Postanowiłem założyć ten temat dla wszystkich tych, którzy w punkcie "toto-mix" zetknęli się z nieprzyjemną sytuacją gdzie byli proszeni o okazanie dowodu osobistego i chcieli by się podzielić swoją przyjemną bądź też nie, przygodą. Dzisiaj jak byłem w swoim punkcie około godz 13:00 byłem sam a w środku czterej panowie siedzieli sobie grzecznie a za ladą tradycyjnie pani R. :] Mówię , że chce wpłacić na Lige Mixu tradycyjnie 100zł a ona się pyta po cichutku "a masz 18 lat bo panowie celnicy krzywo się na Ciebie patrzą " :-D trochę mnie to zaskoczyło, w sumie mam już 19 i chodzę tam dość długo no ale dziś 1-raz od 3 tyg zawitałem do totomixu , a na drzwiach karteczka " OD 18 LAT !" pisze jak byk choć wcześniej tego nie było. Oczywiście , grzecznie odpowiedziałem , że mam i bez obaw. Nie miałem przy sobie akurat dowodu więc by był problem jakby tamci zapytali. Ewentualnie legitymacja. Widzę , że Totomix postanowił podjąć poważne kroki w celu pozbycia się w poszczególnych punktach osób w wieku under 18. Byleby panowie przychodzili i sprawdzali wtedy gdy ruch jest największy czyli pomiędzy godz 15-19 gdy jest LM lub LE i w weekendy cały dzień :] Kiedyś musiałem czekać prawie 15-20min żeby wpłacić kasę bo bachory puszczały tasiemki za 2zł i ustawiało się ich w kolejce z 6-ciu albo więcej. No ale cóż , zobaczymy co z tego będzie. ????