>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Bangkok & Kuala Lumpur, 27.09-03.10.2010

Status
Zamknięty.
B 33

bodziorex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
spotkanie: berdych- ferrer
typ ferrer przegra 1 seta i wygra mecz
kurs 10
sportingbet
ANALIZA:
przed nami cfierfinal w Kuala Lumpur..naprzeciwko siebie stana- zajmujacy aktualnie 7 lokate w swiatowym rankingu Czech tomas berdych oraz okupujacy 11 lokate Hiszpan David Ferrer.. Czech ostatnio forma nie blyszczy, swiadcza o tym ostatnie jego rezultaty.. przegral dwa spotkania z serbami w pucharze davisa kolejno z tipsareviciem oraz djokoviciem.oraz ulegl juz w 1 rundize US open LLondrze gladko 0-3.. Hiszpan z kolei jesli chodzi o US open to dotarl az do 4 rundy gdzie przegral ze swoim rodakiem Verdasco po zacietym boju 2-3. Co to turnieju w Malezji dla Hiszpana bedzie to juz 3 pojedynek, w poprzednich rundach rozprawil z kwietkiem po 2-0 kolejno Tomica i Bhambri.. Czech z kolei pokonal z w rundzie 2-0 Istomina. Dzis stawiam na Davida uwazam iz jest w lepszej dyspozycji od Tomasa.. nawet ostatnio z bezposrednio rozgrywanych pojedynkach gladko go ogrywal.. Stawiam 2-1 Dla Ferrera a 1 set dla Czecha.

P 13

pipel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Świetny typ BODZIOREX. Oglądał ktoś może mecz Soderlinga? Grał rakietką od badmintona czy lewą reką? Pamiętam Golubeva z Hamburga gdzie zagrał rewelacyjny turniej ale żeby miał aż takie wahania ,a raczej skoki formy?
Pozatym mój typ na jutro to:
Jarkko Nieminen v Benjamin Becker✅ 6:3, 6:2
typ1 kurs 1,72 BET365
Jarkko bardzo skuteczny serwis, mało błędów, agresywna skuteczna gra. W tym roku grali ze sobą trzy raz,a wynik to 2:0 na hardzie i 0:1 na trawie. Dla mnie sprawa jasna i raczej pewny typ na Jarka. Oczywiście nie ujmuje umiejętności Beckerowi i łatwo nie będzie ale z obecną formą Jarkko powinien sobie poradzić.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Jutro Youźny myślę, że przegra 1 set i wygra mecz.
To jest taki zawodnik że musi się rozkręcić podczas meczu. Początki ma słabe i często przegrywa, ale jak już wejdzie w mecz to nie ma z nim szans. Adrevv dziś co prawda ograł gładko Soderlinga, ale nie wiem jak grał Soderling bo dla mnie to jakiś wałek oddając tak łatwo gemy.

D 13

drizzd91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jutro Youźny myślę, że przegra 1 set i wygra mecz.
To jest taki zawodnik że musi się rozkręcić podczas meczu. Początki ma słabe i często przegrywa, ale jak już wejdzie w mecz to nie ma z nim szans. Adrevv dziś co prawda ograł gładko Soderlinga, ale nie wiem jak grał Soderling bo dla mnie to jakiś wałek oddając tak łatwo gemy.
to z kim w koncu gra Youzhny ?? z Andreevem czy Golubevem ??? :browar565:

P 13

pipel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pekin:
Djokovic, Murray, Soderling, Davydenko, Berdych, Verdasco, Ferrer, Cilic, Youzhny, Almagro, Ljubicic, Baghdatis, Fish, Querrey, Ferrero, Kohlschreiber.
Tokio:
Nadal, Roddick, Del Potro, Tsonga, Melzer, Monfils, Gulbis, Nalbandian, Hewitt, Gasquet.

P 13

pipel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to info akurat z pewnego forum ale takie informacje są ogólnie dostępne w internecie :p ,a Rogera zobaczymy dopiero za 2tyg w Shanghaiu

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
No i tak jak pisałem przed meczem. Youźny przegrywa pierwszego seta i wygrywa mecz. Kto tam znalazł u buka taki typ i go zagrał to na pewno zarobił. Mikahil to taki zawodnik który musi się rozkręcić w meczu i warto czasami zagrać na to, że przegra pierwszego seta.
3:6 w pierwszym secie w drugim 6:0 i trzeci 6:2.

prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
wie ktos z was czemu w zadnym z podanych wyzej turniejow nie gra federer? jakas kontuzja czy cos innego?

Plany Federera do konca sezonu.

10.10.10 Shanghai Rolex Masters 1000 Shanghai (CHN) hard

18.10.10 If Stockholm Open 250 Stockholm (SWE) hard

01.11.10 Davidoff Swiss Indoors 500 Basel (SUI) hard

08.11.10 BNP Paribas Masters 1000 Paris (FRA) hard

21.11.10 Barclays ATP World Tour Finals WTF London (GBR) hard

mwrona87 101

mwrona87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja tak na szybko, do usunięcia - warto dziś zagrać ferrea z golubevem ? oglądałem tego 1. wczoraj to naprawdę dobra forma, przełamany w 3 secie nie poddał się, odrobił breaka i zdołał wygrać seta. Wynik tego 2. z Sodą to dla mnie wielkie niedowierzanie, stąd moje pytanie. Chciałem za 100 takiego singla puścić, pomożecie ?
Miłej soboty :)

P 13

pipel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Strasznie nieprzewidywalne te turnieje. Przegrana Melzera Sody i Nadala. Moze wygra moze nie jesli Ferrer bedzie mial gorszy dzien to Andrey ma szanse na wygrana.

D 413

dzidzok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Jak ja sie ciesze ze nareszcie &quot;DELPO&quot; powraca !! VAMOS !! Widzieliscie mecz DEL POTRO - Rochus ? Swietny.. Martwi mnie tylko to ze opatrywali znowu ten nadgarstek i Martin znow przegral

co bylo świetne bo nie rozumiem?Del Potro zagrał parę świetnych piłek,ale tamtego dnia był tylko tłem dla Rochusa,który grał fantastycznie.

Status
Zamknięty.