>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Rio de Janeiro, Marseille, Delray Beach 17-23.02.2014

Status
Zamknięty.
daavid5 671

daavid5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Casablanca
Rio Open presented by Claro hdtv
Miejsce: Rio de Janeiro, Brazylia
Data: 17.02.2014-23.02.2014
Rozmiar drabinki: S-32 D-16
Nawierzchnia: Clay
Pula nagród: $ 1,309,770
Oficjalna strona: http://www.rioopen.com/
Drabinka turnieju głównego: http://www.atpworldtour.com/posting/2014/6932/mds.pdf
Drabinka kwalifikacji: http://www.atpworldtour.com/posting/2014/6932/qs.pdf
Drabinka turnieju deblowego: http://www.atpworldtour.com/posting/2014/6932/mdd.pdf
Plan gier: http://www.atpworldtour.com/posting/2014/6932/op.pdf
Zestawienie kursów: http://www.oddsportal.com/tennis/brazil/atp-rio-de-janeiro/

Open 13
Miejsce: Marseille, Francja
Rozmiar drabinki: S-28 D-16
Nawierzchnia: Indoor Hard
Pula nagród: € 549,260
Oficjalna strona: http://www.open13.fr/
Drabinka turnieju głównego: http://www.atpworldtour.com/posting/2014/496/mds.pdf
Drabinka kwalifikacji: http://www.atpworldtour.com/posting/2014/496/qs.pdf
Drabinka turnieju deblowego: http://www.atpworldtour.com/posting/2014/496/mdd.pdf
Plan gier: http://www.atpworldtour.com/posting/2014/496/op.pdf
Zestawienie kursów: http://www.oddsportal.com/tennis/france/atp-marseille/

Delray Beach Open by The VenetianŸ Las Vegas​

Miejsce: Delray Beach, U.S.A.
Rozmiar drabinki: S-28 D-16
Nawierzchnia: Hard
Pula nagród: $ 474,005
Oficjalna strona: http://www.yellowtennisball.com/
Drabinka turnieju głównego: http://www.atpworldtour.com/posting/2014/499/mds.pdf
Drabinka kwalifikacji: http://www.atpworldtour.com/posting/2014/499/qs.pdf
Drabinka turnieju deblowego: http://www.atpworldtour.com/posting/2014/499/mdd.pdf
Plan gier: http://www.atpworldtour.com/posting/2014/499/op.pdf
Zestawienie kursów: http://www.oddsportal.com/tennis/usa/atp-delray-beach/

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
roxanne +15 Punkty
majestro 3K

majestro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Evans D. - Gombos N. @ 1.45 bwin ✅
Kolejny według mnie błąd bwin i kolejny na Gombosie, także łapać szybko bo jak poprzednio pewnie zaraz spadnie do 1.25. O Gombosie pisałem ostatnio, więc skopiuję to co pisałem: Gombos powiedzmy, że jeszcze młody zawodnik, ale i tak ledwie w człapał się do top200. Ten sezon zaczął bardzo słabo, przegrywa ze słabymi rywalami. Mimo, że posiada dobry serwis i potrafi grać szybko to jednak preferuje clay i tam się czuje najlepiej. Nie ma doświadczenie, nie ma formy, Berrer powinien go szybko zmieść z powierzchni kortu. Tylko tym razem nie Berrer, a Evans zmiecie go z kortu. Od tamtego czasu nic się nie zmieniło. Z Berrerem przegrał gładko, w kolejnym tygodniu kolejna porażka w 1 rundzie, także kiepsko mu idzie. A Evans poprzedni sezon można powiedzieć przełomowy, poczynił spore postępy, cały czas się rozwija, kilka fajnych wyników. Ten sezon też zaczął bardzo dobrze i z takim Gambosem nie powinien mieć żadnych problemów. Na szybkich kortach czuje się bardzo dobrze, możliwości dużo większe, forma lepsza. Easy win.

king91 +1 Punkty
mad3rs 2,5K

mad3rs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Yann Marti wygra @ 1,68 MarathonBet ✅
Pierwsza runda kwalifikacji do turnieju Open 13, odbywającego się w Marsylii. Starcie dwóch zawodników z trzeciej setki rankingu ATP. Moim faworytem w tym meczu jest Szwajcar Yann Marti, który jest zdecydowanie lepiej przystosowany do gry w hali niż jego rywal Benjamin Ballaret.
Yann Marti, zawodnik stosunkowo niski, bez jakichś kończących zagrań, jednak potrafiący przebijać piłeczkę na stronę rywala bardzo długo. Dobrze returnuje, całkiem dobry serwis jak na swoje warunki fizyczne. Potrafi grać na każdej nawierzchni poza grassem. Zeszły rok był przełomowy w jego karierze, wiele wygranych turniejów rangi Futuresów, jeszcze więcej finałów. Coś powoli idzie w lepszym kierunku, w tym sezonie świetny bilans - 13/3. Wygrany jeden Futures na twardej nawierzchni.
Benjamin Ballaret, zawodnik reprezentujący księstwo Monaco, trzydzieści lat już na karku a poza turnieje rangi Futures nie wyjrzał. Gra tylko na mączce, przez swoją całą, długą karierę rozegrał niecałe pięćdziesiąt meczy w hali, z czego zdecydowanie więcej przegrał. Ostatni raz w hali próbował swoich sił w 2012 roku, jednak zakończyło się na drugiej rundzie kwalifikacji właśnie w Marsylii.
Umiejętności i obecna forma zdecydowanie po stronie Szwajcara, Ballaret już sobie tylko dogrywa co jakiś, wygrywa sobie mało renomowane turnieje rangi Futures i niech przy tym pozostanie. Marti ma spokojnie szanse pogrywać sobie w Challengerach, co pokazał już pod koniec zeszłego sezonu.

mateusz1621 +6 Punkty
majestro 3K

majestro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Kursy na Evansa zgodnie w przewidywaniami spadły do 1.25, także kto skorzystał ten na pewno zadowolony ????

Pavic M. - Ouanna J. @ 1.50 Pinnacle
⛔ co za s......l Dograł 1 seta i kreczował, jakby nie mógl chwilę wcześniej, co za k...s
Z tego co widzę to duże promo. Serio skąd taki kurs? Przecież ten Pavic to jest jakiś młokos, bez ogrania, bez doświadczenia, bez sukcesów, przegrywa z kim się da gdzie się da. W hali słaby. Także mimo, że Ouanna nie jest żadnym mistrzem to wszystko jest po jego stronie. Dobra forma na początku sezonu. Bardzo pewnie wygrywa mecze z rywalami podobnymi i lepszymi od Pavica. W hali czuje się jak ryba w wodzie, jego ulubiona nawierzchnia. Gra u siebie. Innej opcji niż pewne zwycięstwo nie widzę.
Faktycznie Pavic przegrywa z kim się da. W Zagrzeviu pokonani Androic i Cipolla i porażka po bardzo wyrównanym meczu z Kuznetsovem. Ouanna z kolei nabil bilans na itfach, więc może nie pisz takich rzeczy, bo to po prostu nie prawda.
Czego mam nie pisać i co jest nie prawda, bo nie do końca zrozumiałem. Super pokonał Cipolla i Androic. A co to są niby za zawodnicy? Cipolla jeszcze, choć na razie w tym sezonie słabo gra, ale Androic to niby kto to jest? I zaznaczmy, że te zwycięstwa były w Zagrzebiu a Pavic jest Chorwatem. Także nie wiem czego się tu przyczepiłeś, bo czy te 2 zwycięstwa jakoś zmieniają obraz tego, że Pavic jest po prostu słabym graczem? Ani trochę. A o Ouanna pisałem parę dni temu i tam pisałem, że nabił sobie bilans w ITF-ach, ale najważniejsze jest, że ma dobrą równą formę, że serwis i forhend dobrze funkcjonują a to jest klucz do jego sukcesów i do sukcesów do gry w hali, a Pavic trudniejszy od rywali z ITF-ów nie jest, także jeszcze raz mówię, widzę tutaj bardzo łatwy win Francuza.
e: Masz szczęście z tą promocją. krecz Francuza po przegranym 1 secie.
O co ci chodzi? Masz jakiś problem? Bo serio nie rozumiem.
tak mam. jest nim zakłamywanie faktów pod analizę na dany typ. nie jestem skur*wielem, ale w tym przypadku cieszę się, że przegrałeś. może coś się nauczysz.
Nigdzie nie skłamałem, wyjaśniłem ci wyraźnie wszystko co napisałem, a jeśli masz jakieś dalsze pytania to możesz normalnie zapytać. I jeśli ktoś tu kłamie, to ty, bo mówisz, że nie jesteś s*****lem, a zachowujesz się jak jeden obrażając mnie bez żadnego powodu. A Pavic dzisiaj przegrał gładko z kolejnym rywalem, który od Ouanny lepszy nie jest, tylko był po prostu zdrowy, także mój typ był jak najbardziej dobry, tylko pech, że przytrafiła się kontuzja.
Ostatnia argumentacja mistrzostwo. Może napisz, żeby ci rozliczyli na plus kupon, bo dziś przegrał z Basiciem, który lepszy nie jest od Ouanny.
Gdzie kłamiesz?
1. Brak sukcesów - mistrz juniorskiego Wimbledonu w deblu.
2. przegrywa z kim się da - grał w tym sezonie 4 pojedynki, wszystkie z wyżej notowanymi rywalami, wygrał 2.
Dziękuję.
Aha jeszcze powiedz mi gdzie cię obrażam? Chyba wytknięcie kłamstw to dla ciebie obrażanie..
Nigdzie nie mówię, o żadnym kuponie na plus, tylko o tym, że Pavic jest słaby i przegrał mecz, więc po co się ośmieszasz jakimiś kretyńskimi wpisami?
Jeszcze raz powtórzę nigdzie nie kłamie. Jedyną osobą która tutaj kłamie jesteś ty.
Nie wiem co ma niby jakiś wygrany debel w juniorach do rywalizacji singlowej na poziomie ATP. Jeśli ma to dla ciebie jakiś związek to na prawdę żałuję, że marnuję z tobą czas na dyskusję o tenisie, bo w takim przypadku nie ma żadnego pojęcia o tej dyscyplinie.
Wyjaśniłem ci wyżej co mnie interesują jakiś 2 zwycięstwa u siebie w kraju, także po co to kolejny raz przytaczasz jak już ci dawno wszystko wyjaśniłem. I nie chodzi mi tylko o tegoroczne wyniki, a o całą karierę gdzie gość nic nie wygrywa, nie robi postępów, stoi w miejscu, częściej przegrywa niż wygrywa. Jest po prostu słabym graczem i o to w moim poście chodzi, i jak tego nie zrozumiałeś to przykro.
Dziękuję
Obrażasz? Rzuciłeś się na mnie z jakimś zarzutami wyssanymi z palca, zarzucasz mi jakieś wymyślone kłamstwo. Tak, obrażasz mnie, bez powodu.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Valhalla
Kursy na Evansa zgodnie w przewidywaniami spadły do 1.25, także kto skorzystał ten na pewno zadowolony ????

Pavic M. - Ouanna J. @ 1.50 Pinnacle

Z tego co widzę to duże promo. Serio skąd taki kurs? Przecież ten Pavic to jest jakiś młokos, bez ogrania, bez doświadczenia, bez sukcesów, przegrywa z kim się da gdzie się da. W hali słaby. Także mimo, że Ouanna nie jest żadnym mistrzem to wszystko jest po jego stronie. Dobra forma na początku sezonu. Bardzo pewnie wygrywa mecze z rywalami podobnymi i lepszymi od Pavica. W hali czuje się jak ryba w wodzie, jego ulubiona nawierzchnia. Gra u siebie. Innej opcji niż pewne zwycięstwo nie widzę.

Faktycznie Pavic przegrywa z kim się da. W Zagrzeviu pokonani Androic i Cipolla i porażka po bardzo wyrównanym meczu z Kuznetsovem. Ouanna z kolei nabil bilans na itfach, więc może nie pisz takich rzeczy, bo to po prostu nie prawda.

e: Masz szczęście z tą promocją. krecz Francuza po przegranym 1 secie.

O co ci chodzi? Masz jakiś problem? Bo serio nie rozumiem.
tak mam. jest nim zakłamywanie faktów pod analizę na dany typ. nie jestem skur*wielem, ale w tym przypadku cieszę się, że przegrałeś. może coś się nauczysz.

Nigdzie nie skłamałem, wyjaśniłem ci wyraźnie wszystko co napisałem, a jeśli masz jakieś dalsze pytania to możesz normalnie zapytać. I jeśli ktoś tu kłamie, to ty, bo mówisz, że nie jesteś s*****lem, a zachowujesz się jak jeden obrażając mnie bez żadnego powodu. A Pavic dzisiaj przegrał gładko z kolejnym rywalem, który od Ouanny lepszy nie jest, tylko był po prostu zdrowy, także mój typ był jak najbardziej dobry, tylko pech, że przytrafiła się kontuzja.
Ostatnia argumentacja mistrzostwo. Może napisz, żeby ci rozliczyli na plus kupon, bo dziś przegrał z Basiciem, który lepszy nie jest od Ouanny.

Gdzie kłamiesz?
1. Brak sukcesów - mistrz juniorskiego Wimbledonu w deblu.
2. przegrywa z kim się da - grał w tym sezonie 4 pojedynki, wszystkie z wyżej notowanymi rywalami, wygrał 2.

Dziękuję.

Aha jeszcze powiedz mi gdzie cię obrażam????? Chyba wytknięcie kłamstw to dla ciebie obrażanie..

madman 909

madman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Londyn
Basic M. - Cecchinato M. 1 1.70 William Hill 8/10 76 63 ✅

Bardzo dobry typ na dzisiaj. O Basiciu pisalem wczesniej bardzo dobrze spisujacy sie chlopak, solidny w swoich poczynaniach, grozny na kortach halowych w ktorych zazwyczaj takich przeciwnikow jak Cecchinato zjadac. Włoch jest typowym claycourterem, lubi dlugo pilke trzymac w korcie, wloska typowa rzezba.

Basic powinien przede wszystkim wykorzystac to, ze on czuje sie mimo wszystko lepiej na hali, wykorzystac swoj pierwszy serwis, punktowac i czekac na bledy Wlocha.

Bednarek - Sakamoto 1 5.00 Bet365 2/10 16 16 totalny brak walki z strony Bednarka ⛔

Fajny kurs, a spróbować za mniejsze pieniążki można. Sakamoto to zawodnik który woli mączkę, a szybszych nawierzchni jak ta w Delray Beach unika. Zawodnik raczej bez specjalnego zagrania, przeciętniak. Bednarek to doświadczony, solidny deblista, z racji swojego ogromnego doświadczenia może tutaj zawalczyć i nie sądzę, żeby ot tak sobie oddał mecz, biorąc pod uwagę chociaż by to, że grał z młodym gniewnym Bangourą i w 2 secie był bliski urwania seta.

Tutaj nie ma aż takiej różnicy klasy, Sakamoto jest słabszy niż Bangoura, a to Bednarek może wykorzystać, bo zaserwisować potrafi i jak dobrze pójdzie to może, może będzie... fajny wynik.

darkness6 +1 Punkty
przemek-sic 374

przemek-sic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oswiecim
???? Bagnis F. - Riba-Madrid P.
Bet365 @ 1.53
Bet365 @ 2.50 (DW 0:2)

Bagnis Facundo: 124 ATP
Pere Riba Madrid: 121 ATP
h2h: 0:3 na korzyść Pere Riba.

Koniec statystyk więc. Od dłuższego czasu obserwuję grę jaką prowadzi Pere Riba, trzeba przyznać mu, że jest bardzo walecznym graczem. Cechuje się agresywnością i szybką grą, ale tylko jeśli psychika mu na to pozwala. Co do Facundo, kiedyś dużo stawiałem na niego z racji iż był dobrym graczem, jego leworęczny serwis był mocnym atutem, ale teraz już jest graczem słabego pokroju. Może i fakt Riba gra od dłuższego czasu gorzej, ale uważam, że nie będzie to trwało wiecznie i wreszcie się przełamie + miał konkretną przerwę i czas na treningi, na których na pewno poćwiczył to co trzeba ;) Bagnic od dłuższego czasu przegrywa z zawodnikami pokroju ITF&#39;ów, ale cóż zrobić. Liczę, że dziś to wykorzysta Pere i wygra nawet w dwóch setach ten pojedynek. Spotkanie o 16:00 - zapraszam.

mad3rs 2,5K

mad3rs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Aljaz Bedene wygra @ 1,73 PaddyPower ✅
Decydująca runda kwalifikacyjna do turnieju rangi ATP250 rozgrywanego w Rio de Janeiro. Starcie dwóch zawodników z zaplecza pierwszej setki rankingu. Typuję. że w tym meczu swoją wyższość nad Diego Schwartzmanem zaprezentuje bardziej doświadczony Aljaz Bedene.
Aljaz Bedene po słabym zeszłym sezonie wypadł z pierwszej setki w rankingu i teraz musi się tułać po turniejach kwalifikacyjnych zamiast spokojnie czekać na rywala w turnieju głównym. Aljaz w tym sezonie prezentuje się bardzo solidnie, dobre wyniki notuje, jednak nie ma szczęścia do losowań. W ćwierćfinale w Chennai porażka z Wawrinką, w Melbourne fatalny występ z Robertem. Następnie na mączce trafia na Fogniniego i Granollersa z którymi notabene gra bardzo dobre mecze. W pierwszym spotkaniu w Rio postraszył go młody Brazylijczyk Pereira, jednak po słabym pierwszym secie wszystko wróciło do normy.
Schwartzman od zeszłego sezonu nie potrafi przekroczyć pewnego poziomu, turnieje rangi ATP to za duże progi dla Argentyńczyka, który fatalnie rozpoczął w tym sezonie swoje starty na kortach ziemnych. Porażka z Ramirezem-Hidalgo a następnie z Garinem, wczoraj zwycięstwo z Brazylijczykiem Leite. Wcześniej w Bucaramandze doszedł do półfinału turnieju rangi Challenger.
Patrząc tylko na tegoroczne mecze obu zawodników, niekoniecznie wyniki to zdecydowanie kieruję się w stronę Aljaza. Dodając do tego fakt, że jest on lepszym zawodnikiem i zdecydowanie bardziej doświadczonym to pojawia się w mojej głowie całkiem ciekawy typ. Sądzę, że Bedene powinien awansować do turnieju głównego.

trick89 +8 Punkty
dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Al.Bedene-Schwartzman 1 @1.55
Bedene jest bardzo dobrym tenisista, zagral dobre mecze z Fogninim i Granollersem, sporo pecha mial w losowaniach. Ubiegly rok to zdecydowanie najlepszy sezon w karierze zdolniejszego z braci Bedene, zanotowal kilka naprawde fajnych wynikow, ogral kilku liczacych sie graczy, tylko koncowka sezonu stracona przez problemy zdrowotne.
Wczoraj jakies dziwne mecze z Brazylijczykiem, ale tak to juz bywa, tym bardziej ze turniej w Rio debiutuje w kalendarzu. Turniej ma jednak wysoka pule pieniezna co zachecilo do przyjazdu bardzo duze nazwiska. Schwartzman jest dobryum graczem, ubieglotygodniowej porazki z Garinem nawet nie bralbym zbytnio pod uwage, bo byc moze Argentynczyk nastawil sie w pelni na ten start gdzie pieniadz jest duzo wiekszy, ale Bedene jest jak dla mnie bardziej uznana marka i pech tez chyba go opusci w koncu.

Bossel-Laaksonen 2 @1.15

Do takiego kursu to chyba jeszcze analizy nie pisalem na tym forum. Mecz wrzucilem do kombinacji z biegami narciarskimi ze wzgledu na kurs jak sie latwo domyslic. Chyba sie nie zdziwie rozstrzygnieciem.

santoro86 +6 Punkty (+++++)
madman 909

madman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Londyn
Bedene - Schwartzman 1 1.50 Unibet 8/10 76 61 ✅

Schwartzman nie ma szczęścia w kwalifikacjach bo mógł wylosować lepiej, a tutaj słoweniec którego na mączce lubię. Bedene w formie jest, oglądam jego mecze i wiem co potrafi, powinno starczyć regularności na Argentyńczyka. Mniej więcek koledzy opisali już wszystko powyżej.
Słoweniec przed RG będzie chciał na stałe zrobić sobie ranking, a tylko przez turnieje ATP może nabić ich jak najwięcej. Myślę też, że celowo już ubrał sobie cel, żeby jak najwięcej punktów zbierać na ATP, mijać challengery kiedy się ta, bo ile można zwyciężać w Challengerach?

Wierzę w Bedene, chociaż Schwartzman nie jest leszczem i trzeba na niego zawsze uważać to Alajza bardziej widzę tutaj, bardziej błyskotliwy według mnie.

trick89 +8 Punkty
troglak +3 Punkty
karol666 +5 Punkty
madman 909

madman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Londyn
Berankis - Teixeira 1 1.40 bet365 8/10 61 64 ✅

Czekam i czekam kiedy wreszcie Berankis z którym tak duże oczekiwania były w końcu odpali. Teraz ma szansę bo jeśli chce cokolwiek zdziałać to takich zawodników jak Teixeira musi pokonywac. Berankis lubi szybkie nawierzchnie tam sprawdza się jego serwis, silny fh, jego atuty najbardziej pasują pod szybkie nawierzchnie. Teixeira dobry ma serwis i Berankis będzie musiał to odpierać, jednak wydaje mi się mi się, że ogólnie lepszy Berankis i to on awansuje dalej.

santoro86 +6 Punkty (szkoda, że nie skorzystałem, spoko typy dajesz oby tak dalej !)
madman 909

madman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Londyn
Alexander Zverev - Elias 1 3.25 bet365 5/10 64 57 46 ⛔

Alexander to złote Niemieckie dziecko tenisa. Chłopak który za kilka lat ma być jednym z czołowych tenisistów na świecie. Zwycięzca juniroskiego AO&#39; 14, finalista Rolanda Garosa 13&#39;.

Powoli, powoli wpuszczany na głębsze wody i tutaj będzie miał szansę na awans bo dostaje Eliasa który na obecny moment nie jest jakiś specjalnym zagrożeniem, a szansę i kurs (który wczoraj był 7.00!!!) są świetne.

Zverev dobrze trzyma podanie, ma świetny mocny serwis ok. 200km, dobrze porusza się po krocie, jest zwinny, biega do siatka okazyjnie, chłopak gra ogólnie ciekawy tenis.

Elias na pewno będzie trzymał piłkę w korcie i będzie chciał cwaniactwem młodego doprowadzać do błędów. Jeśli jednak starczy Zverevowi spokoju, tutaj powinien z nim zawalczyć.

mad3rs 2,5K

mad3rs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gastao Elias wygra @ 1,40 William Hill ✅
Gastao Elias (-4g) @ 1,91 Marathon ⛔
Gastao Elias (-1,5s.) @ 1,95 Interwetten ⛔
Z biegiem czasu uświadomiłem sobie, że dwa ostatnie typy były niedorzeczne bo grałem na Eliasa ????
Pierwsza runda kwalifikacji do turnieju głównego w Delray Beach. Starcie jednego z najzdolniejszych tenisistów młodego pokolenia, Alexandra Zvereva z Portugalczykiem Gastao Eliasem.
Alexander Zverev perełka niemieckiego tenisa, bardzo dużo osiągnięć w juniorskim tenisie, numer jeden w rankingu młodzieżowym, od tego sezonu próbuje regularnie wchodzić do gry w turniejach rangi Challenger i ATP. Gra bardzo zróżnicowany tenis, potrafi zaatakować, uspkoić grę, raczej rzadko atakuję pod siatką. Według mnie jest jeszcze za wcześnie dla Alexa aby grać w turniejach tej rangi. Weryfikują to chociażby wyniki Futuresów z listopada, gdzie nie potrafił przekroczyć pierwszej rundy a rywali miał bardzo słabych. W takim wieku zawodnikowi brakuje ogrania jak i regularności co w tenisie jest bardzo ważne. Najlepiej czuję się zdecydowanie na mączce.
Gastao Elias gra na hardzie raczej mało, styl zawodnika na korty ziemne, potrafiący długo utrzymać piłkę w grze, umiejący selekcjonować bardzo dobrze uderzenia. Ostatnimi czasy jest w dołku, słaby poprzedni sezon. W Memphis był bardzo blisko zagrania w turnieju głównym, uległ Denisowi Kudla.
Myślę, że Elias samym doświadczeniem może wygrać to spotkanie, oczywiście Zverev może być groźny jednak nie w przeciągu całego spotkania, brak wyżej wspomnianej regularności. Kurs na zwycięstwo Portugalczyka cały czas wzrasta i na tą chwilę jest on bardzo przyjemny.

santoro86 +6 Punkty (+++)
dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lacko-Llodra 2 @1.6
Jutro panowie z pewnoscia jeszcze nie zagraja biorac pod uwage fakt, ze dzis Llodra z Mahutem wygrali turniej w Rotterdamie. Michael Llodra gra ostatni sezon w swojej karierze (przynajmniej singlowej), ktory zakoczy zapewne w listopadzie w Paryzu, jesli zdrowie pozwoli. Paryz przede wszystkim i Marsylia to sa wlasnie turnieje we Francji, gdzie Llodra gra duzo lepszy tenis. Llodra tutaj wygrywal, dwukrotnie meldowal sie w finale, a wszelkie porazki we wczesniejszych rundach to przychodzily po duzej walce z graczami pokroju del Potro czy Soderling, ktorzy pozniej dla przykladu zgarniali tutaj tytuly. Llodra nie bedzie grac singlowo dobrze wielu turniejow, w Montpellier bylo slabo, z drabinki singlowej w Rotterdamie sie wycofal, ale tutaj powinna byc calkiem inna bajka i inna mobilzacja. Rywal Lacko gra ostatnio slabo, wiec Llodra tym bardziej powinien wykorzystac taka sytuacje. Llodra wygrali wraz z Mahutem debla w Rotterdamie, tym razem spodziewam sie dobrego wystepu singlowego. Podejrzewam, ze kurs na Llodre moze zaczac spadac.
Benneteau-Huta Galung 1 @1.25
Lubie Francuza, kibicuje mu zeby udalo mu sie wygrac w koncu jakis final bo w finalach ATP JUlien ma bilans 0-9 (tak to nie pomylka). Tez duzo historii za Benneteau tutaj. Huta Galung to wydaje mi sie tenisista, ktoremu ciezko zaistniec w glownym tourze. Benneteau ma dobra forme. Jak ktos popatrzy jak on zagral z Janowiczem w Rotterdamie, gdzie walczyli 3 sety i porowna to nastepnie na mecz Berdych-Janowicz to nie mozna dyskredytowac Juliena, tutaj wiec porazka Benneteau w 1 rundzie ni wchodzi w gre. Do kombinacji, ale to chyba wiadomo.

mad3rs 2,5K

mad3rs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Blaz Kavcić wygra @ 1,80 Betclic ✅
Pierwsza runda turnieju Open 13 odbywającego się w Marsylii. Starcie Blaza Kavcicia z Thanasim Kokkinakisem, który otrzymał dziką kartę na występ w tym turnieju. Obu zawodników opisywałem już wcześniej więc posłużę się tym.
Sezon 2014 lepiej zaczął chyba Kavcić, 1/8 finału w Sydney, druga runda w Melbourne, podczas Australian Open, następnie, słaby występ halowy w Heilbronn, gdzie uległ bardzo przeciętnemu Włochowi, Arnaboldiemu. Na przełomie stycznia i lutego dobry występ podczas Davis Cupu, gdzie wygrał dwa mecze z Sousą i Eliasem. Hala to nie jest miejsce gdzie lubi i potrafi grać Słoweniec. Bardzo rzadko wybiera się na turnieje halowe, czemu się nie dziwię bo styl gry zupełnie nie pasuje do nawierzchni halowych.
Mecz z Sijslingiem Kavcic zagrał poprawnie w trzecim secie zabrakło już tlenu, jednak ogólnie na plus, patrząc na to co w ostatnich tygodniach prezentuje Holender.
Thanasi Kokkinakis, to jedna z największych nadziei tenisa, bardzo młody zawodnik, niespełna osiemnastoletni, w końcówce poprzedniego sezonu zaczął grać w Challengerach, teraz próbuje sił w jeszcze większych turniejach, nie wiem czy nie za szybko. Nigdy nie grał w hali, jest to jego pierwszy oficjalny turniej rozegrany w Europie, problemy z aklimatyzacją jeszcze są bo kilka dni wstecz mierzył się w Davis Cupie, w meczu tzw. o pietruszkę z Benneteau i przegrał go bardzo gładko 6-4.6-1.
Kokkinakis w meczu z Kubotem zagrał dobry jeden set, nadal twierdzę, że brakuje mu regularności i na tą chwilę jest to nadal poziom Challenger. Następnie w trzecim secie pojawiły się problemy z karkiem i Thanasi był zmuszony oddać mecz. Przy takich kontuzjach trzeba uważać przy leczeniu, praktycznie nie można podejmować żadnego treningu bo wszystko jest zależne od tej partii. Myślę, że nawet gdyby nadal mu coś dolegało to młody Kokkinakis nie zrezygnował by z tej dzikiej karty bo jak to w przypadku nastolatków jest, duma nie pozwala.
Obaj zawodnicy nie przepadają za halą, jednak różnica jest jedna. Kavcić gra na hali a Kokkinakis nie ma kompletnie doświadczenia. Kavcić potrafi długo utrzymać piłkę a Australijczykowi na tą chwilę brakuje spokoju i próbuje kończyć jak najszybciej każdą akcję.
Po takim kursie warto próbować, nie jest to mecz typu 50/50 a po kursach można odnieść takie wrażenie.

berdshit 545

berdshit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Giraldo Bellucci 1 1,65 bet at home
Santiago opisywalem juz przy okazji meczu z Ferrerem w Argentynie kilka dni temu typując over 19,5 gema w meczu. Zawodnik, który jak na razie sprawuje się bardzo dobrze w Ameryce Poł. Dobre turnieje w Chile i Argentynie- teraz czas na Brazylię. Thomaz juz od dluzszego czasu szuka formy, niby końcówka ostatniego sezonu wróżyła poprawę, ale na pewno nie jest w swojej optymalnej formie, popełnia strasznie duzo błędów, nie straszy zarówno dobrym serwisem, jaki i swoim silnym fh z którym go zawsze kojarzyłem. Santiago za to pokonał ostatnio dobrych clayowców, a jak przegrywał, to z pózniejszymi zwycięzcami- Fogninim i Ferrerem. Gra agresywnie, przy małej ilości błędów, a co najważniejsze oglądając jego mecze w Chile i Arg widziałem ze naprawde mu zależy na zwycięstwach.

mateusz190 357

mateusz190

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Vasek Pospisil - Alejandro Falla @ 1.50 Bet-at-home

Pierwsza runda w Delray Beach i spotkanie młodego Kanadyjczyka ze starym Kolumbijczykiem. Zaczne od h2h, które jest na korzyść Falli 1:0. Nie ma to żadnego znaczenia, było to rok temu gdzie Kolumbijczyk grał u siebie, a Pospisil nie był jeszcze tym graczem, którym jest teraz.
Falla gra generalnie w challengerach w których radzi sobie w miarę, ale Pospisil to inna liga na tą chwilę. Mimo niespodziewanego walkovera w AO 14 wydaje mi się, że teraz wróci w dobrym stylu i można się nawet pokusić o wynik 2:0.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
ATP Rio de Janeiro:
???? Giraldo S. - Bellucci T.
Giraldo S. ::: 1,70 ::: Pinnacle ::: 3/10
H2H 3:2. Bellucci pomimo, że gra u siebie to słusznie nie jest faworytem. Gdzieś od roku mocno spadła jego forma, zalicza bardzo przeciętne wyniki. Rok temu szybko odpadł z tego turnieju, w pierwszej rundzie męczył się z Clezarem, w następnym meczu zweryfikował jego formę Volandri.
Giraldo zaliczył trzy udane zwycięstwa w Chile, oraz jedno na turnieju w Buenos Aires. Przegrał oczywiście ze zwycięzcą turnieju Davidem Ferrerem. Giraldo powinien ten mecz spokojnie wygrać o ile zagra tak jak w poprzednich turniejach.
Wynik: 6:3 4:6 3:6 ⛔
???? Garcia-Lopez G. - Klizan M.
Garcia-Lopez G. ::: 1,68 ::: PInnacle ::: 3/10
Klizan to jedno wielkie rozczarowanie sezonu, odkąd został wybrany jako odkrycie roku 2012, od tego czasu gra dno. Kwalifikacje co prawda przeszedł, ale ja osobiście mam wyrobioną opinię o tym zawodniku. Kurs musiałby wynosić ponad 3,00 żebym postawił na niego jakiekolwiek pieniądze. Hiszpan Garcia-Lopez nie jest jakimś &quot;asem&quot; tenisa, ale w takich meczach potrafi się odnaleźć. Nie przyjechał tutaj odcinać kuponów.
Wynik: 4:6 6:4 (4)6:7 ⛔

???? Volandri F. - Lajovic D.
Volandri F. ::: 1,71 ::: Pinnacle ::: 3/10
Lajovic dość młody zawodnik z rocznika 1990, bez większych sukcesów na poziomie ATP. Obija się przede wszystkim w Challengerach i tam osiąga wyniki. Na poziomie ATP na przestrzeni ostatnich lat wygrał tylko jedno spotkanie w 2012 roku.
Volandri jest już bliżej końca kariery, ale rok temu w Sao Paulo doszedł do ćwierćfinału. Myślę, że i tutaj powalczy, jest bardziej doświadczony, ma o wiele lepsze wyniki niż Lajovic. H2H 3:1, ale tylko raz Włoch przegrał po kreczu.
Wynik: 7:6(7) 3:6 0:4 ⛔
ATP Marseille:
Wynik:
???? Kavcic B. - Kokkinakis T.
Kavcic B. ::: 1,59 ::: Pinnacle ::: 3/10
Nie mam zaufania do takich zawodników z rocznika 1996 jak Australijczyk Kokkinakis. Myślę, że jeszcze wiele pracy przed nim, a poziom ATP to co innego niż ITFy czy Challengery. Blaz Kavcic przede wszystkim gra na nawierzchniach ziemnych, ale tu dużo ukrywać? Jest bardziej doświadczony i na to przede wszystkim liczę. Mało kto lubi przegrywać z takimi młokosami już w pierwszej rundzie. Z drugiej strony parę wyników Blaz Kavcic na hali posiada w swoim repertuarze.
Wynik: 6:4 6:2 ✅
ATP Delray Beach:
???? Querrey S. - Lopez F.
Lopez F. ::: 2,24 ::: Pinnacle ::: 3/10
H2H 2:3 i warto do tego dodać, że Sam Querrey to tenisowe drewno. Ostatnio osiąga dość słabe wyniki, a przeciwko Hiszpanowi który gra slajsem będzie mu jeszcze trudniej. Rok temu Lopez doszedł do finału w Memphis, w tym roku odpadł już w pierwszej rundzie z finalistą Karlovicem. Myślę, że Feliciano będzie chciał podreperować ranking właśnie tutaj w Delray Beach. Taki kurs to value, bo w mojej opinii to właśnie on powinien być faworytem.
Wynik: 6:4 2:6 3:6 ✅
???? Sock J. - Mannarino A.
Sock J. ::: 1,61 ::: Pinnacle ::: 3/10
O tym spotkaniu już pisałem ostatnio z okazji turnieju w Memphis. Wygrał &quot;Skarpeta&quot; po raz drugi w tym roku. Choć mecz mógł skończyć w trzecim secie przy wyniku 5:3, to jednak dał się odłamać i zwycięsko wygrał dopiero w tie-breaku. Mannarino to dla mnie poziom Challenger, a Jack Sock to amerykański nieoszlifowany talent. U siebie będzie podwójnie groźny.
Wynik: 4:6 2:6 ⛔

peterkovic +1 Punkty
gamesetmatch 538

gamesetmatch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cecchinato M./Seppi A. - Benneteau J./Roger-Vasselin E. @ 1,35 TonyBet ✅
Bennetau i Roger-Vasselin to półka, jak nie dwie wyżej niż ich rywale. Cecchinato to challengerowy ziemniak i to najsłabszy punkt tej pary. Seppi ograny z dobrymi przeciwnikami, ale sam nie pociągnie. Francuzi to solidna para, znają się, rozumieją powinno być do przodu w miarę szybko.
Peya A./Soares B. - Monaco J./Sa A. @ 1,4 TonyBet ✅
Peya/Soares to świetny duet. Szukają w tym sezonie optymalnej formy, ale i tak jest dobrze. Na mączce powinni znaleźć spokój i ustabilizować formę. Monaco i Sa to taka solidna sklejka, ale nic ponadto. Sa to już wiekowy zawodnik i obniżył trochę loty, ale ogólnie mega ograny i mega doświadczony. Monaco też coś tam potrafi, ale nie sądzę, by starczyło umiejętności na parę ze światowej czołówki. Jeśli uda im się ugrać seta, to w stb austriacko-brazylijska para wspólnym doświadczeniem zwycięży.

all-in +2 Punkty
przemek-sic 374

przemek-sic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oswiecim
???? http://www.livesports.pl/mecz/04rkmhy8/#szczegoly-meczu]Schoorel T. - Guez D. [/url]
17.02.2014 14:00
@ 1.73
DW 2:0 @ 2.87

200 rakieta ATP zmierzy się z 171 rakietą w rankiingu. Holender moim zdaniem mimo wszystko ma większe szansę wygrać to spotkanie. Jest on obecnie w doskonałej formie, ma więc mocne szansę wygrać po raz trzeci wygrać z David&#39;em. Oba pojedynki między tymi zawodnikami rozegrały się na kortach twardych, tylko w pierwszym (12.01.11) Guez urwał seta Schoorel&#39;owi. Dziś myślę, że to się nawet nie stanie, bo Thomas jest naprawdę na gazie, widać to było po spotkaniu z Ungur&#39;em, którego rozprawił szybko 0:2. Czasem sam sobie utrudnia grę, ale jest moim zdaniem lepszym graczem niż francuz. Wysoki leworęczny z mocnym serwisem Thomas na pewno będzie chciał szybko zakończyć pojedynek. Moim zdaniem śmiało można grać, polecam bardzo!

Status
Zamknięty.