>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Marsylia, Memphis & Buenos Aires, 14-20.02.2011

Status
Zamknięty.
W 54

wesoly1991-69239

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kilka typow na noc:
Roddick-Hewitt(powyżej 21,5 gemów) (1,75)
Del Potro-Russels-Russels +4,5 gema (1,95)
Monaco-Wawrinka-2 (1,44)
christopher48 // Nie podajemy suchych typów. Zważywszy na to, że jesteś nowym użytkownikiem forum, pozostawię Twój post, ale następnym razem postaraj się o analizę.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mirnyj/Nestor &amp; Gallovits/Medina @ 1.89 8/10 ✅ 76(4) 63, 26 76(6) 119 2MP saved
wzmianka o Nestorach
Nestor i Mirnyj nic nie stracili na zmianie, a nawet zyskali tutaj mowa o Bestii ze Wschodu który wraz z Nestorem będzie drugą parą w tym sezonie ale nie wiem czy nawiąże do rywalizacji z Bryanami jak para Kanadyjczyka.
Mark Knowles już chyba bardziej gra rekreacyjnie w debla i wziął sobie za partnera nie wyskakującego ponad poziom Mertinaka z którymi wyniki ma przeciętne i tak już pozostanie chyba że obywatel Wysp Bahama namówi kogoś innego, lepszego i bardziej znanego, komercyjnego do współpracy bo oprócz tego że Mertimak z Cermakiem dwa lata temu grali na Mastersie za wiele nie da się powiedzieć.
Myślę że Nestorzy mają chrapkę na tytuł, następnie mają tygodniowy odpoczynek chyba że nie chcą wyjść z rytmu zagrają w Delray Beach bo po co wylatywać do Dubaju czy tym bardziej Meksyku jeśli już jeden tytuł na pięćsetce można wyłapać w Stanach jak to bywa w deblu może dojdzie tutaj do STB ale jednak meldunek w finale pary #1 w tym turnieju to jednak coś co powinni zrobić.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
vanguarde +1 Punkty
rskull +3 Punkty
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Mardy Fish - Milos Raonic 1,83 1:2 ⛔
Dziś młody Kanadyjczyk żegna się z turniejem. Fish to już jednak inna liga dla niego. Może za rok czy dwa powalczy z nim jak równy z równym, ale dzisiaj nie daję mu szans. Raonic może już być zmęczony, jego ostatnie mecze to długie tajbrekowe 3 setówki. Dziś do tego zagra z gospodarzem imprezy.
Andy Roddick - Juan Martin Del Potro 2,10 2:0 ✅
Jakoś niedawno pisałem, że Del Potro nie radzi sobie z lepszymi rywalami i takie jest moje zdanie w tym meczu. Roddick, aktualnie czołówka Amerykańskiego tenisa zmierzy się z Potro. Ten sezon Andy może jak na razie zaliczyć do udanych. Na 12 rozegranych meczy 10 wygrał, 2 przegrał.
H2H 0:3 dla Argentyńczyka, ale dość dawne bo z 2009 roku wtedy kiedy Juan był w życiowej formie, a mecze nie wyglądały na wyrównane bo 2 razy były 3 setówki. Jak dla mnie Andy dziś wysyła Juana do domu i walczy w finale z Fishem.
Mikhail Youzhny - Marin Cilic 2,10 1:2 ✅
Youzhny musi lecieć do Dubaju skoro tam jest zapisany :p, może odpuści ten mecz ???? .

vanguarde +1 Punkty
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
hahaha &quot;Fish to inna liga&quot; przepraszam inna liga od pokonanego w tym turnieju Verdasco a może Stepanka?! Musisz mi to chyba dokładnie wyłożyć. To Fish miał śmiesznych rywali po drodze, wczoraj Sam Querrey który nie wie co ma robić na korcie. RAONIC na pewno jest zmęczony i to jest jedyny argument przemawiający za FISHEM. ja ten mecz odpuszczam jestem fanem Milosa, na pewno stać go na kolejne dobre spotkanie Fish to słaby rywal w porównaniu z tymi którymi grał w ostatnich tygodniach. Nie mówię, iż może ograć Amerykanina na stojąco ale powiedzmy, że nie musi grać najlepszego meczu w karierze aby ograć dzisiaj rybkę.

jasmin_bogow 1,2K

jasmin_bogow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
hahaha &quot;Fish to inna liga&quot; przepraszam inna liga od pokonanego w tym turnieju Verdasco a może Stepanka?! Musisz mi to chyba dokładnie wyłożyć. To Fish miał śmiesznych rywali po drodze, wczoraj Sam Querrey który nie wie co ma robić na korcie. RAONIC na pewno jest zmęczony i to jest jedyny argument przemawiający za FISHEM. ja ten mecz odpuszczam jestem fanem Milosa, na pewno stać go na kolejne dobre spotkanie Fish to słaby rywal w porównaniu z tymi którymi grał w ostatnich tygodniach. Nie mówię, iż może ograć Amerykanina na stojąco ale powiedzmy, że nie musi grać najlepszego meczu w karierze aby ograć dzisiaj rybkę.
W tym meczu warto szukać kursu na tie-break. Obaj gracze z dobrym serwisem, Fish returnerem świetnym nie jest, Raonic tym bardziej.
Co do DelPo to zagrałem dzisiaj na Niego za grosze;) Ot, h2h dobre, widać, że szybko wraca do dużej formy, kilku zawodników miał na rozgrzewkę, teraz Roddick, który już nie reprezentuje tego samego poziomu co dawniej.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Söderling, R - Tursunov, D
Typ: Over 21,5
Kurs: 1,90
Buk: Unibet
Stawka: 3j
Jak dla mnie buki wystawili fajną linię w tym spotkaniu. Wystarczą dwa wyrównane sety aby over szedł. Panowie świetnie serwują, grają ofensywnie możemy spodziewać się szybkich wymian i szybkich gemów dla serwujących. Obaj w świetnej formie nie wyobrażam sobie tutaj aby Soda zdominował Rosjanina jak wczoraj LLodre nie ma dla mnie takiej opcji...

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
  • Andy Roddick - Juan Martin Del Potro

Spotkanie dla mnie szczególne, bo z udziałem dwóch ulubionych zawodników proponuję odpuścić.
Forma wskazuje Juana Martina Del Potro, H2H (3:0) także, ale Argentyńczyk nie jest jeszcze w pełni formy, potyczki z Baghdatisem i Verdasco pokazały że na rywalizację z topem będzie gotów gdy złapie trochę gry na wysokim poziomie. Roddick z kolei z głebi kortu gra fatalnie ostatnimi czasy, tylko z rzadka odgryza się atakami, powątpiewam czy będzie w stanie utrzymać wysokie tempo które narzuci Argentyńczyk. Roddick co prawda ma bardzo dobry bilans w tym roku (10W/2L), ale tworzą go głównie wygrane nad zawodnikami, którzy o walce jak równy z równym z Amerykaninem mogą tylko pomarzyć. Ostatni mecz, w którym Andy pokonał tak klasowego rywala miał miejsce w sierpniu (6/4 7/5 z bardzo źle dysponowanym tamtego dnia Djokovicem), A-Rod gra jednak u siebie, co suma sumarum daje mi przekonanie, że kursy na poziomie 2,05 (Roddick) - 1,75 (Del Potro) jakie w tej chwili oferują nam bukmacherzy nie są warte gry.

typer36 437

typer36

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cala Polska
Trzeba tu przytoczyć relację z wczorajszego meczu Roddicka. W 1 secie 1 gem to brejk dla Leytona. Andy na miękkich nogach, piłki w pół siatki prawie co chwilę. Serwis średnio funkcjonował, Andy się wkurzał bo jego atut zawodził. I tak wszystkie swoje gemy wygrał na przewagi, w gemach Kangura tylko raz chyba coś poważniej pograł. Potem poszedłem się myć, wróciłem i zobaczyłem Andyego odmienionego. Serwis kapitalny, piekielnie mocny, dobrze mierzony, zafunkcjonował też wolej. Zaraz doszły też wymiany. Andy z końcowej linii bił jak najęty i rozrzucał Kangura. Ten tylko czasami coś jeszcze się odgryzał. Teraz to Hewitt wygrywał gemy do 30 albo na przewagi. Andy miał sporo break pointów. 3 set to samozłamanie Leytona i później pewna kontrola gemów przez Andyego. Znów kilka breakpointów ale nie wykorzystanych. No i te wymiany... Dawno nie widziałem tak grającego Roddicka

meczu Del Potro nie widziałem, ale wiem że łatwo serwisu nie odda... dla mnie over gemowy

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Roddick to gładko wygra. Del Potro symuluje jakąś kontuzję bo wie, że z Amerykaninem nie ma szans. Niech się Juan modli, żeby nie skończyło się to 6:2, 6:0.
Jutro Andy w takiej formie powinien spokojnie pokonać Kanadyjczyka, chociaż nie wykluczam długiego meczu, bo obaj prezentują świetny serwis, jednak Andy bardziej doświadczony.
Tak czy siak w finale win Roddicka 9/10. Jakie będą kursy ? Coś czuje, że kurs będzie około 1,60.
Andy Roddick 1,44 ✅ 2:1

merengue +1 Punkty
macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie komentując jednocześnie zabawnych i żałosnych dywagacji post wyżej to myślę że hot nius:

Raonic dostał special exempt do Acapulco ????
dla mnie niezrozumiałe zachowanie, zdecydowanie po takiej dawce meczów jaką on dostaje od początku sezonu to powinien zrobić zjazd do bazy

@ down: to wiele wyjaśnia ????

vengo +4 Punkty
hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Raonic dostał special exempt do Acapulco ????
dla mnie niezrozumiałe zachowanie, zdecydowanie po takiej dawce meczów jaką on dostaje od początku sezonu to powinien zrobić zjazd do bazy

Już Ci mówię, chłop chcę poczuć trochę mączki bo bardzo mocno szykuję się na Davisa z Meksykiem, a Meksykanie mają prawo wyboru nawierzchni i biorą mączkę.

Milosz ma po drodze na ten turniej, a że wygrał wczoraj z Kendrickiem to dostał SE więc i podróżować nie będzie musiał bo będzie siedział dwa tygodnie w Meksyku jak i poczuję mączkę bo w wywiadach mówił że bardzo chcę pomóc Kanadzie wejść do światowej grupy.

matty1991 +2 Punkty
drago 108

drago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Soda po wpadce z Dolgo idzie jak burza. W Rotterdamie pokonał Haase, Kohliego, Juźnego, Troickiego i Tsonge. W Marsylii wygrał z Mahutem, Llodrą i Tursunovem. Jeśli wygra będzie to już 3 wygrany turniej przez Szweda. Forma jest i to spora. Cilic natomiast tenisowo mi tak nie imponuje, jak Robin. Myślę, że finał jest dla Sody, jedyne nad czym trzeba się zastanowić to, czy @1.30 jest warte gry.
Drugi finał w Memphis jest zdecydowanie ciekawszy
Raonic, który miał być zmęczony pokonał Fisha i zagra z Roddickiem w finale. Młody Kanadyjczyk imponuje formą w 2 tygodnie wygrał San Jose i jest w finale Memphis. Jego atomowy serwis bronił go w wielu trudnych momentach. Przytoczę tutaj sytuacje z meczu z Kendrickiem, gdzie przy stanie *5/3 i 40-15 Kendrick zagrał miniloba, który wg mnie spadł za linią, Raonic który się patrzył na piłke już się cieszył z wygranej, jednak sędziowie nie wywołali autu, Raonic trochę pokrzyczał na sędziego po czym wziął piłkę i zaserwował asa... po czym nie podał ręki sędziemu. Chłop wie o co chodzi w tym fachu. Pokusiłem się o podsumowanie jego dokonań serwisowych i wyszło takie cudo:
Raonic - Roddick
Fish 23 - Delpo 13
Kendrick 20 - Hewitt 21
Stepanek 38 - Tipsarevic 14
Verdasco 16 - Berankis 23
Suma: 97 - 71
Milos jest w gazie i sądzę, że jest w stanie ograć Andiego. W dodatku kurs jest spory, bo w granicach 2.60. Value, czy też nie jest warty gry.

cineck 45

cineck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Roddick w meczu z JMDP wezwał lekarza, bo odczuwał ból w prawym ramieniu co odbijało sie na jego grze z fh. Także uważałbym na granie Andiego.

phillips +4 Punkty (ok)
gju 134

gju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cracktown
Roddick - Raonic 1 (1.5)
Oglądałem Raonica z Kendrickiem i wyglądał mocno przeciętnie. Kanadyjczyk strasznie faluje. Potrafi trzepnąć 4 asy pod rząd, potrafi popełnić 3 niewymuszone błędy pod rząd. Gra przy siatce fatalna. Odnoszę też wrażenie, że łatwo Miłosz się dekoncentruje.
Andy tutaj powyjaśniał paru dobrych tenisistów. Zaskakująco łatwo poradził sobie z JDP, a Leyton wbrew pozorom też sobie za dużo nie pograł z ARodem.
Raonic traci seta z Kendrickiem, który wyglądał tamtego dnia bardzo przeciętnie...Raonic traci seta z cały czas bardzo średnim Fishem...to co będzie z bardzo dobrze wyglądającym AR.
Soderling - Cilic 1 (1.3)✅✅✅
Zacznijmy od tego, że Cilica w ogóle nie powinno być w tym finale. Misza jak zwykle strasznie sfrajerzył. Następnie przejdźmy do tego, że Soda przejechał jak walcem po jednym z faworytów gospodarzy - Llodrze...a następnie zaskakująco łatwo pojechał po Tursunovie w znakomitej formie. Można było mieć wątpliwości jak Sodzie będzie zależało na Marsylii po Holandii...ale już wszystko jest jasne. Skoro Soda jest w finale to zagra na max, a to jest równoznaczne z tym, że Cilic przegra to spotkanie.

merengue +1 Punkty
diuq85 354

diuq85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WB Je(L)onki
Sporo szumu się zrobiło wokół tenisowej rewelacji tego sezonu. Odbiegam od dyskusji i zajmę się finałem w Marsylii, gdzie Robin Soderling spotka się z Marinem Cilicem. Buki trochę nie doceniają Chorwata wystawiając kurs np 3,55 w Unibecie, jednak wysoki kurs nie kusi mnie aby zagrać przeciwko doskonałej maszynce szwedzkiej. Po półfinałowym meczu Chorwata, ten zawodnik ma u mnie niższe notowania. Chociaż Jużnemu śpieszyło się do Dubaju, Marin nie potrafił tego wykorzystać, straszna nieregularność i męczarnia po 3 setach. Robin jak do tej pory pewnie, w 2 setach odprawiał każdego z rywali, nawet rewelacje tego turnieju Tursunowa. Grać na Sodę za 1,28 to się nie opłaca, 3,55 na Cilica - nie widzę tu value. Zagram zatem over 9,5 gema w 1 secie. To mi się podoba, 30 min i wszystko będzie jasne. Poziom gry panów bardzo dobry, gra ścisła czołówka światowa, nie sadzę aby któryś z nich był w stanie szybko przełamać rywala. Obaj zawodnicy wysocy, dysponujący atomowym serwisem. To ich silna broń, która będzie dziś wykorzystana. Spodziewam się tie breaka lub 7:5 w 1 secie. Kurs 1,62 wygląda nieźle, polecam
Soderling - Cilic
Typ: over 9,5 gema w pierwszym secie
Kurs: 1,62
Buk: Unibet

vanguarde +1 Punkty
andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Almagro N. - Chela J.I.
2
2.70⛔

Ostatnie 3 pojedynki wygrywał Almagro. BYły bardzo zacięte. Pójdziemy teorią że kazda seria się kiedyś kończy. Mecz 50/50, a moja zasada mówi że gramy na większy kurs.

Roddick A. - Raonic M.
1
1.40✅
Tv : supertenistv (włoski kanał free)

Co za duzo to nie zdrowo. Pisanie o kanadyjczyku raczej bezcelowe. Forum tenisowe jest zalane wiadomosciami o Raonicu. Po ciężkim meczu Andy wygra!

Andre@

M 28

mitch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Almagro N. - Chela J.I.
2
2.70

Ostatnie 3 pojedynki wygrywał Almagro. BYły bardzo zacięte. Pójdziemy teorią że kazda seria się kiedyś kończy. Mecz 50/50, a moja zasada mówi że gramy na większy kurs.
Dla mnie to perełka. Almagro na pewno jest zmęczony. Miał troszkę szczęscia, że mógł więcej odpocząć w ostatnich dniach, ale Chela to klasowy zawodnik. Grali niedawno, wygrał Almagro, ale teraz Chela jest u siebie i na pewno będzie bardziej zmotywowany.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Almagro N. - Chela J.I. 3,00 2:1 ⛔
DW: 1:2 6,00 ⛔
Liczba setów powyżej 2,5 - 2,50
✅
Chela +1,5 seta - 1,60 - Najlepszy bet chyba ✅ ;-)
Po pierwsze value. Taki kurs wystawiać na gospodarza ?
Po drugie właśnie, Chela jest gospodarzem. Argentyńczyk na turnieju w Błenos Aries :razz:.
Po trzecie H2H może i 4:2 dla Almagro, ale zawsze mecze były wyrównane, najczęściej to były 3 stówki.
Po czwarte Chela według mnie ograł lepszych przeciwników. Wygrał gładko z Wawrinką 2:0, albo wygrana z Montanesem. Natomiast Almagro według mnie miał łatwiejszych rywali. Np. Taki Tommy Robredo z którym mu się dobrze gra o czym świadczy H2H 3:0.
Jak dla mnie Chela spokojnie powinien w tym meczu urwać seta Almagro.

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
Dla mnie to perełka. Almagro na pewno jest zmęczony. Miał troszkę szczęscia, że mógł więcej odpocząć w ostatnich dniach, ale Chela to klasowy zawodnik. Grali niedawno, wygrał Almagro, ale teraz Chela jest u siebie i na pewno będzie bardziej zmotywowany.
Nie byłbym taki pewny Cheli. Almagro jest w świetnej formie, a Chela jakoś mnie nie przekonuję, fakt, że gra u siebie to napewno duży plus dla niego, choć ta argentyńska publika jest dziwna i potrafi kibicować rywalom &quot;swojego&quot;
Wynik z Wawrinką jest bardzo mylący, kto oglądał ten wie, jakie Stanislas miał problemy z poruszaniem się, każdy porządny tenisista odesłałby wczoraj Staszka na &quot;rowerze&quot;, ale Chela pokazał, że zbyt skomplikowanym graczem nie jest.
Almagro natomiast zagrał wczoraj kapitalne zawody. Pierwszy set był wyrównany, bo Robredo dorównywał poziomem rywalowi, drugi to już totalna dominacja Nicolasa, który przy własnym serwisie w całym meczu przegrał zaledwie 6 piłek.
Przegrana Hiszpana będzie dla mnie wielkim zaskoczeniem.

vanguarde +1 Punkty
merengue +1 Punkty
lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
Almagro N. - Chela J.I. 3,00
DW: 1:2 6,00
Liczba setów powyżej 2,5 - 2,50
Chela +1,5 seta - 1,60 - Najlepszy bet chyba
Po pierwsze value. Taki kurs wystawiać na gospodarza ?
Po drugie właśnie, Chela jest gospodarzem. Argentyńczyk na turnieju w Błenos Aries :razz:.
Po trzecie H2H może i 4:2 dla Almagro, ale zawsze mecze były wyrównane, najczęściej to były 3 stówki.
Po czwarte Chela według mnie ograł lepszych przeciwników. Wygrał gładko z Wawrinką 2:0, albo wygrana z Montanesem. Natomiast Almagro według mnie miał łatwiejszych rywali. Np. Taki Tommy Robredo z którym mu się dobrze gra o czym świadczy H2H 3:0.
Jak dla mnie Chela spokojnie powinien w tym meczu urwać seta Almagro.
To akurat, że komuś dobrze się z kimś gra to nie znaczy, że przeciwnik jest słaby. Robredo akurat bardzo dobrze prezentował się ostatnio na cegle. Za to Chela pokonał Wawrinkę i to jest ciekawe - szkoda, że nie widziałem tego spotkania. Co do typów to i ja byłbym bardziej skłonny zagrać na Argentyńczyka, bo to ostatnie miesiące jego kariery i ostatnia szansa na tytuł - i co jak co, ale na kortach ziemnych to gra on bardzo dobrze. Oglądałem go rok temu i wywarł na mnie świetnie wrażenie. Dał też sporo zarobić, dlatego mój typ to Chela 2-1 @ 6 sportingbet

Status
Zamknięty.