>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

All in - Turniej pokerstars

D 224

dboniem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie odnośnie gry poker holdem z rozdania z turnieju Pokerstars, na co dzień nie gram w pokera, tylko co tydzień w tym turnieju sobie pogram.

I właśnie w jednym z rozdań, razem z kolegą z lewej na zdjęciu daliśmy po all in-ie, on pierwszy, ja po nim (jeśli to ma jakieś znaczenie), po czym karty zostały odkryte i ku mojemu zaskoczeniu zamiast wygrania rozdania przeze mnie, rozdanie zostało potraktowane jakbyśmy mieli te same karty, lecz w innych kolorach. A jak widać na zdjęciu ja miałem parę 10, rywal nic.

Ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego tak się stało?

G 42

gks711

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ty wygrałeś rozdanie tylko, że przeciwnik zgarnął bodajże częśc blindów ponieważ przewyższały one Twój stack.

paint12 130

paint12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nysa
właśnie chyba nie... nie gram na pokerstars ale widać ewidentnie na górze jaka była pula i rzeczywiscie poszlo po połowie a nikt inny nie grał... jak dla mnie conajmniej dziwne...
a lepiej napisz nam kolego za ile zagrałeś all-in 1524 czy 762 ?

jakubbb 29

jakubbb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tego co kojarzę po lewej nie siedzi kolega tylko koleżanka ;) Jest tak jak napisał gks711 przeciwnik musiał podbić coś tam około 1700 a ty wszedłeś za 700 dlatego dostałeś 1,5k a reszta wróciła do niej.

mubyk 7

mubyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Z tego co widze blindy były wyższe niż twój All-in. On czy ona (nieważne) siedzi na pozycji SB i zagrał/a all-in zgarniając wygraną z puli bocznej, która powstała z żetonów gościa z pozycji BB.

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Jeżeli ty dajesz do puli z all inem 100 żetonów a przeciwnik 1000 to pula nie wynosi 1100 tylko 200. 900 wraca do przeciwnika. Zapewne dokladnie to samo było w tym przypadku. Wydaje mi się że pożarły Cie już w tym momencie blindy, ile włożyłeś do puli ? 762?
właśnie chyba nie... nie gram na pokerstars ale widać ewidentnie na górze jaka była pula i rzeczywiscie poszlo po połowie a nikt inny nie grał... jak dla mnie conajmniej dziwne...
Gdzie ty tam widzisz żeby dostali po połowie ?

waldu2 44

waldu2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Sylwek2012 on musiał wlozyc mniej do puli niz 762, jak widzimy siedzie na buttonie wiec jeszcze SB i BB dochodzi do puli, no i moze jeszcze ktos sprawdzil, on przebil, a kolejny gracz raisnal a reszta spasowala

kaczor5533 91

kaczor5533

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
DBoniem, jeśli nadal coś jest niejasne to masz pewnie pełny screen tego rozdania, gdzie widać jego numer. Znajdź rozdanie w historii rozdań (nawet bez numeru powinieneś bez problemu znaleźć skoro grasz tylko w tym turnieju). Tam będziesz miał wszystko napisane co i dlaczego.

3mil 0

3mil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Po takim rozdaniu widac jak poker online jest ulatwiony. Mozna znac podstawy i juz mozna grac reszte robi za nas program. Kiedys jak bralem udzial w turniejach na zywo zdazaly sie osoby co nierozumialy ze jak przebijaja to musza przebic co najmniej o BigBlinda :grin:.