Mega Promocja w Expekt - zakład bez ryzyka do 222zł (oferta bez obrotu)
Zachęcam do dyskusji, meczów mnóstwo, emocji będize równie tyle, każdy znajdzie coś dla siebie, dlatego warto przedyskutować różne kwestie i wspólnymi siłami postarać się wygrać
Wchodzi Steve McClaren do szatni po meczu z Arsenalem i mówi:
-Wyjaśnię Wam coś chłopaki. W sytuacji kiedy więcej zawodników dostaje kartki niż ich nie dostaje praktycznie nie ma szans na wywiezienie pozytywnego wyniku. Jak tak można?
-A ja dziś nie dostałem, hehe. Wtrącił Jack Colback.
-***** Jacek, nie śmieszkuj! To poważna sprawa. Nie po to uciekłem z Championship żeby teraz do niej wracać!
-Dobrze trenerze, poprawimy się! Powiedział stanowczym głosem Collocini.
-No ja myślę bo jak nie to będzie lipa. Akurat ty Kolocino mordeczko jesteś jaśniejszym punktem tej drużyny. Reszta ma brać z niego przykład, w końcu to Wasz kapitan!
-Sie wie, od jutra zasuwamy Panie trenerze.
-Ja myślę! Jeśli zobaczę, że chociaż jeden się opierdziela to przechodzę na polską myśl szkoleniową! A ty Mitro, masz podwójny trening bo testosteron Cię rozpiera.
Wtem McClaren wstał i wyszedł z szatni. Kolocino bił się z myślami. Ostatecznie doszedł do wniosku, że teraz żadna gadka nie ma sensu. Lepiej dać chłopakom w spokoju pójść spać a od następnego dnia pracować na lepsze jutro. W końcu nikt z drużyny nie był zachwycony faktem znajdowania się w strefie spadkowej.
Stoke City(+2) vs Arsenal
@1.591, Pinnacle
Stawka 200.00 Do wygrania 118.20 PLZ
Typ na podstawie tego co widziałem w ostatnich meczach Arsenalu. Tylko na papierze wyglądają dobrze. Arsenalowi zdecydowanie brakuje zęba. Żebym stracił postawione pieniądze Arsenal musiałby wygrać minimum 3 golami. Nie wierzę w ich nagłe przebudzenie. Jedynie Ramsey robił na mnie dobre wrażenie, ale może odbiją się na nim mecze reprezentacyjne.
Everton(+0,75) vs Chelsea
@1.709, Pinnacle
Stawka 100.00 Do wygrania 70.90 PLZ
Ku typowi składnia mnie słaba gra Chelsea. Obecnie granie przeciwko Chelsea się opłaca. Według mnie to nie jest tak, ze oni mają chwilową zadyszkę. W mojej opinii gram tam najwięcej przereklamowanych zawodników i w dodatku bez formy, mam na myśli między innymi :Coste, Pedro, Falcao. Z tego co dotychczas widziałem w grze Chelsea (nie widziałem tylko meczu z Palace, który Chelsea przegrała) to kompletnie brakuje im pomysłu na grę. Pomimo to nie twierdzę, że Chelsea tego akurat meczu nie wygra. Dlatego stawiam ostrożnie.
Crystal Palace - Arsenal 1:2
Crystal Palace - Chelsea 1:2
Crystal Palace - Liverpool 3:1
Crystal Palace - Southampton 1:3
Crystal Palace - Tottenham 2:1
Crystal Palace - Arsenal 1:2
Crystal Palace - Man City 2:1
Crystal Palace - Man United 1:2
Nie ma sensu się rozpisywać jak grają obie drużyny, każdy kto ogląda Premier League ten miał okazję zobaczyć ofensywny styl gry jednych i drugich. Dla mnie to spotkanie jest hitem 5. kolejki, a nie jakieś tam derby dwóch nieudolnych drużyn na Old Trafford.
Crystal Palace - Man City over 2,5 i BTS @ 2,05 Bet365
Sunderland - Tottenham
wpadł mi w oko typ na kartki dla graczy Tottenham'u. W tym sezonie ich średnia kartek na wyjazdach to 3,5 kartki, myślę że z agresywnym Sunderlandem linia jak najbardziej do pokrycia. Obie drużyny bez szału w tym sezonie i głodne punktów - walki nie zabraknie.
Sędziuję Craig Pawson - umiarkowanie ostry sędzia ze średnią 3,4 kartki w tym sezonie, ale myślę że w tym meczu pokaże ich trochę więcej.
Tottenham powyżej 1,5 kartki @ 1,53 Bet365
http://www.premierleague.com/content/premierleague/en-gb/referees/appointments.html?paramSearchContext=MATCH_WEEK&paramMatchWeek=4Gdzie znajdę którzy sędziowie prowadzą mecze w ten weekend?
Crystal Palace - Manchester City
Manchester City -0,75 AH ::: 1,86 ::: Pinnacle ::: 1/3
Z City trochę podobnie jak typami na Ajax Amsterdam, gram na nich od początku sezonu i jeszcze ani razu się nie zawiodłem. To jednak tutaj są trochę większe wątpliwości bo spotka się przecież ligowa 1 z 2. Drugim mankamentem przy tym typie jest ta wcześniejsza przerwa z powodów rozgrywania meczów reprezentacji, ale przypominam, że ten argument działa w dwie strony.
O City nie ma co dużo pisać, komplet zwycięstw, bilans bramkowy 10:0, w każdym meczu pokryty handicap. Crystal Palace to okropnie overowa drużyna. We wszystkich spotkaniach w tym sezonie pokryli linię powyżej 2,5 bramek. W każdym z meczów stracili po bramce, a to przy linii ofensywnej gości nie wróży zbyt dobrych scenariuszy dla gospodarzy. Wynik jaki brałbym w ciemno to jednak 1:3 dla
Wynik: