>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

35. kolejka Premier League (20.04 - 22.04.2019)

Status
Zamknięty.
ibis 16,5K

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Polska

Kursy od: etoto

Zapraszam do dyskusji oraz do podawania typów popartych analizą. 

G 50

gerro28

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

West Ham vs Leicester typ 1 3,15 uni.⛔

Przewidywałem,że gospodarze obudzili się w 2 połowie z chelsea i potwierdziło się to w meczu z MU,sam mecz pechowy nie uznana bramka strzelona prawidłowo plus niewykorzystane 2 setki,pograli dobrze w tym meczu,zakładam więc dalszy progres plus grają u siebie.Leicester gromi słabeuszy na wyjazdach traci dużo bramek nawet huddersfield im zaaplikował 1 bramkę a strzelił tylko 19  po 34 kolejkach.Przy tym kursie wystarczy zwyciestwo 1 na 2,5 raza i mamy value.

mój bład.

Wolves vs Brighton typ 1 kurs 1,78 uni.⛔

Gospodarze grają rewelacyjnie przy swojej publiczności nie podołał nawet MU,zespół podobny do Arsenalu w domu wygrywają na wyjezdzie wtapiają chociaż wynik z southampton nie odzwierciedla róznicy w poziomie gry obu zespołów.Brighton najwidoczniej zaczyna byc zmęczone sezonem zniżkujące formą wisienki zaaplikowały im 5 goli w domu.Dla mnie goście nie mają czego szukać.Można jeszcze zaczekać bo kurs prawdopodobnie drgnie jak brighton wygra z cardiff.

Wilce mnie załamują

G 50

gerro28

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Huddersfield vs watford typ 2 1,75 uni✅

Troche w tym meczu martwi 90 minut w nogach w 10 przeciwko Arsenalowi z drugiej strony na przeciwko drużyna ,która okazała się chłopcem do bicia w domu nie przegrali 4 z 17 meczy.Walka o 7 miejsce sie nie zakończyła kurs  na szerszenie jest zaniżony przez 3 porażki na wyjazdach ale były to mecze vs Liverpool vs MC City vs MU .Dla mnie zdecydowany faworyt goście.

watford w gazie????

Bournemouth vs Fulham typ X2 kurs 2,38 uni✅

Pogram w stronę gości bo uważam,że wygrana wisienek to była przerwa w tendencji spadkowej formy tej drużyny,po meczu z mewami trener brighton nawijał coś o kryzysie mentalnym drużyny(coś w tym jest patrząc na wynik z Cardiff).Goście widać chcą godnie pożegnać się z rozgrywkami w premier leuge wygrana z evertonem to bądz co bądz pokaz siły  A JAKO JEDYNA DRUŻYNA NIE WYGRAŁA MECZU NA WYJEŻDZIE.Mecz za 1/2 stawki.

ładnie siadło wiśnie jednak w kryzysie.

G 50

gerro28

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

MC City vs Tottenham  dokładna przewaga gospodarzy 3 bramki kurs 5,75 uni⛔

dokładna przewaga  gospodarzy 4 bramki kurs 9 uni⛔

1.City zostało zahukane przez guardiolę w stawce o LM,w lidze zobaczycie ten sam city  co zwykle,który zniszczy tottenham przewaga kilku goli  W RAMACH ZEMSTY OKRUTNEJ☺.Totki nie maja ławki a zaorali się meczem w LM a pepek 2 składy może sklecić.

Pępek  to jednak dyzma trenerki miał wykończony fizycznie totTenham z 5 zmianami A TEN BARAN TYRA STYRANYM AGUEREM 75 MINUT PO CZYM WPUSZCZA SANE????

Newcastle vs Southampton -BTS kurs 1,92 uni✅

Zespoły blizniaki oba mocne pod koniec sezonu oba preferuja ofensywny styl gry.Gospodarze nie są duzym faworytem  bo potrafią się potknąć jak z CP ostatnio.Będzie młócka,będa gole.

Ten kurs pierwszy się rzucił w oczy

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rzepin +30 Punkty
R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków

Znając Guardiole to on i może będzie chciał rewanżu by ośmieszyć Koguty, ale on dużo rzeczy już chciał i wyszło jakim jest trenerem.Jedno co się zgadza to, to że totki faktycznie dziś nieco mogą wyglądać blado po tym środowym meczu, dodatkowo mają problemy kadrowe. Z całym szacunkiem ale taki Llorente musi wyjść w podstawie. Tu Manchesterowi została walka o Mistrza i zapewne rzucą się na Koguty od początku.

F 265

fcporto1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Huddersfield- Watford ✅

Wygrana Watfordu kurs 1.95

Krotko bo zaraz mecze nie ma czasu o Huddersfield za dużo mówić nie trzeba czerwona latarnia ligi spadek przyklepany kilka kolejek temu na pewno będą chcieli na otwarcie lsz szczegolnie u siebie cos wygrać ale nie powinno dziś to nastąpić. Watford bez Denneya ale po tym co grali z Arsenalem w 10 i ze wciąż walczą o 7 miejsce być może dające puchary obstawiam ze odniosła dziś zwycięstwo i przybliża się do zajęcia miejsca tuz za top6

Newcastle - Southampton ✅

Wygrana Newcastle kurs 2.6 

Newcastle gra od poczatku tego roku bardzo skutecznie i bardzo defensywnie ciężko im strzelić bramkę nawet tym najmocniejszym ostatnio lisy miały ciężką przeprawę nie widać było szans na ukłucie przeciwnika. Southampton po świetnym meczu i zwyciestwie z Wolverhampton oddalilo się od strefy spadkowej chyba juz na bezpieczna przewagę i grają na wyjeździe i sadze ze skoro lisy nie dały rady to goście tez mogą mieć duży problem dziś 

Gospodarze powinni dziś wywieźć 3 punkty

Wolverhampton - Brighton ⛔ ( Gnietli ich cały mecz mieli slupek, poprzeczke i guano 9 stow poszło )

Wygrana wolves 1.9 

Wolverhampton gra o 7 miejsce i nie powinni dopuszczać do końca w końcu man city  jest faworytem w pucharowym meczu z Watfordem i 7 miejsce mozedac ligę Europy. Brighton gra padake dla mnie od dawna kandydat do spadku taki typowy futbol dla championship i myślę ze tam jest ich miejsce Wolves mimo ze z tymi teoretycznie słabszymi czasem ma problemy dziś u siebie myślę ze powinni pewnie wygrac

G 50

gerro28

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Everton vs MU     1 poł/2 poł  ---- Everton/MU kurs 23 uni⛔

MU /everton kurs 29 uni⛔

światecznie dla święconych jaj bo przyznam ,że skusiły mnie wysokie kursy,ciężko ocenić kto tu jest faworytem  bo MU miał intensywnośc meczy natomiast everton dał pupy na wyjeżdzie.Bet z gatunku wesołego alleluja.

E 536

elalma

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krakow

Everton FC vs Manchester United

Drużyna 1. - Liczba bramek Powyżej (1.0) (1.75) ✅

Everton wciąż z szansami na 7 miejsce, które w tym sezonie również powinno dać puchary (City gra w finale Pucharu Anglii z Watford). Patrząc jednak na ostatni mecz gospodarzy z zdegradowanym Fulham (0:2) można mieć wątpliwości co do ambicji tej ekipy. Z czołówką jednak u siebie Everton radzi sobie dobrze. Ostatnie trzy mecze to 0:0 z Liverpoolem, 2:0 z Chelsea i 1:0 z Arsenalem. Manchester po odpadnięciu z Ligi Mistrzów walczy o "czwórkę". Wyjazdy jednak to dla podopiecznych Solskjaera ostatnio męka. Cztery porażki z rzędu,

tylko dwa gole. Liczę tutaj na powyżej 1 gola gospodarzy, którzy w meczu z United nie powinni mieć problemu z motywacją i nawet jeśli niekoniecznie chcą walczyć o 7 miejsce, to w spotkaniu z takim rywalem będą chcieli pokazać swoją wyższość.

G 50

gerro28

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Chelsea vs Burnley typ X kurs 6,1 uni✅

Idąc tropem zmęczenia drużyn biorących udział w zmaganiach europejskich gramy w strone remisu,goście włączyli wysoki bieg pod koniec rozgrywek i wygrali 3 ostatnie mecze.Poza tym burnley remisując zapewnia sobie kolejny sezon w lidze.

Szkoda ,że nie wyczaiłem wysokiego BTSa,2 nie rozumiem dlaczego trener nie dokonał ,żadnej zmiany w końcówce,3 nie da się  SŁUCHAĆ KOMENTATORÓW canala KTÓRZY NA CHAMA KIBICUJĄ 1 DRUZYNIE, A NA KOŃCU POZDRAWIAM WSZYSTKICH JANUSZY którzy grają kursy 1,2 i jeszcze płaca podatek od tego.

kubabrenner 2,4K

kubabrenner

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Ja jeszcze proponuje fajny typ na jedną żółtą kartkę dla Chelsea po kursie 1.5(fortuna), myślę że nie będzie wcale tak łatwo jak bukmacherzy to oceniają, Chelsea w tym sezonie popełnia niesamowite ilości błędów, przykładem rewanżowy mecz ze Spartą, gdzie stracili 3 bramki. To spowoduje nerwówkę i zacznie się faulowanie. Za wszelką cenę będą chcieli ugrać dziś 3 punkty, aby wykorzystać wpadkę Arsenalu. Ekipa z Burnley nie ma nic do stracenia, więc będą naciskać. Dorzucę ciekawostkę, że ich ostatni mecz na Stamford Bridge skończył się 5 żółtymi kartkami i 2 czerwonymi tylko dla The Blues.  Za nic bym nie pograł brak kartki Londyńczyków w 90 minut gry z takim rywalem jak dziś, kurs nie powala ale do dubelka czy tasiemki wygląda dobrze.

✅✅✅

Status
Zamknięty.