>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

5 usd za potwierdzenie danych

mrwujek 3

mrwujek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A czy wiesz jak sprawa wyglada z nowymi uzytkownikami? I czy Ty otrzymales te 5$?

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja jeszcze czekam wysylalem 6 h temu stronka chyba jest ok a pewny nie jestem jak z nowymi userami

P 0

patrol69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kamil , mógłbyś napisać gdzie są jakieś informacje na temat tego freebeta.

J 0

justjordan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja dostalem 10euro za potwierdzenie danych. przyslali mi melia ze zalzylem u nich konto 40dni temu i ze w ciagnu najblizyszch 50dni musze wyslac im dokument tozsamosci zeby potwierdzic swoje dane bo tego wymaga prawo. Jezeli tego nie zrobie to moje konto zostanie zablokowane a jezeli zdecyduje sie na potwierdzenie danych to dadza mi bonus w wysokosci 10euro

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja dostalem 10euro za potwierdzenie danych. przyslali mi melia ze zalzylem u nich konto 40dni temu i ze w ciagnu najblizyszch 50dni musze wyslac im dokument tozsamosci zeby potwierdzic swoje dane bo tego wymaga prawo. Jezeli tego nie zrobie to moje konto zostanie zablokowane a jezeli zdecyduje sie na potwierdzenie danych to dadza mi bonus w wysokosci 10euro
ok juz sie doczytalem te same warunki tylko ja mam 5 usd ale sprobwac mozecie a swoja droga ile czekales na te 10 e

O 0

ogryzekpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ok juz sie doczytalem te same warunki tylko ja mam 5 usd ale sprobwac mozecie a swoja droga ile czekales na te 10 e
ja czekalem 2dni. W meilu mi napisali ze od 3 do 5 ale jakos przyznali wczesniej ????

J 0

jelen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jest freebet (czyli to co ugramy ponad stawke w pierwszym zakładzie nasze) czy to jest normalny bonus i kaska na koncie do wymaganego obrotu? Jakie ogólnie są wymagania dotyczące tej promocji?
Pozdrawiam
jelen

K 0

ktsbet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak użyć tego free beta bo na koncie zakładów mam 0 USD a gdy wezme my account zakładke free bet pisze 5 USD mam go jakoś przetransferować na konto zakładów żeby go użyć??

klose_11 0

klose_11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Racja, ale 5 $ zawsze coś może sie ugrać ????

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak użyć tego free beta bo na koncie zakładów mam 0 USD a gdy wezme my account zakładke free bet pisze 5 USD mam go jakoś przetransferować na konto zakładów żeby go użyć??
qrde pewny niejestem bo ja tez kombinowalem ale wydaje mi sie ze musisz kliknac na mecz jaki chcesz postawic a potem niewpisywac stawki tylko znajsc freebet,pozdro

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Suwalki
Tam u dołu jak wybierasz kupon, masz okienko i musisz zaznaczyć i potwierdzisz, że wybierasz freebet. Trzeba trochę pokombinować ;) Mi się udało. Tzn. rozumiem, że wszystko co wygram z tego mogę wypłacić?
Ps. Ktoś tu pisał, że nie warto wysyłać danych bo spam wysyłają, ja uważam że warto bo to sprawdzony bukmacher. Załóżcie sobie tak jak inny email do zakładów i tam wszystko zbierajcie ;)

T 2

termii

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
normalnie wam chodzi ich strona? , bo ja probuje wszystkich przegladarek i wszystko mozolnie, strony nie widzi :/

G 0

gerber255

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
moze ktos wytumaczyc
jak uzyskac tam 5 jak zakładałem mam w euro i zarejestrowałem sie co dalej by uzyskac 5 euro prosze o wytumaczenie??

spike761 37

spike761

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Ja dostałem darmowego freebeta 10 E za potwierdenie danych,postawiłem go na 3 zdarzenia z tenisa kurs bodajrze 2.45 z tego jedno zdarzenie nie zostało uznane bo mecz został przerwany i dopisali mi tylko do konta 5 E a powinno byc 14 ???? ale wszystko ok. wypłate zleciłem na moneybookers odrazu i doszła po swietach ???? ????

J 53

jaqbts

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja dostałem darmowego freebeta 10 E za potwierdenie danych,postawiłem go na 3 zdarzenia z tenisa kurs bodajrze 2.45 z tego jedno zdarzenie nie zostało uznane bo mecz został przerwany i dopisali mi tylko do konta 5 E a powinno byc 14 ???? ale wszystko ok. wypłate zleciłem na moneybookers odrazu i doszła po swietach ???? ????

a po jakim czasie dostales? ja od swiat czekam i nic ????

edit:eek: wlasnie zauwazylem. Dalem za calosc Tipsareic i Bondarenko no coz zobaczymy :p