>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

7 kolejka Ligue 1 [26-27 września]

L 0

legfe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lyon - Toulouse 1

Kurs na to spotkanie na gospodarzy niespodziewanie u większości idzie w górę, dlatego można znów wyczekać. Jak na razie 1,46 na Lyon w 10bet.

Lyon po 6 kolejkach zajmuje 2 pozycję w lidze z dorobkiem 14 pkt - nie przegrywając jeszcze żadnego meczu w lidze. Piłkarze są więc w dobrej formie. Mecz ten będzie dobrą okazją, żeby odrobić 2 pkt straty do lidera tabeli. W Lyonie zabraknie 3 zawodników - 2 rezerwowych i 1 podstawowy (Lisandro Lopez) z powodu kontuzji. Myślę jednak, że trener gospodarzy znajdzie kogoś w miejsce Lisandra, a jego brak nie będzie miał zbyt wielkiego znaczenia w tym meczu.

Toulouse po 6 kolejkach ma 8 pkt. Wynikami więc nie imponuje. W dodatku w dzisiejszym meczu zagra bez 4 podstawowych obrońców!! (M&#39;Bengue, Ebondo, Cetto, Fofana) + brak Luany.

Oto skład w jakim zagrają goście: Pele, Blondel - Firmin,Nounkeu, Tabanou-Devaux, Didot, Braaten, Sirieix, Machado, Berson, Sissoko, Capua, Mansaré, N&#39;Diaye - Gignac, Soukouna.

Myślę, że te argumenty przemawiają za typem na Lyon, a kurs 1,46 który jeszcze rośnie jest bardzo zadowalający.

Auxerre - Grenoble 1 @ 1,87 10bet

Auxerre po 6 kolejkach ma 5 pkt z czego wszystkie zostały zdobyte w ostatnich 3 kolejkach. W dodatku do gry wrócił Irek Jeleń. Zaczyna to b. dobrze wróżyć.

Gracze Grenoble natomiast przypominają mi Zagłębie Lubin z początku sezonu. Po 6 kolejkach bilans bramkowy 2-12. W dodatku w ostatniej kolejce hańbiąca porażka z Rennes u siebie 0:4. Do tego dochodzą negatywne wypowiedzi Bazdarevica na temat piłkarzy.

Bazdarevic: &quot;Z piłką jestem związany ponad trzydzieści lat i widziałem w życiu wiele. Teraz jestem rozczarowany postawą zespołu. Rozumiem rozgoryczenie naszych fanów - to wstyd dla naszego klubu, osiągać tak złe wyniki. Mam jednak jeszcze wiarę że możemy jeszcze dużo osiągnąć, to nie musi być koniec&quot;.

Na przełamanie się raczej nie zanosi. Polecam.

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olawa
Girondins Bordeaux - Stade Rennes
Bardzo ciekawie zapowiada się spotkanie na Stade Jacques Chaban-Delmas. Mistrzowie Francji zagrają z dobrze spisującymi się piłkarzami Rennes. Bordeaux idzie jak burza i wszystko wskazuje na to, iż do końca sezonu klub będzie walczył o obronę mistrzostwa. Dzisiejsze zwycięstwo da im powrót na pierwsze miejsce w tabeli i wyprzedzenie o 2 punkty Lyon. Mi osobiście bardzo imponuje gra Żyrondystów, fajnie się ogląda spotkania z ich udziałem, nie ma gry na przysłowiową aferę, wymieniają mnóstwo podań nawet przed polem karnym rywala co może się podobać. Dochodzi do tego dobra skuteczność i bardzo przyzwoita gra w defensywie. Rennes nadal bez porażki, ale w wyjazdowych spotkaniach z teoretycznie słabszymi rywalami udało się im wywalczyć tylko dwa punkty, chodzi mi o remisy z Lens i Nice. W ostatniej kolejce było już lepiej, bowiem piłkarze Antonettiego wygrali aż 4:0, ale również z fatalnie grającym Grenoble.
Zagrają ze sobą dwie drużyny walczące o wysokie cele, Bordeaux o mistrzostwo Francji, Rennes o miejsce gwarantujące udział w europejskich pucharach. Moim zdaniem zwycięsko z tego pojedynku wyjdą dzisiejsi gospodarze, po takim kursie po prostu żal nie spróbować.

Moja propozycja: Bordeaux ~ 1,65

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LKS Lomza
Girondins Bordeaux - Stade Rennes
podobnie jak Kanonier0392 stawiam na to że Bordeaux wygra choć nie będzie łatwo.
Rennes to nie są chłopcy do bicia, 4 miejsce zobowiązuje, 1-0 to bardzo prawdopodobny wynik. Bordeaux czeka jeszcze mecz w lidze mistrzów. Tak więc będą oszczędzać siły.
Typy:
under 2,5 kurs: 1,8✅ wynik 1-0
Girondins Bordeaux - Stade Rennes 1 kurs: 1,65✅ wynik 1-0
:-D

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
Ja jeszcze chwilę się wstrzymuję. Czekam na informacje czy zagrają Wendel i Gourcouff. Rennes to bardzo dobrze ułożona drużyna i osobiście zastanawiam się nad opcją x2. Przed rokiem przegrali bodajże tylko 3 spotkania przez długi czas notując passę bez porażki m.in remisując po drodze na Chaban Delmas.

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
Przed chwilą dowiedziałem się, że Bordo nie przegrało od 17 spotkań a na własnym boisku są nie pokonani od 30 spotkań takie informację usłyszałem na orange sport ostatni mecz który gospodarze przegrali było w marcu tego roku więc wychodzi na czystą 1 ale Rennes też miało w tamtym sezonie niezłą passe bo długo byli niepokonani praktyczne przez całą runde jesienną dlatego też uważam , że mecz będzie bardzo ciekawy a czy Bordo wygra przekonamy się za 2 godz.

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LKS Lomza
Ja jeszcze chwilę się wstrzymuję. Czekam na informacje czy zagrają Wendel i Gourcouff. Rennes to bardzo dobrze ułożona drużyna i osobiście zastanawiam się nad opcją x2. Przed rokiem przegrali bodajże tylko 3 spotkania przez długi czas notując passę bez porażki m.in remisując po drodze na Chaban Delmas.

obydwaj grają w pierwszej jedenastce i ja stawiał bym że Gourcouff strzeli bramkę takie mam przeczucie.. ;],ale nic pewnego.