Oto jak przedstawiają się pary 35 kolejki wraz z notowaniami u bukmachera Bwin:
[center:68f5561e3b]
[/center:68f5561e3b]
[center:68f5561e3b]
W tej kolejce mamy kilka ciekawych spotkań, jednakże moją szczególną uwagę zwraca mecz Atletico Madryt - FC Barcelona....
Los Rojiblancos mają swego rodzaju patent na piłkarzy Barcelony i w ostatnich latach za każdym razem ich ogrywali. Na pewno na utrzymanie dobrej passy liczą ich rywale zza miedzy - Real Madryt zmierzy się w tej kolejce z Recreativo Huelva gdzie wcale łatwego zadania mieć nie będzie, jednakże wydaje się, że komplet punktów Królewscy powinni zgarnąć. Ja mam nadzieję, że Atletico Madryt, któremu kibicuje wywalczy komplet punktów w meczu z Barceloną i tym samym udowodni, że jest drużyną grającą na najwyższym poziomie
Moje typy:
Atletico - Barcelona 1
Recreativo - Real 2
bede ogladal TBM takze , juz pogodzilem sie z tym ze Barsa nie bedzie mistrzem bo z taka gra nie maja szans z realem ktory jest na fali. licze ze za rok zespol znowu bedzie blyszczal. warto moim zdaniem postawic tez na to ze Torres strzeli bramke w tym meczu bo on nawet kiedy jest bez formy zawsze strzela barcelonie gole. tak juz ma ten zawodnik , kat barcelony pewnie znowu pokarci moj klub
bede ogladal TBM takze , juz pogodzilem sie z tym ze Barsa nie bedzie mistrzem bo z taka gra nie maja szans z realem ktory jest na fali. licze ze za rok zespol znowu bedzie blyszczal. warto moim zdaniem postawic tez na to ze Torres strzeli bramke w tym meczu bo on nawet kiedy jest bez formy zawsze strzela barcelonie gole. tak juz ma ten zawodnik , kat barcelony pewnie znowu pokarci moj klub
Zostało jeszcze pare kolejek do końca, a ty piszesz ze nie mają szans... każdy ma szanse na mistrzostwo. Tak było z PSV słabo grali w ostatnich kolejkach, ale mistrzostwo zdobyli. Jeśli nie wierzysz w Barcelone to nie zasługujesz na noszenie tego avatara.
Zostało jeszcze pare kolejek do końca, a ty piszesz ze nie mają szans... każdy ma szanse na mistrzostwo. Tak było z PSV słabo grali w ostatnich kolejkach, ale mistrzostwo zdobyli. Jeśli nie wierzysz w Barcelone to nie zasługujesz na noszenie tego avatara.
zawsze bede wierny barcelonie bez wzgledu na wyniki wiec nie tobie to oceniac akurat czy jestem godzien czy nie