>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Hamburg, Bastad, Newport - 11.07-17.07.2016

Status
Zamknięty.
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Po co te afery przecież to ZAWSZE tak jest ze faworyci wtapiaja gdyby tak ciagle wygrywał Verdasco bo jest lepszy technicznie dużo lepszy backhand i forhend to by wszyscy bogacz ami byli tylko nie buki.
Te działy i analizy to nie pasują do charakteru forumbukmacherskie tylko do sportowego bo jak napisać analizę na takiego Ramosa??
Przecież on w każdym elemencie jest gorszy i jak nawet się chce napisać to zaraz jakiś mod przyjdzie i skasuje albo przyjdzie i napisze jakie argumenty za typem itp.itd.

Dział tenisowy nie ma za większego sensu do tego dążę.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
gawronix +5 Punkty (No nie ma dział tenisowy większego sensu... Racja, zasłużona reputacja leci w Twoją stronę.......)
mirgosik +6 Punkty
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Muller 1,94 Bah⛔ Brawo dla Mullera koncertowo przegrany tie break ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Luksemburczyk to bardzo zagadkowy tenisista, potrafi trafiać 90% pierwszym podaniem jak wczoraj z Youngiem, by przegrywać 50% wymian jak z Estrellą i nie trafiać wcale serwisem.. Jeśli będzie utrzymywał podanie jak wczoraj z Youngiem i trafiał serwisem będzie tutaj nie do złamania, będzie kończył wszystko na raz na jeden strzał jak wczoraj z Youngiem ni będzie tutaj długich wymian tylko serwis return przeciwnika i próba kończenia akcji na strzała i koniec punktu, Karlovica nie trzeba przedstawiać potrafi od czasu do czasu niezłe zareturnować czy przyłożyć mocniej z Fh by schrzanić prostego slajsa w najmniej nieoczekiwanym momencie, gość nie ma pojęcia o mijaniu więc myślę że Muller będzie kończył sporo piłek przy siatce w tym meczu, także albo na 1 strzał tak jak pisałem, mecz to typowe 50/50 zobaczymy tutaj same tie breaki bo Ivo nie do złamania jednak liczę na błysk Mullera w tych ważniejszych punktach i kilka podwójnych Karlovica które mogą pomoc w ew przełamaniu w co wątpię, stawka niska aby sobie obejrzeć mecz i trochę podnieśc sobie adrenaline w tych tie breakach które na 100% zobaczymy, w Holandii wygrał Muller w dwóch tie breakach w tym sezonie i teraz po pierwsze wyższy kurs na niego i zawodnik lepszy w wymianach na Karlovica się nie gra bo to zawsze jest 50/50 z kim by nie grał czy z Lacko czy z kimś innym i zawsze to zależy od jego serwisu bo koleś przegrywa 70% wymian z prawie każdym zawodnikiem z top 100 a może nawet top 200

Edit: Dla mnie ktoś taki jak Karlovic to nie jest żaden tenisista tylko koleś który tylko serwuje, zawodnicy z ITF potrafią więcej niż on w wymianach, powinno się stworzyć nową dyscyplinę sportu dla gości takich jak Karlovic bo przez nich ten sport traci swoje piękno, swój urok, serwowanie czy coś w ten deseń, takie moje zdanie a każdy ma prawo je wyrażać zabronione???

gabka92 2,4K

gabka92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Edit: Dla manie ktoś taki jak Karlovic to nie jest żaden tenisista tylko koleś który tylko serwuje, zawodnicy z ITF potrafią więcej niż on w wymianach, powinno się stworzyć nową dyscyplinę sportu dla gości takich jak Karlovic bo przez nich ten sport traci swoje piękno, swój urok, serwowanie czy coś w ten deseń

słuchaj , dla mnie to głupota co piszesz, każdy gra jak uważa, i jakie mu to daje wyniki to też jego sprawa, to co Atletico Madryt też powinno mieć swoją ligę bo brzydzą futbol i w większości się bronią? to każdego decyzja i nie pisał bym takich bzdur, a Ty meczów Karlovicia po prostu nie musisz oglądać jak Ci nie pasuje i tyle.

prezes27 901

prezes27

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Edit: Dla manie ktoś taki jak Karlovic to nie jest żaden tenisista tylko koleś który tylko serwuje, zawodnicy z ITF potrafią więcej niż on w wymianach, powinno się stworzyć nową dyscyplinę sportu dla gości takich jak Karlovic bo przez nich ten sport traci swoje piękno, swój urok, serwowanie czy coś w ten deseń, takie moje zdanie a każdy ma prawo je wyrażać zabronione???
Rozumiem Twoje zdanie, też w młodości nie trawiłem zawodników, którzy oprócz atomowego serwisu nie błyszczeli na kortach, denerwowałem się, gdy dzięki serwisowi wygrywali z tymi, którym kibicowałem. Ale że teraz jestem trochę starszy (i myślę, że nieco mądrzejszy), to moje zdanie jest trochę inne. Ivo gra tak, jak gra, do perfekcji opanował umiejętność serwisu i dojścia po nim do siatki. Warunki fizyczne mu na to pozwalają, nie pozwalają za to na skuteczną grę z głębi kortu. Na pewno w rozgrywkach ITF są zawodnicy, którzy lepiej od niego grają z głębi kortu, ale że nie potrafią tak skutecznie serwować, to są od Chorwata znacznie niżej w rankingu. Dobre porównanie dał Gabka92 z Atletico. Potrafią świetnie się bronić i są jedną z najlepszych drużyn na świecie. A czy komuś się podoba ich styl gry, czy też nie, to już sprawa gustu, o którym podobno się nie dyskutuje. Defensywa jest jednym z czynników, wpływających na skuteczną grę w piłkę, podobnie serwis jest w tenisie czymś, bez czego nie da się odnieść sukcesu. Piszesz, że przez Karlovica tenis traci swój urok. Ja, który fanem Ivo też nie jestem, zawsze bacznie obserwuje z kim przyjdzie mu się zmierzyć, a nóż buki wystawią jakiś fajny kurs na tie-break w 1 secie czy jakiś over gemowy ???? Także cieszmy się, póki Ivo jeszcze gra, pozwólmy mu serwować po te 2-3 asy w gemie, bo jest barwną postacią w świecie tenisa i długo przyjdzie nam czekać, aż ktoś poprawi jego rekord w liczbie asów zaserwowanych w całej karierze.

Status
Zamknięty.