>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

49s wszystkie liczby

U 0

uploadpolak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrowiec
Witam,

Widzałem pare prób rozegrania 49s. Ja podejmowałem już miliony prób gry 49s. Oto kolejna z nich.

Wszystkie 49 liczb gram progresywnie. Wypadnie ta liczba to nie robie przerwy tylko juz w nastepnym losowaniu gram ją już od początku progresji.

Kalkulacja:
Liczb jest 49 - w każdym losowaniu wypada ich 6, losowań dziennie jest 2
Miminalna stawka to 0.10 funta w moim przypadku. Kurs na liczbe to 7.50 czyli zysk z każdej wygranej to 0.65 funta
Liczb dziennie wypada 6 więc 3.90 funta z losowania - 7.80 funta dziennie razy 31 dni w miesiacu to okolo 240 funtów.
Wiadomo że będą nam tez potrzebne pieniadze na każdą inna liczbe więc nie będziemy widzieli tego zysku od razu a dopiero po jakimś czasie.

Kurs na liczbe to 7.50 więc minimalny mnożnik to x1.16 abyśmy mieli minimalny ale ZYSK za każdym poziomem progresji.
Stawkowanie nie rośnie zbytnio bo mamy niski mnożnik.

Widzicie w tym sens?

6oov 1

6oov

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
prosto z mostu
niektóre liczby potrafią być nie wylosowane np 50 razy, to wyobraź sobie sytuację ,że np. masz 1 liczbę na 50 progu, cztery liczby na np 30 progu , i resztę też jakos na ok 15 progu, teoretycznie jeśli masz duuuuży budżet to dasz radę... ;) zagraj sobie to na sucho i zobacz po miesiącu co wyszło, pozdro

gonza 1,3K

gonza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Skoro stawiasz wszystkie 49 liczb na raz, to nie wiem jak Ty wyliczyłeś tu jakikolwiek zysk.
2 losowania dziennie to wkład minimum 2 x 49 x 0,1 = 9,8. Wygrana z dwóch losowań to 2 x 6 x 0,75 = 9. Jesteś na minusie -0,8j. Chyba że czegoś nie zrozumiałem.

U 0

uploadpolak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrowiec
@Up - Gram progresją więc pozostałe liczby idą na wyższy poziom i gram dalej. Zapoznaj się z tematem Progresji
@6ooV - zacząłem grać okolo tydzień temu. Jakoś to leci pomału. Zobaczymy co wyjdzie za miesiąc. Mowisz o liczbach na 50-30 poziomie. Nie będą to wysokie koszta bo gram od stawki 0.10 przy mnozniku 1.16 wiec powinienem dać rade. Chodzi o to że zawsze te 6 liczb wchodzi dziennie co gdzieś tam przy tych wszystkich stratach jednak daje to 3.9 zysku więc zawsze coś tam ratuje te pozostałe progresje żeby kasa była na nie