>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Marsylia, Memphis & Buenos Aires, 14-20.02.2011

Status
Zamknięty.
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Open 13

• Miejsce: Marsylia (Francja)
  • Data: 14.02.2011-20.02.2011
  • Rozmiar drabinki: S-28 D-16
  • Nawierzchnia: indoor hard
  • Pula nagród: €512,750
  • Oficjalna strona: http://www.open13.fr/

Regions Morgan Keegan Chamionships
  • Miejsce: Memphis (USA)
  • Rozmiar drabinki: S-32 D-16
  • Nawierzchnia: indoor hard
  • Pula nagród: $1,100,000
  • Oficjalna strona: http://www.memphistennis.com/home

Copa Claro

• Miejsce: Buenos Aires (Argentyna)
  • Rozmiar drabinki: S-32 D-16
  • Nawierzchnia: clay
  • Pula nagród: $475,300
  • Oficjalna strona: http://www.copaclaro.com/

kamil081308 155

kamil081308

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tursunov – Dimitrov 1 1,87 (5/10)
Doświadczenie kontra młodość, tak można nazwać ten pojedynek. Ja zdecydowanie stawiam na doświadczenie. Nawierzchnia GreenSet jest szybka i bardzo wymagająca, każda wodza fantazji na korcie jest szybko karcona. Złe ustawienie, niedokładność, brak doświadczenia mnoży niewymuszone błędy.
Tursunov tak naprawdę w tym sezonie zaczął grać dobrze po kontuzji, wrócił już w 2010 roku, ale to był cień zawodnika, którego ja pamiętałem. Jego główny atut to FH, który swego czasu był jednym z najlepszych w ATP. Serwis także bardzo dobry, przy siatce radzi sobie ponadprzeciętnie. Zawsze lubił szybkie nawierzchnię i właśnie na nich odnosił najlepsze wyniki.
Dimitrov to młody, bardzo utalentowany zawodnik, wielu upatruje w nim przyszłego Federera co dla mnie jest nieporozumieniem. Może jego mowa ciała na korcie i zachowanie przypomina Rogera, ale talentu na miarę wielkiego mistrza moim zdaniem nie ma. Ktoś pewnie mi zwróci uwagę, że ma jeszcze czas…Może i tak, ale wystarczy spojrzeć na osiągnięcia tych najlepszych w jego wieku i wszystko jest jasne. Roger jak miał 19 lat to był już w ćwierćfinale wielkiego szlema i wygrał turniej ATP. Bułgar w swoim dorobku ma wygrany challenger i 2 rundę wielkiego szlema.
Uważam, że bukmacherzy przeceniają możliwości Grigora dając mu w tym meczu około 50% szans, dla mnie ma max 30%.

inkub1986 343

inkub1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pomerania
Bialy chlopiec z RPA wyrobil sie niesamowicie i choc gra dzis na nieswojej spalonej ziemi z reprezentantem kowbojow Robertem K. nie powinien czuc natloku stresu, zmartwienia czy innych niepotrzebnych emocji/uczuc. Kevin do boju wygrales w Johannesburgu moze pokonasz A-Roda?
ATP Memphis Morgan Keegan&#39;s [hard indoor]
Kevin Anderson - Robert Kendrick 1,641 (pinnacle)
⛔łeee p.eprzony tie w 3.secie... slabe wale.n.tynki

wlodar 204

wlodar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bemelmans - Kumantsov 1 1,28 ⛔ 4:6 6:7
Gdyby Kumantsov był zawodnikiem regularnym, to miałbym, co do wyniku jakieś wątpliwości. Wygrana przez krecz z Soedą, pokonanie Hilaire nie są wyznacznikami wzrostu jego formy, która musiałaby być wysoka, by mógł pokonać halową bestię jaką jest Ruben.

M 28

mitch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tursunov – Dimitrov 1 1,87 (5/10)
Doświadczenie kontra młodość, tak można nazwać ten pojedynek. Ja zdecydowanie stawiam na doświadczenie. Nawierzchnia GreenSet jest szybka i bardzo wymagająca, każda wodza fantazji na korcie jest szybko karcona. Złe ustawienie, niedokładność, brak doświadczenia mnoży niewymuszone błędy.
Tursunov tak naprawdę w tym sezonie zaczął grać dobrze po kontuzji, wrócił już w 2010 roku, ale to był cień zawodnika, którego ja pamiętałem. Jego główny atut to FH, który swego czasu był jednym z najlepszych w ATP. Serwis także bardzo dobry, przy siatce radzi sobie ponadprzeciętnie. Zawsze lubił szybkie nawierzchnię i właśnie na nich odnosił najlepsze wyniki.
Dimitrov to młody, bardzo utalentowany zawodnik, wielu upatruje w nim przyszłego Federera co dla mnie jest nieporozumieniem. Może jego mowa ciała na korcie i zachowanie przypomina Rogera, ale talentu na miarę wielkiego mistrza moim zdaniem nie ma. Ktoś pewnie mi zwróci uwagę, że ma jeszcze czas…Może i tak, ale wystarczy spojrzeć na osiągnięcia tych najlepszych w jego wieku i wszystko jest jasne. Roger jak miał 19 lat to był już w ćwierćfinale wielkiego szlema i wygrał turniej ATP. Bułgar w swoim dorobku ma wygrany challenger i 2 rundę wielkiego szlema.
Uważam, że bukmacherzy przeceniają możliwości Grigora dając mu w tym meczu około 50% szans, dla mnie ma max 30%.
Zgadzam się w 100%. Dla mnie to zdecydowanie typ dnia. Dimitrov coś już tam potrafi, ale Tursunov zdeycdowanie gra co raz lepiej z turnieju na turniej.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stakhovsky S. - Marchenko I.
1
1.30
bet at home

Wyniki obu panów kiepskie i słabiutkie. Jednak Stakchowski na tle swojego oponenta i tak wygląda ciut lepiej. On chociaz jakieś tam mecze wygrywa, bo Marchanko praktycznie same bomby. W takim układzie stawiam na ukrainca ! Argumenty przytoczone z mojej strone słabiutkie, ale co tam, czy zawsze trzeba pisać opracowania - krótkie żołnierskie słowa i już. Andre@

---

✅

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Co prawda ktoś wpisy usunął ale ja dodam swoje 3 gorsze do tej dyskusji. Wieszkosc graczy w rozgrywach sie zna. Od lat wiele tych samych twarzy, p.party, bankiety, różne imprezy więc zakładanie, że ktoś kogoś lubi więc mu puści jest troche na zasadzie nie ma co grac 75% meczów bo ktoś się zna. Najwięcej wałków jest w meczach typu Gabashvili - Kunitsyn, Ukraincy, Czesi itd. Jeśli dziś by coś miało byc to predzej Stachu i Marchenko niż Dmitirov - Dima. Rosjanin chce wrócic do formy i dużych turniejów, po co ma coś puszczac jak są jeszcze róne kursy a Bułgar pod okiem akademii z Paryża i Petera L. będzie się bawic w jakieś uklady? Nie sądze.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
inkub1986 +2 Punkty (za dimitrova)
salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z warzywniaka
RoX ma racje, wiekszosc tenisistow sie zna bo spedzaja ze soba praktycznie caly sezon widzac sie na wiekoszisc turniejow, i ja rowniez nie upatrywalbym jakiegos oddawania meczu w spotkaniu dima - dimitrov, obaj sa jeszcze na dorobku i nie wierze ze jeden drugiemy bedzie sie podkladal, ale co innego w spotkaniu Llodra - Benek, obaj znaja sie jak lyse konie, ile to razem spotkan deblowych rozegrali, swoje juz w tenisie osiagneli, teraz tylko dorabiaja do emerytury i mysle ze benek moze oddac to spotkanie llodrze, bo sam i tak tu pewnie zbyt daleko nie doszedl, a pozatym forma sportowa aktualnie po stronie llodry

king_roger 12

king_roger

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
...Llodra - Benek, obaj znaja sie jak lyse konie, ile to razem spotkan deblowych rozegrali, swoje juz w tenisie osiagneli, teraz tylko dorabiaja do emerytury i mysle ze benek moze oddac to spotkanie llodrze, bo sam i tak tu pewnie zbyt daleko nie doszedl, a pozatym forma sportowa aktualnie po stronie llodry
I tutaj zważywszy na obecną formę, jak i to, kto ma ile do zyskania i do stracenia to jedynym wyjściem pozostaje bet na Llodre. Pominę fakt, o dobrej znajomości obu graczy, bo kolega to bardzo dobrze opisał, Llodra przede wszystkim dobra dyspozycja ostatnio, i co zasługuje na uwagę obrońca tytułu z przed roku. Wszystko przed meczem wskazuje na Llodre, choć już nie takie przypadki w życiu tenisowym widziałem.
Llodra - Bennetau 1.35

M 28

mitch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I tutaj zważywszy na obecną formę, jak i to, kto ma ile do zyskania i do stracenia to jedynym wyjściem pozostaje bet na Llodre. Pominę fakt, o dobrej znajomości obu graczy, bo kolega to bardzo dobrze opisał, Llodra przede wszystkim dobra dyspozycja ostatnio, i co zasługuje na uwagę obrońca tytułu z przed roku. Wszystko przed meczem wskazuje na Llodre, choć już nie takie przypadki w życiu tenisowym widziałem.
Llodra - Bennetau 1.35
Dlatego właśnie moim zdaniem jest to nieopłacalny typ. Llodra pewnie wygra. Ale kurs niski, a kto wie czy nie zechce dać się przełamać Benneteau. Po co ryzykowac np. 100 zl dla 35 zl?

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski
króciutko:
Del Potro - Isner @ 1,61 ✅ 6/4 6/3
JMDP w dobrej formie, widać ze siły sprzed kontuzji wróciły i może rywalizować z absolutnym Topem rankingu. Serwis Jaska nie powinien zrobić na nim większego wrażenia.
Gulbis - Petzschner @ 1,5 ⛔ 6/7 1/6 ????
Ernests po blamażu w Melbourne na pewno wziął się do roboty, solidnie potrenował, ale także odpoczął psychicznie, co w jego przypadku jest niezwykle istotne. Petzschner bardzo nierówny, potrafi zagrać nieźle, ale to inna półka niż Łotysz.
Mannarino - Hajek @ 1,45 ✅ 6/2 6/2
Tutaj za bardzo nie ma się co rozwodzić. Przewaga serwisowa po stronie Francuza, wymiany na HC także. Czech jakimś cudem ograł Nishikoriego, ale na Mannarino to będzie za mało.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Robredo T. - Gonzalez M. DW 2:0 1,60 7/10
Panowie spotkali sie dwa tygodnie temu podczas turnieju w Santiago i tam wygrał Hiszpan bardzo łatwo oddając jedynie 4 gemy. Tomy wygrał ten turniej, w zeszłym tygodniu porażka w drugiej rundzie, wiadomo nie mógł grać meczu za mecze, teraz kilka dni odpoczął i myśle, ze znowu zaliczy udany start. Na pewno jest jedntm z faworytów do wygrania tej imprezy- Maximo nie będzie miał NIC do powiedzenia.

merengue +1 Punkty
phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski
Cuevas - Kubot @ 2,62 ⛔ 5/7 7/5 6/3
Chyba ktoś oszalał z tym kursem. Urugwajczyk w beznadziejnej formie, słabo funkcjonuje pierwszy serwis, więc czym ma on straszyć Łukasza? Kubot gra swoje, wygrywa ze średniakami, walczy z lepszymi od niego, ale nie schodzi poniżej pewnego poziomu. Po takim kursie można zaryzykować i postawić na Polaka.
???? ???? ???? z Kubota.

kamil081308 155

kamil081308

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kupon AKO 1,96 (5/10)
Berlocq – Wawrinka 2 1,16
Nawet nie będę próbował porównywać obu zawodników, bo to nie ma sensu, Wawrinka to zdecydowanie lepszy zawodnik na każdej nawierzchni. W tym roku postanowił rzucić wszystko: rodzinę, przyjaciół, znajomych…Całe swoje życie chce podporządkować tenisowi, aby osiągać jak najlepsze wyniki. Motywacje ma ogromną, dlatego wątpię, aby w tym meczu pozostawił jakieś złudzenia Argentyńczykowi, za którym przemawia jedynie fakt, że gra u siebie, lecz to będzie za mało.
Nalbandian – Starace 1 1,35
W tym spotkaniu odwrotna sytuacja, wielka nadzieja gospodarzy zagra z mniej utytułowanym Włochem. Nalbandian po pamiętnym meczu z Hewittem na AO nabawił się kontuzji, jednak nie było to coś bardzo groźnego. Od tamtego czasu minął niespełna miesiąc, miał czas na regeneracje i w tym turnieju może śmiało walczyć o wygraną. Kto jak kto, ale on umie tutaj grać, wygrał te zawody w 2008 roku.
Starace odpowiada nawierzchnia, jest w niezłej formie, ale z zawodnikami pokroju Nalbandiana szans nie ma.
Acasuso – Dolgopolov 2 1,25
Acasuso kiedyś dobry zawodnik, jednak jest już u schyłku kariery, wciąż trapią go liczne kontuzje. Gdyby trafił na słabszego rywala w 1 rundzie to byłaby szansa, aby przed własną publicznością pokazać się jeszcze jako zwycięzca. Dolgopolov to jeden z tych graczy, który powoli wchodzi do czołówki, ma umiejętności i cieszy się grą. Prezentuje ciekawy styl gry, który potrafi dostosować do każdej nawierzchni. W ubiegłym tygodniu był w finale podobnego turnieju, przegrał z Almagro po zaciętym meczu. Jeśli chodzi o zmęczenie to po pierwsze jest młody i dobrze przygotowany fizycznie, a po drugie finał grał w ubiegłą sobotę, więc miał czas na regeneracje.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Andreev I.- Schwank E. 1,55 8/10
Jak dla mnie kurs promocja, nie daje żadnych szans Argentyńczykowi. Tydzień temu przegrał z naszym Łukaszem Kubotem a dwa tygodnie temu właśnie z Igorem w dwóch setach 3:6,6:7. Teraz sytuacja jest o tyle inna, iż Schwank gra przed własną publiką nic innego nie widzę przemawiającym na jego korzyść, jak dla mnie kolejne dwa sety dla Rosjanina.

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
Juan Monaco - Ivan Navarro @ 1,20 Tobet

Monaco musi koniecznie dojść daleko w tym turnieju. Juan nie obronił tytułu w Santiago co kosztowało go stratę dużej ilości punktów. W Buenos Argentyńczyk broni półfinału.
Navarro do turnieju głównego przebijał się przez kwalifikacje w których pokonał Junqueirę i Marrero. Hiszpan gra niestety odchodzącym zapomnienie stylem serve&amp;volley.
Za Monaco przemawia wszystko: umiejętności, kibice i tegoroczne rezultaty w porównaniu z rywalem.
Uważam, że nie ma innej opcji jak pewne zwycięstwo Argentyńczyka.

Janko Tipsarevic - Ryan Sweeting @ 1,35 Tobet
Serb mimo, że w tym sezonie nie zachwyca nie powinien mieć problemów z rywalem. Sweeting jest groźnym tenisista, ale nie na tyle by dziś zagrozić Tipsarowi.

merengue +1 Punkty
benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tenis,ATP Memphis
Spotkanie : Ricardo Mello (BRA) - James Blake (USA)
Czy zawodnik James Blake (USA) wygra przynajmniej jednego seta?
Typ : Nie
Kurs : 5,00
Bukmacher : Bwin
Data: 2011-02-15 18:30
Analiza:
Mello jest bardzo dobrym deblistą,ostatnio znakomicie gral w singlu.W Costa do Sauipe ogrywał kolejnych tenisistów wynikami 2-0.
A grał z dobrze prezentujacymi sie zawodnikami takimi jak Santiago Giraldo,którego pokonał 6-4 6-3,Alberta Montanesa ograł 6-3 6-3,a Pablo Andujara ośmieszył wygrywajac 6-1 6-0.
Bólem głowy dla mnie jest mecz z Ukraincem Dolgopolovem,który jest w bardzo dobrej formie ale Mello dostał srogie lanie,jakiego niespodziewał bym sie w tym meczu 6-2 6-1.
Mello prezentuje tenis który sie opiera czesto na kończeniu akcji przy siatce. Nie zawsze taki tenis jest skuteczny co widac po wynikach takich tenisistów jak np.Llodra,który taką gra może ograć Soderlinga czy Davydenke ale gdy ma słabszy dzien i te akcje przy siatce niewychodza to moze przegrac z zawodnikiem z drugiej czy trzeciej setki.
Blake omija jak narazie turnieje ponieważ nie prezentuje formy takiej by powalczyc w jakimś lepszym turnieju.W Memphis zagra ponieważ turniej odbywa sie w USA wiec jest jakby na miejscu i moze probowac swoich sił nie muszac jechac czy lecieć kilkatysiecy kilometrów.
Myśle ze gra brazylijczyka przyniesie dobry rezultat ponieważ Blake w przecietnej formie zawcze psuje ogromną ilosc piłek ,a w tym meczu będzie zmuszany to szybkiej gry i mijania rywala.
Spodziewam sie szybkiego zwycięstwa Mello ponieważ jest w bardzo dobrej formie,ta gra mu wychodzi i czuje sie znakomicie.James zagra raczej sparingowo,oczywiscie zagra by wygrac ale napewno żadnego celu na ten turniej nie ma oprócz spróbowania sie z tenisistami,którzy sa w formie i sprawdzić na co go obecnie stać.
Dlatego stawiam na to że Blake nie wygra ani jednego seta w tym meczu.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Andreev zaproponowany przez Widza wyglada dobrze tylko, że Edu u siebie i gdyby nie kłopoty z głową to poprzedni turniej wyglądałby zupełnie inaczej. Rosjanin ma ostatnio klopoty z regularnoscia ale gra od dluzszego juz czasu wzmocniona i przy licznych bledach rywala powinno byc 2:0.

Cermak/Friedl - Luczak/M.Gonzo 1,50 3/10

Znow biore Czechow bo rywale to para zmontowana dopiero co bez zgrania itd. Maxi nigdy wielkim deblista nie byl, Luczak zreszta podobnie. Ogolnie to niezli gracze, nie krytykuje ich ale raczej typowi singlisci a na pewno nie maja wielkich sztuczek opanowanych skoro nie graja ze soba. Cermaki zgrane, mocne od dawna, na cegle to moze byc czolowa para po powrocie. Ostatnie dwa turnieje niezle, graja tylko debla z tego zyja nie widze podstaw do odpuszczania.

a Andreev juz leci i na dodatek oddaje mecz... eh ten tenis.

benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
RoX ma racje, wiekszosc tenisistow sie zna bo spedzaja ze soba praktycznie caly sezon widzac sie na wiekoszisc turniejow, i ja rowniez nie upatrywalbym jakiegos oddawania meczu w spotkaniu dima - dimitrov, obaj sa jeszcze na dorobku i nie wierze ze jeden drugiemy bedzie sie podkladal, ale co innego w spotkaniu Llodra - Benek, obaj znaja sie jak lyse konie, ile to razem spotkan deblowych rozegrali, swoje juz w tenisie osiagneli, teraz tylko dorabiaja do emerytury i mysle ze benek moze oddac to spotkanie llodrze, bo sam i tak tu pewnie zbyt daleko nie doszedl, a pozatym forma sportowa aktualnie po stronie llodry
głubszej wypowiedzi nie czytałem od kąd żyje :/
piszesz takie bzdety jak by obaj wygrali po 30 mln i teraz 5 tysiecy w te czy w te ich nie interesuje.
A po korcie beda gonić bo nic innego do roboty nie mają...
Owszem zdarzają sie mecze gdzie tenisisci sie mniej przykładaja ale pisanie pisac ze Benek odda mecz bo Llodra i tak dalej zajdzie jest głupie
W tym meczu moze być wszystko,obaj sie znaja dobrze i nikt niczym tutaj nie zaskoczy drugiego.Llodra faworytem ale mecz no bet.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Andreev zaproponowany przez Widza wyglada dobrze tylko, że Edu u siebie i gdyby nie kłopoty z głową to poprzedni turniej wyglądałby zupełnie inaczej. Rosjanin ma ostatnio klopoty z regularnoscia ale gra od dluzszego juz czasu wzmocniona i przy licznych bledach rywala powinno byc 2:0.
Cermak/Friedl - Luczak/M.Gonzo 1,50 3/10
Znow biore Czechow bo rywale to para zmontowana dopiero co bez zgrania itd. Maxi nigdy wielkim deblista nie byl, Luczak zreszta podobnie. Ogolnie to niezli gracze, nie krytykuje ich ale raczej typowi singlisci a na pewno nie maja wielkich sztuczek opanowanych skoro nie graja ze soba. Cermaki zgrane, mocne od dawna, na cegle to moze byc czolowa para po powrocie. Ostatnie dwa turnieje niezle, graja tylko debla z tego zyja nie widze podstaw do odpuszczania.
a Andreev juz leci i na dodatek oddaje mecz... eh ten tenis.
Debel b.dobry typ na moje oko. Ale ostatnie zdanie...oglądasz to gdzies Rox że widzisz że Andreev &quot;oddaje&quot; mecz ? ;)
Dobrze wygląda typ na Ołówka, gra dziś z Ninją Brianem Dabulem, baloniarzem z dość mizernym serwem jak na rozgrywki męskie. Agresywna gra Michała + dobry serw + sprzyjająca nawierzchnia powinny dać Polakowi zwycięstwo. Typ zdecydowanie warty ryzyka po taki kursie.

Status
Zamknięty.