>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

5 euro za darmo na gry

Status
Zamknięty.
J 8

jerzyk63

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
http://www.prontogame.com
Każdy kto się zarejstruje po powyższym adresem do staje 5 euro na różne śmieszne gry, np. wyścigi strusi, szukanie piłeczek na polu golfowym
Wypłata od 100 euro, której to osiągnięcie kwoty jest raczej niemożliwe, gdyż z komputerem nie da się wygrać
Należy rejestrować się przez podświetloną na niebiesko opcję &quot;sign up for free&quot;, która jest z lewej strony u góry. Po wypełnieniu formularza, czekam na e-mail aktywujący, potwierdzamy go i mamy 5 euro i walczymy z komputerem.

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
milanista7 jak masz kombinować i rejestrować fałszywe dokumenty to sie nie rejestruj .....hazard jest od 18 lat!
EDYTUJ POSTY!

drago 108

drago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Odradzam...strata czasu. Jeśli ktoś szuka zabawy na 10-20minut to proszę, ale jeżeli liczy na $$$ to nie ma szans :/

Można coś zrobic z 0.08ojro?

tomek07 0

tomek07

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hah gram sobie w pokera i ja ułożyklem karete 6 a komputer pokera od asa ;d zajebista gra nie ma co

aduss 5

aduss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hahaha czy to nie jest śmieszne? tu nikt nie wygra, ale w promo zeby zrobic depozyt i przegrac w trakcie obrotu nie wiadomo jakiego, tam wygracie.

M 0

marcinxxx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin / St Julians (Malta)
hahaha ale mają błędy skryptu.zagrałem w Pokera za 10E (bo tyle ugłaem)nawet karty sie nie pokazaly ten przebija o 200e i wygralem sam niewiem czemu.juz zglasazam wyplatke

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
heh, dużo się naśmiałem, mam karty A10, on 46, mi dochodzi 10, jemu 9, mi A, jemu 4, mi K, jemu 4. jednak nie da się wygrać

Status
Zamknięty.