>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

8 kolejka Primera Division 17.10 - 20.10.2014

Status
Zamknięty.
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin

Bet365

Wracamy po reprezentacji, ale hitami tym razem nie sypnęło. Najciekawiej wydaje się zapowiadać mecz Athletic-Celta. Oby Baskowie wygrzebali się kłopotów to możemy obejrzeć naprawdę fajne zawody. Barca, Real, Atletico, Valencia, Sevilla czy Villarreal wydaje się, że nie powinny mieć problemów z odniesieniem zwycięstw, bo i rywale słabsi o klasę, albo i kilka w zależności od przypadków.

Zapraszam do dyskusji​

dawcamocywnocy 726

dawcamocywnocy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
Bardzo ciekawe spotkanie w sobote pomiędzy słabo spisującym sie A. Bilbao a przyzwoicie sobie radzącą Celtą. Absolutnie nie rozumiem tutaj faworyzowania gospodarzy. Ostatnie 7 spotkań Bilbao to pasmo tragicznych wyników tylko dwa remisy i aż 5 porażek, nawet na swoim stadionie nie zdołali pokonać nikogo od meczu z Levante 30 sierpnia! Celta natomiast bardzo przyzwoite występy, w tabeli na 7 miejscu i tylko jedna porażka w sezonie z mocnym Villarealem. Ja absolutnie w tym meczu szukam gry pod Celte.
Bilbao - Celta X2 kurs 1,86 Unibet ✅
Bilbao - Celta liczba goli dla gości over 0,5 kurs 1,41 Unibet ✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
daimonfreyy +2 Punkty
ramzesa +25 Punkty
furman19 923

furman19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gniezno
Na piątek mam 2 typy dotyczące jednego meczu .
Granada V Rayo Vallecano
Jutro o godzinie 21:00 pierwszy mecz ligi hiszpańskiej .Zapowiada się bardzo ciekawie ,według mnie zapowiada się mecz walki , co pokazują statystyki .
Liczba kartek ostatnich 2 meczy to 11 żółtych 1 czerwona pierwszy mecz , następny 8 żółtych.Sędzia meczu Santiago Jaime Latre bardzo często pokazuje kartki .Linia 5.5 jest dla mnie do gry jednak nie będę szalał ze stawką,od momentu kiedy Hiszpan ,który sędziował mecz Polaków z Szkotami dał niezły &quot;popis &quot; zniechęcił mnie do większych stawek na kartki .

Powyżej 5.5 kartek 1.66✅ 9

Kolejny typ to rzuty rożne .
Rayo Vallecano jak większość wie to charakteryzuje się bardzo odważnym stylem gry ,ustawieni bardzo wysoko ,atakują dużą liczbą graczy.Posiadanie piłki zawsze bardzo wysokie .W kwietniu tego roku grając właśnie z Granada 71:29 na korzyść Rayo .W bet365 linia ustawiona na 4.5 rzutów rożnych .
W ostatnich piecu meczach ilość rożnych : 6,5,1,7,6 .Jak widać w jednym meczu z Bilbao była tylko jeden corner .Jutro Vallecano powinno zdominować gospodarzy i nabić te 5 rożnych na luzie .
Rayo Vallecano
Powyżej 4,5 rzutów rożnych 1.80 ✅ 6

bet365

maciek1987 +2 Punkty
koken89 +4 Punkty
maite-radar +3 Punkty (opa!)
americano96 +6 Punkty
ramzesa +25 Punkty
ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Granada - Rayo goście powyżej 4,5 rożnego @ 1,8 bet365 (moja stawka: 4/10) ✅✅✅
W czym można wyróżnić Granadę? Zdecydowanie grą defensywną. Rzadziej zbierają undery, niż overy. Czyli co? Czyli ich defensywa jest niezła. Stracili co prawda 6 goli w jednym meczu, ale to z Barcą. Rayo ma niektóre aspekty w taktyce podobne do Barcy. Nie mają jednak tak mocnej defensywy jak Barca. Wychodzą bardzo wysoko na przeciwnika, przez co są bardzo odkryci na kontry, a Granada potrafi to wykorzystywać. Robią mało akcji, ale są one dobre. Jeszcze nie spotkali drużyny, która jest słaba w defensywie, dlatego nie strzelali goli. Z drużyn, które Granadę mocno cisnęły to Barca i Villareal (mimo, że to defensywa drużyna) oraz Bilbao.
W tych meczach padały overy 4,5. Z Levante nie było mowy, aby Granadzie wbili dużo rożnych; Elche też woli z kontry; Deportivo na wyjeździe nie utrzymuje się przy piłce; Malaga też woli z kontry, ale musieli pograć pozycyjnym z Granadą.
Teraz przyszedł czas na Rayo. Rayo lubi grać pozycyjnym i będzie to robił z drużyną tak defensywną jak Granada. Nie wykluczone, że to Granada wygra jednak ten mecz, bo Rayo ma naprawdę słabą defensywę.
Rayo może nie jest póki co specjalistą od rożnych, ale 4/7 razy wbijali to 4,5rr.
Nie dziwi mnie, że nie wbili z Bilbao (tylko 1 rożny), bo na nich wbija się mało rożnych zazwyczaj, ponieważ lubią szanować piłkę i nie pozwalają na dużo wrzutek.
Z Villarreal mieli dobrą pierwszą połowę, na tyle Villarreal pozwoliło, a w drugiej połowie Rayo nie istaniało. Granada to nie Villarreal. Villarreal pozycyjnym czasem potrafi zagrać, a Granada rzadko próbuje (może i lepiej). Nie wbili co najmniej 5 rr też z Atletico (tylko 2), ale i tu mnie nie dziwi, bo Atletico ma bardzo mocną defensywę.
Weszło natomiast z Levante (drużyną podobnie grającą co Granada) aż 7 rr.
Z Barcą (to obstawialiśmy) weszło 6 rr! Weszło też z Elche 6 rr, kiedy to posiadanie piłki nabiło 70%.
To tyle ze statystyk. Teraz trochę będę próbował przewidzieć jak będzie w praktyce.
Rayo tutaj straci gola, ale oni rzadko przechodzą do defensywy, także nawet po stracie gola nie będą się bronić, a atakować, może bardziej szanując piłkę, ale do defensywy nie przejdą, bo to nawet Granadzie nie będzie pasować, która pozycyjnych ataków nie lubi. Jedna i druga ekipa będzie chciała, aby to Rayo się utrzymywało przy piłce.
PS. Resztę tego co gram być może podam w piątek wieczór ????

pejtas +1 Punkty
wasilek +1 Punkty
mokot +3 Punkty
furman19 +2 Punkty
simek7 +4 Punkty
radegast 141

radegast

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Athletic Bilbao - Celta Vigo

Athletic Bilbao w kryzysie i na „musiku“. Ostatni raz wygrali mecz 30 sierpnia z Levante (3:0). Od tego czasu w lidze stracili 10 goli, strzelając aż 1 raz. Fakt faktem grali z Barcą i Realem, więc porażki nie dziwią, ale w spotkaniach z Granadą, Rayo i Eibar też nie wyglądali najlepiej. W ataku bieda, coś tam próbuje robić Muniain, ale odniósł kontuzję i nie do końca wiadomo czy w najbliższym meczu zagra. Ma wrócić Aduriz, co byłoby dużym wzmocnieniem, bo zmiennicy w meczu z Realem nie wypadli najlepiej. W obronie niby najsilniejszy skład, ale to wcale nie gwarantuje gry na 0 z tyłu. Iraizoz też nie jest zbyt pewny na linii, a niektóre jego błędy (choćby ten z meczu z Rayo przy golu na 1:1) to śmiech na sali. Mam nadzieję, że Valverde porządnie przepracował przerwę, bo aż żal patrzeć na te męczarnie drużyny z Bilbao. Jak w końcu się nie przełamią to ciemno to widzę.
W odmiennych nastrojach Celta. Grają lepiej niż można by się spodziewać i przy tym ładnie dla oka. W każdym meczu tego sezonu strzelali gola, mają 12 pkt i zajmują 6 miejsce. Z przodu fajnie radzą sobie Nolito, Larrivey i Orellana, którzy łącznie strzelili już 11 goli (odpowiednio 4,4 i 3). Przyczepić można się do gry defensywnej, gdyż gracze z Vigo stracili już łącznie 10 goli, w tym 3 w ostatnim meczu z Villarreal. W spotkaniu z Athletic ma dodatkowo nie zagrać obrońca Fontas, który złapał „czerwo“ w meczu z Żółtą Łodzią.
W tym meczu spróbuję zagrać o2.5 jak i składaka BTS&amp;o2.5. Mam nadzieję, że w nadchodzącym spotkaniu drużyna z Bilbao wreszcie się przełamie i strzeli ze 2 gole. Celta nie będzie stawiać autobusu, tak jak Granada czy Eibar, więc powinno być łatwiej. Biorąc pod uwagę siłę ofensywną Celty to i oni powinni coś dołożyć. Rok temu było 3:2 dla Athleticu i nie obrażę się, jeśli wynik się powtórzy.
o 2.5 @ 1,84 Comeon ⛔
BTS&amp;o2.5 @ 2,20 Comeon ⛔

levi +5 Punkty
furman19 923

furman19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gniezno
Barcelona v Eibar

Kursy na zwycięstwo Barcelony w granicach 1.10-12 i nie ma co się dziwić .
Barcelona w lidze nie straciła gola wygląda to bardzo fajnie.Jutro rywal z dolnej półki .Zapewne kompletna dominacja w całym meczu ,rywale nie będą mieli nic do powiedzenia.Przechodzimy do sedna ,a więc rogi.Linia 7.5 po 1.72 według mnie do gry .Liczna rogów w ostatnich meczach : 7 (wyjazd z Rayo),8(wyjazd PSG LM) 8(Granada) 8(wyjazd Malaga)6(wyjazd Levante). W każdym meczu w okolicach 8 zdobywają.Myślę ,że spokojnie
te 8 rogów zdobędą .

Barcelona Powyżej 7.5 rzutów rożnych 1.72✅ 12 rożnych luzik

A znalazłem jeszcze jeden bardzo ciekawy zakład a mianowicie .

Barcelona v Eibar

Suma goli/Obydwie drużyny strzelą gola
Powyżej 2.5 i NIE 2.37✅ 3:0 pięknie !
Ten kurs to według mnie przesada ,zamiast grać handicapy to polecam to.Prawdopodobieństwo stracenia gola przez Barce jest niewielkie ,nie z takim rywalem.Barcelona na luzie powinna wpakować te 3 bramki .Innego scenariuszu nie biorę pod uwagę .

Mam nadzieję ,że ktoś skorzystał szczególnie z drugiego typu kurs przed meczem 2.5!Jestem zadowolony .
Pozdrawiam

bet365

levi +5 Punkty
ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Witamy po przerwie reprezentacyjnej.
Real rozjedzie Levante albo będzie się męczył i skromnie wygra 2:0. Ja jestem skłonny jednak postawić na znaczną wygraną Królewskich - jak nigdy. Na handicap jednak nie mogę się zdecydować, więc postawię na bramki Ronaldo, który w klubie strzela jak dzik. Barcelona pokazała na tym stadionie jak nawet minimalnym nakładem sił można rozmontować Levante. Na początku Barcelona naprawdę męczyła temat, ale później czerwo dla gospodarzy przesądziła pomimo faktu, że Messi nie wykorzystał karnego. W drugiej połowie dziury były niesamowite, a jak Barcelona to wykorzystała to Real zrobi to tym bardziej. Oczywiście nie można zakładać, że scenariusz w pierwszej połowie będzie podobny, ale liczę na bramki, a w tym bramki Ronaldo. Dla porównania Betsson na identyczne zdarzenie ma kurs 2,60.
Ronaldo dwie bramki lub więcej 3,20 Uni.bet ✅ 2
Athletic Bilbao nic nie gra. Nie gra nic w defensywie i w ofensywie. Jedyny argument przed nadchodzącym meczem to atut własnego stadionu. Do tej pory wygląda tak tak, że w LM nie wygrali meczu, a w La Liga są praktycznie na samym dnie. Naprawdę fatalnie to wygląda.
Celta gra fajną piłkę, a co najważniejsze czuć ogień w tej drużynie. Athletic gra bez tego czegoś, co charakteryzowało ich nawet w poprzednim sezonie i człowiek stawiał sobie w głowie pytania - ciekawe jak poradzą sobie w LM. Po kilku kolejkach wygląda to tak, jakby podążali drogą Villarrealu...
Podejrzewam, że przed LM też będą się trochę oszczędzać. Liga jest długa, ale jak w Europie po trzech meczach będą mieć jeden punkt to o awansie chyba będzie można pomarzyć. Celta raczej tego nie przegra, ale trzeba również wspomnieć, że na środku obrony zabraknie Fontasa. Poważne osłabienie.
Athletic - Celta
Celta +0,5 1,95 Bet365 ✅ 1:1

daniel-7 +2 Punkty
zubeusz +2 Punkty
vidal +5 Punkty
slawekq +3 Punkty
saltan +1 Punkty
krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spotkanie: Barcelona - Eibar
Typ: Barcelona -2,5 gola (AH)
Kurs: 1.90
Godz: 21:00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Przed Barceloną w najbliższym czasie ważne spotkania, z Ajaxem w Lidze Mistrzów i oczywiście za tydzień El Clásico. Dzisiejsze spotkanie z Eibar można więc nazwać niejako przystawką do tych dwóch spotkań ale oczywiście nie ma mowy w żadnym wypadku na lekceważenie rywala bowiem sytuacja w tabeli wcale nie jest dla lidera tak komfortowa. Z drugiej strony Barcelonie nie wypada tracić punktów w meczach u siebie z beniaminkiem rozgrywek, nawet jeśli ten prezentuje się naprawdę nieźle w obecnym sezonie (aktualnie 10.miejsce).
Ja postanowiłem zagrać w tym spotkaniu zwycięstwo Barcelony z handicapem bramkowym (-2.5 gola). Podopieczni Luisa Enrique jak wiemy jeszcze w tym sezonie nie stracili bramki, ciężko spodziewać się by Eibar mieli przerwać tą serię tym bardziej, że mecz odbędzie się na Camp Nou. Ponadto samo Eibar to drużyna, która przede wszystkim swoją dobrą pozycję zawdzięcza grze w defensywie, owszem Barcelona może mieć problemy z &quot;rozpoczęciem&quot; rywala ale według mnie jeśli się to stanie (a prędzej czy później w takim spotkaniu musi się to stać) to kolejne bramki dla drużyny Barcelony powinny być kwestią czasu.
Przypomnę również, że Barcelona u siebie jak na razie wygrała 3 spotkania, z Elche 3-0, z Bilbao 2-0 i z Granadą 6-0. Jak więc widzimy jedynie z Bilbao handicap -2.5 gola nie został pokryty ale osobiście pamiętam to spotkanie i był to mecz w którym ekip Basków po prostu nie istniała i gdyby piłkarze Barcelony byli w tym meczu skuteczniejsi to ten wynik byłby zdecydowanie wyższy.
Jak wygląda sytuacja kadrowa obu ekip? Jeśli chodzi o gości to niestety nie znalazłem informacji na temat ich osłabień w tym meczu. Jeśli chodzi natomiast o Barcelonę to tradycyjnie poza kadrą są Thomas Vermaelen, Rafinha i Douglas, a także Luis Suarez. Mimo tych osłabień Barcelona kadrowo na ten mecz wygląda naprawdę bardzo dobrze i myślę, że możemy się dziś spodziewać naprawdę dobrego spotkania w ich wykonaniu i myślę przekonującego zwycięstwa.

tentyptakma +2 Punkty
levi +5 Punkty
saltan +1 Punkty
milly +2 Punkty
ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niedziela, godz 17:00
La Coruna - Valencia 2 @ 1,85...5/10

Deportivo Dopiero miało ze dwa niezłe spotkania. Z Celtą, mimo że przegrali. Jednak
wraz słabsi byli. Jednak mogli zremisować, ale w 89 min nie wykorzystali karnego. Z Realem dno w obronie, a to może Valencia wykorzystać. Valencia lubi zagrać z kontry, tak jak Real. Może znów Deportivo dostanie baty...? ;)
W obronie Valencia gra znakomicie, nie bardzo pozwalają na tworzenie sytuacji, są po prostu wszędzie, nie odpuszczają nawet gdy wysoko wygrywają! Pozwolili Atletico tworzyć sytuacje tylko z wrzutek, a poprzednim rywalom prawie wcale nie pozwalali znajdować się pod bramką, mimo że znaczącego posiadania piłki jeszcze nie mieli.
Kurs 2,0... znakomity! A właśnie po takim stawiałem. Teraz można jeszcza łapać po 1,9.
Tu zapewne Deportivo przejmie posiadanie piłki, bo Valencia na wyjeździe lubi pograć na kontrę i dawać te długie prostopadłe piłki, co wychodzi im z każdym rywalem do tej pory świetnie!

xamon 1,9K

xamon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ath. Bilbao - Celta Vigo 1 1.91 Bet365 1:1 ⛔⛔

Baskowie nie wygrali w lidze od 5 spotkan, uważam że dziś jest dobra okazja żeby zanotować 3 punkty, Celta niezle zaczela ale nie bedzie wiecznie wygrywac i remisowac szczegolnie w meczach wyjazdowych a juz ostatni mecz z Villarrealem obnazyl ich slabosci a gospodarze wiadomo jakie maja cele i nie jest to na pewno walka o utrzymanie, wyjda na pewno niezwykle zmobilizowani zeby w koncu zanotowac 3 ocza. Malo czasu do meczu wiec wrzucam sklady na to spotkanie, dodam tylko ze Bilbao wystawia wszystko co ma najlepszego:

Athletic- Iraizoz, Iraola, Balenziaga, Laporte, Gurpegui, Iturraspe, Rico, De Marcos, Muniain, Aduriz, Susaeta

Celta - Sergio, Mallo, Cabral, Sergi Gómez, Planas, Radoja, Álex López, Krohn-Dehli, Orellana, Nolito y Larrivey

Polecam!

edit: była patelnia Aduriza na 2-0, były inne sytuacje, które się zemściły eh.

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Bardzo ciekawe spotkanie w sobote pomiędzy słabo spisującym sie A. Bilbao a przyzwoicie sobie radzącą Celtą. Absolutnie nie rozumiem tutaj faworyzowania gospodarzy. Ostatnie 7 spotkań Bilbao to pasmo tragicznych wyników tylko dwa remisy i aż 5 porażek, nawet na swoim stadionie nie zdołali pokonać nikogo od meczu z Levante 30 sierpnia! Celta natomiast bardzo przyzwoite występy, w tabeli na 7 miejscu i tylko jedna porażka w sezonie z mocnym Villarealem. Ja absolutnie w tym meczu szukam gry pod Celte.
Bilbao - Celta X2 kurs 1,86 Unibet
Bilbao - Celta liczba goli dla gości over 0,5 kurs 1,41 Unibet
Trzeba grać typ Celta over 0,5 gola po 1,44 w Bet365 ++++
Absolutnie popieram i dodam jeszcze, że w ostatnich 20 meczach Celta zdobywała gola w 19 !!!
Strzelą dziś gola Baskom, którzy są kompletnie bez formy ....

zubeusz +2 Punkty
daimonfreyy +2 Punkty
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Eibar nie strzeli @1.65 Marathon 3:0✅
Gram ten typ po raz kolejny, według mnie Barca znów nie straci bramki. Poza jednym meczem z PSG, gdzie defensywa nie prezentowała się dobrze, utrzymywali czyste konto. Ich dzisiejszy rywal zbyt wielu bramek nie strzela, jest to w miarę solidna drużyna, ale nie powinni sprawić problemów Barcelonie. Każdy zna styl gry gospodarzy, nie spodziewam się zbyt częstych wypadów piłkarzy Eibaru w pole karne blaugrany. Dzisiaj nie strzelą bramki.

dawcamocywnocy +1 Punkty
ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Nie ufam Atletico. Defensywna monolitem już nie jest, a w ofensywie bajecznie też nie jest. Jeszcze nie jest. Gdyby odliczyć ten mecz z Sevillą to często ratowały ich jakieś przypadkowe bramki. Dla przykładu w meczu z Eibar nie potrafili sami niczego wykreować z gry. Dobrze, że rywale przy stałych fragmentach mieli zaleciałości w kryciu na poziomie drugiej ligi. Do tego Atletico czeka na mecz LM. Grają u siebie i to z Malmo, więc TEORETYCZNIE powinno być łatwo, ale z Espanyolem tempa na pewno nie będą forsować. Do tego mecze w południe często nie porywają. Czuję skromne zwycięstwo Atletico lub nawet jakąś drobną niespodziankę. Espanyol to trudny i niewygodny rywal.
Atletico - Espanyol
Espanyol +1,5 1,82 Bet365
⛔ 2:0
Deportivo jest naprawdę słabiutkie. Masa błędów w obronie sprawia, że uzyskanie korzystnego rezultatu w meczu często jest niemożliwe nawet przy niezłej grze w ofensywie. Głupio to zabrzmi, ale sprawdziłbym Wilka na defensywnym pomocniku od początku meczu. Z przodu jakości może nie wnosi, ale potrafi wykonywać brudną robotę.
Valencia ma świetny początek sezonu. Fajnie grają pod każdym względem. W tym sezonie liga będzie jeszcze ciekawsza, bo o czołowe lokaty będzie bić się więcej drużyn. To zawsze podnosi poziom całej ligi.
Przerwa reprezentacyjna potrafi utrudnić typowanie, bo to jest ten czas, kiedy sporo ekip łapie drugi oddech i przy lekkiej korekcie potrafi zrobić znacznie więcej na boisku. Obawiam się jednak, że Deportivo to nie wystarczy. Dzieje się praktycznie to samo, kiedy spadali z ligi. Przegrywali, przegrywali, przegrywali (myślałeś, że nie mogą cały czas przegrywać), a oni dalej przegrywali. Jutro też przegrają.
Deportivo - Valencia
Valencia -0,5 1,87 Bet365
⛔ 3:0
Mecz Elche z Sevillą mi śmierdzi. Emery i spółka na wyjeździe więc fajerwerków nie będzie. Często grają minimalistycznie - byle wygrać. Dla tych co jednak zaryzykują i zagrają na Sevillę to tylko przypomnę, że do składu wraca Gameiro. Duży plus.
Villarrealu nie lubię, bo albo wygrywają 4:0 albo remisują po milionie zmarnowanych okazji. Brakuje mi tam kota w ataku, który ma wysoką skuteczność. Uche swoje musi zepsuć. Almeria to też ekipa, która niespodzianki potrafi sprawiać. Jeśli coś bym tam grał to over 2,5, ale kursy bezlitośnie spadły, a tak jak wspomniałem - gospodarze potrafią marnować.

ciam1414 +3 Punkty
dz1916 +9 Punkty
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cordoba - Malaga 2 DNB @1.66 Unibet 1:2✅
Gospodarze w tym sezonie jeszcze bez zwycięstwa, zanotowali 4 remisy i 3 porażki, zajmują przedostatnią pozycje w lidze. Malaga ostatnio wygrała z Granadą 2-1, przegrała i 3 kolejne mecze zremisowała. Co prawda goście na wyjazdach prezentują się słabo, ale słabej Cordobie powinni punkty urwać. Gram zakład bez remisu, bo kurs zwyczajnie zachęca do gry, a co do czystej wygranej Malagi nie jestem w 100% przekonany.

zubeusz +2 Punkty
ciam1414 +3 Punkty
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Deportivo-Valencia
Jedyny zakład na tę kolejkę, a grany już dwa tygodnie temu, ale moim zdaniem jest to zdecydowanie najlepszy. Dla Valencii ta przerwa reprezentacyjna to na pewno nic dobrego, ale myślę, że mimo wszystko nic złego się w tym czasie nie stało. Kilku zawodników pograło w reprezentacjach, a niestety wypadł ze składu na mecz w A Corunii, Andre Gomes. Ciekawi mnie kto zastąpi go na środku pomocy, ale być może cofnięty zostanie Dani Parejo, a za napastnikiem zagra Piatti czy Feghouli. Niby są i bardziej predestynowani zawodnicy do gry na mediapunta, ale akurat ich obecność tam by mnie nie zdziwiła. W ataku Paco, który jest w genialnej dyspozycji i w reprezentacji również ładuje i dystansuje Diego Coste.
Depor w katastrofalnej dyspozycji. Przede wszystkim zawala wszystko obrona czyli powtórka z sezonu 12/13, gdzie tracili mnóstwo goli. Do kadry meczowej wracają chociażby Cuenca, ale i Juan Carlos i Insua, a dalej w tej kadrze jest Cezary Wilk. U siebie Depor myślę, że na murowanie się nie nastawi, ale czy to lepiej dla nich? Trudno powiedzieć, bo jak grają defensywnie, to problemem wielkim nie jest przebicie ich linii obronnej, a jak zagrają bardziej ofensywnie to stworzą rywalowi szansę na kontry, bo nie są na tyle mocnym zespołem by spokojnie kontrolować przebieg meczu z VCF. Valencia z kolei fajnie gra, bo nie forsuje tempa gry i nie ładuje nie wiadomo jakiego posiadania piłki, a wykorzystuje po prostu swoje szansę w grze i atakuje z głową. Dla mnie mega bet i trzeba mocniej przyłożyć.
Valencia over 1,5 @ 1,83 Bet365

makaveli23 +11 Punkty (fade)
ksboss +4 Punkty (Znacznie lepsza opcja moim zdaniem niż wygrana Valencii, Dzięki)
ciam1414 +3 Punkty
vidal 7,7K

vidal

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Villarreal + Real Sociedad @2.14 bwin ⛔
W tej kolejce taki oto dubel wydaje się być jednym z lepszych typów. Trudno uwierzyć, by Villarreal nie pogonił słabej Almerii u siebie, a Sociedad chyba jeszcze słabszego Getafe. Strata punktów przez Basków może spowodować zwolnienie Arrasate. Ostatnie mecze pod względem stwarzania sobie sytuacji były bardzo dobre, ale brakowało skuteczności, która po przerwie powinna już wrócić. Z Getafe będzie dużo szans na bramkę, bo rywal mizerny w defensywie.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Deportivo - Valencia 2 @1.93 Pinnacle⛔
Co to było to szok. Ale inne wszystko siadło i jest ogólny ✅
I jak tu nie pobrać Valencii po takim kursie? Deportivo notuje serię 4 porażek z rzędu i nic nie wskazuje na to, by szybko się zakończyła. A już szczególnie, jeśli kolejnym rywalem jest Valencia. Deportivo osłabione, Valencia praktycznie w najsilniejszym składzie. Do tej pory w lidze jeszcze nie przegrali, a ostatnio pokonali Atletico Madryt 3:1. Depor przegrywało kolejno z Realem 6 golami, Celtą, Almerią i Sevillą. Nie widzę innej opcji niż wygrana Nietoperzy.
Elche - Sevilla 2 @2.00 Bwin✅
Sytuacja podobna jak wyżej. Sevilla po porażce z AM i remisie z Rijeką wróciła na właściwe tory pokonując Deportivo 4:1. Elche nie wygrało od 4 spotkań, 3 razy przegrywając. Faworytem jest zespół z Andaluzji i taki kurs jest raczej lekko przesadzony. Gram na nich bez chwili zawahania.
Atletico under 2.5 gola + Villareal @1.86 Bet365✅
Villareal spokojnie może pokonać przeciętną Almerię. Od jakiegoś czasu całkiem nieźle się prezentują. Almeria notuje chwilową zwyżkę formy, ale czy to wystarczy na Żółtą Łódź Podwodną to nie byłbym taki pewien. Co do Atletico to grają przeciętnie, wielu goli również nie strzelają. 4 ostatnie mecze tych drużyn to wygrane jedną bramką którejkolwiek z drużyn. Espanyol ostatnio całkiem nieźle gra i w miarę solidnie w defensywie. Od trzech spotkań nie stracili gola. Dzisiaj nie mówię, że zachowają czyste konto, ale więcej niż 2 goli nie powinni stracić.

matu67 188

matu67

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Deportivo - Valencia
kartka przed 24 min? TAK 1.83
bet365

typ oparty glownie na statystykach, Pan Javier Estrada w ostatnich swoich 9 meczach w Primera Division pokazywal kartke 8 razy przed 24 min. dodatkowo rozdaje bardzo duzo kartek. polecam typ powyzej 6 kartek azjan 1.85

ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Valencia była &quot;zbyt pewnym typem&quot;, aby na nich grać ???? Heh, wszyscy żeśmy udupili ????

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z kieszeni
Real Sociedad - Getafe
Jak nie dziś to kiedy? R.Sociedad nie grają tak jakby tego chcieli kibice, od meczu kiedy sprawili niespodziankę wygrywając z Realem Madryt 4-2, nie wygrali ani 1 meczu a ta seria to już 5 kolejek z rzędu bez zwycięstwa.Dziś na Estadio Anoeta przyjeżdża Getafe, które zajmuje 14 miejsce po 7 kolejkach.Jeśli dzisiaj San Sebastian nie przełamie swojej złej passy na własnym terenie to kiedy?
Liczę na wysoki wynik ze strony gospodarzy.
Typ:Real Sociedad strzeli powyżej 2 goli kurs 3,4 bet365 3/10⛔

Status
Zamknięty.