>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

7 Kolejka Bundesligi - [25-26.09.2007]

Status
Zamknięty.
majestic 0

majestic

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
suwalki
[center:1677253bd1]Juz dzis rozpoczela sie 7 kolejka Bundesligi... nikt z Was nie obstawial zadnego meczu ? czy nie chcialo sie wam nic pisac ? pewnie to drugie ;-) ... oto wyniki:

a jutro dokonczenie kolejki, spotkaja sie:

oto moje luzne propozycje wraz z krotkim komentarzem:
[/center:1677253bd1]

FC Nürnberg v Bayer Leverkusen over 2.5- 1.87 / [HT or FT] 2 1.83

czesto w bezposrednich meczach tych ekip padaja overy, Leverkusen ma dobry atak a gospodarze napewno na swoim stadionie nie beda mieli zamiaru sie bronic bo ich ambicje sa wieksze niz strefa spadowa czy tez miejsce tuz nad nia, gdy Nunrnberg gra na wlasnym stadionie pada srednio 2.33 gola na mecz a w Leverkusen na wyjezdzie srednio 2. Bayer ma obecnie raczej sielniejsza kadre i jest w lepszej formie co sreszta pokazuja wyniki i miejsce w tabeli, dlatego mysle ze uda im sie wygrac caly mecz lub chociarz prowadzic do przerwy... chociarz typ na over wydaje mi sie bardziej pewny.

Bayern München v Energie Cottbus handi 0:2 1 - 1.80

tutaj chyba nie ma co sie rozpisywac... faworyt na mistrza (1miejsce po 6 kolejkach, 14pkt) zajmuje jak narazie najslabsza druze (18 miejsce i tylko 2 pkt na koncie). Bayern juz w 2 kolejkach tracil punkty ale byly to silne druzyny ( FC Schalke 04 i Hamburger SV). bede bardzo zaskoczony jesli Bawarczycy nie wygraja tego spotkania w wysoko...

Bielefeld v Hannover 96 over 2.5 - 1.70

bardzo overowe druzyny, praktycznie wszystko wskazuje na to ze w tym spotkaniu padnie duzo goli... miejmy nadzieje ze i Wichniarek znowu cos strzeli ;-)

Eintr. Frankfurt v Karlsruher SC obie druzyny strzela gola - ??

tutaj moim zdaniem bukmacherzy zbyt mocno fatoryzuja gospodarzy, Karlsruher mimo ze jest beniaminkiem to radzi sobie dobrze, nawet w ostatnim spotkaniu z Bayernem przegrali wysoko ale ogladalem to spotkanie i grali naprawde bardzo ladna, dobra pilke, trudno wskazac faworyta ale mysle ze dobrym typem w tym spotkaniu jest to, ze obie druzyny strzela bramke.

VfB Stuttgart v VfL Bochum 1 - 1.60 / over 2.5 - 1.75

tytaj sporym faworytem jest Stuttgart ale raczej slusznie bo na wlasnym stadionie graja naprawde nape dobrze... kurs 1.60 na 1 mozna zaryzykoc ale znowu lepszym typkiem wydaje mi sie over poniewaz VfL Bochum zrobi wszystko zeby tylko wywiezc chociarz ten 1pkt. a ze nie jest to druzyna ktora lubi sie bronic bedzie musiala cos strzelic... :mrgreen:

to tyle... a co Wy myslice o tej kolejce a szczegulnie o jutrzejszych meczach macie juz swoje typki ? jesli tak, a raczej tak :p to podzielcie sie nimi

puzi 0

puzi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra
⚽ FC Nürnberg v Bayer Leverkusen

Gospodarze tylko z jednym punktem w 3 spotkanaich na swoim obiekcie, nie miałem okazji zobaczyć ich gry w tym sezonie ale po osiąganych wynikach łatwo dojść do wniosku, że nie wygląda to oszałamiająco. Goście przyjeżdzają z pewnoscią w roli faworyta, kursy na ich zwycięstwo zachęcają do postawienia na wygraną Aptekarzy. Motywacja ze strony gospodarzy do pierwszego zwycięstwa na własnym obiekcie będzie zapewne duża, lecz wydaje mi sie, że goście będą chcieli wykorzystać szanse objęcia pozycji wicelidera po dzisiejszej wpadce Herthy.

Osłabienia:

Nurnberg - Ivan Saenko, Lars Jacobsen i Robert Vittek
Bayer - Bernd Schneider, Paul Freier, Carsten Ramelow i Callsen-Bracker.

Jak zaznaczył majestic logicznym typem na to spotkanie może być over, ponieważ żadna z druzyn o remisie w tym spotkaniu raczej nie myśli. Ja jednak celuje oprócz tego w triumf gości. Zachęca mnie jak już pisałem kurs no i fakt dzisiejszej porażki Herthy.

proponuję : Leverkusen @ 2.60

puzi 0

puzi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra
Eintracht Frankfurt - Karlsruher SC

bukmacherzy dosyć słusznie stawiają w roli faworyta drużynę gospodarzy, są jedynym zespołem który wygrał wszystkie mecze u siebie w tym sezonie, jak słusznie podreśla majestic beniaminek potrafi zagrać naprawdę dobrze, przede wszystkim przewyższając rywali zaangażowaniem w grę, dwa wyjazdowe zwycięstwa nad Wolfsburgiem i Nurnberg nie były dziełem przypadku, przy braku znaczących osłabień mecz może być bardzo dobrym widowiskiem. Sądzę, że 3 pkt jednak zostaną we Frankfurcie ze wskazaniem na overove zwycięstwo gospodarzy.

proponuję: Eintracht Frankfurt @ 1.7 - 1.75

puzi 0

puzi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra
Bielefeld - Hannover

oba zespoły w ostatni weekend przegrały swoje mecze, oba w tym samym stosunku po 0=3. Zespół Hannoveru na wyjzdach jak do tej pory gra całkiem przyzwoicie, wyjazd do Monachium zakończył się porażką, jednak z zespołami będącymi w ich zasięgu potrafią powalczyć, arminia grała całkiem przyzwoicie, ale zdecydowanie chcą jak najszybciej zapomnieć o ostatnim wyjeździe do Schalke, według mnie nie ma zdecydowanego faworyta w tym pojedynku, spotkania w środku tygodnia powodują, że piłkarze mogą odczuwać lekkie zmęcznie, a tym bardziej pamiętając o kolejnej kolejce przede wszystkim trenerzy muszą umiejętnie dysponować zdrowiem swoich piłkarzy. Według mnie gracze Hannoveru mogą postarać się o wywiezinie przynajmniej punktu. Spotkanie zapowiada się bardzo atrakcyjnie i walka o 3 pkt z pewnoscią będzie trwać do ostatniej minuty. Zgadzam się z tobą majestic co do overu to chyba najbardziej rozsądny typ. Ja jeszcze tak trochę &quot;mniej rozsądnie&quot; proponuję podział punktów z uwagi na fakt, że możemy się raczej spodziewać, że obie ekipy zrobią wszystko aby zakończyć mecz z choćby minimalnym dorobkiem. Należy jeszcze wziąć pod uwagę fakt, że drużynę Armini czeka znów ciężji wyjazd, tym razem do Bremy w nabliższy weekend.

proponuję: X @ 3.20 4/10
over 2.5 6/10

Status
Zamknięty.