>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP - Legg Mason Tennis Classic

Status
Zamknięty.
al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Od 29 lipca do 6 sierpnia, tenisiści walczą na kortach w Washingtonie. Bardzo ciekawy turniej. Kilka ciekawych informacji oraz linków:

:idea: Nawierzchnia: &quot;Hard&quot;
:idea: Pula do wygrania: 575 000 $
:idea: Oficjalna strona turnieju
:idea: Plan spotkań
:idea: Zawodnicy
:idea: Livescore

Zachęcam do podawania swoich typów, a także analiz i własnych przemyśleń.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Loodz - tutaj wóde rozlewa sie na sloiki
Whitehouse - Gremelmayr typ: Whitehouse Kurs: 1.75 Stake: 8/10 Bookie: STS ⛔ ⛔ :zy3ou:

Jak donosi mój kolega, niemiec pojechał do USA po tym jak nie przebrnął kwalifikacji w Sopocie :!: :!: Wiecie co to oznacza?? Gość lewie wysiadzie z samolotu, 2-3 godz odpoczynku i jazda na kort!!! A Whitehouse to gość który rozegrał już kilka meczów na Hardzie, i powinien go zmieść, szkoda że STS o tym nie wie..... :mrgreen:

cuda i dziwy, jak gość który po 12 h lotu wysiada z samolotu i ma 4 h do meczu wygrywa to nie wiem
Udomchoke - Carlsen 2 1.70 (MILENIUM) stake: 8/10 ✅ ✅ :mrgreen:

Chyba nie musze panów przedstawiać bliżej, powiem jedynie tak; Taj nie ma najmniejszych szans z tym wielkoludem. duńczyk fenomenalnie serwuje a jego wzrost mu w tym pomaga, jak nie pamiętacie jakie jajca wykręcał to przypomnę
Ivo karlović z nim przegrał na trawie (to tak jakby Polska przegrała w piłke z San marino 0-2) Porażka Srishapana (haha kurs 1,2 i wyje**) Duńczyk ma bardzo mocne uderzenie z serwisu, jego wadą jest mała ruchliwość oraz lekka nadwaga(może minimalna) ale nie muszę przypominać że mało co nie odpadł z nim Robby Ginepri, który wygrał z Carlsenem po 3 setowej walce, a potem biedny Robby strasznie umordowany przegarł kolejny mecz...

Bardzo jednostronny mecz wyniki same mówią za siebie, no cóż jak buki patrzą w ranking ATP a nie na wzrost zawodnika to tak jest, jak może gość co ma 160cm dorównać gigantowi prawie 2 metrowemu?? -praktycznie niemożliwe

BILANS na 0 ???? ????

pewniaczek 2

pewniaczek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krakow
Wtorek:

J.Blake - K.Kim 1
A.Agassi - A.Stoppini 1

Typowi Faworyci, Dobra Forma i Gra w Amerykańskim Cyklu, a Rywale Ustępują Im Co Najmniej o Klase...

S.Grosjean - W.Moodie 1

Groszek Powraca Po Dlugiej Nieobecności Od Czasu RG. Z Pewnoscią Jego Forma Jest Niewiadomą Ale Groszek Zawsze Solidnie Prezentował Sie Zza Oceanem. Moodie Jakims Cudem Wygral Wczoraj Chociaz Powinien Odpasc, Querrey Zapomnial Chyba o Tie-Breaku Bo Kompletnie Spalil Sie w Tym Fragmencie Meczu. Wesley Powinien Dzis Opdasc z Hukiem...

rooni 135

rooni

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zapodam jakieś szybkie typki bez analizy na wieczorek:

Lisnard J.R. v Zib T. 2.15 1.60
Moodie W. v Grosjean S. 3.20 1.30
Karanusic R. v Spadea V. 2.35 1.50
Kendrick R. v Soeda G. 1.45 2.35
Safin M. v Mahut N. 1.28 3.30

Jutro podam typki z dokładnymi analizami.

drago 108

drago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja na dzisiaj zagralem:

J. Blake
vs. K. Kim - 1 - 1.17
P. Srischaphan vs. Carlsen - 1 - 1.65
Grosjean vs. Moodie - 1 - 1.29

Myslę, że wszystkie 3 powinni wejść ???? Jak ktos chce i się boi to niech zagraja bez Paradorn&#39;a, a jak lubie tak grac to 3... zobaczymy jutro jak się noc ulozy... OBY POMYSLNIE!

Pzdr.!

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Taka troche niespodzianka......

G. Muller vs P. Capdeville 2.50

Gram ten mecz tylko ze wzglendu na kurs. Obaj panowie dwa razy spotkali sie w zeszłym miesiącu:

2006-07-10 1/16 G. Muller - P. Capdeville 6-7 2-6
2006-07-19 1/16 P. Capdeville - G. Muller 2-6 3-6

Wiec w tym spotklaniu moze zdarzy sie wszytko, a kurs mnie... :] Ech moze bede miec nosa zobaczymy :?

drago 108

drago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
UUUUa kiepska noc ???? Tylko jeden wszedl James :/ No może jak wróce będzie lepiej szło ????

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Drodzy Userzy, nie wierzcie w kursy buków, i polecam H2H między zawodnikami, nie tyczy się to DRAGO ale każdego.
Nie chcę tutaj sie zgrywać z Drago czy coś, ale Duńczyk ogrywał Taja jak chciał zarówno teraz jaki i wtedy na różnej nawierzchni i radzę użyć stronki http://www.atptenis.com i tam sobie looknąć w H2H oraz popatrzeć na wzrost obu panów ;)

Carlsen grał 3 tyg temu z Srischapanem i wygrał Carlsen po kursie grubo ponad 3 coś, a teraz znów sie spotkali i w tenise wzrost ma ogromne znaczenie, wczoraj napisałem w pewniakach dnia typ na Carlsena, kto nie wierzy niech sprawdzi a baw manipulator i jednym słowem sku****** celowo podbijał kurs z 1,8 na Carlsena żeby ludzia grali na Srischapana, no cóż efekt sami widzieliście kurs 2,15 (lub 2,06 potem) skasowany, ja sam nie zaliczę sobie tego typu do wygranych bo nie dałem go tutaj-brak czasu sory ludziska

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hrbaty D. - Muller G. 1,45 2,3 BUK: STS ✅ ✅ :mrgreen: OLLE :!:

Hrbaty wrócił w poprzednim turnieju w wielkim stylu, no cóż jest sporo lepszy od luxemburczyka Gillesa Mullera, ale to zweryfikuje dopiero kort, po porażkach w Sopocie tutaj nie powinno być tyle przewałów.

Lee H.T. - Benneteau J. 1.65 1,95 ✅ ✅ :mrgreen: OLLE :!:

Koreańczyk może nie jest genialnym tenisistą, ale Bennetau to już nie ten zawodnik co na RG, dla mnie mecz ze sporym wskazaniem na Lee, bo Bennetau jakby sie stoczył typowy zawodnik na 1 turniej. Kto śledzi wyniki ten wie że Benntau odpadał w 1 max w 2 rundzie czyli albo teraz odpadnie albo w next round

Murray A. - Delgado R. 1.30 2,60 ✅ ✅ :mrgreen: OLLE :!:

Stawiam na Murraya nie ze względu na kurs, ale o to ze ostatnio Murray trenuje razem z samym Andre Agassim :!: :!: Bo jak powiedział trenrer Murraya chce żeby Agasi nauczyłe Murraya bardziej agresywnej i szybszej gry, bo Andy jest zbyt pasywny i czasem brakuje mu kondychy ;)

Tipsarevic J. - Gambil J.M. 1.45 2,3 ⛔ :zy3ou:

Tipsarević to sporo lepszy zawodnik, ale kurs 1,45 jest dlatego bo grają w USA a przeciwnik jest właśnie z tego kraju. Moim zdaniem wygra faworyt

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Fish vs Zib 1 1.29 2:0 ✅
Hewitt vs Spadea 1 1.20 2:1 ✅
F. Lopez vs Gabshnili 1 1.50 2:0 ✅
Tursunov vs E. Massa 1 1.33 Krecz Massy
A. Marray vs R.Delgado 1 1.33 2:0 ✅

Dzisiaj wyjatkowo bez analiz. Bo kupon zagrałem wczesniej teraz tylko przepisuje. A jak robiłem kupon nie miałem czasu na pisanie analiz....ALE SIE POPRAWIE ????

rooni 135

rooni

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Janko Tipsarevic v Jan-Michael Gambill 1.50
Tipsarevic jest dobrym tenisistą. Dobrze się spisuje w tym sezonie,a Gambill jest praktycznie nie widoczny. W ostatnim tourze odpadł w pierwszej rundzie ale jak dla mnie takżez dobrym tenisistą Kunitsynem. Stawiam na Janko, a nawet mogę sie pokusić o wynik 2:0. Przegrał. Miał osiem berak pointów a wykorzystała dwa. Jeżeli się tak gra to nie idze wygrać. A mało tego osiem błędów podwójnych, przy trzynastu asach przeciwnika.Gilles Muller v Dominik Hrbaty 1.47
Jak wiemy Dominik jest dobrym tenisistą i znajduje się na 21 pozycji w rankingu ATP. Hrabty widocznie szykuje forme na US Open, bo w ostatnim turnieju doszedł do finału przegrywając w finale z Haasem. Muller zajmując obecnie 89 pozycje w rankingu wygrał juz raz z Hrabtym 4-6 7-6 6-1. Ale ja jednak myśle że Słowak wygra ten mecz.
Hyung-Taik Lee v Julien Benneteau 1.98
Benneteau spisuje sie w tym sezonie bardzo dobrze dochodząc do półfinału w Memphis oraz San Remo, także do ćwierćfinału Rolanda Garrosa. Hyung-Taik Lee jest zawodnikiem który występuje w chellengerach, i dlatego jest na niego dość wysoki kurs. W tym sezonie wygrał trzy chellengery oraz w dwóch doszedł do półfinałów. Ale jednak myśle że na arenie turniejów ATP nie sprosta takiemu zawodnikowi jakim jest Julien.
Feliciano Lopez v Teimuraz Gabashvili 1.50
Mój zdecydowany faworyt Lopez. Gabashvili żadnych sukcesów w turniejach ATP w tym sezonie. Tylko trzy półfinały w challengerach. Lopez osiągnał finał w Gstaad oraz ćwierćfinał w Nottingham. Teimuraz zajmuje odległe miejsce w rankingu ATP aż 123. Ja stawiam na Hiszpana.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Blake J. - Safin M. 1.55

Analiza:Blake gra w swoim kraju...ostatnie turnieje naprawde mu wychodza widać, ze jest w b. dobrej dyspozycji. Safin ostatnio nie gra zbyt dobrze, ale to klasowy zawodnik i na pewno moze nawiązac rownozadna walke...ale nie wygrac. Jednak Safin...naprawde stan go na wiele ale jego ostatnie wyniki nie sa zbyt dobre(troche sie boje tego spotkania)

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mecz pomiędzy 2 kolosami

Kenneth Carlsen- W. Moodie
typ: Carlsen kurs : 1,8 stake: 6/10 ⛔ :zy3ou:

Uzasadnienie:
Carlsen to prawdziwy gigant 190cm wzrostu, naprzeciwko niemu zobaczymy zawodznika z RPA Moodiego, również gigant 195cm wzrostu, w statsach idealny remis:
H2H w turniejach 2-0 dla Carlsena, w Challengerach 0-2 Moodie.

Za Carlsenem przemawia sporo mocniejszy serwis oraz to że wiecej rozegrał meczów na nawierzchni typu Hard, zobaczmy o 3 nad ranem wynik ;)

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Benneteau spisuje sie w tym sezonie bardzo dobrze dochodząc do półfinału w Memphis oraz San Remo, także do ćwierćfinału Rolanda Garrosa

Dla mnie po kilku meczach na trawie i w Bimbledonie jak pokazał klase to szok w 1 meczu wygrał, a co do reszty to się zgodzę doszedł do półfinałów ale miał sporo szczęścia i łatwych przeciwników (turniej nie był &quot;mocno obsadzony&quot;) toteż Bennetau ja już spisuję na straty bo to zawodnik typu 1 turniej = dobra gra

Jeżeli chodzi o San Remo to jest challenger gdzie się gra jedynie o poprawienie rankingu ATP bo kasa z tego jest mizerna
0 to największa z jego ocen w skali 1-5 jaką mogę wystawić po obecych dokonaniach po RG (tyle mi kuponów na psuł) gdzie się podziały jego mordercze wymiany którymi zamęczał rywali, gdzie te fenomenalne czucie przy siatce i chytrość w grze :?:

Chyba opuściły Juliena na dobre i poszły sobie daleko w las....
Dla mnie ten zawodnik już jest skreślony na jakiś czas :p

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
A.Marray vs Fish 2.10

Fish gra na tym turnieju naprawde znakomicie, mysle ze to bedzie jego turniej...młody Brytyjczyk za to w kazdym niemal spotkaniu ma ogromne problemy. Dzisiaj przyjdzie mu zagrac z Fiseh który jest w doskonałej dyspozycji na pewno bedzie to niezwykle ciekawe spotkanie...ale myśle, iż mój faworyt sprawi małą niespodzianke :?

Tursunov vs Henman 1.67

Spotkanie równizednych tenisistów, Henman przechodził z dzieciną łatwością do kolejnuych rund w tym turnieju, ale to tylko dla tego, ze miał b. słabych przeciwnikow. Tursunov dzisiaj sprawdzi jego forme...ech skusiełm sie na ten mecz poniewaz kurs jest bardzo kuszący, ale wynik spotkania jest sprawa otwarta...

Safin vs Moodie 1.27

Marat rozegrał wczoraj mordercze spotkanie z obrońcą tytułu Blakem z którym rozprawił sie w dwóch setach w dóch time-breakach...Zagrał wysmienicie pokonał głownego faworyta do zwyciestwa...Moodie nie stanie mu na drodze :]

Hewitt vs Clement 1.22

Zagralem ten mecz troche na siłe, kurs jest wg. mnie śmieszne mały :zy3ou: A ryzyko ogromne Clement na pewno powalczy z popularnym Kangórem, który nie jest w najlepszej formie...ale miejmy nadzieje, ze tu nie bedzie niespodzianki :!: :!: :!:

rooni 135

rooni

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Tim Henman v Dmitry Tursunov 1.96 1.67

Stawiam na Tursunova ponieważ jest dobrym zawodnikiem, Henman ma już 32 lata więc wiadomo że wiek mu nie będzie pozwalał na olbrzymi wysiłek fizyczny. W tym roku obaj tenisiści już się spotkali dwa razy i to w wielkich szlemach. Oba pojedynki wygrał Rosjanin.

Andy Murray v Mardy Fish 1.58 2.10

Mardy w tym turnieju spisuje sie znakomicie. Tym bardzej że gra na swoim terenie i będzie chciał się pokazać z jak najlepszej strony. CI obaj tenisiści spotykali się już dwa razy i bilans wynosi 1:1. Jednak myśle iż Murray jest bardzo utalentowanym, młodym zawodnikiem. I szykuje sie na US Open żeby spisać się tam jak najlepiej. Stawiam na Andyego chociaż wynik jest sprawą otwartą i Fish także może wygrać.

Marat Safin v Wesley Moodie 1.27 3.10

Safin zaskoczył chyba wszystkich, dochodząć aż do tego etapu turnieju. Tym bardziej iż pokonał w dwóch setach Jamesa Bleka. Moodie jest o trzy pozycje wyżej w rankingu ATP niz Marat. Ale jednak myśle że jeżeli Rosjanin doszedł aż tak daleko jest faworytem do wygrania tego turnju.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ech stało sie to czego sie obawiałem;( Hewitt przegrał spotkanie. Ech wiedziałem, niepotrzebnie grałem na siłe no ale trudno :zy3ou: Kangurek w pierwszym secie przy kazdmy gemie serwisowym Clementa miał BP;/powinnien gładko wygrac a przgrał do jedengo w timebreaku :zy3ou: Drugi set mój Kangurek dał sie szybko przełamac... przy stanie 4:5 i serwisie Clementa Hewitt oczywiście znowu miał BP :zy3ou: Myśle moze jeszcze jest szansa....ale oczywiscie nie udało mu sie przełamac ech zabrakło tylko szczescia ????

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jestem załmany......Fish oddał pierwszego(na pewno nie bez walki) w drugim przegrywał 5:1 ale zdołał doprowadzić do stanu 5:4 i miał kilka...BP!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja juz na kolanach przy kolejnym BP czekalem na przełamanie ale niestety, koszmarny dzień sie nie skończył i Marray wygrał ???? Dwa kuponiki z tenisa poszły sie....

Jutro zagram jeszcze...moze bede miec wiecej szczescia?! :twisted:

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
M. Safin (11) vs A. Clement

Safin jest w bardzo dobrej formie, moim zdaniem wygra ten turniej. Tylko wiadomo, ze to jest starsznie dziwny zawodnik, jak mu cos nie wychodzi to potrafi sie strasznie denerowac i przez to glupio przegrywac mecze. Jednka narazie mu wszytko wychodzi, i niech tak juz zostanie! Ich ostatni pojednynek miał miejsce 5 lat temu podczas Wimbledonu wiec podczas zupełnie innych warunków... M. Safin - A. Clement 6-0 6-3 6-2

(8) A. Murray vs (7) D. Tursunov

Bardzo ciezki mecz, zawodnicy bardzo wysokiej klasy. Lecz Marrawy w decydyjacych wazach turnieju zaczywaczj odpadał wczoraj dosyć gładko pokonał swojego przeciwnika, lecz nie raz musiał bronić BP...Tursonov który jest w znakomitej dyspozycji na pewno je dzisiaj wykorzysta...

Status
Zamknięty.