>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

AtlanticVegas.com

Status
Zamknięty.
mroku 104

mroku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Australii
od ilu wypłata? dostepna na mb? jak sprawdzic obrot?
wygrałem troche €, prosze o pomoc.

L 147

lukkub

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hamburg
Jak gracie by nie przegrac ?
wydaje mi sie ze 20 lini po 0.05 na kazda czyli wychodzi rowno 1 na każdy obrót (spin ) poki co balance 45.70

dzuda 2

dzuda

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja grałem tak jak lukkub i zrobiłem obrót. Mam na koncie 21E. Nie ma wypłaty na MB, a po zrobionym obrocie wyskakuje okienko z gratulacjami.

L 147

lukkub

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hamburg
No ja juz tez dostałem komunikat i 47.80 na koncie, ciekawe czy da sie jakos to wyplacic normalnie . Dzuda co tam TY planujesz ?

dzuda 2

dzuda

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Minimalna wypłata to 100$ jak ma się kasę z bonusa. Tak mi powiedział koleś na live chat.

T 0

tomkasz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciekawe czy to wyplaca wogole.Najpierw trafilem darmowe krecenia na tym pierwszym slocie a teraz 5 zlotych kolek na Aztecu i mam 920 $ ,ale obrotu jeszcze nie bo zadne okienko nie wyskoczylo
no brawo, brawo - oby wypłacili :-D u mnie raz się trafiło 50euro i tak się kręcę koło tej kwoty

L 147

lukkub

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hamburg
&quot;Jak gracie by nie przegrac ?
wydaje mi sie ze 20 lini po 0.05 na kazda czyli wychodzi rowno 1 na każdy obrót (spin ) poki co balance 45.70 &quot;

przy takim graniu na pewno nie stracic duzo !! graj rozsadnie bo ja juz ten moj ugrany bonus przepilem probojac uzyskac 100$ by wyplacic

T 0

tomkasz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
u mnie z zapisków wychodzi, że obróciłem już 40 razy... a kasa ciągle jako &quot;Bonus&quot; ????

L 147

lukkub

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hamburg
grać można chyba bonus tylko na jednym konkretnym slocie - Atlantis Dive
Ja na tym tylko grałem bonus !

&quot;W kasynie Atlantic Vegas czeka na Ciebie $10 bonusu bez depozytu, do wykorzystania na slocie Atlantis Dive.&quot;

T 0

tomkasz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na tej właśnie grze mam obrót zrobiony. grałem chwilkę też w video pokera. ale do obrotu liczyłem tylko tego slota. a graliście na stronce, czy w oprogramowaniu?

T 0

tomkasz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
właśnie gadałem z supportem, bo coś mi z tym obrotem nie pasowało. zapytałem ile jeszcze mi zostało do obrócenia... i odpowiedzieli mi, że... 1803,90euro :jezora: chodzi o to, że można grać TYLKO I WYŁĄCZNIE na tym slocie. jak się włączy i zagra nawet za 5 centów na innej grze to warunki się zmieniają. skoro obróciłem jakieś 210euro to wychodzi na to, że w takim przypadku trzeba to obrócić jakieś 300 razy :jezora: śmiech na sali... szkoda, że nie piszą o tym w warunkach promocji...

L 147

lukkub

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hamburg
hehe ;)
czegoś nie rozumiem , chyba jasno i wyraźnie jest napisane na jakim slocie można obracać, nie ma się czemu dziwić że warunki promocji się potem zmieniają, zupełnie nieuzasadnione pretensje , dobrze że np nie powiedzieli że już bo bonusie przez to że zagrałeś gdzieś indziej ;P i tak są wyrozumiali ;]
mam nadzieje że uda Wam się coś jednak ugrać

Status
Zamknięty.