>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

7. kolejka Bundesligi [29-01.10.2017]

Status
Zamknięty.
ibis 16,5K

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Polska

Kursy od: bah
Zapraszam do dyskusji i pisania analiz.

marti55 48

marti55

BOSS
Reaction score
0
Punkty
0
Hertha 1x @3,40 sportingbet
Bayern w dołku+zmiana trenera, jest okazja to wykorzystac przez gospodarzy niedzielnego pojedynku, którzy w tym sezonie jeszcze nie przegrali na własnym stadionie.
PS takiej padliny w wykonaniu Bayernu z PSG dawno nie widziałem;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
corner91 +5 Punkty
C 165

cowboy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kurs na Bayern to lokata czy lepiej Hertha z podpórką?
nigdy nie rozumialem idei takich pytan, powiedz mi, skoro absolutnie nie wiesz co w meczu zagrac, to po co go grasz? ktos ci kaze obstawic akurat ten mecz?

adamo80 2,9K

adamo80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nigdy nie rozumialem idei takich pytan, powiedz mi, skoro absolutnie nie wiesz co w meczu zagrac, to po co go grasz? ktos ci kaze obstawic akurat ten mecz?
Gościu zarejestrował się w tym miesiącu... Odpuść... Szkoda nerwów i zaśmiecania wątków...
Tak - Bayern to była, jest i zawsze będzie &quot;lokata&quot; ????

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Co sądzicie o dzisiejszych meczach? Czy Werder sięgnie po pierwsze zwycięstwo w sezonie?

Augsburg - BvB
Augsburg +0,5 @ 2,51
pinnacle

Borussia po bardzo ciężkim oraz przegranym prestiżowym meczu w LM z Realem, w dodatku na ich dzisiejsze zwycięstwo iście Januszowy kurs 1,5-1,6. Augsburg póki co , pokazują że u siebie będzie ciężko ich pokonać, co póki co nikomu się nie udało. Grają defensywnie, tracą mało goli, dobrze zorganizowana obrona i może być ciężko graczom gości, którzy też w końcu zaczną tracić punkty.

nabucho 203

nabucho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zoliborz
B. Monchengladbach - Hannover 1
Marathonbet 1.77
Gospodarze to drużyna, która dobrze się prezentuje na swoim stadionie i moim zdaniem kurs 1.77 jest do zagrania. Można też próbować stawiać BTS, ale ja wybieram czyste 1.
Wolfsburg - 1. FSV Mainz 05 1
Marathonbet 2.25
Dobry kurs. Mam nadzieję, że w końcu coś zagrają bo do tej pory nie było najlepiej. Goście też nic nie grają, wiec liczę, że stadion pomoże.

yaros 260

yaros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Hamburg-Brema o4.5 żk sts
Derby Północy zawsze obfitują w kartki.
Obie drużyny potrzebują punktów więc walka będzie.
Sędzia może nie sypie kartkami, ale myślę że piłkarze go zmuszą.
Można jeszcze spróbować czerwoną i karnego.

M 0

mlody_00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie odnośnie spotkania FC Koln z RB Lipsk. Widzicie szansę w tym spotkaniu dla FC Koln, bo moim zdaniem wcale źle nie wyglądali w poprzednich przegranych spotkaniach i mają dziś szanse na pokonanie drużyny RB Lipsk, kurs bardzo zachęcający, pytam się bo mam fajny kupon... i zostały mi dwa mecze w tym FC Koln na zwycięstwo i właśnie zastanawiam się czy tego w jakiś sposób nie kontrować. Pozdrawiam

ziomek84 9

ziomek84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KRK
Pewnie sugerujesz się ciężkim wyjazdem do Besiktasu, owszem ma to na pewno jakieś znaczenie aczkolwiek Koln dwa dni później przegrał u siebie z Crevną, dla mnie Koln formą nie przemawia, ma wąską kadrę do tego nie gra Hector i Risse. W ostatnim zremisowanym spotkaniu oddali tylko jeden celny strzał. Mecz raczej underowy, ja myślę że to jednak Lipsk wymęczy zwycięstwo. Stawiam na skromne 0-1;0-2
FC Koln - RB Lipsk
typ - 2 @1,90
Forbet

Status
Zamknięty.