Janko Tipsarevic v Jan-Michael Gambill 1.50
Tipsarevic jest dobrym tenisistą. Dobrze się spisuje w tym sezonie,a Gambill jest praktycznie nie widoczny. W ostatnim tourze odpadł w pierwszej rundzie ale jak dla mnie takżez dobrym tenisistą Kunitsynem. Stawiam na Janko, a nawet mogę sie pokusić o wynik 2:0. Przegrał.
Miał osiem berak pointów a wykorzystała dwa. Jeżeli się tak gra to nie idze wygrać. A mało tego osiem błędów podwójnych, przy trzynastu asach przeciwnika.Gilles Muller v
Dominik Hrbaty 1.47
Jak wiemy Dominik jest dobrym tenisistą i znajduje się na 21 pozycji w rankingu
ATP. Hrabty widocznie szykuje forme na US Open, bo w ostatnim turnieju doszedł do finału przegrywając w finale z Haasem. Muller zajmując obecnie 89 pozycje w rankingu wygrał juz raz z Hrabtym 4-6 7-6 6-1. Ale ja jednak myśle że Słowak wygra ten mecz.
Hyung-Taik Lee v
Julien Benneteau 1.98
Benneteau spisuje sie w tym sezonie bardzo dobrze dochodząc do półfinału w Memphis oraz San Remo, także do ćwierćfinału Rolanda Garrosa. Hyung-Taik Lee jest zawodnikiem który występuje w chellengerach, i dlatego jest na niego dość wysoki kurs. W tym sezonie wygrał trzy chellengery oraz w dwóch doszedł do półfinałów. Ale jednak myśle że na arenie turniejów
ATP nie sprosta takiemu zawodnikowi jakim jest Julien.
Feliciano Lopez v Teimuraz Gabashvili 1.50
Mój zdecydowany faworyt Lopez. Gabashvili żadnych sukcesów w turniejach
ATP w tym sezonie. Tylko trzy półfinały w challengerach. Lopez osiągnał finał w Gstaad oraz ćwierćfinał w Nottingham. Teimuraz zajmuje odległe miejsce w rankingu
ATP aż 123. Ja stawiam na Hiszpana.