>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

33 kolejka Seria A [17 - 18 kwiecień 2018]

Status
Zamknięty.
karciarz 16,2K

karciarz

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Twin Lagoon

Totolotek - Darmowe 20PLN za rejestracje + bonus 100% do 500PLN - zobacz i graj

Transmisje Eleven:
Inter - Cagliari
Benevento - Atalanta
Napoli - Udinese
Crotone - Juventus
Torino - Milan

Składy i kontuzje: Gazzetta i Tuttosport.
Zapraszamy do dyskusji, podawania typów i pisania komentarzy.

biedroo1 170

biedroo1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@1.88 win Juve oraz obi strzela NIE.
Wygrywając zapewnią sobie 100% scudetto. A niedzielny mecz z napoli będzie o honor i pokazanie miejsca w szeregu.
Crotone od 2006 nie strzelilo ani jednej bramki dla Juve. Powodzenie kuponu zależy od motywacji i linii obrony gości.

roberto18 452

roberto18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Inter - Cagliari
Typ: kartki powyżej 35pkt (10 za żółtą, 25 za czerwoną) - 1,7 na forBet
Ja dzisiaj idę w kartki, mecz bardzo ważny dla Interu, walka o LM z dwoma rzymskimi klubami trwa w najlepsze. Wydawało się, że czarno-niebiescy złapali właściwy rytm, przekonujące zwycięstwa z Sampdorią i Hellasem, pechowy remis z Milanem, w którym Icardi zmarnował dwie sytuacje na pustą bramkę. Niestety ostatnie dwa mecze to zaledwie 1 punkt i 0 strzelonych bramek. Na ich szczęscie Roma i Lazio też potracili punkty i sytuacja jest wciąż nierozstrzygnięta. Cagliari nadal nie jest pewne utrzymania, są w niezłej pozycji by to osiągnąć ale jeszcze kilka punktów na pewno trzeba będzie zdobyć.
Inter będzie atakować, a Cagliari będzie faulowało. Ekipa z Sardynii gra dość ostro, wśród pierwszej 15 najczęściej kartkowanych graczy Serie A jest 3 zawodników z drużyny dzisiejszych gości ( dwóch z nich, Barella i Cigarini, dzisiaj będą pauzować z tego powodu). Szybki Cancelo czy po drugiej stronie Perisic nie raz ucieknie obrońcom.
Z kolei gospodarze prawdopodobnie pierwszy raz zagrają dzisiaj trójką w defensywie. Nowe ustawienie, które na pewno trenowali, zawsze może spowodować trochę zamieszania w środku pola. Brozovic, Galgiardini, Miranda to dla mnie kandydaci na zółtko w drużynie Interu.
Sędziuje pan Pasqua, który w tym sezonie prowadził 12 meczów, dał 40 zółtych kartek (3,33 na mecz) i jedną czerwoną. Tą czerwoną dał Miangue, zawodnikowi... Cagliari w meczu z Atalantą.
Powodzenia dzisiaj ????

karciarz 16,2K

karciarz

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Twin Lagoon
Wygrywając zapewnią sobie 100% scudetto. A niedzielny mecz z napoli będzie o honor i pokazanie miejsca w szeregu.
Crotone od 2006 nie strzelilo ani jednej bramki dla Juve. Powodzenie kuponu zależy od motywacji i linii obrony gości.
Buffon, Kielon na pewno odpoczywają. MDS będzie niedostępny.
Barza jest brany pod uwagę.

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Napoli - Udinese Milik strzeli bramkę 1,95 1xBet ✅
Napoli złapało zadyszkę i w ostatnim czasie mają problem ze strzelaniem bramek. Mertens, jak sam mówi, jest przemęczony bo gra praktycznie wszystko. Milik dopiero wraca po kontuzji i do tej pory dostawał minuty wchodząc z ławki ale w tym czasie pokazał się z bardzo dobrej strony. Po ostatnim spotkaniu Sarri tłumaczył dziennikarzom, że Milik wszedł znowu z ławki, bo jutro prawdopodobnie zagra w pierwszym składzie. Tego oczekują również włoskie gazety i prawdopodobnie po raz pierwszy od września Arek wybiegnie na boisko w pierwszym składzie, co przewidują dziennikarze:
https://www.gazzetta.it/Calcio/prob_form/?refresh_ce
https://it.eurosport.com/calcio/serie-a/2017-2018/napoli-udinese-probabili-formazioni-e-statistiche_sto6716446/story.shtml
http://www.goal.com/it/notizie/napoli-udinese-probabili-formazioni-orario-e-dove-vederla-in/dpy8s7o66lvo1r5h5yr2ckwn0
https://www.tuttomercatoweb.com/probabili-formazioni/le-probabili-formazioni-di-napoli-udinese-scocca-l-ora-di-milik-1100779
Rywal chyba idealny do tego, by wrócić z jakąś bramką na koncie. Ostatnio już z Chievo zapisał się na listę strzelców i jest chwalony za grę. Udinese gra fatalnie - w ostatnich 10 spotkaniach tylko 1 remis i 9 porażek.

F 113

for-lks36

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiete Miasto
Witam. Czy mógłby ktoś podesłać obsadę sędziowską na dzisiaj lub link do strony gdzie znajdę ją ? Z góry dziękuje

komos84 182

komos84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bora Bora
Co za brednie piszesz... W Serie A jest do rozegrania 38 kolejek, czyli z tą dzisiejszą jeszcze 6 spotkań, w których można zgromadzić 18 pkt. Różnica między Juve a Napoli wynosi obecnie 6pkt, więc Stara Dama na pewno nie zapewni sobie scudetto już dzisiaj.

biedroo1 170

biedroo1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co za brednie piszesz... W Serie A jest do rozegrania 38 kolejek, czyli z tą dzisiejszą jeszcze 6 spotkań, w których można zgromadzić 18 pkt. Różnica między Juve a Napoli wynosi obecnie 6pkt, więc Stara Dama na pewno nie zapewni sobie scudetto już dzisiaj.
Według mnie jest to 100%.
Juve w planach ma mecze :
1 crotone win , 2 napoli nawet licząc -3 3. Inter licząc -3. 4. Bolonia musi być win 5. Z Roma licząc -3. 6. Verona +3.
9 + 6= 15.
Pytanie czy napoli wszystko nagle zacznie wygrywać? Oraz czy Juve na pewno przegra spotkania które tak założyłem .moim zdaniem nie. Stąd mój wpis powyżej

pitcairn 263

pitcairn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A według mnie nie umiesz liczyć. 100% szans na mistrzostwo to to samo co matematyczne zapewnienie sobie tytułu. A to może nastąpić jeśli Napoli dziś przegra z Udinese, Juve wygra z Crotone i w niedzielę Juve pokona Napoli. Także najwcześniej w niedzielę ale prawdopodobnie koronacja się odwlecze bo nie wierzę żeby Napoli dzisiaj straciło wszystkie punkty ze słabiutkim Udine.

karciarz 16,2K

karciarz

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Twin Lagoon
Napoli i poniżej 3.5 gola @1.92⛔
lvbet

Napoli zmierzy się z Udinese, które ostatni raz wygrało 28 stycznia br. Kolejkę później zaliczyli remis, i od tamtego momentu do dziś nie zdobyli nawet jednego punktu.
Trener Udine powiedział, że na ten mecz wystawi rezerwowy skład. Nie mam pojęcia ile jest w tym prawdy. Gdybym to ja był trenerem Udine, i wiedział, że po tym meczu zagram z takimi drużynami, jak: Crotone, Benk czy też Verona, to wolałbym odpuścić mecz z Napoli, aby nikt nie doznał kontuzji i przygotować się na ostatnie mecz z drużynami teoretycznie słabszymi.
Wątpię aby Napoli chciało &quot;rozszarpać&quot; Udine. Dla nich dziś powinny być najważniejsze tylko 3 punkty, ponieważ w weekend zagrają bardzo ważny mecz przeciwko Starej Damie, który powinien dać odpowiedź w kwestii mistrzostwa.
Juve wygra do zera @1.72⛔
Też warto pograć. O czym ktoś wcześniej wspomniał.

J 185

jkj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
Sampdoria @1,8 STS
Dla mnie to fajna inwestycja.Ok gospodarze ostatnio grają w kratkę jednak u siebie nie jeden raz juz pokazali sie z dobrej strony.Nadal maja szanse na europejskie puchary.Bologna natomiast zespół jak dla mnie słaby już o nic nie grający ktoś pomysli grając o nic graja na luzie jednak gospodarze i siebie widziałem ich kilka razy i potrafia w meczu mieć momenty gdzie ciągły atak na bramke przynosi im gole i zwyciestwa.Dzis licze ze wygraja i nadal beda liczyc sie w grze o puchary.
Fiora Lazio over 2,5 @1,8
Drugim typem to over w meczu Lazio.Jak wiadomo Lazio drużyna, ktora gra do przodu stwarza sytuacji mase w meczu do tego gra z zespołem Fiory, ktora o dziwo bodaj od 5-6 meczow nie ma overa dla mnie bardzo dziwna sytuacja bo ta druzyna zawsze była kojarzona z overami.Dla mnie dziś w tym meczu padnie troszke bramek ost dwa mecze undery miedzy nimi jeden puchar a tak 4 soczyste overki i tak również bedzie i dzis.

Status
Zamknięty.