>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Szanghaj, 10-17.10.2010

Status
Zamknięty.
gju 134

gju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cracktown
rozpoczynamy. liczę na mniej niespodzianek. ;) turniej o duże punkty i pieniądze.
Schwank - Garcia-Lopez 2 (1.33)✅✅✅
no wreszcie garcia mógł sobie dychnąc po dużej intensywności gier w ostatnich dniach. ;) bardzo dobra forma Hiszpana. wygrał turniej w Bangkoku;. Nadal, Nieminen, Gulbis, Berrer nie dali mu rady. ostatnio też parę niezłych spotkań. To musi wystarczyć na Schwanka, który jakoś z tym hardem jest na bakier. kompletnie nic nie pokazał tutaj teraz. Garcia ma za dużo dobrych stron, żeby Schwank sobie poradził
Yang - Melzer (2 wygra pierwszy set i mecz) (1.20)✅✅✅
Melzer nie szokuje, ale na takich pionków jak Yang to w pełni wystarcza. będzie 2:0, ale nie ma jeszcze na Gamebookers takiego zakładu. Dla Yanga problem to gracze z 4 setki. za duża różnica i za poważny turniej na niespodziankę.
Wawrinka - Simon over 23 (1.85)⛔(duze ryzyko, nie mam pretensji, najwyraźniej staszek wraca do formy i warto grać na chłopa)
trochę więcej ryzyka. Wawrinka zapewne uporał się już z problemami z nogą i powinien grać na swoim poziomie. Simon rozegrał niezłe turnieje ostatnio, ale na graczy z najwyższej półki trafiał rzadko. Simon wydaje się, że jest na tyle silny, że przynajmniej seta powinien urwać, ale ma też tendencję do tracenia setów więc Wawrinka też ma sporę szansę żeby urwać. nawet jeśli nie będzie to 3setówa to można liczyć na jakiegoś tiebreakea.
Zverev - Stakhovsky 1 (2.00)✅✅✅
h2h 2:1 dla Miszy w tym jeden mecz na hardzie wygrany właśnie przez niego. dzisiaj Misza rozstrzelał niezłego Giraldo. niedawno finał w Metz i przegrana dopiero z Simonem, później tylko pierwsza runda, ale Becker rozegrał bardzo dobre spotkanie i widać że wraca do formy. Sergiej od turnieju w NH zupełnie bezbarwny. męczarnie z Harrisonem, 3setówa z Russelem, przegrana z Raonicem. duża szansa na niespodziankę!
Verdasco - De Baker 1 (1.44) (????czerwona kartka dla verdasco!)
niby dyspozycja Fernando nienajlepsza, ale De Baker co takiego pokazał na hardzie? dla mnie to nijaki gracz, o niezłym serwisie. a i tu może być problem z wykorzystaniem broni bo Hiszpan świetnie returnuje. mamy do czynienia z 1000 i Verdasco nie pozwoli sobie na przegraną. VAMOS!

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zdecydowanie popieram typ na over gemowy w meczu Wawrinka - Simon. Obaj wracają do formy, obaj mają przebłyski geniuszu i mogą wygrać ten mecz. Nie wyobrażam sobie gładkiego zwycięstwa któregoś z tych panów, dlatego stawiam na dużą ilość gemów. Obaj dysponują też dobrymi serwisami i w przeszłości w Szanghaju potrafili wygrywać mecze.

P 13

pipel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Llodra/Tsonga-Djokovic N./Erlich typ 2 2,06 Fortuna✅ ????
Oba te duety nie są dość zgrane jednak oboje francuscy tenisiści niedawno borykali/borykają się z kontuzjami,a Djok i Erlich pionkami nie są. Szanse dość wyrównane lecz fakt kontuzji skłania mnie do takiej decyzji.

Tipsarevic-Golubev typ 1 1,70 Fortuna ✅
Krecz w ostatnim meczu, a teraz informacje o jego przemęczeniu. Podobnie jak wyżej fakt kontuzji na minus dla Golubeva, a Tipsarevic może nie w szczycie formy ale powinien sobie poradzić.

gju 134

gju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cracktown
Kubot - Isner 0:2 (1.40)⛔
nie powinno być problemów, żeby to siadło. Isner jaki jest każdy widzi. nie przepadam za takim grajeczkami, ale na tak strasznie marnego Kubota bez problemu to starczy. Isner jest bardzo sprawny jak na swój wzrost i cały czas robi postępy. to już nie jest zawodnik, który kuku może zrobić tylko podczas własnego serwisu. będzie szybko i gładko. (panowie grali niedawno na hardzie i 6:2 6:3 dla amerykańca)
Llodra - Ferrer 2 (1.30)✅✅✅
bardzo dobra dyspozycja Davida na hardzie. lubię na niego grać bo wiem, że bardzo rzadko odwala skiszoną fasole na korcie. ostatnio dał mu radę dopiero Djo w wielkiej formie. Z llodrą nie wiem co jest nie tak, ale został rozpieprzony w drobny mak przez pionka Chiudinelliego. Najprawdopodobniej coś dalej dolega. i nawet jeśli to wyleczył to w maksymalnej dyspozycji jeszcze pewnie nie jest. Nawet gdyby był to ciężko byłoby mu przeskoczyć Ferrera, który świetnie gra pod naporem. a gra kontowa nie sprawia żadnego problemu więc z mijaniem &#39;archaicznego&#39; Llodry dużych problemów nie będzie. Przy serwisie Hiszpana to już całkiem Llodra nie będzie miał nic do powiedzenia bo z głębi kortu to jednak Hiszpanowi nie dorównuje.
Wu - Lu ( Lu wygra 1 seta i cały mecz) (1.28 )✅✅✅
To, że obaj nazywają się jak debile to nie znaczy, że podobnie grają w tenisa ;)
Panów dzieli parę klas różnicy. Wu zazwyczaj kończy swoje przygody z turniejami na zawodnikach z trzeciej setki, a nie raz na dużo słabszych. Lu jest 42 i pokonuje na hardzie Mathieu czy Marchenko. będzie gładko. śmiało można stawiać 0:2 ale ja nie mam jeszcze tego na Gmb. ;)
Ljubicic - Zheng 2:0 ( )????(wygrał więc najważniejsze uratowane, ale bardzo się zawiodłem po ostatnim bdb turnieju)
Łysol złapał znowu wiatr w żagle. Zheng nie ma argumentów przeciwko świetnemu serwisowi i grze przy siatce + bdb bekhendowi i forhendowi, który jak już się rozgrzeje to lecą dobre armaty.
Monfils - Becker 1 (1.35)✅✅✅
Monfils to taki klaun ATP. może stać się wszystko, ale w ostatnich meczach pokazuje więcej solidności niż pajacowania, a że potenciał bardzo duży stad wyniki też dobre. Roddcik, Tipsa, Rysiek czy Nalba to bardzo wysoka półka a Monfils dawał radę na hardzie nawet z nimi. jutro jego rywalem będzie Becker, który łapie formę powoli. Podobało mi się jak zagrał z Miszą Z i Verdasco ale Misza to wielki tenisista nie jest a Verdasco ma podłą formę. Później przyszedł Nieminen i w 2setach wysiadł nam Niemiec. Jeśli nie nastanie koniec świata w głowie Gaela to wygra to.
jeszcze:
Gulbis - Gasquet (2 przynajmniej jeden set) (1.22)✅✅✅
Mayer- Anderson (2 przynajmniej jeden set) (1.19)⛔
Gimeno z 2gemami handi ✅✅✅
Bellucci - Ilhan over 23 (1.90 )
✅✅✅
Kubot - Isner under 20.5 (1.9) ⛔
Berrer z 3.5gemami handi (1.85)⛔
Kolba - Roddick over 22 (1.9) (KRECZ)

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Nie wiem czy to jakaś pomyłka u buka czy co. Ale w tobecie o ile mnie wzrok nie myli kurs na under 20,5 gemów jest 1,95 w meczu Kubota i Isnera.
Przecież nawet jak mecz się zakończy 4:6, 4:6 to jest 20 gemów. Więc jak dla mnie biorę ten kurs w ciemno. No chyba, że jakiś znawca tenisa mnie oświeci ???? .

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
???? W ich ostatnim meczu Inser go zmiótł z kortu no ale wtedy Łukasz wrócił po kontuzji i mozna to zrozumieć. Ja sie jutro spodziewam dobrego meczu ze strony Łukasza na 90% bedzie jakiś TB..... wiec w undery/overy w tym meczu bym sie nie bawił. Isner to nie jest gracz który z łatwością przełamuje swoich rywali, a Łukasz chyba powoli wraca do optymalnej formy....

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
???? W ich ostatnim meczu Inser go zmiótł z kortu no ale wtedy Łukasz wrócił po kontuzji i mozna to zrozumieć. Ja sie jutro spodziewam dobrego meczu ze strony Łukasza na 90% bedzie jakiś TB..... wiec w undery/overy w tym meczu bym sie nie bawił. Isner to nie jest gracz który z łatwością przełamuje swoich rywali, a Łukasz chyba powoli wraca do optymalnej formy....
No jasne jasne, kwalifikacje przeszedł pewnie z palcem w przysłowiowej dupie.
2:1 dla Kubota i w trzecim secie Tie Break z Li Zhe, ranking 501. Wcześniej ranking 186 Dlouhy Lukas również 2:1. ????

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Już widzę jak Kubot co chwilę ma szansę na break&#39;a, a sam bombarduje Jaśka asami. Niestety, ale jeżeli Isner nie odwali czegoś głupiego to Łukasz dłużej niż godzina 10 nie będzie na korcie.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
M.Fyrstenberg/M.Matkowski - N.Almagro/D.Marrero 1 @ 1,40
Kevin Anderson - Florian Mayer 1 @ 1,53
Big Dżon Isner - Łukasz Kubot 1 @ 1,14

1 mecz to bardzo ważne spotkanie dla Polaków. Awansowali na 7 miejsce w rankingu po bardzo udanym turnieju w Pekinie i z pewnością są podwójnie zmotywowani, żeby w Mastersie zagrać. I krok to win z Hiszpanami. David Marrero to niezły deblista, parę turniejów wygrał w grze podwójnej, ale duża większość to challengery. No i niemal wszystkie wyniki godne odnotowania osiąga na cegle. Almagro to uniwersalny gracz, ale w deblach zbiera regularny łomot.
2 mecz zapowiada się całkiem emocjonująco. Świetnie serwujący reprezentant RPA, Kevin Anderson vs. Florian Mayer, któremu wciąż brakuje umiejętności aby utrzymać się na stałe w top 50. Florian miał bardzo udany poprzedni sezon, gdzie natłukł sporo punktów w challengerach, stąd tak często widzimy go teraz w większych turniejach. Jednak nie jest w stanie przeskoczyć pewnego poziomu, nadal w małych turniejach jest bardzo groźny, w turniejach rangi ATP już tylko na cegle ma dobre wyniki. Reprezentant RPA za to wciąż się rozwija, uważam że już wkrótce zapuka do bram pierwszej 30-stki. Większość sezonu, jak zwykle, spędził na szybkich kortach, 3 rok z rzędu spisuje się co najmniej przyzwoicie, gra płasko, agresywnie...jutro zrewanżuje się Mayerowi za porażkę z początku roku.
O 3 meczu trudno coś pisać, Kubot ledwo przeszedł kwale, ledwo ograł jakiegoś mizernego Chińczyka, nie ma najmniejszych szans z Big Dżonem.

A 0

avengedsevenfo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;Llodra/Tsonga-Djokovic N./Erlich typ 2 2,06 Fortuna
Oba te duety nie są dość zgrane jednak oboje francuscy tenisiści niedawno borykali/borykają się z kontuzjami,a Djok i Erlich pionkami nie są. Szanse dość wyrównane lecz fakt kontuzji skłania mnie do takiej decyzji.&quot;

Zupelnie sie nie zgadzam co do tego spotkania mimo iz masz racje z tym ,ze oba duety nie sa zgrane to nie ma co porownywac umiejetnosci deblowych Djokovica z Loddra czy Tsonga bo to jest zupelnie inna liga.Mysle ,ze skoro graja singla i debla ( mowa oczywiscie o lodrze i tsondze ) to z ich zdrowiem juz wszystko w porzadku inaczej nie nakladali by na siebie tak duzego obciazenia.

R 1,2K

radomiak1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Gasquet-Gulbis
typ; 2-0
3.0
Bet At home
Analiza
Dzis w spotkaniu pierwszej rundy turnieju masters series w szanghaju richard gasquet zagra z ernestsem gulbisem . Lotysz ostatnio nie imponuje forma . W ostatnich trzech turniejach wygral zaledwie jedno spotkanie , w dwoch turniejach odpadajac w pierwszych rundach .
Tokio, Japonia, Azja
04/10-10 R32 Gulbis, Ernests vs. Tursunov, Dmitry 0:2 36 46
Bangkok, Tajlandia, Azja
01/10-10 Ćwierćfinały Gulbis, Ernests vs. Garcia-Lopez, Guillermo 1:2 67 64 36
29/09-10 R16 Gulbis, Ernests vs. Schuettler, Rainer 2:1 76 67 64
US Open, New York, USA, Ameryka
31/08-10 R128 Gulbis, Ernests vs. Chardy, Jeremy 0:3 26 67 46
Francuz natomiast bardzo dobrze radzil sobie na US open gdzie dotarl do 4 rundy . Odpadl w polfinale turnieju w metz , musial skreczowac . I dotarl do 1/8 finalu w Tokio .
Francuz w tym sezonie gra naprawde niezle . Sadze , ze dzisiaj powinien odprawic do domu slabo spisujacego sie ostatnio Lotysza

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
M. Knowles/P. Kohlschreiber - R. Bopanna/A. Qureshi 1,57
Jutro rano polecam tego dubelka. Bopanna i Quershi to dubelek który się dobrze zna bodajże od 5 lat i świetnie się uzupełniają. Rok 2010 jest dla nich apogeum sukcesów. W US Open doszli do samego finału. Polegli z bliźniakami Bryanami. W ogóle w tym roku często dochodzili do jakiś półfinałów, ćwierćfinałów, finałów itp.
Natomiast Knowles może i dobry dublowy tenisista, ale ma już on swoje lata. Po drugie z Niemcem gra jutro pierwszy raz, który przy siatce niczym nie imponuje.
0:2 ✅ (6:7,2:6)

gju 134

gju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cracktown
osobiście jutro zagram:
* przeciwko Zverevowi bo Davydenko nawet w średnie formie to dużo więcej niż Stakhovsky.⛔
* za Fedexem✅✅✅ a może i za 2:0✅✅✅ bo Fed nawet gdy już trochę &#39;niedomaga&#39; to jest to level, którego duży jasiek nie osiągnie nigdy nawet w połowie.
* za A-Rodem bo Andy wygląda cały czas bardzo dobrze, a GGL wyglądał kiepściutko ze słabym Schwankiem no i H2H na hardzie to 2:0 dla Amerykanina. KRECZ
* za Djokiem, który jest w wybornej formie i Ljuba choćby wszedł na niesamowite obroty to nie wygra z takiem Novakiem.✅✅✅ + 2:0 Djo.✅✅
* za tym, że Chardy wygra przynajmniej jednego seta. bo ma duuży potencjał, jest w niezłej formie, pokonał gładko Bagiete a Dolgo nawet jak wejdzie na max poziom to często ma przestoje.✅✅✅
* za Tipsarevicem bo Soderling ostatnio mnie nie przekonuje jak i jego wyniki, a Janko rozegrał parę bardzo dobrych meczów w ostatnich tygodniach i może sprawić niespodziankę. dzisiaj nie miał właściwie słabych stron i bardzo podobało mi się jak się rozprawił z ukraincem. kurs miód.⛔⛔
dziś taką formę zastosowałem. może niektórym napinaczom bardziej się spodoba. bez emotów, które nie wszyscy rozumieją, bez żartobliwych zwrotów, krótko i na poważnie.

B 59

blox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ernests Gulbis - Richard Gasquet [1.65] ✅

Gulbis ostatnio pod formą, nie sądzę, by się odbudował przez ostatni tydzień. Jak dla mnie, przydałby mu się odpoczynek. Prócz mocnego serwisu niewiele zostało z efektownej i dynamicznej gry, do której przyzwyczaił.
Gasquet grać potrafi, nie raz to pokazał. Ostatnie wyniki miał niezłe, nie licząc porażki z Tursunovem, z którym zresztą Gulbis też przegrał w tym samym turnieju.
Normalnie raczej stawiałbym na Łotysza, ale wydaje mi się lekko wypalony, popełnia dużo błędów i gra bez zaangażowania.

gju 134

gju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cracktown
Ferrer - Soderling 1 (2.25)
ostatni taki mecz widzieliśmy parę dni temu. skończyło się rach ciach. 6:4 6:2 dla Davida. Dokładając do tego świadomość, że Ferrer cały czas gra na bardzo wysokich obrotach i poczuł się pewnie na hardzie wynika nam, że taki kurs to straszna promocja. Sody nie widziałem tutaj, ale widziałem w poprzednich turniejach i był to słaby Soda.
Federer - Seppi 2:0 ( )
Tutaj dłuższa analiza nie potrzebna. Inny świat. Panowie spotkali się 6 razy i dotychczas Włoch nie wygrał seta. tak będzie i jutro.
Nadal - Melzer 2:0 ( )
1000. słowo klucz. Nadal na takich turniejach jest skoncentrowany i zdeterminowany. Szybko uporał się z Wawrinką, tym szybciej upora się z Melzerem, który też nie wygrał nigdy seta z Rafą.
Djokovic - Gasquet 1 (1.18 )
o Djo pisałem parę postów wyżej. Ryszunia rozegrał dwa dobre mecze, ale teraz poprzeczka będzie zawieszona niemiłosiernie wysoko. Ryszard bez szans i może tylko narzekać, że trafił na taką maszyna już teraz.
Murray - Chardy over... ( )
+ 2 (5.00)
over nie powinien być wysoki przy kursie 1.17 na Szkota i to będzie moim zdaniem okazja. takiemu Murrayowi Chardy może sporo urwać. a może też urwać tak dużo, że wygra. wiem, mało prawdopodobne. ale dużo bardziej niż mogłoby się wydawać. 5.00 to cudo kursik. a taka niespodzianka nie jest wykluczona.
Berdych - GGL 1 (1.36)
Berdych chyba zaczyna sobie przypominać dobry tenis. GGL już drugi raz ucieka z pod gilotyny. tym razem uratował go krecz A-Roda. Czech da radę.
Monaco - Zverev 2 (1.87)
no ładnie sobie Miszka radzi. Stako, Davydenko to już nie byle co. zresztą już wcześniej pokazywał, że dyspozycja dobra. Monaco jest solidnym playerem, ale czy Davydenko nie jest solidny?? czy Nieminen nie jest solidny?? no więc właśnie. H2H na hardzie 1-0 dla Niemca.

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski
Soderling - Ferrer @ 1,7 ✅ 7/5 6/4
Grali ze sobą niedawno i dość gładko wygrał Hiszpan, jednak trzeba wziąć pod uwagę fakt, że tego dnia Soderling bardzo słabo serwował - niski jak na niego procent pierwszego serwisu, mało asów, kilka podwójnych, a miało to decydujący wpływ na wynik meczu. Takie rzeczy często Robinowi się nie zdarzają, więc uważam, że po takim kursie trzeba zagrać.
Cermak/Mertinak - Dlouhy/Stepanek @ 1,9 ✅ 7/6 4/6 10/8
Dziwi mnie fakt, że w tym &quot;czechosłowackim&quot; pojedynku to Frantisek i Michal są wyżej wyceniani. Grają od wielu lat razem, a przecież zgranie w deblu to podstawa.
Bopanna/Qureshi - Moodie/Norman @ 1.83 ✅ 6/3 7/5
Konsekwentnie na Indo-Pak. Jak dla mnie obecnie para numer dwa na świecie, z podstarzałym Dickiem i Moodiem powinni sobie poradzić, tak jak zrobili to niedawno w Nowym Jorku.
Tsonga - Mayer @ 1,43 ✅ 7/5 6/3
Nigdy nie uważałem Mayera za wielkiego gracza, a już na pewno nie na kortach twardych. Tsonga wygląda na bardzo dobrze przygotowanego do tego turnieju, przełamanie jego serwisu może być &#39;mission impossible&#39; dla Niemca.

K 76

krajos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Murray - Chardy over... ( )
+ 2 (5.00)
over nie powinien być wysoki przy kursie 1.17 na Szkota i to będzie moim zdaniem okazja. takiemu Murrayowi Chardy może sporo urwać. a może też urwać tak dużo, że wygra. wiem, mało prawdopodobne. ale dużo bardziej niż mogłoby się wydawać. 5.00 to cudo kursik. a taka niespodzianka nie jest wykluczona.
Dobrze rzeczesz :grin: Jestem podobnego zdania - Andy jakoś ostatnio nie prezentuje swojej najwyższej formy, w turnieju w Pekinie odleciał z Ljubiciciem 3-6, 2-6 :razz: A Francuz zdaje się, że przypomniał sobie grę z poprzedniego roku na hardzie ???? Zagrałem trochę mniej ryzykownie po kursie 2,9, że Chardy urwie Murrayowi przynajmniej jednego seta ????

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Chyba nie ma przypadku w tym, że Szkot wygrał zaledwie 5 gemów z przeciętnym Ljubicicem. Trzeba jednak wziąć pod uwagę, że atutem Murraya jest return a serwis Francuza jest gorszy od serwisu Ivana. Jeremy ma również problemy natury psychologicznej i końcówki setów rozgrywa dość słabo (stąd częste porażki 6-7 5-7) także wydaje mi się, że over jest lepszym rozwiązaniem niż ryzykowanie na wygrają Chardy chociaż wiele będzie zależeć od dyspozycji Andy Murraya. Nie wiem jak z motywacją graczy po kwalifikacji do Mastersa. Rok temu wielu z nich grało wyjątkowo słabo w Londynie, zmęczeni długim sezonem. Lepiej odpuścić Azje i hale a dobrze zagrać na koniec sezonu. Kto wie co tam siedzi w głowie Szkota?

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Spotkanie: Djokovic N. - Gasquet R. ✅✅✅
Typ : 2-0
Kurs: 1,62
Buk : BetClic
Analiza:

W czwartek o godzinie 13:00 w Szanghaju w turnieju z serii ATP spotka się Djokovic z Gasquetem. Faworyt wydaje się oczywisty - Djokovic. Do tej pory wygrał z Gasquetem 2 razy: 2-1 i 2-1. 1 spotkanie przegrał 2-0. Wg mnie 4te spotkanie będzie na korzyść Djokovica. W rankingu dzieli ich duża różnica. Djokovic jest vice liderem rankingu ATP, a Gasquet jest 31. W zdobytych punktach w rankingu wygląda to następująco: 7145 do 1305. Tak więc przewaga jest dość znaczna. Djokovic od 5 meczów nie stracił gema gładko pokonując między innymi numer 10 rankingu ATP Davida Ferrera 2-0 w finale w Pekinie. Nie sądze, żeby Gasquet przerwał tą serię. Stąd też obstawiam zwycięstwo Djokovica 2-0. Kurs 1,62 wydaje mi się dość duży, ale być może dlatego, że do tej pory mecze między tymi dwoma zawodnikami były dość zacięte, tyle tylko, że ostatni mecz odbył się w 2007 roku...

Status
Zamknięty.