>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

33. kolejka Bundesligi (11.05 - 12.05.2019)

Status
Zamknięty.
ibis 16,5K

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Polska

Kursy od: Fortuna

Zapraszam do dyskusji oraz do podawania typów

analyses 3,3K

analyses

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce

RB Lipsk - Bayern

Typ 1: RB Lipsk lub remis / kurs 2.20

Typ 2: RB Lipsk DNB / kurs 3,20

Fortuna

W kadrze meczowej na RB Lipsk zabraknie jutro Manuela Neuera, Jamesa oraz Javiego Martineza. Występ Lewandowskiego pod wielkim znakiem zapytania.

Zdaję sobie sprawę że Bayern walczy o mistrza ale przecież z tego powodu RB Lipsk się przed nimi nie położy. Tym bardziej że w rundzie wiosennej znajduje się w wyśmienitej formie i z chęcią postara się utrzeć nosa zdecydowanemu faworytowi. Ten brak Lewandowskiego byłby straszną stratą. Myślę że jeśli nie będzie w pełni sił to nie wpuści go Kovac. Jednak tutaj jest spore prawdopodobieństwo że nie uda się wygrać więc wszystkie siły powinien szykować na mecz z Eintrachtem u siebie za tydzień. Choć nie wiem czy wcześniej czegoś Borussia nie odwali z Fortuną. Chciałbym przypomnieć że Borussia (s)traci mistrzostwo przez fatalne mecze z outsiderami tej ligi.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rodzyn7 +7 Punkty
karciarz 16,2K

karciarz

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Twin Lagoon

Bayer - Schalke bts @1.54 lvbet ✅ ✅

Wiem, wiem, że do singla to straszna bieda ten kurs, ale pograć w jakimś dublu... Zacznijmy może od tego, że Bayer walczy o 4. miejsce, które daje prawo gry w fazie pucharowej Ligi Mistrzów. Żeby tak się stało, to trzeba wygrać dziś i w ostatniej kolejce oraz liczyć na potknięcie Eintrachtu, który chyba złapał lekką zadyszkę. 

Aptekarze w poprzedniej kolejce rozgromili Eintracht na własnym stadionie 6:1. 

Dlaczego idę w kierunku bts'a? Ostatnie pięć spotkań tymi zespołami, to trzy kończyły się golami z obu stron. Bayer na ostatnie pięć spotkań tracił gole w trzech meczach. Ogólnie mają dużo straconych bramek, bo 50. 

Schalke radzi sobie lepiej w meczach wyjazdowych. Na ostatnie pięć spotkań, tylko raz nie udało im się strzelić. 

paga 318

paga

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisjesze derbowe spotkanie to okazja na złapanie dobrego kursu do dubelka lub tripla.  Frankfurt co prawda w ostatnich tygodniach poza formą, ale kto oglądał spotkanie w Londynie ten przyzna, że to Eintracht powinien grać w finale a te gwiazdeczki z Chelsea powinny zostać w domach. Naprawdę dawno nie widziałem tak dobrze grającej ekipy na Stamford Bridge. Dzisiaj spotkanie z Mainz a do tego walka o LM. Teraz skupiamy się tylko na lidze i jestem przekonany, że przeniosą dobrą grę z czwartku na dzień dzisiejszy. Jako że nie ufam nikomu w sporcie i bukmacherce i jestem przekonany, że mamy tam różne układy, szczególnie pod koniec sezonu w największych ligach europejskich, dlatego warto przypomnieć o spotkaniu z 2017 gdzie Eintracht wygrywając do przerwy 2:0 z Mainz odpuszcza całkowicie druga połowę i przegrywa 2:4 co dało utrzymanie drużynie z Moguncji. Pamiętam jak całe tutejsze forum grało to spotkanie i jaki smród był w 45 minucie.  Goście dzisiaj nie będą chcieli zrobić krzywdy. A co jest najwiekszym plusem tego typu to fakt, że straszna cisza o tym spotkaniu.

Frankfurt 1.6 efortuna

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
zderzok +5 Punkty (dobrze myslisz :))
Status
Zamknięty.