7 kolejka Bundesligi a w niej dwa ciekawe mecze między reprezentami Niemiec w pucharach europejskich, kto zachowa więcej sił?
Z tym typem się nie zgodzę. mam odmienne zdanie na temat under/over w tym meczu. Dlaczego? Nurnberg to drużyna underowa choć na własnym boisku w dwóch spotkaniach zaliczyła dwa razy over 2,5. Schalke lubi sobie i postrzelać i stracić. Zresztą nad statystykami nie będę się tutaj zbytnio rozwodzić, bo szkoda mi czasu. W tym meczu ważniejsze będą inne czynniki, a takimi moim zdaniem są: osłabienia i środowy mecz S04 z Benficą.Nurnberg-Schalke![]()
![]()
OVER 2,5 @ 2,00
Co do ostatniej porażki Nurnberg radzę zobaczyć jak zagrali. Przegrana z Frankfurtem nie zasłużona jak dla mnie najmniej REMIS. W tamtym spotkaniu bramka była zaczarowana czego dowodem były słupki i poprzeczki.Gracze Nurnbergi zagrali dobre spotkanie , brakował skuteczności,drugi gol padł po odsłonieniu się więc nie ma się co napalać tym ,że Schalke sobie spokojnie poradzi ze „słabą” Nurnbergią.U gospodarzy AS Pinola,który potrafi pociągnąć grę i sieknąć. Liczę , że gospodarzą dopisze szczęście i nie będą trafiać tylko w słupki i poprzeczki jak w ostatnim spotkaniu:razz: Goście ? Jeśli chodzi o dotychczasowe występy w Bundeslidze to : luki w defensywie , ofensywa Huntelar, Raul, Farfan się przebudziła i zaczyna grać zdobywając gole. Zmęczenie po meczu pucharowym też powinno dać o sobie znać, choć trzeba zauważyć znaczną poprawę w meczu z Benficą. Zaledwie 2 dni przerwy dla niebieskich. Nie najlepsze defensywa, przebudzona ofensywa to wychodzi mi tu Over 2,5 --------------------------------------------------------------