>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Algorytm na TENISA (ziemnego).

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Zajmuję się przede wszystkim piłką nożną. Posiadam jednak w zasobach algorytmy na koszykówkę, hokeja. Działają z niezłym skutkiem (było prezentowane w bliźniaczym wątku).
I okazało się, na tenisa też ;)
Z tym, że wielka Uwaga: pamiętam, że był robiony &quot;na kolanie&quot;, nie sprawdzany w odniesieniu do realnych spotkań. W ogóle, jedna wielka improwizacja. Czysta matematyka, zero jakichkolwiek danych ze świata tenisa. Tak więc, może zwyczajnie puścić Was w maliny albo z torbami.
Na Wasze ryzyko. Przez miesiąc. Później zobaczymy ale naprawdę, nie róbcie sobie wielkich nadziei. To nie jest algorytm &quot;dopieszczony&quot; i sprawdzony tak jak moje pozostałe. Wrzucam go, bo sobie o nim przypomniałem.
Jestem laikiem tenisowym, więc nawet nie wiem czy go w miarę odpowiednio skonstruowałem.
W przypadku jeśli algorytm nie zda egzaminu, to nie będzie żadnych poprawek, żadnych jego modernizacji. Nie tworzę już algorytmów.
Do otworzenia programu, w którym jest zawarty ten algorytm, niezbędny jest Excel w wersji 2007. I inaczej nie będzie.
Jeśli coś z kwestii pozatechnicznych byłoby niejasne, to proszę poruszyć te kwestie tutaj, w wątku (bo ze spraw technicznych, np. jeśli Wam program nie zadziała, to tylko Wy posiadacie na to wpływ, nikt inny).
Mile widziane, podzielenie się &quot;wrażeniami&quot; z Użytkowania.
Można też wrzucać tutaj typy wygenerowane przez program.
Link do pobrania jak i hasła, znajdują się w zakładce &quot;O Mnie&quot;.

Miłej pracy.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Zdaje się, że warto być jedynie egoistą. Ze mną jak z dzieckiem, potrafię się dostosować do otoczenia.
W ciągu 10 dni, program pobrało 20 osób (a pewnie nawet 21). Codziennie, program był więc pobierany średnio przez 2 osoby z Forum.

Nie nadajecie się do WSPÓŁPRACY. Zero komentarza, zero opinii, już nie mówię, że nie potraficie nawet podziękować.
Żyjecie sobie gdzieś tam, a jak coś tam ktoś wrzuci do pobrania, to pobieracie i sobie dalej żyjecie.
... No to sobie dalej żyjcie ????
Co prawda napisałem
Mile widziane, podzielenie się &quot;wrażeniami&quot; z Użytkowania.
ale skoro wrażeń &quot;niet&quot; to ja też mówię &quot;niet&quot;.
Link do pobrań usuwam, bo pier .... lę taką &quot;współpracę&quot;.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
cock +6 Punkty (Trochę smiesznie, trochę szczerze - olej to - więcej osiągniesz dla siebie prowokacją niż chęcią niesienia pomocy. ;))
yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Z &quot;kronikarskiego obowiązku&quot; chciałbym poinformować milczących Anonimów posiadających algorytm, że plik w którym go otrzymaliście wygasł był Wam dzisiaj, o godz. 00:43:54. Tym samym, utraciliście możliwość uruchomienia programu.

T 0

tomundo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gizycko / Warszawa
Dopiero dostrzegłem ten temat. I że jest w miarę świeży to chciałbym dostać trochę informacji od Ciebie na temat twojego algorytmu. Jeżeli jesteś skłonny ich udzielić to odezwij się za pośrednictwem forum.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
[...] chciałbym dostać trochę informacji od Ciebie na temat twojego algorytmu. Jeżeli jesteś skłonny ich udzielić[...]

Cześć. Dzięki za zainteresowanie,
ale nie udzielam informacji związanych z konstrukcjami algorytmów.
Z zasadami działania. Jeśli w tym kierunku wyraziłeś zainteresowanie.
Nie mam w tym absolutnie żadnego interesu, żeby ujawniać takie szczegóły.

T 0

tomundo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gizycko / Warszawa
Szkoda, zawsze mnie interesowało jak działa taki algorytm. Zapewne jest to zupełnie coś innego niż uczą o algorytmach na studiach. Jeszcze jedno pytanie. Dobrze się sprawuję?

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Jeśli rozmawiamy o algorytmie na tenisa, to prawdę mówiąc, nie wiem. Zapewne więcej wiedzą osoby, które ten algorytm (zarazem program) pobrały. Milczą, bo musiałyby przyznać, ze go pobrały ????
W przypadku algorytmów na piłkę nożną, odpowiedź znajdziesz w mojej stopce (aktywny &quot;akronim&quot;). Przy czym, nie bierz do Siebie pierwszej części tekstu stanowiącego tę stopkę.

T 0

tomundo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gizycko / Warszawa
No, no. Wyniki są i to ładne. Szkoda że nie załapałem się na okres testowy któregoś z twoich algorytmów. Czy jeszcze udostępniasz program czy już po ptakach?

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Nie udostępniam.
Może kiedyś, prognozę wygenerowaną przez algorytm.
Zresztą, jaka jest różnica pomiędzy udostępnieniem programu a udostępnieniem &quot;tylko&quot; prognozy w sytuacji, gdy &quot;bebechy&quot; programu są ukryte a program byłby w wersji np. ograniczonej czasowo (bo ja przecież tych algorytmów z rąk nie wypuszczę)?
(Sytuację różnicuje może jedynie, ograniczenie do konkretnych, ewentualnie prezentowanych przeze mnie typów).