Powielę zakłady t.gogo;
Pepe powyżej 10 @1,66 but365

Protas to co wczoraj wyczyniał to było mistrzostwo świata. Myślałem, że sobie nie poradzi, a pojechał obok Piotrka Pawlickiego najlepiej. Dziś tor będzie podobny, też lekko pod koło. 6, a kto wie czy nie 7 startów. Oddsmaker zakłada ich 6 ja czuje, że może ich być 7. Linia przy takiej ilości biegów smieszna. Po 4 seriach może mieć już 10 oczek. Jak dla mnie linia o 2-3 oczka za niska.
Michelsen +1 - Buczkowski @2,20 but365

Buczek jeździł w Tarnowie, ale z dream teamu był tym najsłabszym. Szczególnie średnio mu szło na swoim torze. Dzisiaj nie będzie dla mnie zaskoczeniem jak w 4 startach zrobi 5 oczek. Buczek pamiętajmy też, że jest po lekkiej kontuzji.
Duńczyk zaś to co wyczynia ostatnio to poezja. Dostał jakiś niesamowity silnik i bardzo dobry występ w Danii, dwa rewelacyjne w Szwecji. Wczoraj trenował w Tarnowie, cała drużyna była poza Januszem. Ostro trenowali i dziś może okazać się czarnym koniem. Okoń czy Buczek do objechania, Gollob również. Mocni będą Artiom i Lindbaeck. Michelsena stać na lepszy wynik niż Krzyśka + mamy do tego fajny kurs i dodatnie handi.
Holta +5 - Miedziński @1,62 betsafee

Czemu nikt nie zauważy tego zakładu? Holta w dobrej formie, jeździł na motoarenie, zna ten tor. Dla niego nie będzie zaskoczenia. Mega, mega wysokie handi. +2,5 byłby odpowiedni, mamy 2 oczka więcej. Miedziak jedzie z kontuzją kolana, oczywiście jest solidny, ale te handi jest za wysokie. Przecież Holte stać spokojnie na 5 oczek, w takim układzie Miedziak musiałby zrobić ich aż 11. Za dużo jak na moje oko.
Janowski poniżej 9 @2,1 but365

Janowski 2x vs Dudek bo zakładam jego z/z w biegu nr 3. Magic 3x z Jędrzejakiem, który w Poznaniu jest bardzo mocny. Teoretycznie łatwiejsze ma dwa ostatnie biegi, bo pojedzie na 2 juniorów i prawdopodobnie w nominowanym 14tym. Wiem, że tu trenował, ale w tym roku przeciętnie w Polsce. Poznań też widać mu nie leży. Przeciwnik ciężki, bo Dudek, Pepe czy Doyle.
Zengota +1 - Zagar @2,30 but365

Zengota z juniorem wydaje mi się, że ma 4 oczka z urzedu. Dziś ktoś musi ciągnąć wynik, myślę że Grześ da rade. Zagar od upadku w Anglii trochę stracił i jeszcze nie doszedł do siebie. Dziś z Nickim się spotka i też będzie ostro. Bet na Zengiego, który nie zawodzi. Zagar z Przemkiem coś tam może pogubić.
Gollob poniżej 5 @2,75 but365

Miałem tego nie grać, ale tam popadało to już w ogóle Tomek może nie pojechać. Miałem tego nie grać bo juniorzy gospodarzy i Świderski to dostarczyciele punktów. Dobra gramy, bo spadł deszcz. Burza, kto wie może zrobi się ciężko i Gollob przegra ten mecz już w parkingu.
Piotr Pawlicki powyżej 9 @1,80 but365
Jeśli zacznie z wysokiego C od 2,3 oczek w pierwszym starcie to wiem, że ten bet wejdzie. Jak będzie odczuwał skutki wypadku z wczoraj i zacznie od 1,0 to przepraszam. To co wczoraj robił to było niesamowite, temu gram go dziś.
Leszno +20 @1,75 but365

Na
live jeszcze coś dorzuce, bo handi za wysokie. Zdecydowanie za wysokie, Leszno lubi glinę w Gorzowie.