>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

6. Kolejka Bundesligi 28-30.09.2012

Status
Zamknięty.
kha1 40

kha1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
6. Kolejka Bundesligi

Przed nami szósta już kolejka Bundesligi. Powyżej zrzut z oferty Betsson na wszystkie te mecze.

I zaczyna się ciekawie bo od rywalizacji piątej ekipy z czwartą. Jak napisałem w jednej z analiz - silna ofensywa kontra silna defensywa. Dalej też powinno być ciekawie, większość kursów przekracza dla mnie godny wskaźnik &#39;2,00&#39;. Nawet Borussia i Bayern mają warte zainteresowania, może to więc być dobra kolejka dla wszystkich tych, którzy celują w Bundesligę.​

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
1899 Hoffenheim - FC Augsburg

Nie chciałem wcześniej z tym wyskakiwać, bo wyniki nie były na miarę oczekiwań, ale uważam że Hoffenheim to mocna drużyna jest. Przede wszystkim w kadrze mają naprawę kilku ponadprzeciętnych zawodników: Usami za słaby na Bayern ale w sam raz na Bundesligę, dobry jest Derdiyok, który nie zbiera jeszcze najwyższych not, ale to jest piłkarz z potencjałem, jest ten Hiszpan z Realu, Joselu nieźle wyszkolony, trochę mało doświadczenia, ale wyjdzie na ludzi. W ogóle odniosę się do wyników i pokrótce wyjaśnię dlaczego one nie są, aż takie złe. Pierwszy mecz Gladbach o tu przegrana, naturalna sprawa bo przegrali 2-1 z drużyną dobrą, mocną. Mecz numer dwa trafiają na rywala nie do przejścia Frankfurt. Następnie zaczyna się ekspansja &quot;Wieśniaków&quot;, z Freiburgiem przegra mimo strzelania trzech bramek, potem dwa zwycięstwa kolejno Hannover i Stuttgart. Co daje nam obraz drużyny średniej, przegrali z lepszymi, wygrali z gorszymi. A trzeba zaznaczyć, że powinno być lepiej bo trener Babbel to facet z dużym warsztatem. Więc teraz jakby nie patrzeć jeśli wpiszą się w tendencję to wygrają z drużyną słabszą. Augsburg niewątpliwie słabszą drużyną jest, oni w ubiegłym sezonie awansowali do BL i pierwszy sezon im się powiedzmy udał, bo wykonali cel jakim było utrzymania, jednak najgorzej takie drużyny spisują się właśnie w drugim sezonie po awansie. Zestawiając drużyny potencjałem, to gospodarze mają w czym przebierać w ofensywie i to właśnie golami strzelonymi nadrabiają mnóstwo goli straconych, Hoffenheim straciło 12 goli i jest to najgorszy wynik w Bundeslidze, ex aequo Stuttgart. Na przeciwnym biegunie, mamy liderów innej niechlubnej klasyfikacji, Augsburg ma jedną najsłabszych formacji ofensywnych. Reasumując jedni potrafią strzelać, ale wiele tracą, a drudzy wiele tracą, a na dodatek strzelanie im kiepsko wychodzi.

TSG 1899 Hoffenheim - FC Augsburg Typ:1 Kurs:1,8 Bet-at-home

hakan 256

hakan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja bym nie popadał w hurraoptymizm. Po takim kursie na pewno nie ruszę Wieśniaków. Nie raz zawodzili w tego typu meczach, patrz mecze z takimi &quot;tuzami&quot; jak Kolonia, Kaiserlauten, St Pauli, Nurnberg czy Freibourg. W tamtych meczach też niby powinny być 3 oczka, a kończyło się fiaskiem. Mnie remis w tym meczu nie zdziwi.
edit; na pierwszy plan wysuwa się over 2.5 w Bremie, ale o tym wieczorem albo jutro.

billi 207

billi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Sól
Wolfsburg - Mainz
Wolfsburg @2.26 Pinnacle ⛔

Najwyższy czas wyjść już z tego marazmu..Aż chce się zapytać z kim i gdzie jeśli nie z Mainz na własnym boisku.. Obydwie drużyny mocno pod formą z tym ,że u Wilków prawdopodobnie to przejściowe kłopoty w oczekiwaniu aż drużyna się &#39;&#39;dotrze&#39;&#39; ,natomiast co do Mainz nie byłbym taki pewny,owszem w Moguncji są groźni -chociaż nie zawsze ma to przełożenie na wynik ,ale na wyjazdach grają źle lub bardzo źle. Dziwie się samemu sobie ,że to mówię ,ale Wolfsburg jest faworytem :grin: . Jedyne co mnie martwi to to ,że na ławce Wilków siedzi Magath a w Mainz Tuchel... Fajny kurs,warto spróbować bo szanse na wyjście z dołka w tym właśnie emczu bardzo duże.

Eintracht Frankfurt - Freiburg

Eintracht @ 1.8 Unibet ✅

Eintracht oczarował mnie swoją grą,w szczególności na własnym stadionie. Przekonali mnie mimo,że zawsze sceptycznie patrzę na beniaminków..ale jak ich gra może nie porwać ? Nie ma kalkulacji,jest parcie non stop na bramkę rywala,szaleńcze próby stłamszenia przeciwników, wysoki i agresywny pressing,który nie wyklucza koronkowego rozgrywania akcji. W dodatku ten bilans..4 wygrane i remis z BVB. Freiburg miał ogromne problemy finansowe w poprzednim sezonie,sprzedano Cisse,po tym wydarzeniu wielu skazywało ich na pożarcie,w tym ja,aż nagle nastąpiła zmiana szkoleniowca,okazało się,że we Fryburgu jest całkiem niezła szkółka młodzieży,drużyna zaczęła ciułać punkty bo z polotem to raczej oni nie grali (i dalej nie grają). Freiburg nie ma finezyjnego stylu,ale nadrabiają to zaangażowaniem , z tym ,że w tym meczu to będzie za mało. Eintracht ma kolejna okazje na dopisanie 3 punktów ,w moim mniemaniu ta drużyna jest tak napędzona sukcesami ,że nie pozwoli Fryburczykom wywieźć jakichkolwiek punktów z Frankfurtu.

empe92 438

empe92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gram konsekwentnie na Leverkusen. Tym razem Aptekarze na BayArena podejmą Greuther Furth i nie powinni mieć problemów ze zdobyciem kompletu punktów. Bayer wreszcie poprawił skuteczność i bez problemu pokonał Augsburg. Na razie są na 8. miejscu w tabeli, ale z pewnością ich ambicje sięgają wyżej i grając u siebie z drużynami pokroju Furth muszą odnosić pewne zwycięstwa. Goście zajmują 3 pozycję od końca. Odnieśli tylko 1 zwycięstwo z równie słabym Mainz, poza tym remis z Wolfsburgiem i 3 porażki. Do tego zdobyli tylko 2 bramki tracąc ich aż 8. Kurs na Bayer wysoki nie jest, ale pomimo wszystko warto z niego skorzystać.

Bayer Leverkusen – Greuther Furth
Leverkusen @ 1.50 Unibet
✅ 2:0

W meczach Dortmundu również będę kontynuował grę na BTS. Wiadomo, że potencjał ofesnywny mają bardzo duży, a do tego luki w obronie, która popełnia sporo indywidualnych błędów. Teraz goszczą Monchengladbach, które sytuację ma podobną. Sporo strzela, ale też sporo traci. Na pewno oczekiwano trochę lepszego startu w lidze, bo poprzedni rok był wspaniały, ale do optymalnej formy trochę brakuje. Wobec tylu błędów Dortmundu w defensywie o bramkę gości jestem spokojny. Bet365 na to zdarzenie mamy ciągle bardzo ładny kurs, z którego warto skorzystać.

Dortmund – Monchengladbach
BTS @ 1.90 Bet365
⛔ 5:0

W meczu HSV z Hannoverem patrząc na grę i statystyki obu ekip szykuje się over. HSV cały czas dziurawa ofensywa, ale wraz z przyjściem van der Vaarta sporo zaczęło się dziać w ofesywie. Wreszcie bramkę zdobył Rudniev, a wiadomo, że Łotysz lubi zdobywać gole seriami, dlatego uważam, że w najbliższym czasie może być szczególnie groźny. Hannover również ma bardzo dobrą ofensywę. Zdobyli już 14 goli, co jest 2gim najlepszym wynikiem w lidze. Są na 3. miejscu i z pewnością będą podwójnie zmotywowani aby taki stan rzeczy utrzymać. Ale w mistrzami defensywy też nie są. Rywale wbili im 8 goli w 5 meczach. Dla mnie overek jak się patrzy.

HSV – Hannover
Over 2.5 @ 1.70 Expekt ⛔ 1:0

raiders 164

raiders

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Falubaz
Dusseldorf - Schalke
Zapowiada się ciekawe spotkanie ,gospodarze bez straty gola od początku sezonu ...ale za wiele to też nie strzelili bo raptem 4 w dodatku wszystkie na wyjeździe 0-2 z GFurth i 0-2 z Augsburgiem . Jak dotąd Dusseldorf mierzył się z samymi słabeuszami czy też średniakami BL więc za wiele o ich potencjale powiedzieć nie można . Ale na 5miejsce w tabeli które teraz zajmują to w mej opinii oni nie zasługują zwłaszcza przy tak defensywnym stylu gry .
Zobaczymy co pokażą w meczu z Schalke ale po za murarką to pewnie za wiele nie zobaczymy z ich strony .Czas płacić frycowe za występy w elitarnym gronie .
Schalke jeden z kandydatów do majstra ,a na pewno top 3 BL w ost. kolejce pewne zwycięstwo nad Mainz 3-0 ograli też na wyjeździe GFurth 0-2 ... w takim meczach niebiescy muszą zabierać całą pulę .
Potencjał gości ogromny w porównaniu z gospodarzem więc nie wierzę ze Dusseldorf nie straci w tym meczu bramki ( zakładam ze 2 to min ).
Dla tego nie mogę przejść obojętnie obok takiego kursu na wygraną Schalke

Schalke @1.90 /Unibet ⛔2-2
co za frajerzy z 0-2 i pełnej kontroli meczu dać sobie wbić 2 gole :zoltakartka:

toki 26

toki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Dortmund-M`gladbach

Borussia ten mecz po prostu musi wygrać !!! Jeśli chcą jeszcze walczyć o pierwszą trójkę nie mogą w trzech meczach pod rząd tracić punktów na pewno skoncentrują się na tym meczu by trochę nadrobić myślę że postarają szybko wbić 2 gole i utrzymywać taki wynik bez zbędnego wysiłku ????

Dortmund-M`gladbach 1 - 1,40 //STS

Hoffenheim-Augsburg

Hoffenheim potencjał ma pokazali to w ostatnim meczu wygrywając 3:0 z VFB ???? Hoffenheim walczy o coś więcej niż utrzymanie w lidze i takie mecze po prostu muszą wygrywać!! Augsburg 2 strzelone gole w obecnym sezonie to świadczy chyba o wszytskim myślę że Hoffenheim wygra ten mecz bez większych problemów ????

Hoffenheim-Augsburg DNB / 1 / 1,35
Hoffenheim-Augsburg / 1 / 1,80

O leverkusen nie bedę pisac bo już było dokładnie to co chciałem napisać ????

hakan 256

hakan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w biegu
W tej kolejce poluję przede wszystkim na bramki i wybrałem dwa spotkania
Na pierwszy plan wizyta w Bremie. Bayern jest w takim gazie, że sami Bawarczycy są w stanie pokryć over 2.5, bo obrona Werderu nie stanowi takiego monolitu, który mógłby będącym w takiej formie Bawaraczykom sprawić problem. Do tego ofensywa Werderu także w formie, więc ponownie liczę na strzelnicę w meczu Werderu. W ostatnich sezonach padało sporo bramek w Bremie, więc jestem dobrej myśli:
Werder - Bayern over 2.5 1.48 ⛔ Unibet
drugi typ, który chodzi mi po głowie to Wolfsburg - Mainz over 2.5 1.75 ⛔

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiezyc
Fortuna Düsseldorf -Schalke 04
Kartki tutaj zagram ,bo mecz dla mnie pod względem typowania 1X2 to no bet ,a linia na kartki jest 4 więc do przyjęcia ,Fortuna na mecz łapie przynajmniej 2 kartki ,tylko ze Stuttgartem żadnej ,Schalke podobnie mecz łatwy nie będzie a sędziuje Gagelmann,który lubi sypnąć kartką jak na warunki niemieckie w 7 meczach ostatnich dwa razy pokazał mniej niż 4 kartki .W Schalke jest kilku piłkarzy których ciężko zatrzymać ,Fortuna za wszelką cenę będzie chciała tego meczu nie przegrać i utrzymać serię bez porażki ,teren do łatwych nie należy stadion Fortuny to taka twierdza według mnie warto.
Typy:
Over 4.0 kartki 1.75 (azjan przy czterech zwrot) bet365⛔

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
Eintracht Frankfurt - SC Freiburg

Pokrótce napisze, oczywiście Eintracht. W ostatnim spotkaniu z Dortmundem, naprawę pokazali klasę, tempo, zaangażowanie, dyspozycja Japończyka Inuiego to wszystko stawia dziś drużynę z Frankfurtu w czołówce Bundesligi. Oprócz tego do zespołu wraca napastnik numer jeden, Olivier Occean. Bardzo dobry sezon tego zawodnika w drugiej Bundeslidze, wtedy jako napastnik Greuther Fürth strzelił 17 goli w 33 spotkaniach, 9 razy asystował. Niewątpliwie będzie to pokaźne wzmocnienie i tak już dobrze spisującej się formacji ofensywnej gospodarzy. Freiburg na ten moment radzi sobie średnio, dwunasta lokata ale tak naprawdę nie wygrali z nikim dobrym. Z pięciu punktów jakie uzbierali, trzy to zwycięstwo z Hoffenheim. W ostatnim spotkaniu przegrali z Werderem, wcześniej remis Dusseldorfem, oczywiście bramki beniaminkowi nie strzelili, tak jak wszyscy do tej pory.

Eintracht Frankfurt - SC Freiburg Typ:1 Kurs:1,72 Tobet

Fortuna Düsseldorf - FC Schalke 04

Kiedy mówimy o gospodarzach tego spotkania rzuca się w oczy fakt, że mają czyste konto bramkowe, co za tym idzie dodatni bilans i brak porażki. Myślę, że już koniec tego dobrego i gdy przyjeżdża poważny rywal to Fortuna przegra, jak do tej pory rywali mieli przeciętnych, może za mocno powiedziane przeciętnych, ale chodzi mi o to, że w ich zasięgu. Schalke tu wyraźnie przewyższa rywali i powinni podopieczni Stevensa skasować trzy punkty. Farfan, Holtby, Draxler, Huntelaar wystarczą, przyszedł Afellay i mu nazłość cała ofensywa S04 w formie, sadzają go chyba na ławkę, a na domiar jego nieszczęścia Pukki też awizuje dobra dyspozycję i chęć grania jak najwięcej.

Fortuna Düsseldorf - FC Schalke 04 Typ:2 Kurs:1,8 Tobet

T 12

termigez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Jak najbardziej popieram grę na Schalke. Nie będę się już rozpisywał, ale pograłem 1.85 w milenium. ⛔

A teraz do rzeczy.

Leverkusen - Furth

Leverkusen póki co jest drużyną grająca strasznie w kratkę. Ale gdy spojrzac na terminarz, widac tam dwie porażki - z mistrzem Niemiec i z rewelacyjnym beniaminkiem, remis z Gladbach, który powinien się skończyc pewnym zwycięstwem Aptekarzy, a także dwie solidne wygrane z Freiburgiem i Augsburgiem.

I to właśnie za mną przemawia. Leverkusen musi zdobywac punkty na takich rywalach. Furth co śmieszne wszystkie swoje punkty zdobyło na wyjeździe, ale w tym meczu nie daje im żadnych szans, po prostu nie mają takiej jakości co Leverkusen, a ci powinni spokojnie strzelic tą jedną bramkę.

Leverkusen - Furth 1 1.45 milenium ✅
BTS no 1.88 ✅

Werder - Bayern

Krótko. Bayern jest w morderczej formie i póki nie zauważę tam znaczących objawów spadku formy lub do póki nie nawiedzi ich plaga kontuzji będę konsekwentnie grał na ten zespół.

Werder - Bayern 2 1.55 milenium ✅
czekam jeszcze na kurs handi+1.5, ale również będzie grane ✅
oraz mimo tego, że zarówno Werder jak i Bayern strzelają w każdym swoim meczu, to jutro gram BTS no 2.20. ✅

oraz Hoffe - Augsburg 1 1.75 milenium. Typ już dobrze opisany, nie ma co się powtarczac. ⛔

E: Mimo frajerstwa Schalke i nietrafionym typie z Hoffe hajs się zgadza!

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Fortuna Dusseldorf - Schalke
Gospodarze dzisiejszego meczu to beniaminek, który w obecnym sezonie nie zaznał jeszcze porażki, a także nie stracił bramki. Jednak jak na warunki Bundesligi mierzyli się z ekipami co najwyżej średnimi. Schalke to drużyna celująca w najwyższe lokaty w tym sezonie, który również rozpoczęli udanie, odnieśli już zwycięstwo w ramach fazy grupowej LM, a w lidze mają 10 pkt po 5 kolejkach. Martwi to, że gładko ulegli Bayernowi, ale umówmy się, że w tej formie Bawarczycy w Niemczech są poza zasięgiem dla innych drużyn. Cieszy natomiast to, że Schalke pokonało wyraźnie Furth, Mainz i Augsburg, czyli ekipy prezentujące podobny poziom do Fortuny. Po gospodarzach dzisiaj spodziewam się niewiele więcej niż walki o utrzymanie remisu, moim zdaniem im się to nie uda, bo Schalke jest zwyczajnie lepsze i w formie, a za gospodarzami przemawia tylko atut własnego boiska.
Schalke -0,5 1,925 Bet365 ⛔
Azjatycka suma goli under 2,5 1,875 Bet365 ⛔

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Schalke lubi grac szybkie ataki co niestety przy gleboko cofnietej Fortunie bedzie ciezko, jedynie jakies stałe fragmenty czy cos. Ja pograłem under bo naprawde fajny kurs spodziewałem sie ciut mniejszego. Jak jedna druzyna strzeli gola to bedzie jeszcze bardziej cofnieta. Fortuna ze slabsyzmi zespolami (tj z drugiej BL) potrafila dominowac i rozgrywac tak dlugo az strzela tutaj troche bedzie inaczej i spokojna rozwazna gra

djzjee 157

djzjee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Słynna już rotacja Heynckesa będzie miała miejsce i w Bremie. Najprawdopodobniej nie zobaczymy Robbena, który ma lekkie problemy ze zdrowiem i ma być gotowy na Ligę Mistrzów. Wiadomo, że ma kto go zastąpić i będzie to Mueller. Zdrowy będzie równiej poobijany po meczu z ,,Wilkami&quot; Javi Martinez, ale Hiszpan najprawdopodobniej zasiądzie na ławce i zagra dopiero razem z Robbenem na Białorusi.
Reszta bez zmian, Bayern wyjdzie swoim mocnym składem i będzie grał o zwycięstwo.
Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Badstuber - Schweinsteiger, Gustavo, Mueller, Kroos, Ribery - Mandźukić/Pizarro
Jedyna niewiadomą jest atak, czy zagra Claudio przeciwko swojemu byłemu klubowi? Jest to możliwe i tu nie będę zabierał głosu. Jak bym miał postawić pieniądze to jestem zdania, że zagra Claudio, zobaczymy ????
Według mnie dwójeczka na Bayern jak najbardziej realna, być może nawet z -1.
Co do reszty to zdecydowanie polecam Hoffenheim i HSV, dla mniej odważnych z podpórką.

arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dusseldorf(+0,5) - Schalke 1 @ 2,05 | Pinnacle // under 2,5 @ 1,86 | Pinnacle

Za niedługo mecz, więc na szybko. Dusseldorf bieniaminek, ale nie są do bicia, ta ekipa ma charakter. Pokazała to do tej pory nie przegrywając i nawet nie tracąc bramki w 5 meczach z razej lepszymi ekipami. Schalke mimo wszystko mierzy w wysokie cele i jest zdecydowanie lepsza od poprzednich rywali gospodarzy. Jednak należy pamiętać,że tak samo mówiono o Eintrachcie z BVB, a jednak Frakfurt stanął na wysokości zadania. Fortuna typowo underowa drużyna, dziś ustawią się mocno z tyłu i będę bronić remisu licząc ewentualnie na jakąś kontrę. Kurs dość dobry i warto zagrać, a moim 2 typem będzie under 2,5.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rados83 +5 Punkty
patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hamburg - Hanover
Over 2.5 gola
1.70
Pinnacle

Obie drużyny ostatnio w dobrej dyspozycji. Gospodarze odbili się od dna po zwyciestwie nad Borussią Dortmund i remisie z Gladbach. Goście ostatni mecz wygrali na swoim terenie z Nurnberg. Typuję w tym meczu na over 2.5 gola z prostej przyczyny. Gracze Hannoveru notują już 9 mecz z rzędu +2.5 gola począwszy od meczu pucharu Niemiec z Nottingen. Zaliczyli w tym czasie takie wyniki jak 4;1, 3:5, 2:2, 5:1, 3:2, 4:0. Jak widać wyniki bardziej hokejowe niż te z zielonych bosik. Hannover gra ofensywnie i idzie na wymiane ciosów z każdą drużyną. W meczu z Hamburgiem będzie moim zdaniem tak samo. Gospodarze również w ostatnich meczach mają wysokie wyniki (3:2, 3:2, 2;2). Zapowiada się dobry mecz z wieloma bramkami. Stawiam na podział punktów i remis 2:2.

D 413

dzidzok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Hamburger-Hannover under 3,5 1,5 Bet365
Warto według mnie zagrać tego undera.Hannover seria 9 overów 3,5 (5/5 w Bundeslidze) a Hamburger ostatnio też przekraczał tę granicę,skąd więc typ na under?Bo na stadionie Hamburgera obie ekipy nigdy (przynajmniej w latach 2002-2012 bo livesports więcej danych nie łapie ;)) nie przekraczały tej granicy (max padały 3 gole w bezpośrednich starciach) więc według mnie warto.Seria 9 meczy Hannover z conajmniej 4 golami to i tak sporo i powinni jutro przystopować ;)

sparta 309

sparta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Augustów
Bayer Leverkusen - Greuther Furth
Doświadczony Bayer kontra beniaminek, który w tym sezonie wiele nie ugrał. Goście póki co zdobyli punkty jedynie z Mainz i Wolfsburgiem i odziwo było to na wyjeździe. Bayer w 5 spotkaniach 7 punktów. Jeśli Bayer myśli o walce o europejskie puchary to takie mecze musi poprostu wygrywać bo z kim jak nie z beniaminkiem, któremu nie idzie najlepiej? W obu drużynach bez większych osłabień, u gospodarzy mamy brak Reinartza, natomiast u gości brak Tyrały i Falla. Moim zdaniem pewna wygrana gospodarzy tego meczu.

Bayer 1.5
Bayer-1 2.25
Bayer HT/FT 1/1 2.20

Oprócz tego polecam:
Werder - Bayern BTS 1.55
HSV - Hannover BTS 1.55

bet365

rafu 247

rafu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
BVB - Gladbach typ: 1 @1.40 betclic✅✅

BVB - Gladbach typ: gole gospodarzy 2 lub wiecej @1.48
betclic✅✅
Tutaj krotko i na temat.
To czas na przelamanie sie BVB. Strzelaja duzo, ale i traca duzo - defensywa chociaz na papierze swietna, w praktyce popelnia w tym sezonie mase bledow. Nie wiem czy wyciagneli juz wnioski ze swojej gry w obronie, ale watpie, zeby nie pokonali calkiem inaczej niz w zeszlym sezonie prezentujacej sie Borussi M&#39;Gladbach.
Hamburg - Hannover typ: over 2.5 gola @1.62 betclic⛔⛔
Po nieudanym starcie sezonu, w ekipie Hamburga w koncu cos zaczelo trybic. Wygrana z BVB 3:2 i pechowy remis na wyjezdzie z M&#39;Gladbach 2:2 to ostatnie wyniki tej druzyny, ktora zapewne rowniez z Hannoverem postara sie o 3 punkty. Powrot Van der Vaarta jak widac mial ogromne znaczenie dla ekipy Hamburga. Bilans bramek tego zespolu to: 7-10 po 5 meczach. Jeszcze kilka slow na temat druzyny gosci. Hannover nie jest zespolem grajacym defensywnie (zreszta defensywa nie grzesza) o czym swiadczy bilans bramek po 5 spotkaniach - 14 strzelonych, przy 8 straconych. Ostatnie wyniki z udzialem tego zespolu:
2 Wrzesień
Wolfsburg - Hannover 0:4
15 Wrzesień
Hannover - Werder 3:2
20 Wrzesień
Twente - Hannover 2:2
23 Wrzesień
Hoffenheim - Hannover 3:1
26 Wrzesień
Hannover - Nurnberg 4:1
Jak widac same overy. Dlaczego mialoby sie to zmienic w meczu z ofensywnie grajacym Hamburgiem? Jak dla mnie bet dnia jesli chodzi o Bundeslige.

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Boris Vukčević został wprowadzony w stan śpiączki farmakologicznej. Pomocnik Hoffenheim w wypadku samochodowym doznał urazów głowy, które zagrażają jego życiu.
Wypadek zdarzył się około godziny 14 na drodze krajowej nr 45 w Bammental. 22-letni zawodnik zderzył się czołowo z ciężarówką. Został odwieziony helikopterem do szpitala. Znajduje się w poważnym stanie, zagrażającym jego życiu.
Tymczasem Hoffenheim rozważa przełożenie sobotniego spotkania z Augsburgiem.

Status
Zamknięty.