Kravchuk - Coppejans
Tutaj nie szukam niespodzianki a dziwię się wysokim kursom na Kravchuka. Nie wiem co jest tego powodem, ale jak dla mnie jest mocnym faworytem tego meczu. Ma bardzo dobry bilans w tym roku 30/9 w tym 20/2 w hali czyli lubi szybką grę. Belg Coppejans ma rozegrany w swojej karierze tylko jeden mecz na trawie, przegrany. Kravchuk jest 178 w rankingu, Belg 553. Kravchuk powinien tutaj wygrać bez problemów.
Kravchuk @ 1,62 paddypower
6-4 6-4
Meuffels A. (Ned) - Mahut N. (Fra)
Krótka piłka, bardzo dobry na trawie Mahut, który postraszył ostatnio Murraya w Londynie kontra holender który na poziomie
ITF na ostatnie 11 meczów wygrał 2. Nie widzę na trawie żadnych szans dla holendra w starciu z Nicolasem i wydaje mi się, że wynik 6-3 6-3 i tak będzie dla niego dobrym wynikiem. Porównując miejsca w rankingu 750-224, porównując bilansy na trawie 1/1 - 72/44. Typ nasuwa się sam.
Poniżej 18,5 gema @ 1,83 bet365
6-3 6-2
Nielsen - Smethurst
Będący 630 w rankingu singlowym Nielsen kontra 373 młody brytyjczyk Smethurst. Na pierwszy rzut oka faworytem powinien być ten drugi, ale nic bardziej mylnego. Nielsen wybitnym singlistą nie jest, ale na trawie czuje się bardzo dobrze. Bilans 42/27 jest całkiem w porządku. Jednak w deblu jest obrońcą tytułu na kortach Wimbledonu, to już jednak coś znaczy. W starciu z Brytyjczykiem, który na trawie ma bilans 5/20 co jest mało spotykane u wyspiarzy, jest zdecydowanym faworytem i będę bardzo zdziwiony jeśli przegra ten mecz.
Nielsen @ 1,53 paddypower
6-0 6-1
@dx2
tak teraz patrzę i był liderem
Career High Combined 1 (30/07/2012)
jednak na trawie wielkich sukcesów nie odnosił, mimo wszystko uważam, że zdecydowanym faworytem jest Kravchuk. Swoją drogą poprzez belga trafiłem na Filipa Peliwo, kolejny talent rodem z Polski który rozwinął się na emigracji. W 2012 roku chłopak wygrał juniorski Wimbledon i US Open oraz był z finale AO i FO. Ciekawe jak się potoczy jego kariera