>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

888sport.com

vice-versa 22

vice-versa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stargard Szczecinski
www.888sport.com

Stosunkowo młody buk on-line, będący bukmacherskim odłamem znanego kasyna internetowego 888.com.
Przejrzysta i ładna szata graficzna, szeroka gama zakładów oraz całkiem niezłe kursy - to oferuje nam 888sport.com . Na chwilę obecną więcej nt. tego buka powiedzieć nie mogę, gdyż nie miałem po prostu przyjemności gry na 888sport.com
Pytając Mr Edena (członek Supportu) o polską wersję www.888sport.com uzyskałem odpowiedź twierdzącą. Wielce prawdopodobne jest, że już wkrótce ujrzymy polską wersję tego buka. Pozostaje to tylko kwestią czasu...

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szybko to na pewno nie będzie , bo nawet Polskiej piłki nie mają.

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Faktycznie nie ma polskiej ligi. Być może się to zmieni ;).
Ja zauważyłem że mają dość przyzwoitą ilość meczy które będzie można typować live. Na dzisiaj jest ich 16, na jutro 19 a więc nie jest źle.
Zaciekawiła mnie też oferta na niższe ligi hiszpańskie, których raczej nie ma w ofercie bukmacherów z polskim menu ;)

B 0

bojan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale przecież tam się nie da wybrać Polski tam gdzie są wymienione kraje więc nie da się tam regnąć, zawsze koło Polski była Portugalia a jej też nie ma więc coś z tym bukiem nie tak????

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
grał ktos u nich bo chce tam kase wplacic ale nie wiem czy warto....

J 10

jerky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
Mam pytanie. Wpłaciłem tam 10GBP przez paysafe. Gram tam trochę i niedługo będę chciał wypłacić. Da radę od razu na Moneybookers czy trzeba będzie na konto?
Nie będzie z tym jakichś problemów? Co radzicie?

fracek 11

fracek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, korzystał ktoś z bonusa od pierwszej wplaty?? Chce wplacic 88euro by go otrzymac....jakies opinie na temat buka??

J 18

_jarl_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ten buk był klonem nieistniejącego już Blue Square. Obecnie kursy i soft ma identyczne jak Unibet, ale nie wiem czy można mieć konta w obu.

blads 187

blads

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie ma żadnego problemu co do posiadania kont w obu bukach, bo prócz szaty to tak naprawdę inna firma jest z tego co się orientuję. O buku 888sport można powiedzieć tylko tyle co o Unibecie bo kursy i oferta te same także całkiem niezła firma. 2 raz już od nich dostaje oferte freebeta. Pierwszym razem za wpłatę 10$ dostałem 10$ free, teraz za 10$ dostałem 20$ free. Wypłata pierwsza trochę trwa najlepiej zweryfikować się na początku (dowód, skan rachunku nie starszego niż pół roku)

blads 187

blads

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wpłacasz tyle ile Ci każą puszczasz za to zakład i dostajesz freebeta 24h później bodajże. Na zakład jest minimalny kurs i na freebeta też ale maile już usunąłem od nich i nie będę potrafił dokładnie określić jaki to był. Wiem że niewielki raczej i opłacało się to brać

firer 886

firer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
sie bierze hajs ?
ostatnio dostałem jakiegos frebeta 10E ale nie wiem z jakiej to okazji , konto bylo niedawno rejestrowane

emil1702 380

emil1702

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zawsze otrzymuje się 10E, nawet jak zagra się za 20E, czy jak to wygląda?

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Przeciez na ich stronie są jak byk napisane zasady promocji powitalnej. Dostaje się w sumie 88 funtów we freebetach. Właśnie skonczyłem to obracać i zlecam wypłatę.

lemar 75

lemar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Za pierwsze postawione 10E dostajesz freebet 10E a pozniej co 4ty , 7my itd zakład kolejne freebety po 10E. Za 22 zakład otrzymujesz 18 EURO.
Pozdrawiam

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Co do weryfikacji to ja im od razu po założeniu konta wysłałem skany dowodu ( jest opcja na stronie gdzie mozna je załączyć ) , zleciłem wypłatę na kartę kredytową w czwartek , w piątek ją zatwiedzili i nie chcieli już zadnych dokumentów , dziś kasa na koncie także zdecydowanie polecam 888sport.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rafikic +1 Punkty