś powszechna praktyka ostatnio? Sven miałeś taki przypadek grając na różne konta i przesyłając kasę - wygraną?

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mija 8 dzien jak mam blokade konta. I ppza tym ze sie nie moge wogole na konto zalogowac teraz z zadnego maila nic sie nie zmienilo. Chyba pora kupic samolot i zrobic z bulgarami pprzadek , bo to juz nie jest smieszne , a babka na telefonie caly czas ta sama gadka , ze to inny dzial sie tym zajmuje i ona nie moze nic zrobic

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze czytam , ze 300 zl niby sobie biora za taki audyt no chyba im sie w glowach porąbało troche mocno . I tak najbardziej wkur..jace jest to jak sie pytam jak dlugi i co sprawdzacie a nikt nie umie mi odpowiedziec . No komedia

sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
Jeszcze czytam , ze 300 zl niby sobie biora za taki audyt no chyba im sie w glowach porąbało troche mocno . I tak najbardziej wkur..jace jest to jak sie pytam jak dlugi i co sprawdzacie a nikt nie umie mi odpowiedziec . No komedia

Bardzo nieprzyjemna sprawa jak jeszcze Ci pieniądze za to biorą ale mam nadzieję, że Tobie przejdzie także poprawnie.

&quot;Nieprzyjemna&quot; to na pewno mało powiedziane.

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ma ktos jakies info gdzie mozna smoeci zglosic ? Bo to pod kradziez podchodzi

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czytam , że koło miesiąca trwa taka weryfikacja , a nie maja w regulaminie żadnego terminu podanego ile to fizycznie może trwać , pozostaje opcja kij i wycieczka na londyn bo inaczej tego nie widze

C 31

cashbysport

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czytam , że koło miesiąca trwa taka weryfikacja , a nie maja w regulaminie żadnego terminu podanego ile to fizycznie może trwać , pozostaje opcja kij i wycieczka na londyn bo inaczej tego nie widze
Jak się sprawa zakończyła ?