>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

5 kolejka Primera Division [25-27.09.2007r.]

Status
Zamknięty.
tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
Rozgrywki hiszpańskiej Primera Division nabierają tempa i piłkarzy w środku tygodnia czeka kolejna seria spotkań, w której najciekawiej zapowiada się spotkanie pomiędzy Realem Saragossa a FC Barceloną.

Oto pary 5 serii spotkań wraz z notowaniami u bukmachera Unibet:

[center:f919640746]
[/center:f919640746]

Zapraszam do analizowania, typowania i dyskutowania na temat tej serii spotkań Primera Division ;)

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
[center:c3a468bc12]SEVILLA CF - ESPANYOL BARCELONA[/center:c3a468bc12]

Już jutro na stadionie Ramon Sanchez Pizjuan CF Sevilla zagra po raz kolejny z ekipą z Barcelony - Espanyolem . Bez wątpienia gracze Juande Ramosa są faworytami tego spotkania i będą chcieli przerwać złą passe . Powiem szczerze , że nie oglądałem całych meczów Sevilli z Arsenalem oraz Barceloną , lecz porażka z takimi drużynami hańbą nie jest . Zwłaszcza na wyjeździe . Myślę , że Sevilla jeszcze nie jest w stanie walczyć ze ścisłą czołówką Europy ( vide mecz z Milanem ) , lecz z takimi rywalami jak Espanyol problemów raczej nie mają . Podopieczni Ernesto Valverde w czterech ligowych konfrontacjach zdobyli ledwie 4 punkty grając ze słabymi w sumie rywalami. W ostatnim spotkaniu mimo prowadzenia do przerwy 1:0 z Recreativo Huelva przegrali 1:2 . Espanyol wystąpi prawdopodobnie w niemal najsilniejszym składzie z Raulem Tamudo , Luisem Garcią oraz Fransciso Rufete na czele . Zabraknie natomiast Ivana De La Penii. Tą drużynę stać na sprawienie sporych problemów faworytom , co pokazywali niejednokrotnie w poprzednich sezonach . Trudno jest mi jednak sobie wyobrazić by urwali choćby 1 punkt Sevilli teraz , kiedy to nie prezentują się zbyt dobrze . Do składu Sevilli powracają tacy piłkarze jak Hinkel, Maresca czy Diego Capel. W jutrzejszym meczu nie ujrzymy za to Dragutinovica, De Mula , Poulsena, Luis Fabiano oraz Fazio. Mimo to Juande Ramos może wystawić choćby taką jedenastkę : Palop - Daniel Alves, Boulahrouz, Escudé, Adriano - Renato, Maresca, Jesús Navas, Duda- Kanouté, Kerzhakov , która powinna zapewnić 3 punkty gospodarzom .

Ostatnie mecze h2h
Sevilla 3 : 1 Espanyol
Espanyol 2 : 1 Sevilla
Espanyol 5 : 0 Sevilla
Sevilla 1 : 1 Espanyol
Espanyol 1 : 3 Sevilla
Sevilla 1 : 0 Espanyol
Sevilla 1 : 0 Espanyol

Ostatnie mecze SCF
Barcelona 2 : 1 Sevilla
Arsenal 3 : 0 Sevilla
Sevilla 4 : 1 Recreativo Huelva
Sevilla 4 : 1 Getafe

Ostatnie mecze Espanyolu
Recreativo Huelva 2 : 1 Espanyol
Espanyol 1 : 0 Getafe
Real Betis 2 : 2 Espanyol
Espanyol 0 : 1 Valladolid

Mój typ Sevilla win @ 1.50 9/10

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
[center:a2dce618ec] Athletic Club Bilbao - Athletico Madrid [/center:a2dce618ec]
Duma Kraju Basków - Los Leones podejmuje na stadionie San Mames ekipę Atletico Madryt . Popularni Los Rojiblancos wczoraj odnieśli pierwsze zwycięstwo w sezonie pokonując pewnie u siebie ekipę Racingu Santander . Athletic również wygrali . Pokonali 2-1 Levante Walencja . Bohaterem meczu został strzelec dwóch bramek - Aduriz . Levante jednak jest zdecydowanie najgorzej się prezentującą drużyną ligi póki co i nie wyciągałbym jakiś zbyt pochopnych wniosków odnośnie dobrej formy Athleticu. Drużyna z Sam Mames ma całkiem dobrego trenera - Juana Capparosa oraz kilku znanych piłkarzy jak Del Horno , Llorente , Yeste czy Etxeberria. Bez wątpienia stać ich na zrobienie kilku niespodzianek oraz spokojne utrzymanie w lidze . A może nawet na coś więcej . W tym meczu jednak nie daję im większych szans na powstrzymanie rozpędzony Los Rojiblancos . Tym bardziej , że zabraknie mózgu gospodarzy - wspomnianego Francisco Yeste . Równie ważny jest również fakt , że ekipa Los Loenes bardzo leży ekipie z Vincente Calderon . W poprzednim sezonie Atletico odnieśło dwa zwycięstwa nad Athletic . Gracze z Madrytu przystąpią do tego meczu w niemal najsilniejszym składzie z Reyesem , Forlanem , Aguero oraz Maxi Rodriguezem na czele i sądzę , że nie stracą punktów w tym spotkaniu . Trener tej drużyny - Javier Aquirre zapowiada zdobycie 6 punktów w następnych dwóch meczach i tym samym wskoczenie do czołówki tabeli . Ja również myślę , że stać ich na to .
Ostatnie mecze h2h
Athletico Madrid 1 : 0 Athletic Club Bilbao
Athletic Club Bilbao 1 : 4 Athletico Madrid
Athletico Madrid 1 : 0 Athletic Club Bilbao
Athletic Club Bilbao 1 : 1 Athletico Madrid
Ostatnie mecze Athletic
Levante 1 : 2 Athletic Club BilbaoA
Athletic Club Bilbao 1 : 1 Real Zaragoza
Barcelona 3 : 1 Athletic Club Bilbao
Athletic Club Bilbao 0 : 0 Osasuna
Ostatnie mecze Athletico
Athletico Madrid 4 : 0 Racing Santander
Murcia 1 : 1 Athletico Madrid
Athletico Madrid 1 : 1 Mallorca
Real Madrid 2 : 1 Athletico Madrid
Mój typ: Atletico win @ 2.40 7/10 ✅ oraz
Atletico X2 @ 1.40 10/10 ✅

komarr 4

komarr

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Doncaster
Zgadzam sie z dzisiejszym typem na Seville i bycmoze sam to zagram. Po dwoch porazkach Sevilla wkoncu bedzie grala ze slabszym przeciwnikiem i ten fakt powinni wykorzystac, szczegolnie iz graja na wlasnym terenie gdzie trudno sie tam gra najlepszym druzyna ????

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
Zgadzam się z Jacquesem co do tego, że Sevilla jest dziś faworytem i uważam, że raczej zawieść nie powinna choć wydaje mi się, że jeśli Espanyol strzeli bramkę jako pierwszy to gospodarzom trudno będzie się wydostać z takowych tarapatów.

Co do spotkania z Atletico to widzę, że mamy podobne przemyślenia i nawet podobne stawki :p W kazdym bądź razie dorzucam swoją analizę tego spotkania, ktore mam nadzieję Rojiblancos wygrają ;)

Athletic Bilbao – Atletico Madryt
Po słabym początku sezonu jakim niewątpliwie było zdobycie ledwie dwóch punktów w trzech meczach z udziałem Atletico, lokomotywa prowadzona przez Javiera Aguirre zaczyna się powoli rozkręcać. Los Rojiblancos w niedzielne popołudnie pewnie 4-0 pokonali Racing Santander, a co najważniejsze swoją niemoc strzelecką przełamali w tamtym spotkaniu Diego Forlan i Simao Sabrosa, dla których były to pierwsze trafienia w barwach Atletico. Uważam, że teraz z tych piłkarzy spadnie presja, która na nich spoczywała odkąd przyszli do Rojiblancos i teraz będą się prezentowali znacznie lepiej. Po wpadkach z Murcią i Mallorcą trener Aguirre zapowiedział, że w meczach z Bilbao i Osasuną drużyna postara się zdobyć komplet punktów i jako kibic Atletico mam nadzieję, że tak też właśnie będzie ;) W przeciwnym razie... posada Aguirre może stać się zagrożona, choć według oficjalnych informacji jego stanowisko jest niezagrożone, to gdzieś tam nieoficjalnie mowi się, że jego ewentualnym następcą mógłby zostać Jose Mourinho ;) Co do spotkania w Bilbao to trzeba przyznać, że niemal każdej drużynie trudno gra się w kraju Basków, jednakże liczę, że dobrze grające z kontrataku Atletico wykorzysta swoje atuty i pokona na San Mames drużynę Athletic Bilbao. Liczę na dobrą postawę Forlana, Aguero i innych zawodników odpowiadających za zdobywanie bramek, choć oczywiście jeśli będą strzelać obrońcy a drużyna wygra to też nie mam nic przeciwko, ba.. jest to nawet wskazane ;) Stawiam na zwycięstwo Atletico Madryt ;) Aupa Atleti!!!
Mój typ: Atletico Madryt - 2,55 w Unibet
Stawka: 7/10

rzn10 0

rzn10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sevilla FC-Espanol Barcelona

Sevilla przegrała 2 mecze pod rząd z Arsenalem w Lidze Mistrzów i Barceloną na Cam Nou w sobote w lidze.Dzisiaj nie wyobrażam sobie innego wyniku jak zwycięstwo gospodarzy na własnym stadionie zwłaszcza że przeciwnicy nie sa w formie.Ostatnio przegrali z przeciętną Huelva na wyjeździe 1-2 i dzisiaj nic nie wskazuje na to aby mogli urwac chociaz punkt gospodarzom.Historia spotkań na korzysc Sevilli na swoim stadionie prawie zawsze wychodzili zwyciesko z tych meczów z zespołem z Barcelony.Obydwa zespoły w miare optymalnych składach ale Warto dodać, że do składu powracają tacy piłkarze jak Hinkel, Maresca czy Diego Capel. W dzisiejszym meczu nie ujrzymy na placu boju Dragutinovica, De Mula oraz Poulsena, którzy wciąż odczuwają skutki meczu z Barceloną. Z powodu problemów zdrowotnych nie zagrają z kolei Luis Fabiano oraz Fazio.Espanyol optymalnym składem .Sevilla jest wiele lepszym zespołem i u siebie na stadionie powinni sobie poradzić z piłkarzami z Barcelony

Typ:1
Kurs 1.45 Betgun

karollo03 3

karollo03

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co do tego atletico to kurs na x2 wynosi 1,4 ... a więc tyle co na zwycięstwo sevilli....warto rozpatrzyc albo zagrac za większą sumkę.

T 9

tosterkm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lódzkie
valencia - getafe
VALENCIA - GETAFE

Valencia rozpoczela sezon bardzo dobrze. Po wpadce w pierwszym meczu z Villareal 0:3 na Estadio Mestalla, zanotowała komplet czterech zwyciestw (3 w la liga i jedno w LM). Almeria, Valladolid i Betis to nie sa jakies bardzo silne druzyny, ale juz Schalke tak i zwyciestwo w Gelsenkirchen ma swoja wartosc. Co ciekawe, wszystkie dotychczasowe mecze w Primera Division Valencia wygrala po 2:1 ????
Po odejsciu Schustera do Realu druzyna Getafe zatracila swe walory. W obecnych rozgrywkach jak na razie sa tylko odstarczycielami punktow. Przegrali oba wyjazdy, w Barcelonie z Espanyolem i w Sewilli z Sevilla FC. W potyczce z silnym rywalem, jakim niewatpliwie jest Sevilla FC druzyna trenera Laudrupa nie istniala, przegrywajac wyraznie 1:4. Mysle ze podobnie bedzie z Valencia.
W poprzednim sezonie Getafe udalo sie wygrac w Walencji, ale byl to mecz Pucharu Hiszpanii i wtedy swietnie prezentowali sie w tych rozgrywkach, eliminujac potem Osasune i Barcelone (!!!). Po tamtych chwalebnych momentach w Getafe mamy ledwie wspomnienie i na Mestalla o punkty bedzie bardzo trudno.
Moj typ: VALENCIA - Getafe 1 1.47 betsson

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Trudno się nie zgodzić z tym typem . Valencia jest zdecydowanym faworytem i powinna wygrać . Jest też moją ulubioną hiszpańską drużyną do obstawiania i bardzo silna u siebie ( a przecież 1 mecz u siebie przegrali i wątpliwa jest strata kolejnych punktów ze słabszymi rywalami ) , ale ja dziś nie polecam grać na zwycięstwo Los Che . Getafe jest drużyną , która wybitnie nie leży dzisiejszym gospodarzom ( podobnie było z Birmigham i Liverpoolem ;-) ) . Oczywiście , w drużynie Getafe doszło do sporych zmian . Odszedł trener i czołowy napastnik , lecz nadal ta drużyna jest niezwykle silna . Zwłaszcza w obronie . Quiqe Flores znany jest z systemu rotacji i możliwe , że dziś kilku kluczowych zawodników zasiądzie na ławce . Przecież w najbliższych kilkunastu dniach rozegrają aż 4 spotkania . Getafe się cofnie i będzie liczyć na kontry . Bramkarza mają świetnego , więc może się udać zagrać na 0-0 lub 1-1 . A forma Valencii nie jest póki co imponująca , choć nie sposób nie zauważyć istotnego progresu. Co prawda ostatnie 4 spotkania wygrali , lecz należy pamiętać że te zwycięstwa były wymęczone i dość szczęśliwe ( to cechuje wielkie zespoły przecież a takim zapewne jest Valencia ). Myślę , że po takim kursie lepiej poszukać innej propozycji ...
Ostatnie mecze h2h :
Getafe 3 : 0 Valencia GA
Valencia 2 : 0 Getafe
Valencia 1 : 1 Getafe
Getafe 2 : 1 Valencia
Valencia 3 : 1 Getafe
Getafe 1 : 0 Valencia

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
Aupa Atleti!! Moje Atletico wygrywa drugi mecz z rzędu zachowując przy tym czyste konto bramkowe. Ważnym do odnotowania faktem jest jednak kontuzja podstawowego środkowego obrońcy Luisa Perei, który prawdopodobnie nie zagra w niedizelnym meczu z Osasuną. Mam nadzieje, że w jego miejsce trener Aguirre wystawi Ze Castro, ktory w mojej opinii jest lepszy od Ellera. Ogólnie Atletico powinno teraz kontynuować zwycięską passę, bo rywale nie śpią.. Barca, Valencia, Villareal także wygrali swoje mecze ;)

Athletic Bilbao – Atletico Madryt
Mój typ: Atletico Madryt - 2,55 w Unibet ✅
Stawka: 7/10

Status
Zamknięty.