>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Anulowanie typu

B 0

basserman1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, liczę na odpowiedź. Postawiłem zakład pewien po wygranym meczu Rosji z Czechami, 5 typow x stawka itd... niestety chciałem jeden typ jutrzejszy anulować tzn wycofać go z kuponu.( 2 typy w momencie gdy pisałem na czacie do EXPEKTA juz wtedy weszły zostaly 3) dziś mam 4 typy które juz weszły i czułem juz w sobote o poranku ???? ze chce wycofać ten piąty. Czy tak naprawdę nie da się cofnąć tego? Myśle ze dużo tu zalezy od dobrej woli buka a może po prostu się mylę?
Szukałem gdzieś przez wyszukiwarkę czy taki temat wcześniej nie postał niestety nie udało mi sie go znaleźć. z góry dzieki za odpowiedz

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Dobre, jak niby to sobie wyobrażasz? Że wypłaciłbyś pieniądze na tą chwilę, odejmując kurs z tego 1-go typu? Zbyt dobrze by było. Bukmacher nie miałby w tym żadnego interesu, bo jak ci ostatni typ nie wejdzie to nic nie dostaniesz. A jaki typ ci został?

B 0

basserman1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pisałem w sprawie tego jak miałem nie rozegrany ,jeden hokej z NHL typ ponizej 4,5 po kursie 1,70 i Niemcy portugalia na niemców za 2 .. został mi mecz POLSKA - ROSJA
do supportu pisalem w sobote rano ( 3 spotkania nie były jeszcze rozegrane a usunać chciałem to jutrzejsze) w tej sprawie ,powiedzieli że NIE, chciałbym po prostu wiedzieć czy anulowanie jest wogóle możliwe czy zostałem w &quot;elegancki&quot; sposób spławiony i odprawiony z kwitkiem. Różne sa czasem spory i sytuacje zawsze jest możliwość jak to mawiają znalezienia konsensusu, który ja chciałem znaleść