>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

8 kolejka Bundesligi

Status
Zamknięty.
Z 0

zuber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
8 Kolejka Bundesligi - [28-30.09.2007]

Czyżby znów wygrana Bayernu? HSV pewniak?

puzi 0

puzi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra
BayeLeverkusen Bayern München

dzisiaj było widać trochę zmęczenie &quot;angielskim tygodniem&quot; w Niemczech. To spotkanie bez wątpienia hit kolejki bowiem spotykają się lider na terenie wicelidera. Forma obu zespołów w ostatnich spotkanaich bardzo wysoka. Szczerze bardzo trudno mi jest skłonić się do postawienia w którąś stronę. Na Bayern zdecydowanie zniechęcają kursy, które jak dla mnie są za niskie. Wybiorę w tym spotkaniu podział punktów. Liczę po cichu także, że gospodarze mogą pokusić się o sprawienie niespodzianki.

proponuję: X @ 3.35 3/10

puzi 0

puzi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra
BayeLeverkusen Bayern München

dzisiaj było widać trochę zmęczenie &quot;angielskim tygodniem&quot; w Niemczech. To spotkanie bez wątpienia hit kolejki bowiem spotykają się lider na terenie wicelidera. Forma obu zespołów w ostatnich spotkanaich bardzo wysoka. Szczerze bardzo trudno mi jest skłonić się do postawienia w którąś stronę. Na Bayern zdecydowanie zniechęcają kursy, które jak dla mnie są za niskie. Wybiorę w tym spotkaniu podział punktów. Liczę po cichu także, że gospodarze mogą pokusić się o sprawienie niespodzianki.

proponuję: X @ 3.35 3/10
over 5/10

Hamburg SV Wolfsburg

Bardzo dobre spotkanie rozegrali w środku tygodnia hamburgczycy w Dortmundzie rozbijając kopletnie Borussię. Pokazali bardzo dobre zgranie, a także przygotowanie taktyczne. U siebie powinni wywalczyć 3 pkt ze średniakiem z Jackiem Krzynówkiem w składzie. Wolfsburg czeka bardzo trudna walka o choćby punkt. Ja nie daję im większych szans. Raczej pewniak, ale ja za bardzo nie lubię tego określenia. Faworyt według mnie 7/10.

proponuję: HSV @ 1.60

Bochum Nürnberg FC

spore problemy z napastnikami mają goście gdyż nie mogą zagrać zarówno Angelos Charisteas jak i Robert Vittek. Goście z dorobkiem 5 pkt po 7 spotkaniach są w tabeli lepsi tylko od ekipy Cottbus. Bochum u siebie gra bardzo przyzwoicie: 2-1 z HSV i dwa remisy z Eintrachtem oraz Werderem. Punkty obu zespołom są bardzo potrzebne, ja nastawiam się minimalnie w stronę gospodarzy z uwagi na kontuzje w zespole gości.

proponuję: Bochum @ 2.30 4/10

Karlsruher Dortmund

załamała mnie postawa drużyny Borussi w meczu z HSV. Bez składu i ładu te ich zgranie. Owszem to całkeim inny mecz i najlepiej zapomnieć o tym co było ale beniaminek z Karlsruhe jak na nowicjusza przystało miesza jak tylko może. I nwet im to wychodzi. 6 pozycja w tabeli to spory sukces. Przy sporych osłabieniach Borussi (Mladen Petric, Philipp Degen, wątpliwy występ Florian Kringe jak narazie) to można przypuszczać dalszą &quot;czarną&quot; serię zespołu z Dortmundu. Jeżeli tylko zlekcewazą beniaminka to przegrana gotowa. Minimalnie wierzę w beniaminka.

proponuję: Karlsruher @ 2.55 2/10

Poza tym Hansa zdopingowana sukcesem w Berlinie nie stoi na przegranej pozycji. Według mnie mają spore szanse na zdobycie conajmniej 1 pkt. Gra Stuttgartu na wyjzdach przedstawia sie najgorzej spośród całej ligi, a we wtorek mecz z Barceloną w LM. Kursy na Hansę (3.70) jak najbardziej do zagrania.

Powodzenia w typowaniu :spokodfhgfh:

cerber 2

cerber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
SV Werder Bremen - Arminia Bielefeld

Ja opisze ten mecz,który sam stawiam.Werder to 3 drużyna poprzedniego sezonu.W tegorocznych rozgrywkach nie idzie im juz tak dobrze.Obecnie mają rozegrane 7 spotkan i tylko(jak na nich) 3 zwyciestwa,2 remisy i 2 porażki.No,ale trzeba tez zanzczyc,ze nie mieli łatwych przeciwników.Grali juz przecież mecze z Bayernem,Stuttgartem,Borussia Dortmund czy tez Wolfsburgiem.Brema zawsze była znana z tego,ze strzela duzo bramek.W tym sezonie również od tej reguły nie odstepują.Teraz o gospodarzach.Bielefeld w poprzednim sezonie radziło sobie średnio no i podobnie jest i w tym.Na 7 meczy,wygrancyh mają 3 tyle samo porażek i 1 remis.Były takie momenty,ze wygrywali nawet z Hertą,ale ostatnio już nie idzie im najlepiej.Porażka u siebie z Hannoverem 0:2 już dużo mówi.Co wiecej juz od 2 meczy nie mogą strzelic bramki.Drużyna zaliczyła dobry początek sezonu,ale teraz mają słabszy moment,a dzisiejszy przeciwnik jest naprawde wymagający.Werder najgrozniejszych przeciwników ma za sobą i jeśli stracili punkty,teraz nadeszła pora,zeby je odrabiac.

Typ:1 ✅
Typ:Over 2.5 ✅

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Spotkanie : Hansa Rostock - VFB Stuttgart
Typ : over 2.5✅
Kurs : 1.75
BAH
Analiza :
No coz napewno tydzien temu wiele osob przejechalo sie na spotkaniu VFB ktore wygralo zaledwie 1:0 co spowodowalo ze nie wszedl under .A ja sobie mysle ze dzis postawie znou over na VFB i dzis powinni wygrac rob zremisowac leczy wysokim wynikiem . Choc wczesniej przegrywali wysoko i ich statystyka meczow wyjazdowyc hjest mizerna a wrecz porazajaca ktora wynosi :3 mecz- 3 przegrane , ale to czas odwrocic po wygranym 1:0 meczu u siebei czeka ich wyprawa na ponad 30 tys. Ostseestadion gdzie naprawde gra nie najtrudniej przyjezdnym , oto wyniki Hany u siebie - Hansa Rostock vs. MSV Duisburg 2:0 . Hansa Rostock vs. Borussia Dortmund 0:1 , Hansa Rostock vs. 1. FC Nürnberg 1:2 czyli Hansa jest do ogrania a Stuttgart ma na to najbardziej odpowiedni moment . Mysle ze powinni poradzic sobie z defensywo Hansy ktora juz wiele razy kapitulowala . A przypomnijmy Stuttgart bedzie chcial udowodnic ze to nie jest druzyna tylko wlasnego boiska .

snajp 290

snajp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
BOCHUM-NURNBERG
Bochum w trzech kolejnych spotkaniach nie zdobyła ani jednego gola. To obecnie jej największy problem, bowiem w obronie gra przyzwoicie. Zespół FCN ma jednak problemy ze skutecznością i w efekcie w siedmiu spotkaniach strzeliło tylko sześć bramek, co jest drugim najgorszym wynikiem w Bundeslidze.
W poprzednim sezonie FCN wygrało w Bochum 2:0, ale prezentowało wówczas lepszą formę. W dwóch wcześniejszych spotkaniach na rewirpowerSTADION (Ruhrstadion) górą byli gospodarze zwyciężając 3:1 i 2:1. W tym sezonie VfL jeszcze nie przegrało na swoim stadionie, ale za to rywale na wyjeździe zdobyli aż cztery z pięciu swoich punktów.
Moje typy to 1X lub under 2.5​

puzi 0

puzi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra
⚽ Energie Cottbus - Eintracht Frankfurt

gospodarze wystąpią niezykle zdeterminowani do tego spotkania, jako jedyna drużyna w Bundeslidze nie wygrali jak dotąd meczu, poskutkowało to zmianą trenerz - obecnie stanowisko to obejmuje Bojan Prasnikar. Z nowym trenerem, pod dużą presją wyniku. Energie swojej szansy musi szukać w każdym pojedynku i z pewnością będą chcieli od pierwszych minut zdominować rywala i narzucić gościom swój styl gry. Pomimo sporych osłabień w ekipie z Frankfurtu ich skład &quot;na papierze&quot; wygląda o wiele lepiej. Mecz według mnie skończy się overowym wynikiem, nie widzę tutaj faworyta. Sądze, że podział punktów w tym spotkaniu będzie najbardziej odpowiednim typem. Stawiam tak tylko dlatego, ponieważ bardzo trudno skłonić mi się w stronę któregokolwiek zespołu. Gospodarze?, pod presją, z nowym trenerem - no może, bardzo im tego życzę ???? muszą gdzieś te punkty zdobywać, nowy trener zapewne będzie potrzebował trochę więcej czasu, ale może sam fakt zmiany szkoleniowca wpłynie na piłkarzy. Sam chyba próbuję się przekonać do gospodarzy, może kogoś jeszcze przekonam, ale tak najbardziej rozsądnie jak napisałem proponuję remis.

proponuję - X @ 3.20 4/10

⚽ Hannover 96 - Duisburg

w tym pojedynku faworyta wskazać jest o wiele łatwiej, bo przemawia za gospodarzami i fakt ich ostatniego pojedynku w którym pokonali na wyjeździe 2-0 Arminię, jak również ich własny stadiom, a także fakt, że grają z nieco osłabionym przeciwnikiem i to przeciwnikiem, który z pewnością jest w ich zasięgu. Kursy zdecydowanie spadają i poniżej 1.6 raczej nie polecam grania tego spotkania. Nie widziałem jeszcze w tym sezonie relacji z meczu z udziałem tych drużyn więc ciężko mi się wypowiadać. Biorąc pod uwagę &quot;pozytywne naładowanie&quot; drużyny Hannoveru, jak również znaczne większe osłabienia gości zdecyduję się spróbować gospodarzy.

proponuję - Hannover @ 1.70 5/10

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
30 września 2007
Hannover 96 - MSV Duisburg 2:1