>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

37 kolejka Seria A [12 - 13 maj 2018]

Status
Zamknięty.
lukas88 2,6K

lukas88

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódzkie

Totolotek - Darmowe 20PLN za rejestracje + bonus 100% do 500PLN - zobacz i graj

Transmisje Eleven:

Benevento - Genoa
Inter - Sassuolo
Crotone - Lazio
Atalanta - AC Milan
AS Roma - Juventus
Sampdoria - Napoli

Składy i kontuzje: Gazzetta i Tuttosport.
Zapraszamy do dyskusji, podawania typów i pisania komentarzy.

seanprice 500

seanprice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pabianice
Udinese przegrywa od nastu spotkań jak leci. Grają z Veroną w weekend na wyjeździe. Kursy na zwycięstwo gości spadły z ok. @1.90 na ok. @1.55. Pytam się, dlaczego? Dlaczego mieliby wygrać akurat teraz? Bo walczą o utrzymanie, czy bo &quot;buk wie więcej&quot;? Jeśli o utrzymanie, to chciałbym zauważyć, że Cagliari (drużynę, która jest o jedną lokatę niżej w tabeli niż Udinese) czekają niełatwe zapewne spotkania z Fiołkami i Atalantą. Kurs na win Verony wynoszący powyżej @5.00 mocno przykuł mą uwagę. Śpece, mówić co wiecie ????

charo 27

charo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
3city
Specem żadnym nie jestem, co więcej dawno się nie udzielałem na forum. Jednakże łatwo zauważyć że Hellas już o nic nie walczy, spadek mają zapewniony. Jedyne co to prawdopodobnie będą jeszcze chcieli się pokazać przed własną publicznością.
Ostatnie dni pokazały że kiedy drużyny walczą o utrzymanie/puchary to potrafią zdziałać cuda. Przykładowo West Ham czy Huddersfield w lidze angielskiej, brak pogromu trzecioligowca w finale pucharu Francji... No trochę odszedlem od tematu. Wracając do Serie A, Atalanta remisuje z Lazio i wciąż walczy o miejsce premiowane pucharami, Inter wygrywa z Udinese i zachowuje szansę na LM.
No właśnie, Udinese vs Inter. Oglądałem ten mecz i widać było ewidentnie komu zależało bardziej na 3 punktach. Nie bez powodu Udinese ma tak fatalną passę. Mieli swoje przeblyski, Lasagna mógł coś strzelić, zabrakło szczęścia. Moim zdaniem jednak widmo spadku jeszcze nie zaglądało Udinese w oczy wtedy tak jak teraz. Teraz jest oczywiste że mają realne szanse na spadek czego z całą pewnością nikt się nie spodziewał (no bo dlaczego tak zła passa porażek miałaby być kontunowana) a jednak. Koniec końców mają niezłą drużynę, niestety nie przekłada się to na wyniki. Bez dalszego lania wody uważam, że Udinese ma większą motywację w tym meczu i całkiem możliwe, że tak to buki widzą. Sam tego meczu po takim kursie nie ruszam.
Inter dzięki wpadce Lazio ma wciąż szanse na LM. Zagrali świetnie z Udinese, co prawda mankamenty w obronie były ale atak nadrabia. Co więcej, Icardi ma szansę wyprzedzić Immobile w klasyfikacji strzelców pod jego nieobecność. Tymczasem Sassuolo zapewniło sobie utrzymanie. Prosty wywód, Inter to zgarnia, nie ma co kombinować. Inter z handicapem -1 proponuję od siebie.

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
Udinese przegrywa od nastu spotkań jak leci. Grają z Veroną w weekend na wyjeździe. Kursy na zwycięstwo gości spadły z ok. @1.90 na ok. @1.55. Pytam się, dlaczego? Dlaczego mieliby wygrać akurat teraz? Bo walczą o utrzymanie, czy bo &quot;buk wie więcej&quot;? Jeśli o utrzymanie, to chciałbym zauważyć, że Cagliari (drużynę, która jest o jedną lokatę niżej w tabeli niż Udinese) czekają niełatwe zapewne spotkania z Fiołkami i Atalantą. Kurs na win Verony wynoszący powyżej @5.00 mocno przykuł mą uwagę. Śpece, mówić co wiecie ????
po 1.50 się nie opłaca, niby nowy trener Udinese od chyba 2 kolejek ale dalej słabi.

cinas89 244

cinas89

Football,speedway
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów Wlkp
Tej ligi się nie gra, po tym co odwalają w tym sezonie tutaj każdy z każdym może wygrac i każdy z każdym przegrac. Ta liga to porażka , jak grać to same bomby jak no wczoraj porażka Interu czy zwycięstwo Napoli w Juventusie. Takie jest moje zdanie na temat tej powalonej ligi

bukovina 4K

bukovina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sinaloa Mexico
Dzisiaj moim zdaniem warto grac Crotone w meczu z Lazio . Wczoraj Inter sobie skomplikowal wszystko i niby dzisiejsza wygrana Lazio skresla ich szanse na wystep w Champions League ale gospodarze walcza o utrzymanie a w ekipie z Rzymu zabraknie Ciro , dlatego sklanial bym sie tutaj w kierunku 1X , ewenutalnie BTTS

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
wsc +4 Punkty
ingler +2 Punkty (.. i tak było.)
mat77 158

mat77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wrzesnia
Tej ligi się nie gra, po tym co odwalają w tym sezonie tutaj każdy z każdym może wygrac i każdy z każdym przegrac. Ta liga to porażka , jak grać to same bomby jak no wczoraj porażka Interu czy zwycięstwo Napoli w Juventusie. Takie jest moje zdanie na temat tej powalonej ligi
E tam takie gadanie można przypisać do każdej innej ligi, Ja np jak trafiłem kilka kolejek to potrafiłem niezły profit z Seria A zgarnąć.Wiadomo, że ostatnie kolejki w każdych ligach to są przeważnie cuda na kiju, jak już grać to tych co walczą o utrzymanie najlepiej bo o puchary np nie każdy się stara taka LE nie każdemu pasuje.

el_mago 43

el_mago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Varberg/Sverige
MadAngel a czy przypadkiem ACM nie jest juz pewny udzialu w Lidze Europy jako przegrany finalista Coppa Italia z Mistrzem, ktorym lada moment bedzie JUVE?

el_mago 43

el_mago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Varberg/Sverige
Ciekaw jestem postawy Fiorentiny, potrafili przegrac wysoko z Hellas Verona u siebie, z ta Liga Europy nie do konca wierze jako duzy czynnik motywacyjny. Niektorzy nie chca tam grac. Zarobic sie da wygrywajac lub dochodzac bardzo daleko w Lidze Europy. Cagliari gra o zycie. Remis najmniej mozliwy wg mnie :)

pavlyuchenko 1K

pavlyuchenko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Crotone - Lazio
typ: Crotone
kurs: 4.00 (fortuna)
Nie szalałbym ze stawką, ale warto pomyśleć dzisiaj nad zwycięstem lub remisem w meczu Crotone z Lazio, ja idę w zwycięstwo gospodarzy. Lazio walczy dzisiaj o ligę mistrzów, wczoraj Inter przegrał z Sassuolo i jeśli dzisiaj Lazio zwycięży to zapewni sobie po 11 latach awans do ligi mistrzów ale moim zdaniem nie będzie tak łatwo, Crotone wciąż walczy o utrzymanie, a do tego kontuzje w szeregach Lazio. Lazio jedzie do Crotone bez Ciro Immobile, Luisa Alberto i Marco Parolo. W ataku duet Alberto - Immobile zastąpi Felipe Anderson i Felipe Caicedo. W pomocy miejsce Parolo zajmie z kolei Alessandro Murgia. A więc mocno osłabieni Rzymianie zawitają na Stadio Ezia Scida, gdzie w historii zagrali raz... w poprzednim sezonie w ostatniej kolejce, gdy Crotone również walczyło o utrzymanie a mecz ten zakończył się zwycięstwem Crotone 3-1, przez tą porażkę Lazio zostało zepchnięte na 5 miejsce w tabeli. Wiadomo historia lubi się powtarzać więc może warto spróbować po takim okazałym kursie? Oczywiście teraz Lazio jeśli przegra to nie zostanie zepchnięte na 5 pozycję ale w ewentualnym przypadku porażki lub remisu to w ostatniej kolejce możemy być świadkami meczu Lazio-Inter i bezpośredniej walki o Ligę Mistrzów. Crotone na pewno mocno będzie zmotywowane nie tylko dla tego, że walczą o utrzymanie ale warto wspomnieć też o tym, że ich trenerem jest Walter Zenga, który w swojej piłkarskiej karierze bronił barw Interu przez 12 lat. Dzisiaj może pomóc drużynie, którą na pewno ma w sercu. Może Inter też będzie chciał zmotywować samych zawodników Crotone jakąś miłą premią o której wiadomo się nie powinno mówić ale takie rzeczy w świecie piłkarskim mają miejsce. Kolejna ważna rzecz według mnie to taka, że De Vrij podobno jest po słowie z Interem i od nowego sezonu będzie bronił barw Nerazzurrich, wiadomo jest to profesjonalista ale gdzieś tam z tyłu głowy chyba będzie miał to, że może sam siebie pozbawić ligi mistrzów w przyszłym sezonie. Zielonej niedzieli życzę!

tentyp1 308

tentyp1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Ja z kolei jestem ciekawy meczu Chievo. Walczą o utrzymanie, liczę na Stępińskiego że dołoży jakąś brameczkę do wyniku

xsuchyx 101

xsuchyx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Z tego co wiem to Hellas i Udinese to przyjaciele (ale mogę się mylić) i podobno nie ma szans żeby Udinese nie wygrało. Sam tego po takim kursie nie ruszam bo jak wiadomo &quot;przyjaciele&quot; itd. to nie wszystko, patrz wczoraj Sandecja-Cracovia, z drugiej strony Polska to nie Włochy. Jak dla mnie Udinese wygra ale teraz już nie warto po takim kursie.

Status
Zamknięty.