>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Atlanta, Hamburg 19.07-25.07.2010

Status
Zamknięty.
uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
Davydenko jest w duzym kryzysie po kontuzjach. Kursy na takie mecze sa po 1,20 wiec po co w ogole sie tym zajmowac? Nikolay zmienia otoczenie, stary wałkarz z Rosji postanowił szukać nowego trenera. Brat pomocnik chyba idzie w odstawke. Ciekawe kto przejmie kariere Davydenki. Ten sezon ma stracony, mysle, ze od nowego moze byc inny jego tenis.
Proponowabym inne określenia w stosunku do tenisistów, szczególnie moderator nie powinien pisać takich bredni, nic mu nigdy nie udowodniono, i nie wiesz jakie mogły być przyczyny tych dziwnych meczy, także schowaj sobie swoje teorie między bajki.????
Na dzisiaj
Zwycięstwo Włocha Starace wydaje się najpewniejszym typem, pewny solidny tenis wystarczy na wpływającego dopiero na szerokie wody Hiszpana, którego już na dobrą sprawę nie powinno tu być, moim zdaniem łatwe zwycięstwo Starace.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Po 1 nie Ty bedziesz decydowac o tym jakich okreslen bede uzywac

po 2 nie Ty jestes od oceny moda, regulamin mowi jasno co mozna a co nie

po 3 ogladnij sobie jakas sprawe sadowa, eby cos komus udowodnic trzeba miec 100% dowody, wiele razy seryjni mordercy unikali kary a co dopiero jakis gracz, czy przez to ktos jest uczciwy? Kpisz sobie...

po 4 obowiazkiem każdego kibica, fana, moda itd jest pisanie o tym co dobre i co zle, tuszowanie takich spraw jak fixy w tenisie dzialaja na szkode tenisa wiec nie rob wiec z siebie wielkiego obroncy kogos o marnej reputacji

po 5 jesli gracz faworyt (przed meczem 1,20) wygrywa 1 seta i ma breaka w drugim a kursy na rywala sa 1,05 to wybacz ale trzeba byc idiota zeby nie wiedziec o co chodzi, tu nie trzeba zadnego udowadniania winy sadownie zeby ocenic to krytycznie i Ty doskonale o tym wiesz ale oczywiscie musisz na forum zablysnac

po 6 to nie jest dzial na takie dyskusje, nie podoba Ci sie moja wypowiedz pisz PW do admina zamiast atakowac w dziale z analizami, jeszcze raz i bedzie kartka, ten temat byl juz walkowany 100 razy, kazdy kto chcial wypowiedzial sie w odpowednim temacie, Ty tez mozesz to uczynic, żaden problem, czy za kazdym razme jak ktos skrytykuje w ten sposob Gabe czy Davy bedzie taka reakcja? Bez sens.

Żeby nie robic zbednego off topa to przy okazji podam jeden debel:

Melo/Soares - Polasek/Stakhovsky 1,50 1/10 ✅

Zgrana para z Brazylii, dobry sezon, na piasku graja dobrze. Melo swietny serwis i gra przy siatce. Soares wszedl do elity deblowej bardzo szybko i zagoscil na dlugo, spokojnie ta para moze powalczyc o 1/2 imprezy. Stakhovsky to utalentowany gracz, glownie na hard/grass. Przy siatce nie grzeszy skutecznoscia, przecietny refleks, glownie singlista. Wydaje mi sie, ze beda na stale razem rok, raczej krotki epizod, zgranie i forma po stronie Brasiliano.

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
Davydenko jest w duzym kryzysie po kontuzjach. Kursy na takie mecze sa po 1,20 wiec po co w ogole sie tym zajmowac? Nikolay zmienia otoczenie, stary wałkarz z Rosji postanowił szukać nowego trenera. Brat pomocnik chyba idzie w odstawke. Ciekawe kto przejmie kariere Davydenki. Ten sezon ma stracony, mysle, ze od nowego moze byc inny jego tenis.
Co racja to racja. A pamiętam jak oglądałem chyba 1 finał z Nadalem w tym roku, jak go ogolił w 1 secie 6-0... pomyślałem wtedy, że zmiażdży w tym sezonie... a tu....

kocur100 23

kocur100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów Wlkp
Co do samego Nikolaya, to jeżeli chodzi o jego &quot;uczciwe interesy&quot; to chyba każdy wie, że jego trener jest słynny z gry i dużych przegranych w kasynach, nie jednokrotnie było słychać różnego rodzaju &quot;wskazówki&quot; od trenera dla zawodnika z trybun, szczególnie w turniejach o niskiej klasie rozgrywkowej ;)

sampras 2

sampras

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W meczu z Serra nie wygladalo zeby byl w kryzysie.Zaczyna sie jego ulubiony fragment sezonu po za tym broni wielu punktow w Hamburgu , turniej ATP 500 wiec dobrze punktowany , Almagro odpadl juz wiec jest szansa na obrone tytulu.

jasmin_bogow 1,2K

jasmin_bogow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Davydenko? Oczywiście, że to krętacz i szuler. Sam fakt turnieju w Polsce yhmm chyba z Gimeno-Traverem? I to co się wtedy działo...żenada. Jeśli ktoś choć trochę w tym siedzi to doskonale zdaje sobie sprawę z faktu, żę Nikolai kręci takie wały jak leci i incydent w Polsce nie był jedynym...
Co do faworytów turnieju to stawiałbym na Davydenke i Melzera. Pamiętajcie jednak, jak już ktoś wcześniej wspominał, że Davy skończył ze swoim trenerem i na tę chwilę dopiero szuka nowego, więc diabli wiedzą jaki ma pomysł na grę etc.
Z typem, żeby nie było, że zaśmiecam ????
Jurgen Melzer - Jeremy Chardy
Typ 1 kurs 1.60 Pinnacle
stawka 10/10

Jak dla mnie pewniak o dość wysokim kursie jak na to zdarzenie. Melzer to gracz zdecydowanie pełniejszy od Jeremy&#39;ego.

Zacznijmy najpierw od Francuza. Ten sezon to dla Niego duże rozczarowanie. Po wybuchach formy jakie pokazywał w ubiegłym sezonie i dwa sezony temu niewątpliwie można było się po nim dużo więcej spodziewać. Za młodu wygrywał wielkoszlemowe turnieje juniorskie, ogólnie fajnie się zapowiadał. W 2008 dobił do 31 msc w rankingu i wtedy zaczęły się schody. Rok 2009 jeszcze z przebłyskami, ale nic ponadto, w tym roku jak dla mnie gra po prostu fatalnie. W tym roku na cegle odpadał już z naprawdę słabymi przeciwnikami, a ostatnio w turnieju na tej nawierzchni do 3 rundy zaszedł w...lipcu 2009 roku. Podsumowując, może umiejętności ma, ale formą ostatnimi czasy zdecydowanie nie tryska.

Z drugiej strony mamy Melzera, dla którego, o ile dobrze pamiętam, to najlepszy sezon w karierze. Zajmuje 15 miejsce w rankingu ATP i to zasłużenie. Jeśli chodzi o cegłę to w tym roku jego największym osiągnięciem był półfinał Roland Garros, gdzie po drodze wyeliminował m.in Ferrera czy Djokovicia. Melzer od zawsze był walczakiem, zdeterminowanym, żeby odebrać każdą piłkę. O ile kilka lat temu jego gra jednakowoż przypominała odbijanie piłki z nadzieją, że przeciwnik popełni błąd o tyle teraz zmienił się diametralnie. Gra naprawdę świetnie i nie widzę żadnego powodu, by miał tego meczu nie wygrać. Dla mnie max stakes, osobiście gram ten mecz dość &quot;grubo&quot;. Zdecydowanie polecam.
+6 J, Melzer potwierza możliwośc zobycia tytułu w tym roku

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bellucci - Seppi 2 3,14 Bwin
Przedwczoraj Istomin, wczoraj Golubev, dziś liczę, że to Seppi będzie sporym kursem, który trafię dość gładko. Andreas wreszcie, po skończeniu sezonu trawiastego, wrócił do formy, jakiej spodziewałem się u niego od dawna. W tym turnieju spokojnie pokonał Roberta, Berrera i Fogniniego. Wcale nie taka łatwa drabinka, jednak wszyscy w zasięgu Andreasa, który jednak jakiś czas temu przegrywał z takimi graczami. Bellucci ograł Bolelliego po nierównym meczu, wczoraj pokonał Kohlschreibera, który jeszcze nie doszedł do formy. Z Seppim może być trudniej, a set stracony z Bolellim świadczy o tym, że Thomaz także trochę poza formą i nie jest równy w trakcie spotkań.
Starace - Melzer 2 1,52 Pinnaclesports
Ciągle powątpiewam w Juergena, z każdym turniejem mam przeczucie, że skończy się jego fantastyczna gra. Nic z tych rzeczy. Melzer po prostu dorósł do klasy światowej i gra wręcz wybornie, jest nie do powstrzymania dla wielu graczy. Starace jest solidny, jednak wczoraj męczył się ze słabym Ribą-Madrid. Dziś Juergen powinien po raz trzeci w tym turnieju potwierdzić swą potęgę.
F. Mayer - Ferrero 1 2,49 Pinnaclesports
Niepewny typ, jednak spróbuję. Mayer od Stuttgartu prezentuje się świetnie, teraz kontynuuje to w Hamburgu. Widać, że gra u siebie mu służy, choć z niewygodnym Dolgopolovem był już prawie przegrany. Ferrero dalej jakoś osiąga dobre wyniki, jednak gra nie jest jakaś porażająca i Florian na pewno ma szansę coś tutaj urwać.
Anderson - Lacko 1 2,00 Bwin
Lacko pokonał Hewitta bardzo gładko i chyba tylko to powoduje, że jest w tym spotkaniu rzekomym faworytem. Nieco wcześniej, w pierwszej rundzie, 4-6, 7-6, 7-6 z Kunicynem i bardziej to obrazuje możliwości Lacko, niż mecz z ostatniej nocy. Anderson spokojnie pokonuje kolejnych rywali, gra bardzo dobry tenis. Normalnie nie byłby underdogiem, a wczorajszy mecz Lacko-Hewitt to już historia. Teraz trzeba przejść do porządku dziennego i rozsądku, a według tego, większe szanse na wygraną ma Kevin.
Dent - Fish 1 3,71 Pinnaclesports
Fish od rozpoczęcia się sezonu trawiastego jest w genialnej dyspozycji, tutaj bardzo pewnie pokonał Warda i Ginepriego. Wszyscy wiemy jednak, że Taylora Denta stać na więcej, może sporo przegrywać po chimerycznych grach, ale jak gra swój tenis, jest często nie do zatrzymania. Tutaj dość spokojne, choć trzysetowe wygrane z nie byle kim, bo z Blake oraz Zeballosem. Horacio został wręcz zmieciony z kortu w dwóch ostatnich setach. Moim zdaniem Taylor ma dużo większe szanse, niż którykolwiek z poprzednich rywali Fisha, by sprawić mu sporo kłopotu.

aoki 0

aoki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hyuga
Spotkanie: Mayer F. (Ger) - Ferrero J.C. (Esp)
Typ: 2
Kurs: 1.67
Bukmacher: Pinnacle Sports
Mayer tak jak Ferrero najbardziej lubią grać na mączce. Mayer ostatnio pokonał na cegle m.in Philippa Kohlschreibera 6-4 6-2 a w Wimbledonie wygrał z Marinem Cilicem 6-2 6-4 7-6(1) oraz Mardy Fishem 6-7(2) 6-3 6-4 6-4 ale mimo to uważam że jeszcze dużo mu brakuję do Juana Carlosa Ferrero. Który ostatnio może nie zachwyca ale jest to zawodnik który prawie w każdym meczu gra na swoim poziomie nie wpadając w &quot;chwilowe zaciemnienia&quot;. H2H 4:0 dla Hiszpana i myślę że dzisiaj pokona Niemca po raz 5 mimo iż turniej jest rozgrywany w Hamburgu.

B 59

blox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Andy Roddick - Xavier Malisse 2 [5.00] ⛔
Andy jest daleki od formy, jaką prezentował w Indian Wells i Miami w tym roku. We wczorajszym meczu w drugim secie nie dał rady przełamać Rama i przegrał w tie breaku 7-1. Może tylko zlekceważył rywala, ale wg mnie miał duże problemy z grą w defensywie. Jak Ram zagrywał precyjznie prawo-lewo, to Andy nie biegał. Return też prezentował słaby przy mocniejszym serwisie.
Malisse to solidny gracz, miał świetne wyniki w tym roku i ogrywał bardzo dobrych graczy. Jeśli zagra na swoim wysokim poziomie, to może wygrać. Jeśli niedawno Lu wygrał z Andym, to czemu nie miałby wygrać Mallise.

villa16 32

villa16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NS Czarna Strona Miasta
Spotkanie: Andy Roddick - Mardy Fish
Typ: 2
Kurs: 3.00
Bukmacher:Bet 365
Mardy jest w znakomitej formie w ćwierćfinale odprawił swojego rodaka Denta 2-0 ,6-3 i 6-0 pojedynek trwał zaledwie 53 minuty , z jednej strony rewanżując mu się za spotkanie 5 lat w którym triumfował dent 2-0 w Sydney.
Ale zmierzając do meczu z Andym wczoraj nie prezentował nic specjalnego 1 seta przegrał Malisse który też dobrze sprawuje się w Amerykańskich turniejach .
pojedynki H2 przemawiają za Roddickiem ale ja jestem za Fishem ponieważ idzie jak burza.Łatwo przychodzą mu zwycięstwa , odprawił już w tym turnieju Warda,Ginepriego i Denta wszystkie mecze wygrał 2-0 to o czym Świadczy duże doświadczenie i Znakomita forma ,zmierza do 2 finału w drugim swoim turnieju w ciągu 2 tygodni .
Tydzień temu odprawił Oliviera Rochusa w Newport 2-1 (5-7,6-3,6-4).
Taki kurs na to spotkanie biore z pocałowaniem reki ???? .
Czemu by nie spróbować :razz:

Jazda Mardy !!✅

Mardy ma formę życiową oby tak dalej
Vamos $$$$:grin:

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Isner J. - Anderson K.
Typ: DW 2:0
Kurs: 1,75

Tu już nie ma litości, w starciu dwóch drybalsów może wygrać tylko jeden. Ten który poza serwisem ma coś do zaproponowania, a John ma i to wiele! Kevin gra nadal ponieważ miał dobrą drabinke, wczoraj pokonał Lacko, który wykorzystał słabiutką dyspozyje Hewitta... teraz jeżeli bedzie mu siedziało podanie to może powalczyć i jakiś TB, ale Isner gra tu naprawdę dobrze wczoraj zniszczył do 2 i 1 Russela, dzisiaj wynik może być podobny, może dwa trzy gemy więcej ugra, ale na seta nie ma co liczyc. Na koniec dodam, iż panowie spotkali sie w tym sezonie podczas IW i wygrał oczywiście Isner nie tracąc seta.

Popieram oczywiście typ na rybke ???? )

B 0

bialy331

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Andrey Golubev v Jurgen Melzer - 1 kurs 2,8
W tym turnieju Andrey Golubev gra fantastycznie, oglądałem jego mecze z Dawydenka i z Istominem i w obu grał fantastycznie, w tym turnieju na 5 meczów nie stracił jeszcze seta co prawda Melzer również na 4 mecze tez nie stracił seta, moim zdaniem mecz będzie wyrównany i warto wsiąść kurs 2,8

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Radze popracowac nad ortografia ????

A mnie sie wydaje, ze Melzer go zje doswiadczeniem i taktyka. Golubev to jeden z tych graczy, ktorzy graja na zywiol. Taktycznie kuleja a w meczu z Melzerem to moze miec bardzo duze znaczenie. Florian ma problemy z returnem (chociaz nie wiem jak to teraz wyglada bo nie widzialam go dawno) a sila Ruska jest serwis i szybka gra po pierwszym podaniu. Z Melzerem tak nie bedzie bo Austriak dobrze odbiera i jesli bedzie grac jak na RG to wygra bo dochodzi prawie do wszystkiego, odgrywa niezle a wiekszosc wymian powinien wygrywac. Szczegolnie, ze Rusek ma kilka slabszych elementow. Nie wytrzymuje maratonow, nie lubi bardzo dlugich wymian, nie ma cierpliwosci, slabszy bh. Poki wychodzi (tak jak w Hamburgu) to jest ok ale cos czuje, ze dzis sie to skonczy. Melzer powinien wygrac 2:0 a jesli dojdzie do 3 setowki i bedzie dlugi mecz to tez Austriak powinien dac rade. Ja takich meczow nie gram bo kurs 1,40 a rywal chyba w zyciowej formie ale cos czuje, ze final to bedzie klapa jesli chodzi o Andreya. Melzer ma okazje pokazac, ze ma jaja. Zdaje sie tez ze AG nie przepada za gra z leworecznymi ale nie chce mi sie juz szczegolowo sprawdzac bo i tak pewnie tego nie zagram. Zagram tylko jesli bedzie 0-1 w setach i kurs skoczy na Jurgena niezle a nie bedzie gral totalnie zle bo z nim to tez roznie bywa. Potrafil juz ostro pic przed waznymi meczami wiec kto wie, to bardzo nieodpowiedzialny gracz chociaz wtedy nie bylo jeszcze Nystroma.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Fish M. - Isner J.
Typ: 1
Kurs: 1,63
Oczywiście nie może być inaczej. Mój faworyt wczoraj pokonał Roddicka w pięknym stylu, Isner na własne życzenie pomęczył sie z Andersonem. Dzisiaj na pewno bedzie wyrównane spotkanie, być może trzy sety, ale nic nie może powstrzymać rybki od tytułu tutaj! Załguje na to w 100% i dzisiaj to udowodni!
Nie ma wątpliwości, ze Melzer go &quot;zje&quot; ???? )

villa16 32

villa16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NS Czarna Strona Miasta
Popieram wasze 2 typy Panowie na dzisiaj Melzera i Fisha oczywiście:razz:
Mardy dzisiaj zniszczy Isnera i wygra 2-0 ponieważ oglądałem wczoraj Isnera i wygrał ale nie w jakimś dobrym stylu :cool:.
I to po dobrym kursie 2,50 na 2-0 w doxxbecie ???? .
Stawka 7/10
No ja jednak za Mardym jestem .

A co do meczu Golubev z Melzerem to brak mi słów co zrobił melzer w 2 secie miał 3 break pointy i nie wykorzystał ich ,wo gule to jest też śmiech na pustej sali ????

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
Trudno powiedzieć, co będzie z tym Isnerem. On dla mnie poza serwisem nie prezentuje zbyt wiele. Ale skoro drugie podanie potrafi mu przynieść punkt bezpośrednio no to warto się zastanowić czy Fish zdoła go przełamać. Wczoraj sporo bp miał Anderson - bo aż 7 i ... żadnego nie wykorzystał. Isner miał znacznie mniej szans i je wykorzystał. Fizycznie jest mocny i tutaj ani temperatura, ani zmęczenie nie będą miały dużego wpływu na jego grę.
Fish ma więcej atutów, jednak wszystko zależy od dyspozycji serwisowej Isnera. Jak będzie mu siedziało podanie to nawet może w dwóch setach skończyć. Ja aż z takim faworyzowaniem Mardego się nie zgadzam.

Jeżeli miałbym typować to Isner @ 2,42 Pinnacle Sports

damianho91 82

damianho91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slupsk
Isner wczoraj w 3 secie ledwo utrzymywal sie na nogach, zipal strasznie, do serwow Andersona nawet nie ruszal az nagle w jednym gemie ruszyl i przelamam... co do Fisha to niech wypowie sie ktos kto ogladal bo Andy tez ma przeciez zabojczegoi serwa i nie wiem jak to tam wygladalo z tym...

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
Andy Roddick to tak ogółem miał tam nie wystąpić, ale kibice nalegali i dostał Dziką Kartę. Raczej sobie odpuścił. Poza tym ostatnio to polega tylko i wyłącznie na swoim serwisie. Nie rusza się z linii końcowej. Fish miał 1 bp i go wykorzystał. Roddick 3, a nie wykorzystał ani jednego. ;)

vatoloco123 3

vatoloco123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tomaszów
Isner wczoraj w 3 secie ledwo utrzymywal sie na nogach, zipal strasznie, do serwow Andersona nawet nie ruszal az nagle w jednym gemie ruszyl i przelamam... co do Fisha to niech wypowie sie ktos kto ogladal bo Andy tez ma przeciez zabojczegoi serwa i nie wiem jak to tam wygladalo z tym...
Roddick w 1 secie o wiele łatwiej wygrywał swoje podanie niż Mardy, oczywiście dzięki swojemu zabójczemu serwisowi. W tie breaku Fish ani razu nie trafił 1 podaniem, a mimo to wygrał go 7-5. W 2 secie Fish grał już co raz pewniej, w końcu przy swoim podaniu Roddick popełnił kilka katastrofalnych błędów (banalny smash w siatkę przy 15-30) i Mardy do końca już nie pozwolił się przełamać i odniósł zwycięstwo po 9 kolejnych porażkach ;]
Wg mnie Isner nie jest w dobrej formie, męczył się Mullerem i Andersonem, uważam więc że dziś Mardy wygra pewnie w 2 setach .

Status
Zamknięty.