Kursy na Evansa zgodnie w przewidywaniami spadły do 1.25, także kto skorzystał ten na pewno zadowolony ????
Pavic M. - Ouanna J. @ 1.50 Pinnacle 
co za s......l Dograł 1 seta i kreczował, jakby nie mógl chwilę wcześniej, co za k...s
Z tego co widzę to duże promo. Serio skąd taki kurs? Przecież ten Pavic to jest jakiś młokos, bez ogrania, bez doświadczenia, bez sukcesów, przegrywa z kim się da gdzie się da. W hali słaby. Także mimo, że Ouanna nie jest żadnym mistrzem to wszystko jest po jego stronie. Dobra forma na początku sezonu. Bardzo pewnie wygrywa mecze z rywalami podobnymi i lepszymi od Pavica. W hali czuje się jak ryba w wodzie, jego ulubiona nawierzchnia. Gra u siebie. Innej opcji niż pewne zwycięstwo nie widzę.
Faktycznie Pavic przegrywa z kim się da. W Zagrzeviu pokonani Androic i Cipolla i porażka po bardzo wyrównanym meczu z Kuznetsovem. Ouanna z kolei nabil bilans na itfach, więc może nie pisz takich rzeczy, bo to po prostu nie prawda.
Czego mam nie pisać i co jest nie prawda, bo nie do końca zrozumiałem. Super pokonał Cipolla i Androic. A co to są niby za zawodnicy? Cipolla jeszcze, choć na razie w tym sezonie słabo gra, ale Androic to niby kto to jest? I zaznaczmy, że te zwycięstwa były w Zagrzebiu a Pavic jest Chorwatem. Także nie wiem czego się tu przyczepiłeś, bo czy te 2 zwycięstwa jakoś zmieniają obraz tego, że Pavic jest po prostu słabym graczem? Ani trochę. A o Ouanna pisałem parę dni temu i tam pisałem, że nabił sobie bilans w
ITF-ach, ale najważniejsze jest, że ma dobrą równą formę, że serwis i forhend dobrze funkcjonują a to jest klucz do jego sukcesów i do sukcesów do gry w hali, a Pavic trudniejszy od rywali z
ITF-ów nie jest, także jeszcze raz mówię, widzę tutaj bardzo łatwy win Francuza.
e: Masz szczęście z tą promocją. krecz Francuza po przegranym 1 secie.
O co ci chodzi? Masz jakiś problem? Bo serio nie rozumiem.
tak mam. jest nim zakłamywanie faktów pod analizę na dany typ. nie jestem skur*wielem, ale w tym przypadku cieszę się, że przegrałeś. może coś się nauczysz.
Nigdzie nie skłamałem, wyjaśniłem ci wyraźnie wszystko co napisałem, a jeśli masz jakieś dalsze pytania to możesz normalnie zapytać. I jeśli ktoś tu kłamie, to ty, bo mówisz, że nie jesteś s*****lem, a zachowujesz się jak jeden obrażając mnie bez żadnego powodu. A Pavic dzisiaj przegrał gładko z kolejnym rywalem, który od Ouanny lepszy nie jest, tylko był po prostu zdrowy, także mój typ był jak najbardziej dobry, tylko pech, że przytrafiła się kontuzja.
Ostatnia argumentacja mistrzostwo. Może napisz, żeby ci rozliczyli na plus kupon, bo dziś przegrał z Basiciem, który lepszy nie jest od Ouanny.
Gdzie kłamiesz?
1. Brak sukcesów - mistrz juniorskiego Wimbledonu w deblu.
2. przegrywa z kim się da - grał w tym sezonie 4 pojedynki, wszystkie z wyżej notowanymi rywalami, wygrał 2.
Dziękuję.
Aha jeszcze powiedz mi gdzie cię obrażam? Chyba wytknięcie kłamstw to dla ciebie obrażanie..
Nigdzie nie mówię, o żadnym kuponie na plus, tylko o tym, że Pavic jest słaby i przegrał mecz, więc po co się ośmieszasz jakimiś kretyńskimi wpisami?
Jeszcze raz powtórzę nigdzie nie kłamie. Jedyną osobą która tutaj kłamie jesteś ty.
Nie wiem co ma niby jakiś wygrany debel w juniorach do rywalizacji singlowej na poziomie
ATP. Jeśli ma to dla ciebie jakiś związek to na prawdę żałuję, że marnuję z tobą czas na dyskusję o tenisie, bo w takim przypadku nie ma żadnego pojęcia o tej dyscyplinie.
Wyjaśniłem ci wyżej co mnie interesują jakiś 2 zwycięstwa u siebie w kraju, także po co to kolejny raz przytaczasz jak już ci dawno wszystko wyjaśniłem. I nie chodzi mi tylko o tegoroczne wyniki, a o całą karierę gdzie gość nic nie wygrywa, nie robi postępów, stoi w miejscu, częściej przegrywa niż wygrywa. Jest po prostu słabym graczem i o to w moim poście chodzi, i jak tego nie zrozumiałeś to przykro.
Dziękuję
Obrażasz? Rzuciłeś się na mnie z jakimś zarzutami wyssanymi z palca, zarzucasz mi jakieś wymyślone kłamstwo. Tak, obrażasz mnie, bez powodu.