>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

5 euro BAH

Status
Zamknięty.
vabank_sdz 0

vabank_sdz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no jesli przykladowo kilkanasie osobo z tego forum wylalo im maila a z calej polski juz pewnie jakis tysiaczek lub wiecej to napewno nie sa w stanie odpisac kazdemu odrazu ???? pewnie bedzie trzeba troszke poczekac o ile wogole promocja jest aktualna ;)

M 55

meggie1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
czestochowa
Nie wiem jak dlugo zazwyczaj czeka się na odpowiedz, jeden jedyny raz do nich napisalam i bylam w szoku bo odpowiedz dostalam doslownie odrazu :) widac musialo ich &quot;zasypać&quot; ????

mroku 104

mroku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Australii
Nie wiem jak dlugo zazwyczaj czeka się na odpowiedz, jeden jedyny raz do nich napisalam i bylam w szoku bo odpowiedz dostalam doslownie odrazu :) widac musialo ich &quot;zasypać&quot; ????

tak i co dalej ? ;)

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Promocja na pewno nie jest dla Polaków ?? jakieś potwierdzenie

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Glogów
Skąd Cię poznają, że jesteś Polak? zakładasz maila na angielskim...lub preferowane - hiszpańskim darmowym portalu i wysyłasz...

S 0

sk1nek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podobno trzeba mieć konto na forum ja zalozylem wyslalem maila i po chwili zamiast mail z bonem przyszedl mi mail z informacja o usunietym koncie

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
sk1nek następnym razem za podanie niesprawdzonej promocji wiesz co otrzymasz?.....&#39;nagrodę&quot;

Status
Zamknięty.