>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Auckland & Sydney, 12.01.2009 - 17.01.2009

Status
Zamknięty.
snorri 0

snorri

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
oglądał ktoś może pojedynek Nieminena? bo kusi mnie na zagranie:
Nalbandian D. - Nieminen J. Zakład na set - Typ: 2:1 3,40 ✅
tylko boję sie tego ze zaden nie bedzie chciał sie zbytnio forsować przed AO, Argentyńczyk prze jak burza i myślę, że to on wygra ten turniej, ale czy Jarkko przynajmniej spróbuje odebrać mu to zwycięstwo? Nie ulega wątpliwości że już sie ograli przes AO i ten finał to ostatni sprawdzian ich mozliwości.
a teraz pytanko: oglądał ktoś półfinał z udziałem Fina, bo nie wiem jak wyglądało jego podejście do gry. Czy biegał i wyciągał co tylko mógł czy odbierał to co miał w zasięgu, ktoś się orientuje? ????

F 0

filweb

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
kurcze, jak wygrał z Djokovicem, to chyba musiał się trochę postarać ???? A tak na serio to zasnąłem gdzieś w okolicy 5 gema 1 seta, więc wiele Ci nie powiem. W każdym razie do tego momentu Fin był w pełni zmotywowany i dużo biegał.

snorri 0

snorri

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
“I beat him a few times and he beat me many times as well,” said Nieminen. “We always had good, tight matches. Obviously he&#39;s playing great tennis this week. I have to stay aggressive and play my best tennis again tomorrow to beat him. But I&#39;m really looking forward to playing in another final. This my ninth final and I only won once. At least I did it once, so I don&#39;t have the pressure anymore to win the first one. It would be nice to win another one.”
“I just been improving game by game or match by match,” said Nalbandian. “I feel that today I played much better than the first one and yesterday, so looks like every day is going on I feel more feeling on the ball and on the game. So it&#39;s good playing a few matches and being in the finals here.”
Jarkko podchodzi na luzie z zamiarem wygrania, a David sie rozkręca z meczu na mecz. Jak dla mnie w miarę pewny typ to 3 sety ✅, a dla odważnych ten co podałem wyżej. Podczas meczu się okaże czy panowie podchodzą poważnie do tego spotkania i czy mają wolę walki. ????

Status
Zamknięty.