Ja tez juz moge zaczynac gre ! ale cos mi tu smierdzi ! przeciez nawet nie wypelnilem danych ! adres imie nazwisko nic ! tylko nick i haslo ! dziwne, i oni chca wyplacic]
a to dla Polaków jest bo coś przy rejestracji danych osobowych trzeba wybrac stan prowincji i to obowiazkowo a tam jest tylko z USA i Kanady ???
State/Province: i trzeba cos wybrac obowiazkowo
cos mi sie zdaje ze tylko na USA i KANADY te bingo jest ?;/ ale kiepa by była bo 100$ poszło by do śmietnka
wybierasz stan jeśli jesteś z usa lub kanady, jak nie jesteś to wybierasz polska i masz w state że Cię nie dotyczy,
nie mogę grać na slotach, wywala błąd, że brak środków:/
wybierasz stan jeśli jesteś z usa lub kanady, jak nie jesteś to wybierasz polska i masz w state że Cię nie dotyczy,
nie mogę grać na slotach, wywala błąd, że brak środków:/
no bo sam na poczatku chcialem grac za sloty za to 5 $ ale sie nie dalo! siadlo mi bingo 19$ z tego potem poszedlem na sloty , ale przegralem! a na poczatku za to 5 $ kupilme karty do bingo!
Dziwne wziełem zleciłem wypłate przen neteller i wygóle nie było zadnej rubryki na wpisane danych neteller tylko odrazu zatwierdziło i pisało ze wypłaty sa realizowane w poniedziałki ale jak moga mi wypłacic na neteller jak nie podałem swoich danych o koncie bo nie było gdzie więc anulowałem ta wypłate i nie wiem co robic.Możliwe że pierw trzeba wpłacić pieniądze przez neteller i wtedy zatwierdzą się dane ale nie wiem co radzicie???