w Milenium po 2,30 GenoaK. Piątek strzeli @2.45
lv
Piątek na obecną chwilę jest najlepszym strzelcem w Seria A. Przeciwnik z najniższej półki - Frosinone, jeden remis, 0 strzelonych i 16 straconych goli. Całkiem spora szanse, że Piątek pokona bramkarza rywali. Genoa jeszcze nie wygrała na wyjeździe, ale grali z Lazio i Sassuolo, które spisuje się dobrze, więc przeciwników nie mieli łatwych. Dziś pora odnieść pierwsze wyjazdowe zwycięstwo.
Uważam, że Geona @2,18 też fajnie wygląda.
W forBecie nawet kurs 6,0 na to że Genua wygra obydwie połowy ????Tak patrzę na to spotkanie we Frosinone i patrze i wypatrzyłem kurs który moim zdaniem jest sporym value.
Genoa gra z najgorszą ekipą w lidze który totalnie sobie nie radzi. Goście dzisiejszego spotkania na wyjeździe jeszcze bez punktów ale z kim były grane mecze łatwo sprawdzić. Czy dziś jest idealna okazja do tego aby wywieźć 3 punkty ? Tak, jest to idealna okazja. Ale czy to jest pewne ? No pewne nie jest, wiadomo.
Nasz Piątek mam nadzieję że znów będzie miał swoją niedzielę i ustrzeli beniaminka. Goście mimo wszystko potrafili sie postawić i Sassuolo i Lazio strzelając tym zespołom odpowiednio 3 i 1 bramek.
Przeglądając ofertę jest kilka ciekawych betów aczkolwiek ja widzę wartosć w jednym z nich który jest prze buka wg mej opinii przeszacowany.
Genoa wygra obie połowy spotkania @5,43 Milenium.
Po pierwsze gra z najgorszą drużyną, która nie ma nawet zdobyczy bramkowej a to już 7 kolejka. Dwa - kontuzje u gospodarzy. Trzy - okazja do przełamania zarówno dla jednych jak i drugich jednakże potencjał do tego zdecydowanie po stronie gospodarzy. O ile Frosinone myślę że może w końcu będzie w stanie przełamać swą niemoc strzelecką o tyle jest to niebywała okazja do zainkasowania pierwszych 3 oczek na terenie przeciwnika. Widząc taki kurs nie chcę przechodzić obojętnie o jako singiel nadaje się do gry za drobne idealnie. A szanse są większe niż wartość kursu o tym mówi.
Drugi bet jaki proponuję tutaj to over 4,5 rr Genoi po 1,64 na etoto.
W Fortunie ten sam typ po kursie 4.95Skoro tak wyglądają przodu Milanu to probie coś takiego:
Milan nie strzeli kurs: 4.35
Brak rasowego napastnika w szeregach gości wiec próbuje w ten sposób. Kurs wart gry. Z Empoli ostatnio juz marnie to wygladało wiec tym bardziej może i dziś .
Wynik:
W fortunie ten sam typ po kursie 2.11Sassuolo - AC Milan
Gospodarze od początku sezonu spisują się rewelacyjnie. Zatem piłkarzy Gennaro Gatusso czeka dzisiaj trudne zadanie. Można spróbować grać tutaj jakieś overy bramkowe. Osobiście jednak skupię się bardziej na rzutach różnych, ktore Milan poczas swoich ostatnich wyjazdów robi naprawdę sporo.
Trochę statystyk:
* Kolejka 4 *
Cagliari - AC Milan 8 rr gości
* Liga europejska *
Dudelange - AC Milan 10 rr gości
* kolejka 6 *
Empoli - AC Milan 10 rr gości
Mimo, że drużyna z Mediolanu przyjedzie na mecz bez kontuzjowanego Gonzalo Higuaina, to uważam, że warto pograc dzisiaj na ich rzuty rożne
Polecam: goście over 5.5 rzutów rożnych @1.77 lvbet
Czyżby się Atalanta odblokowała ? :cwl:I trzeba iść w rogi moim zdaniem dziś we Florencji i w kierunku gospodarzy. Atalanta pod tym względem spadła na tyłek aż boli patrzeć. Fiorentina z kolei ma niesamowity ciąg w tym kierunku niezależnie od wyniku. U siebie klepią aż miło. A kursy są przesadzone.
Fiorentina więcej rr @1,90 forBet5:6
Fiorentina więcej rr w pierwszej połowie @2,10 forBet2:1
Fiorentina -1,5 rr w pierwszej połowie @3,10 forBet2:1
Fiorentina -1,5 rr w całym meczu @2,40 forBet5:6