>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP - Bastad (Szwecja) Clay

Status
Zamknięty.
gusto 695

gusto

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Baniochy
10 lipca 2006 (poniedziałek)

Robredo i Davydenko są faworytami ale myślę, ze zwycięstwa nie przyjdą im dzisiaj łatwo i wygrają po trzysetowych pojedynakch. Kurs na tekie rozwiazania w obu meczach 3.7 bah Robredo 2-1 ✅ , Dav 2-0 ⛔

Ferrero J.C. (Esp) - Eleskovic E. (Swe) Tutaj nawet doping nie pomoże Szwedowi. Ferrero nie powinien mieć problemów. 1.05 bah 2-1 ✅

Pashanski B. (Scg) - Soderling R. (Swe) Na Sodę najbardziej licza miejscowi i waleczny Serb nie powinien stawic oporu Robinowi. 1.2 bah 2-0 ✅

Marach O. (Aut) - Prpic F. (Swe) Austriat ma na pewno większe doświadczenie, ale za Prpicem będzie publiczność, w końcu gra u siebie. Mecz ze wskazaniem na Maracha. 2-1 ✅

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy moze ktos podac link do livescora z tych meczy ???? ??

z gory dzieki ;)

pewniaczek 2

pewniaczek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krakow
Wtorek:

Wawrinka - Pavel 1 1.41

Faworyt Gra u Siebie. W Zeszłym Roku Pokazał Ze Umie Grać Na Tej Nawierzchni Dochodząc Do Finału i Ulegając Gaudio. Pavel To Typowy Trawiak, Preferuje Szybsze Nawierzchnie i Ziemia Nie Jest Jego Ulubioną.

P.S Kursy z Profa Bo w Necie Nie Polecam Grać...

gusto 695

gusto

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Baniochy
13 lipca 2006 (czwartek)

Po dwóch dniach przerwy, świeża porcja moich przemyśleń. (Pierwszego dnia weszło wszystko z tym że typowałem 2-1 dla Davydenko a on wygrał 2-0)

Robredo - Waske - Obszerniejszą analizę, napisaną przez mnie znajdziecie w Typach Dnia. Myślę, że Robredo wygra ale 2-1 - kurs 4.00, dlaczego?? Zajrzyj do Typów Dnia.

Ferrer - Soderling - Faworyzowany wydaje być się Ferrer, jednak ja widzę to sznasę Sody, który gra w rodzimej Szwecji. Grali ze sobą dwa razy, ale nie na cegle, dwa razy wygrał Soda, wygra i trzeci raz i myślę że będzie to zwycięstwo 2-1. kurs 3.9 bah

Almagro - Calleri - Młodość przeciwko doświadczeniu. Stawiam na młodość dlatego wygra młody Nicolas, który w pierwszej rundzie pokonał faworyzowanego przeze mnie Czecha - Berdycha. Kurs na zwycięstwo Almagro 1.25 bah, na 2-0 1.6 bah

gusto 695

gusto

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Baniochy
15 lipca 2006 - półfinały

N.Davydenko-A.Calleri 1,35 2,90 15.07 13:05
T.Robredo-J.Nieminen 1,53 2,31 15.07 14:20

Moim zdaniem podobnie jak w Gstadzie tutaj także nie powinno byc niespodzianek i Robredo zagra w finale z Davydenko.

gusto 695

gusto

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Baniochy
16 lipca 2006 (niedziela) - Finał

N.Davydenko-T.Robredo 1,62 2,18

Tak jak mówiłem, zarówno Robredo jak i Davydenko wygrali swoje mecze. Moim faworytem jest Hiszpan. Grali ze sobą dotychczas dwukrotnie i dwukrotni właśnie na cegle. Rok temu w Roland Garros wygrał Rusek po pięciosetowym boju. 6 lat temu w Sevilli wygrał 2-0 Tommy. Myślę, że mecz może potrwać 3 sety a ostatecznie wygra Tommy Robredo.

kiras17 0

kiras17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Davydenko - Robredo 1

ANALIZA:
Czas na inną dysycpline, tenis. Davydenko wygrał w sobotnim meczu z Callerim, który ogrywał już Almagro i Soderlinga. Davydenko pokazał klase i styl widać, ze jest mocny i uważam, że jest w stanie ograc Robredo, który miał męczarnie z Nieminem wygrał mecz 2:1 jednakże co chwile ktoś sie przełamywał. Jarko Nieminen powinien wygrac mecz w 3 secie a przegrał go chyba na własne życzenie. Uważam, ze jeśli tak samo zagra Robredo jak z Nieminenem to nie ma co szukać w tym meczu, czy będzie gładkie 2:0 nie wiem, jednakże jestem przekonany, że wkońcu zatriumfuje Davydenko

Status
Zamknięty.