>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

5 kolejka Orange Ekstraklasy

Status
Zamknięty.
easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

Spotkanie : Ruch Chorzow - Korona Kielce
Typ : under 2.5
Kurs :1.70
BAH

ANaliza :
Dotychczas obie druzyny spotkaly sie tylk ocztery razy . Z czego razy wygrala Korona na wlasnym stadionei 2:0 i raz Ruch u siebie 4:1 , dwa razy padl remi 0:0 i 1:1 i wlasnie w czterech meczach az trzy razy byl wynik underowy.Dosc rzadko zdarza sie w
Polskiej Lidze ze wlasnie mecz jest rozgrywany o godzineie 14.30 na pelnym soncu , no ale coz..Przy ul. CI chej zagra uwazany z najmocniejszych beniaminkow Ruch Chorzow z Kolporterem Kielce ktory mial jasne plany zanotowac w tym sezonei conajmniej piata pozycje narazie ma szesc pkt. i plasuje sie na dziesitej pozycji natomaist Ruch na osmej . W meczu 4:1 dal Rucha bramki zdobywali : dwie Krzysztof Bizacki, Mariusz Śrutwa oraz Dawid Bartos.Niestety na trybunach pojawi sie tylko 3800 kibicow &quot;niebieskich&quot; ,zabraknie fanatykoz z Kielc .W zespole gości zabraknie kontuzjowanych Krzysztofa Gajtkowskiego, Piotra Świerczewskiego (w tym przypadku jest mała szansa, że popularny Świr wystąpi) oraz Marcina Kaczmarka. Drobne urazy raczej nie wykluczą z gry Tomasza Brzyskiego i Pawła Sobolewskiego. Z kolei w Ruchu nie zobaczymy na pewno Krzysztofa Nykiela i Remigiusza Jezierskiego. Pod znakiem zapytania stoi z kolei gra Ariela Jakubowskiego oraz Ireneusza Adamskiego. W kadrze meczowej nie znalazło się miejsce dla Przemysława Łudzińskiego. Decyzją Wydziały Dyscypliny PZPN w meczu z Koroną będzie mógł wystąpić bramkarz Niebieskich Robert Mioduszewski, któremu działacze związkowi cofnęli karę pauzy w jednym meczu za niesłuszną czerwoną kartkę.Brak &quot;Swira&quot; to napewno wielkie oslabienie Kolportera i tu wlasnie stawia znak zapytanie trener Zielinski kogo wpuscic za niego doswiadczonego Mariusza Zaganiacza ktory w ostantim meczu zanotowal swietny wystpep czy popularnego &quot;czrnego &quot; Tomasza Nowaka ktory z meczu na mecz gra lepiej. Sadze ze w tym meczu napewno nei padnie duzo bramek i moge przypuszczac ze ten mecz wygra Ruch ktory ze swoimi kibicami moze poonac samych pilkarzy Korony.Lecz dobry tener jakim jest Dusan Radolsky napewno pomoze druzynei w zwyciesztwie .

Przewidywane składy:

Ruch: Mioduszewski – Grzyb, Klaczka, Golem, Osiński – Sokołowski, Baran, Pulkowski, Bonk – Janoszka, Fabuś

Korona: Mielcarz – Kuś, Drzymont, Hernani, Bednarek – Bonin, Hermes, Nowak, Sasin – Robak, Edi

Inne typy || WIn Ruch Chorzow.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Lech - Widzew ogólny komentarz

Ja na stadionie przy Bułgarskiej zjawiam sie równo o godzinie 18:39 na boisku już trwa mecz Lecha z Widzewem ale spokojnie był to mecz młodzików w którym jak się okazało lepsi byli poznaniacy którzy pokonali łodzian 1:0,fajnie było popatrzec na takich młodych chłopaków ktrzy bardzo radowali się z gry na tak pieknej murawie.Im bliżej do meczu tym stadion bardziej sie zapełniał.Przed pierwsyzm gwizdkiem Lechici prezentują oprawe falgi na kijkach i na śrdoku sektorówka i pasy coś tam Lech Poznań Ultras jak dla mnie spalili ta oprawe zaczeli ja za wczesnie w dodatku dwa paski na samym środku zaplotały się.Pełny stadion nas w sektorze melduje sie 4200 głów ubranych w czerwone barwy.Zaróno Lech jak i My lecimy z dopingiem muszę powiedzieć ze nasz doping stał na równym dobrym poziomie nie czekaliśmy jak Lech bedzie miał przestoje w dopingu cały czas lecieliśmy swoje.W naszym sektorze zupełnie nie słyszalny młyn Lecha ale to logiczne.Musze powiedzieć ze młyn Lecha mnie troszke zdzwił myslałem ze ich młyn ma lepszy doping oczywiscie nie był zły był dobry ale myslałem ze stac ich na więcej Lech robił wrażenie wtedy gdy świewał cały stadion &#39;&#39;My wierzymy&#39;&#39; czy &#39;&#39;Kolejorz&#39;&#39; ogłonie młyn Lech nie powala na kolna ich siła jest stadion i jego pojemność w porównaniu młynów nasz dużo lepszy moim zdaniem.Od 50 min do 65 min na stadionie słychać było tylko &#39;&#39;Naszym klubem RTS&#39;&#39; Lechici nie byli wstanie wtedy nasz przekrzyczeć pożniej się wyrównało a gdy Lech strzlil gola ogromna wrzawa.My prezentujemy dwie oprawy obie moim zdaniem na bardzo wysokim poziomie wszystko wymeirozne do centymetów.Na boisku grę prowadził Lech ale aż takich klarownych sytuacji sobie nie stwarzał nalezy odtował strzał tego Renfigo czy jakoś tak ale świetną interwencją popisał się Bartek Fabiniak za to WIdzew bardzo groźnie kontratakował i po jednym z takich kontatakow Łukasz Mierzejeski stanął oko w oko z Dolhą strzlił silnie ale Rumun zdołał sparowac piłkę na rzut rożny.Druga połowa bardzo podbna do pierwszej i znów kontra Widzew tym razem Masłowski ma stuprocentowa sytuacje strzela i piłka o centrymetry mijał prawy słupek bramki strzeżonej przez Dolhe szkoda bo to Widzew stwarzał sobie dogodniejsze sytuajce choć to Lech prowadził cały czas grę ale Widzew bardzo dobrze zagrał taktycznie wreszcie po indywidulanje akcji Renfigo chyba swoją siła przepchnał się w polu karnym i strzlił w długi rog i był 1:0 pisze chyba bo dokładnie nie widziałem tej sytuacji,WIdzew niby próbował ale nic z tego nie wynikało raz strzelał Budka ale Dolha sobie poradził z tym strzałem.My kibice Widzewa pokazaliśmy co to znaczy fanatyzm i dysciplina.Nas wynik na boisku mało co interesował choć cay czas bawiliśmy się i oto własnie chodziło.

lukaszpaw 3

lukaszpaw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam!

Lech - Widzew ogólny komentarz

Ja na stadionie przy Bułgarskiej zjawiam sie równo o godzinie 18:39 na boisku już trwa mecz Lecha z Widzewem ale spokojnie był to mecz młodzików w którym jak się okazało lepsi byli poznaniacy którzy pokonali łodzian 1:0,fajnie było popatrzec na takich młodych chłopaków ktrzy bardzo radowali się z gry na tak pieknej murawie.Im bliżej do meczu tym stadion bardziej sie zapełniał.Przed pierwsyzm gwizdkiem Lechici prezentują oprawe falgi na kijkach i na śrdoku sektorówka i pasy coś tam Lech Poznań Ultras jak dla mnie spalili ta oprawe zaczeli ja za wczesnie w dodatku dwa paski na samym środku zaplotały się.Pełny stadion nas w sektorze melduje sie 4200 głów ubranych w czerwone barwy.Zaróno Lech jak i My lecimy z dopingiem muszę powiedzieć ze nasz doping stał na równym dobrym poziomie nie czekaliśmy jak Lech bedzie miał przestoje w dopingu cały czas lecieliśmy swoje.W naszym sektorze zupełnie nie słyszalny młyn Lecha ale to logiczne.Musze powiedzieć ze młyn Lecha mnie troszke zdzwił myslałem ze ich młyn ma lepszy doping oczywiscie nie był zły był dobry ale myslałem ze stac ich na więcej Lech robił wrażenie wtedy gdy świewał cały stadion &#39;&#39;My wierzymy&#39;&#39; czy &#39;&#39;Kolejorz&#39;&#39; ogłonie młyn Lech nie powala na kolna ich siła jest stadion i jego pojemność w porównaniu młynów nasz dużo lepszy moim zdaniem.Od 50 min do 65 min na stadionie słychać było tylko &#39;&#39;Naszym klubem RTS&#39;&#39; Lechici nie byli wstanie wtedy nasz przekrzyczeć pożniej się wyrównało a gdy Lech strzlil gola ogromna wrzawa.My prezentujemy dwie oprawy obie moim zdaniem na bardzo wysokim poziomie wszystko wymeirozne do centymetów.Na boisku grę prowadził Lech ale aż takich klarownych sytuacji sobie nie stwarzał nalezy odtował strzał tego Renfigo czy jakoś tak ale świetną interwencją popisał się Bartek Fabiniak za to WIdzew bardzo groźnie kontratakował i po jednym z takich kontatakow Łukasz Mierzejeski stanął oko w oko z Dolhą strzlił silnie ale Rumun zdołał sparowac piłkę na rzut rożny.Druga połowa bardzo podbna do pierwszej i znów kontra Widzew tym razem Masłowski ma stuprocentowa sytuacje strzela i piłka o centrymetry mijał prawy słupek bramki strzeżonej przez Dolhe szkoda bo to Widzew stwarzał sobie dogodniejsze sytuajce choć to Lech prowadził cały czas grę ale Widzew bardzo dobrze zagrał taktycznie wreszcie po indywidulanje akcji Renfigo chyba swoją siła przepchnał się w polu karnym i strzlił w długi rog i był 1:0 pisze chyba bo dokładnie nie widziałem tej sytuacji,WIdzew niby próbował ale nic z tego nie wynikało raz strzelał Budka ale Dolha sobie poradził z tym strzałem.My kibice Widzewa pokazaliśmy co to znaczy fanatyzm i dysciplina.Nas wynik na boisku mało co interesował choć cay czas bawiliśmy się i oto własnie chodziło.

Ehh widzę że popadasz w samozachwyt. Lech aktualnie przeżywa odrodzenie. Wspaniały stadion(który niedługo i tak będzie lepiej wyglądał), sponsorzy, szum medialny. To wszystko powoduje że kibiców jest coraz więcej. I wiadomą rzeczą jest że część z nich to baaardzo młodzi kibice(nie wiekiem, a stażem) i nie znają wszystkich pieśni itp. To po pierwsze. Po drugie na meczach nie kibicuje sam kocioł. Myślisz że łatwo się zgrać gdy na trybunach jest 23 650 widzów? Pomysł? Po trzecie Hernan Rengifo. Naucz się dobrze tego nazwiska bo nie jest ono trudne do wymówienia a co dopiero do napisania. Po czwarte. Czego Ty chcesz od oprawy? [center:bbf457c0bb]
[/center:bbf457c0bb] Jeżeli coś tu jest według Ciebie nie tak to udaj się do okulisty. Po piąte. Muszę przyznać że Wasz doping był słyszany momentami i ogólnie był bardzo ładny. I na zakończenie powiem że rzeczywiście chyba przyjechaliście się tylko dobrze bawić bo gra Waszego zespołu to po prostu żal.pl. Aktualnie chyba tylko beniaminkowie grają gorszą piłkę...

Pozdrawiam!

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
część z nich to baaardzo młodzi kibice(nie wiekiem, a stażem) i nie znają wszystkich pieśni itp.

Cooooo śmiech :mrgreen: Mnie to nie obchodzi czy umieja czy nie ich problem

Myślisz że łatwo się zgrać gdy na trybunach jest 23 650 widzów

Widzę że Vipów też wliczyłes ???? A ja napisałem tak:Lech robił wrażenie wtedy gdy świewał cały stadion...ich siła jest stadion i jego pojemność.Wiec czytaj ze zrozumieniem

Naprawdę nie pouczał mnie bo tak to sobie możesz mówić do brata albo siostry

Jeżeli coś tu jest według Ciebie nie tak to udaj się do okulisty

Nie potrzebna jest mi pomoc okulisty wzrok mam bardzo dobry
Czego Ty chcesz od oprawy?

Pokazałeś zdjęcie w którym juz wszystko gra.Chodzi mi oto że flagi na kijkach &#39;&#39;fruwały&#39;&#39; już na poł godziny przed meczem,zaplatały się apski z którymi długo ultrasi Lecha nie mogli sobie poradzić może dlatego zaczeli robic oprawe 5 min przed poprostu przewidzieli ze się poplatają hehe.Tą oprawe poprostu &#39;&#39;spalili&#39;&#39;

I na zakończenie powiem że rzeczywiście chyba przyjechaliście się tylko dobrze bawić bo gra Waszego zespołu to po prostu żal.pl. Aktualnie chyba tylko beniaminkowie grają gorszą piłkę...

Kibice Widzewa nigdy nie patrzą na grę swoich piłkarzy tylko zawsze sa z zespołem na dobre czy na złe czy przegrywamy 1:6 czy wygrywam 3:0 doping jest cay czas taki sam a powiem nawet gdy zespoł przegrywa to dajemy z siebie jeszcze więcej.Co do twojego stwerdzienia żal.pl to moim zdaniem sam się ośmieszasz ale widocznie lubisz to robić.Jeśli Widzew to żal.pl to dlaczego wspaniąły poznański Lech tak sie męczył z tak słabym zespołem ? Może dlatego że Lech to też żal.pl bo przypomne Ci tylko że to Widzew stworzył sobie najbardziej klarowne sytuacje w meczu.Jeszcze jedno na obserwatora to Ty się nie nadajesz :spokodfhgfh:

Po dziewięćdziesiąte dziewiąte TYLKO WIDZEW RTS

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
[center:5a9c272aa0]Podsumowanie 5 kolejki Orange Ekstraklasy[/center:5a9c272aa0]

⚽ Lech Poznań 1-0 Widzew Łódź
Hernán Rengifo Trigoso 71
⚽ Ruch Chorzów 1-2 Korona Kielce
Gražvydas Mikulėnas 76 - Marcin Robak 44, Andradina 70 (k)
⚽ Polonia Bytom 0-2 Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski
Filip Ivanovski 45, Piotr Rocki 72
⚽ Legia Warszawa 5-0 Zagłębie Sosnowiec
Iñaki Astiz Ventura 10, Piotr Giza 34, Kamil Grosicki 64, Roger 66, Takesure Chinyama 81
⚽ Jagiellonia Białystok 1-1 Górnik Zabrze
Aleksander Kwiek 20 - Piotr Gierczak 48
⚽ Cracovia 0-0 Łódzki KS
⚽ GKS Bełchatów 0-0 Wisła Kraków
⚽ Odra Wodzisław Śląski 1-3 Zagłębie Lubin
Tomasz Świerzyński 72 - Manuel Santos Arboleda Sánchez 6, André Nunes 8, Michał Chałbiński 57

lukaszpaw 3

lukaszpaw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kibice Widzewa nigdy nie patrzą na grę swoich piłkarzy tylko zawsze sa z zespołem na dobre czy na złe czy przegrywamy 1:6 czy wygrywam 3:0 doping jest cay czas taki sam a powiem nawet gdy zespoł przegrywa to dajemy z siebie jeszcze więcej.Co do twojego stwerdzienia żal.pl to moim zdaniem sam się ośmieszasz ale widocznie lubisz to robić.Jeśli Widzew to żal.pl to dlaczego wspaniąły poznański Lech tak sie męczył z tak słabym zespołem ? Może dlatego że Lech to też żal.pl bo przypomne Ci tylko że to Widzew stworzył sobie najbardziej klarowne sytuacje w meczu.Jeszcze jedno na obserwatora to Ty się nie nadajesz

Przykro mi bardzo ale chyba okulista potrzebny. Nie widziałeś tych sytuacji kiedy Fabiniak ratował Widzew od straty bramki, albo tego że bronili się w 11 na swojej połowie? Przy takiej grze Lech bez Reissa i tak dobrze wypadł bo cały czas prowadziliśmy grę, a Wasze 3,4 osobowe kontrataki były groźne bo obrońcy po prostu nie zdążali wracać z 2 połowy. Co do oprawy to była ona przemyślana i dobrze zrobiona. To że 2 paski się zaplątały to żaden problem, najważniejsze że szybko ten problem rozwiązano i wszystko wyglądało tak jak należy.

Tym postem kończę dyskusję z Tobą na temat tego meczu gdyż widząc Twoje wcześniejsze cytowanie wnioskuję że zawsze się do czegoś przyczepisz. Jeżeli chcesz jeszcze dyskutować PW.

Pozdrawiam!

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
Co do minionej kolejki to typersko jestem z niej bardzo zadowolony ;)

Trafione zwycięstwa Zagłębia i Dyskobolii po kursach ok 2,20 na pewno cieszą. Dodatkowo wygrały Lech i Legia, a dosyć przewidywalny remis w meczu Jagi z Górnikiem po kursie ok 2,90 również trafiony. Słusznie mecze Cracovii z ŁKS-em i Bełchatowa z Wisłą uznałem jako no bet.

tak więc skuteczność typów w tym tygodniu 100% nie licząc ewentualnego typu na Bełchatów ;) :p

Status
Zamknięty.