>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP - Newport (USA) Grass

Status
Zamknięty.
gusto 695

gusto

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Baniochy
10 lipca 2006 (poniedizałek)

19:00 Reynolds B. (Usa) - Kunitsyn I. (Rus) - Reynolds gra u siebie. Nie analizowałem tego meczu ale moze Amerykanin. 0-2 ⛔

19:00 Kendrick R. (Usa) - Spadea V. (Usa) - Bratobujczy pojedynek :p Faworytem jest Spadea i nie powinno być niespodzianki. 2-1 ⛔

20:30 Muller G. (Lux) - Capdeville P. (Chi) - Tutaj widzę małą niespodziankę w postaci zwycięstwa Chinczyka. (ale błąd :oops: Chilijczyka) 0-2

20:30 Kubot L. (Pol) - De Voest R. (Rsa) - Polski akcent. W USA jest wielu Polaków, może pojawią sie w Newport i niesiony dopingiem Łukasz przejdzie przez 1 rundę. 0-2 ⛔

22:30 Melzer J. (Aut) - Sabau R. (Rom) Raczej Austriak. 2-0 ✅

pewniaczek 2

pewniaczek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krakow
Jutrzejsze Propozycje:

Kendrick/Melzer - Mont/R.Ram 1 1.30

Kerr/Thomas - DeVoest/Kubot 1 1.29

Myrnyi/Verdasco - D.Norm/Sanguinetti 1 1.31

Faworyci z Doswiadczeniem Przeciwko Parom Stworzonym Na Potrzebe Turnieju. Większe Obycie Na Poszczególnych Nawierzchniach Powinno Byc Atutem Faworytów. Dobry Serve&amp;Volley, Który Powinien Załatwic Sprawe.

P.S Kursy z Profa Bo w Necie Nie Polecam Grać...

gusto 695

gusto

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Baniochy
13 lipca 2006

Pierwszego dnia kiepsko typowałem ten turniej.

Na dzisiaj dwa mecze plus 3 będą dokańczane.

Murray i Fish - zdecydowanie faworyci i nie widzę niespodzianek. 1.25 i 1.1 bah

Dwa spośród trzech dokańczanych spotkań można dzisiaj obstawić w baw:

17:00 Alex Bogdanovic (GBR) 1.40 George Bastl (SUI) 2.52 Mecz właściwie wczoraj na dobre się nie rozpoczął. 2-1 dla Bogdanovica i 30-0 przy swoim serwie. Ja jednak tak jak przed meczem stawiam na Szwajcara. Jeden break to nie problem i łatwo odwrócić szle zwycięstwa. Kuursy przed meczem były wyrównane a teraz na Bastla jest aż 2.52, myślę że warto.
17:00 Justin Gimelstob (USA) 1.40 Wayne Arthurs (AUS) 2.52 Tutaj Amerykanin wygrał pierwszego seta, powinien sobie poradzić także w drugim przy stanie 2-3, jeśli nie to skończy Austriaka w trzecim.

Trzeci mecz Capdeville - Ples gdzie Ples ma set balla chyba nigdzie nie jest do obstawiania. Ja przed meczem typowałem Chilijczyka i podtrzuję swoje zdanie. Jeśli nie wyciągnie teraz to wygra 2-1.

gusto 695

gusto

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Baniochy
16 lipca 2006 (niedziela) - Finał

Philippoussis, Mark - Gimelstob, Justin 1,45 2,59 betgun

Na spontanie tzn. obserwując ich w tym turnieju chciałem postawic Gimelstoba. Gdy zerknąłem na head to head nadal stoję przy swoim zdaniu i postawię na Justina, jednak mecz dopiero o 20tej więc jeszcze zdążę. Dlaczego?? Grali ze soba trzy razy. Wszystkie mecze na kortach twardych. Dwa razy wygrał Mark, natomiast w ostatnim ich spotkaniu w 2000 roku w LA zwyciężył Justin i to jego typuję jako zwycięzcę tego turnieju. Wczoraj bez problemu pokonał faworyzowanego Murraya natomiast Mark męczył się ze śrdenim Melzerem, ale ostatecznie wygrał 2-1. Wczoraj mniej sił stracił, grający z meczu na mecz coraz lepiej, Justin Gimelstob i dlatego moim zdaniem on wygra ten turniej.

drago 108

drago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A o to tenisista który wygrał chelenger&#39;a w Newport&#39;cie mowa o Philipoussis&#39;u który pokonał swojego rywala Gimelstob&#39;a 2:0 w setach na nawierzchni trawiastej jego droga do finału była dość prosta, lecz w półfinale grał z amerykańskim singlista Mardy Fish&#39;em który w tym dniu 14 lipca grał dwa pojedynki... Moim zdaniem organizacja tego turnieju była fatalna i tragiczna Mardy czekal na mecz ponad 2 doby by grać ćwierćfinał z Alves&#39;em wygrał ławtwo 2:0 potem doszła do neigo informacja że musi zagrać z Philipoussis&#39;em w półfinale no i cóż przegrał 2:0 Moim zdaniem gry amerkanin miał jeszcze 1 dzień odpoczynku to nie Philipoussis wygrałby z Gimelstob&#39;em, lecz właśnie amerykanin Newport zapamiętajmy ten turniej jako dobry ale tragicznie rozstawiony przez organizatorów....

by Drago

Oto mój komentarz a ponadto wszystkie 6 spotkań jakie grałem weszło i Philipoussis skończyl mi kartke na pare złotych... Pzdr... @||

gusto 695

gusto

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Baniochy
Philiphousis grał w półfinale z Melzerem. Liczylem w finale na Gimelsoba jednak się nie udało. To nie był challenger tylko normalny turniej ATP!!

drago 108

drago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sorka za błędy ale nadal jestem wkurzony na organizatorów...a pozatym mam pytanko kiedy wstawicie tematy na turnieje które zaczynają się dzisiaj ? Mam gorące typy do wstawienia

gusto 695

gusto

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Baniochy
Jeśli chcesz możesz sam założyć temat. ????

Jak coś będzie nie tak to najwyżej naniosę małe poprawki.

Ja później może coś skrobnę. ????

Status
Zamknięty.