>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Analizy w dziale z tenisem (ATP)

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rozumiem, śmiech, śmiechem, ironie itp. Ale takie analizy możecie sobie pisać w swoim temacie, a nie dziale dotyczącym tenisa. Chodzi mi o tą wypowiedź oraz stawkę, której mogę się założyć nie gra, bo było by to głupie.
http://forum.bukmacherskie.com/f152/us-open-26-08-09-09-2013-a-95619-12.html#post3856867
Rozumiem, także, że jeszcze pewnie nie ma admina, ale wręczanie ostrzeżeń osobom, które coś takiego piszą powinno stać się priorytetem, a nie karanie osób, które odnoszą się w tej sprawie dobrze. Chodzi mi o post wyjaśniający innego użytkownika również w tym dziale (bodajże zaraz pod spodem). Nie wiem kto mu dał to ostrzeżenie i z jakiego powodu, ale to po prostu śmiech.
Za to wczoraj bardzo pozytywnie, któryś z moderatorów mnie zaskoczył. Szybka interwencja ze spamem po meczu Wawrinki z Murrayem (albo może i jeszcze w trakcie trwania). Trzeba oddać mu to, jeżeli to Kuba, którego ostatnio tak ostro &quot;najeżdżałem&quot; zwracam honor. Pracuj tak dalej, a zastrzeżeń nie będzie.
Czekam na reakcję, bo dział wychodził już na prostą. Widziałem nawet Widzu zaczął coś tam popisywać, a takie analizy na pewno nie pomogą w powrocie &quot;wielkich gwiazd&quot; tego forum.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Rozumiem, także, że jeszcze pewnie nie ma admina, ale wręczanie ostrzeżeń osobom, które coś takiego piszą powinno stać się priorytetem, a nie karanie osób, które odnoszą się w tej sprawie dobrze. Chodzi mi o post wyjaśniający innego użytkownika również w tym dziale (bodajże zaraz pod spodem). Nie wiem kto mu dał to ostrzeżenie i z jakiego powodu, ale to po prostu śmiech.
w tym dziale jak ktoś napisze totalne pierdoły i go poprawisz to post zostaje usunięty, albo tak jak w przypadku kolegi dostaje się kartkę, a toleruje się te głupoty które naskrobie jakiś szakal. dlatego nie ma co się wysilać i pisać czegokolwiek konstruktywnego dopóki ktoś ogarnięty się tym nie zajmie.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
macieqleo +16 Punkty
gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w tym dziale jak ktoś napisze totalne pierdoły i go poprawisz to post zostaje usunięty, albo tak jak w przypadku kolegi dostaje się kartkę, a toleruje się te głupoty które naskrobie jakiś szakal. dlatego nie ma co się wysilać i pisać czegokolwiek konstruktywnego dopóki ktoś ogarnięty się tym nie zajmie.
Dlatego wreszcie czas zrobić z tym porządek, ale jak widać administracja nawet się nie wypowie na ten temat, bo po co.????

5xharoldx5 18,7K

5xharoldx5

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
a toleruje się te głupoty które naskrobie jakiś szakal.

Szkoda, że pojęcie &quot;ironia&quot; dla wielu osób jest obce... Szakal ironicznie podsumował wcześniejszy post innego użytkownika, który typował przegraną Djokovica.

Zauważyłem, że często w tym dziale się dostaje osobom, które szukają niespodzianek. Jak ktoś typuje &quot;pewniaki&quot; po np. 1,2 to raczej nikt nie protestuje, ale jak ktoś poszuka niespodzianki np. po 10,00, to niemal pewne jest, że spadnie na niego lawina krytyki. Oczywiście czasami zdarza się, że ktoś kulturalnie zwróci uwagę, ale chamskich odpowiedzi też nie brakuje. Rozumiem, że jak ktoś pisze nieprawdziwe informacje, to można go solidnie skrytykować, jednak problem w tym, że jest wiele kwestii, w których każdy ma swoje zdanie, swoją strategię itp.

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szkoda, że pojęcie &quot;ironia&quot; dla wielu osób jest obce... Szakal ironicznie podsumował wcześniejszy post innego użytkownika, który typował przegraną Djokovica.
Zauważyłem, że często w tym dziale się dostaje osobom, które szukają niespodzianek. Jak ktoś typuje &quot;pewniaki&quot; po np. 1,2 to raczej nikt nie protestuje, ale jak ktoś poszuka niespodzianki np. po 10,00, to niemal pewne jest, że spadnie na niego lawina krytyki. Oczywiście czasami zdarza się, że ktoś kulturalnie zwróci uwagę, ale chamskich odpowiedzi też nie brakuje. Rozumiem, że jak ktoś pisze nieprawdziwe informacje, to można go solidnie skrytykować, jednak problem w tym, że jest wiele kwestii, w których każdy ma swoje zdanie, swoją strategię itp.
Ironia ironią, ale bez przesady. Teraz każdy pisze sobie analizę pod typ i wszyscy są zadowoleni. Szakal to zapoczątkował, więc powinna należeć się kara, albo chociaż ostrzeżenie, ale jak widzę administracja dalej ma to w nosie, bo postów na forum przybywa i oni z tego powodu są szczęśliwi.
Chyba teraz rozumiem decyzję niektórych co tam nie piszą, bo tego nie idzie ogarnąć, jeżeli nikt tego nie chce robić.