>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

38 kolejka Seria A [19 - 20 maj 2018]

Status
Zamknięty.
lukas88 2,6K

lukas88

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódzkie

Totolotek - Darmowe 20PLN za rejestracje + bonus 100% do 500PLN - zobacz i graj

Transmisje Eleven:

Juventus - Verona
Genoa - Torino
AC Milan - Fiorentina
Napoli - Crotone
Lazio - Inter
Sassuolo - AS Roma

Składy i kontuzje: Gazzetta i Tuttosport.
Zapraszamy do dyskusji, podawania typów i pisania komentarzy.

B 167

borys30

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wszystko już praktycznie o pietruszkę
Napoli nie przegra u siebe i tym faktem wszystko może być wszędzie xD

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
nadtyper +2 Punkty
R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
Co o piteruszke? 5 drużyn walczy o utrzymanie i mecz o LM Lazio-Inter.

forzajuve1897 295

forzajuve1897

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
moje a w nim....
Ostatni mecz Buffona w sobote w barwach Juve. Myšlę że sobie postrzelają więc warto isc w strone bramek w mecz z Hellasem. Tak z ciekawości ktoś wie jaki bukmacher oferuję bramkę strzeloną przez Buffona? Przy jakimś karnym mogą mu dać strzelić.

marko87 214

marko87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
Ostatni mecz Buffona w sobote w barwach Juve. Myšlę że sobie postrzelają więc warto isc w strone bramek w mecz z Hellasem. Tak z ciekawości ktoś wie jaki bukmacher oferuję bramkę strzeloną przez Buffona? Przy jakimś karnym mogą mu dać strzelić.
Bez przesady. Nie wierzę w coś takiego. Buffon całą karierę to jednak był profesjonalista, a więc nie będzie podchodził do jakichś karnych itp. To nie ten zawodnika wg mnie. Szybciej go pożegnają w 80 minucie, jak go Szczęsny zmieni. W jakiegoś karnego osobiście nie chce mi się wierzyć. To żaden benefis, a mecz ligowy i nic nie zmienia tutaj fakt, że mają mistrzostwo. Zresztą to też brak szacunku do rywala, a jednak Buffon zawsze szanował przeciwników.

M 144

menocompadre

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bez przesady. Nie wierzę w coś takiego. Buffon całą karierę to jednak był profesjonalista, a więc nie będzie podchodził do jakichś karnych itp. To nie ten zawodnika wg mnie. Szybciej go pożegnają w 80 minucie, jak go Szczęsny zmieni. W jakiegoś karnego osobiście nie chce mi się wierzyć. To żaden benefis, a mecz ligowy i nic nie zmienia tutaj fakt, że mają mistrzostwo. Zresztą to też brak szacunku do rywala, a jednak Buffon zawsze szanował przeciwników.
no nie powiedziałbym że zawsze szanował, ale wracając do kolejki to ja tradycyjnie poszedłbym w overy jak to przewaznie bywa w ostatnich meczach Serie A

V 0

valdez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Unibet kurs 18.

B 167

borys30

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie to co polecacie ?
Spal / Udine ? wszystko fajnie graja u siebie ostatnia kolejka rywale o pietruszke ale jak Napoli nie pusci to i oni wygrywać nie musza ...
Inter zdecydowanie no-bet

bukovina 4K

bukovina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sinaloa Mexico
Kolega wyzej uprzedzil mnie z betem bramke Gigiego ale mam jeszcze w zanadrzu kolejny bet i dziwie sie , ze nikt nie poruszyl tego tematu. Analiza raczej jest zbedna bo to co chce Wam zaproponowac to bardzo prosty temat.
Buffon zagra dzis w barwach starej damy po raz ostatni i jak wszyscy dobrze wiemy odchodzi jako wielka legenda, dlatego jestem pewien , ze jego koledzy z bloku defensywnego będą chcieli zrobic wszystko aby Gigi zachowal czyste konto. Chyba logiczne jest , ze tymbardziej on bedzie chciał zrobic wszystko zeby tej bramki nie wpuscic a , ze graja u siebie i to przeciwko spadkowiczowi to jest to bardzo prawdopodobne . Z racji tego , ze jestem w pracy to nie mam za bardzo czasu aby szukac najwyzszego kursu na to zdarzenie dlatego podaje kurs z sts , ktory w pelni mnie zadowala i tez troche dziwi bo w tym sezonie jak i tez poprzednich kursy na to , ze Juve wygra do 0 byly w granicach 1,50 czy nawet 1,40 zwlaszcza kiedy grali przeciwko druzyna pokroju Hellasu .

Juventus wygra do zera @1,70 Sts⛔⛔⛔

Edit : kurs juz wzrósł na 1,80 ????
Spodziewalem sie , ze Gigi zejdzie z boiska ale nie , ze zastapi go jakis Pinokio czy jak on sie tam zwie...no i niestety gosc nie podolal .

karciarz 16,2K

karciarz

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Twin Lagoon
Odchodzi legenda Juventusu Turyn, dżentelmen, osoba, która nosiła Juve w sercu przez wiele sezonów. Był ze swoją Damą w jej najgorszych chwilach. O Buffonie można pisać i pisać.
Jeśli chodzi o ten mecz, to wszystko jest jasne. Juventus mistrzem Włoch, a Hellas spada do Serie B. Ten mecz ma sprawić radość dla kibiców i Buffona. Zawodnicy Juve mają się cieszyć i pożegnać godnie sezon.
W obecnym sezonie Stara Dama na własnym obiekcie straciła 7 goli. Jest to bardzo dobry wynik. Ich gra nie zawsze była przyjemna dla oka. Z drugiej strony są wyniki, jest liga, jest Puchar Włoch. Z przodu często brakowało ładu i składu. Dlatego proponuję:
Juve i poniżej 4.5 gola 1.75✅✅
lvbet
Grazie Buffon!

elpatron 134

elpatron

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Columbia
8,50 !!!! że Buffon strzeli gola ???? ???? ???? to tyle samo co np Barzagli..... buki ochu...li ??
Nie ma pewności czy będzie karny i czy jak będzie to Buffon podejdzie...
To juz lepiej zagrać że będzie karny w meczu bo i przecież Verona może mieć....

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
Panowie we Włoskiej decyduje najpierw bezpośredni czy bilans bramkowy ?
wole się upewnić, dzięki

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
jakby ktoś chciał skorzystać
h2h między drużynami:
Crotone &gt; Chievo
Chievo &gt; Udinese
Chievo &gt; Spal
Spal &gt; Crotone
Spal &gt; Udinese
Udinese&gt;Crotone
Cagliari &gt;Crotone
Cagliari nie sprawdzałem w całości ????
Ja gram ako: 3.93 Udinese + Spal + Chievo
wiem, że Crotone może wtopić z Napoli i powyższe nie muszą wtedy wygrać, jednak licze, że nie będzie kalkulowania. Warto obserować LIVE co się będzie działo
Oprócz tego single:
Cagliari DNB @2.18
Crotone @7.50
wszyscy o utrzymanie walczą ????

uzupełnienie:
Cagliari &gt; Udinese
Cagliari &gt; Spal
Chievo &gt; Cagliari

marko87 214

marko87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
Panowie we Włoskiej decyduje najpierw bezpośredni czy bilans bramkowy ?
wole się upewnić, dzięki
Chyba bramki bo jak był korespondencyjny pojedynek Juve - Napoli mówili w Eleven ze Juve ma lepszy bilans bramek.

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
W serie a decyduje najpierw h2h. Potwierdzeniem jest to, że chievo mamy przed udine a mają o wiele gorszy bilans.
Dlatego proponuję
Lazio- Inter X @ 3,5 Fortuna
Inter dał.ciala ostatnio. Wysiłek tygodni poszedł.sie walić w jeden wieczór. Muszą pokonać Lazio aby wejść do LM. Wolałbym zobaczyć Inter na czwartym miejscu bo to ekipa z większymi perspektywami ale popełniają jeszcze za dużo prostych błędów. Lazio dzisiaj pewnie się ustawi solidnie w obronie chociaz też nie są oni tytanami gry def. i czuję wynik 0-0 1-1

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
Chyba bramki bo jak był korespondencyjny pojedynek Juve - Napoli mówili w Eleven ze Juve ma lepszy bilans bramek.
Wlasnie na koniec sezonu bezposredni. Znalazlem jakis artykuł w necie o tym by sie upewnic.

fazer77 226

fazer77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Cagliari - Atalanta
Żółte Katki over 3,5 1.55 Totolotek
Mecz o stawkę dla jednych jak i dla drugich,
Cagliari gra o utrzymanie, natomiast Atalanta o Lige Europy.
W związku z tym uważam, że linia jest niska, a kurs do gry. Żółte Karki w ostatnich meczach tych drużyn:
5,6,4,4,8, 3 + 1 czerwona, 6,5,7 więc linia praktycznie za każdym razem pokryta. Liczba kartek w ostatnich meczach dla graczy Cagliari:
z Fiorentina 4,
z Romą 4
z Sampdorią 7
z Bologna 3
z Interem 1
z Udinese 2
Tak więc im bliżej końca sezonu i gdy widmo spadku się zbliżało pojawiało się coraz więcej kartek dla dzisiejszych gospodarzy,
Liczba kartek w ostatnich meczach dla graczy Atalanty:
z Milanem 7
z Lazio 2
z Genoa 3
z Torino 2
z Benevento 2
jak widać w każdym z tych meczy co najmniej 2 karki Atalanta zbiera.

Chievo - Benevento
Żółte Katki over 3,5 1.87 Totolotek

Mecz o utrzymanie dla Chievo oraz o godne pożegnanie się z Seria A dla gości. Linia przy tym kursie jak najbardziej do gry jak dla mnie, w pierwszym meczu tych drużyn były 3 kartki, ale myślę, że dziś będzie co najmniej o 1 więcej. Liczba żółtych dla graczy Chievo w ostatnich meczach:
z Bologna 4,
z Crotone 5.
Z Roma 2
z Interem 1
z Spal 2
oraz Liczba żółtych dla graczy Benevento w ostatnich meczach:
z Genoa 1
z Spal 2
z Udinese 4
z Milanem 4
z Atalanta 2
z Sassulo 2

V 1,1K

viren

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No i co nikt nie pisze jaka ustawka De Vrij zrobil?
Oczywiscie awans do ligi mistrzow Interu byl kupiony w porozumieniu z wlascicielami Lazio bo ktos zdrowy na umysle nie wystawilby go do tego meczu.
Wiec celowo to bylo zrobione
Ciekawe co na to 70 tysiecy kibicow Lazio ktorzy dopingowali i wierzyli w swoja druzyne?

Status
Zamknięty.